NATANAHU ve MOLLALAR DÜNYA İLE İNSANLIKLA DALGA GEÇİYORLAR..

SİYONİST MOLLALARLA, SİYONİST NATANAHU, DÜNYA HALKLARI İLE DALGA GEÇEN BİR TİYATROYU ORTAK SAHNELİYORLAR..
Bu haber 2024-04-14 06:14:16 eklenmiş ve 169 kez görüntülenmiştir.

NATANAHU ve MOLLALAR DÜNYA İLE İNSANLIKLA  DALGA GEÇİYORLAR..

 

İRANIN İSRAİLLE SALDIRISINI NASIL OKUMALIYIZ, SİYONİST MOLLALARLA, SİYONİST NATANAHU, SİYONİST TERÖRİST İSRAİL  DÜNYA HALKLARI İLE DALGA GEÇEN BİR TİYATROYU ORTAK SAHNELİYORLAR..

 

Dünya halkları terörist siyonist israilin Filistin’de, Gazze’deki, soykırımında natanhu ve terörist siyonist israil rejiminin aslında çağımızın hitlerleri-nazileri, soykırımcıları olduklarını görmeye ve anlamaya başladığı gibi..

 

İsrail halkı, Amerikan halkı, Avrupalı halklarda bu gerçeği görmeye ve anlamaya, ayaklanmaya başladılar..

 

Bu tiyatronun ana amacı hem kendi ülkelerindeki iç kamuoyunu, hemde muhalefeti susturma, bu siyonist –soykırımcı terörizme yönelen dünya halklarının öfkesini kontrole alarak soykırım oyunlarına, insan soyunu sıfırlama oyunlarına kaldıkları yerden devam etmek için ortaya konan bir tiyatrodur..

 

 Siyonist-terörist molalarda Kasım Süleymani gibi, bilim adamı Muhsin Fahrizade gibi kökeni yahudi olmayan, kripto olmayan bir başka ifade ile kökenleri farsi-kurd-tırk.. olan (Yani aryen ari ırktan-kurdi halklardan olan) bu toprakların gerçek çocuklarının koordinatlarını nazi-nato’ya amerika-ingiliz –israile vererek imha ettirdiğini Xuda razı olsun Trump itiraf etmişti, Hakan Fidanın Mit’in başında olduğu dönemde iran molla istihbaratının aslında mossad istibahratı olduğu ifşa edilmiş, molla rejiminin bir sürü mossad ajanı deşifre edilmişti..

 

Aynı senaryolar yüz yıllık tc rejiminde de rejim kurulduğundan beri sürmektedir. Soykırım üzerine, faili meçhuller üzerine  kurulan ingiliz sömürgesi rejimi de, tarihi boyunca vatandaşı imha eden ortadoğunun en büyük israili olarak inşa edilen bir projeydi.. Buna bir iki basit örnek verirsek..  2007 de amrika-ingiliz-israil (nazi-nato teröristleri ile) ve tc içindeki yerli işbirlikçileri ile birlikte ülkemizi enerji alanında sadece 50 ton toryumla a sınıfına yükseltecek bilim adamlarının tümünü aynı uçağa doldurarak Isparta’da dağa çarptırarak, aselsan mühendislerinden milliyetçi Adnan Kahveciye, Muhsin Yazıcıoğluna, Eşref Bitlise, Özala.. sömürge tc rejimindeki yerli işbirlikçi ihanetçilerle aynı iran rejimi gibi nazi-nato siyonist teröristlerle birlikte yok ettiler.

 

Ülkemiz sömürge ve işgal ülkesi olduğu için bu yerli-yabancı katiller faili meçhulcüler hakkında bir tek dava bile açılmadı. Bir tekinin faili bile yakalanamadı..

 

 

TC rejimi kurulurken doğu-güney doğu başta olmak üzere halkı soykırıma uğrattı. Bu soykırım sonucu savunmasız kalan ülkemizin günümüzde madenleri, ovaları, suları, tarımı, toprağı siyonist yahudi firmalarla yerli işbirlikçileri tarafından açık bir şekilde işgal edilmeye Karadeniz patlatılarak Anadolu ve Mezopotamia halkları tarihten silinmeye çalışılmaktadır.. (Detaylar için haberin altında verdiğimiz linklere bakınız..)

 

Özetle dünya siyonizmi-kapitalizmi, Natanahu ve Mollarla bir tiyatro oyunu devreye koydular..

 

Bu tiyatronun ana amacı Gazze’de Filistinde, Ortadoğu ve Dünyada (Örneğin nazi-nato örgütü komedyen siyonist zelenkyle hem ukraynayı yok etdi, hemde nazi-nato teröristleri ile rusyayı işgal için zemin hazırlıyor..) oynanan soykırım oyunlarını gizlemek, uyanan dünya halklarının kadtrajından soykırımcı siyonizmi uzaklaştırmak için ortaya konan bir tiyatrodur..

 

Bu tür tiyatro ve senaryolar, dezenformasyonlar belli bir süre sonra etkilerini yitirecek, bizim 3. Dünya savaşı nedir yazımızda belirttiğimiz evreye kayacaktır. (Detaylar için tıklayınız..) insanlık bu siyonist setrgerdelere küresel bazda dalacaktır..

 

ÜLKEMİZDE STK’LAR ÇOK UYANIK ve DONANIMLI BİREYLERDEN OLUŞMALI, ÜLKESİNİ, DÜNYAYI OKUYAN, ÇÖZEN VATANDAŞLARIN ARTIK STK ALANLARINDA YER ALRAK KRİPTO-AJANLARIN ÜLKEMİZLE OYNAMSININ ÖNÜNE SET ÇEKMELİDİRLER.. ÜLKEMİZİN ve İLLERİMİZİN KADERİ BU ALANDA ORTAYA KOYACAĞIMIZ BAŞARI İLE DOĞRU ORANTILDIR..

 

Osmanlı ve çarlığın yıkımının ardından Ortadoğu’da inşa edilen uyduruk arap rejimlerinden, tc-iran-ırak-syria-ermenia-azeria uyduruk ırk devletlerine, ön asyadaki mafia-çete devletçiklerine hepsi siyonist-terörist İsraillin Avrasya halklarını tarihten silmesi için kurulan kurgulanan rejimlerdir..

 

Buradan içinde yaşadığımız TC ingiliz sömürgesine geldiğimizde Sivil Toplum Örgütleri özellikle şu gerçeği çok iyi anlamalıdır..

 

Ülkemiz geneli apotırk-apokurt, sağ sol, din-mezhep, kutsal tc, kutsal devlet, kutsal kurtarıcılar, kutsal ırk, kutsal adam, kutsal parti, kutsal bayrak.. yemlerini yedirmeye çalışıyorsa yukarıdaki failli meçhul cinayetlerde de vurguladığımız gibi istisnalar dışında cahil olan, yaşadığı ülkeyi-dünyayı tanımayan yapı ve vatandaş kitlesi dışında.. Bu işin, algıların, operasyonların..  öncülüğünü yapanların ekseriyası nazi-nato teröristlerinin siyonistlerin içimizdeki yerli işbirlikçileri, ihanetçiler, kripto ve ajan güruhlarıdırlar.. Artık ülkemiz STK alanlarının, halkın bu kripto ajan yapılanmayı hızla çözmesi gerekmektedir. Bu yemleri yemeye devam edersek bu yüzyılla önümüzdeki yüzyıl soykırımcı siyon kapital tüm Anadolu-Mezopotamia halklarını yani bizleri tarihten silecektir..

 

STK alanı ve halkın bu kripto ajan yapılanmayı çözmesinin yegane yolu ise topluma bu kutsallıkları dayatanların gerekirse gerçekten milli olan istihbarat bileşenleriyle, gerçekten kripto olmayan asker-emniyet, halk, büyük aile ve aşiretlerle birlikte  bu unsurların ardiyesine girerek  bunları çözmeli deşifre ve ekarte etmelidirler.. Cahillik paçalarımızdan aktığından dolayı kripto ajanlar STK-Siyaset-İş-Hukuk.. her alanda ülkemizde halen diledikleri gibi cirit atmaktadırlar, alttaki linklerde verdiğimiz gibi bilinmeyen adamlar bilinmeyen firmalarla serhat bölgesinde ülkemiz genelinde.. köy köy toprak toplayarak siyonist rokfeller vb. katil soykırmcı aile ve firmalar tc rejiminden aldıkları güçle bizimle dalga geçmektirler, deniz bank gib, tc ajan ajan hukuk büroları ile vatandaşa kumpas üstüne kumpas, malını mülkünü herşeyine konmaktadırlar, operasyon üstüne operasyon yapmaktadırlar.. bizlerle 80-90 milyon vatandaşla hala diledikleri gibi oynamaktadırlar..  TC siyasal alanı, basını..bu ölümcül kuşatama ve gerçekleri halka taşıma yerine gizlemektedirler..

 

Burada terk çıkış yolumuz STK ve halkın her alanda yetkinleşmesidir.. Ülkesinin kaderine el atmasıdır. Örgütlü ve gelişmiş toplum kriterlerine yükselerek kutsal olanın rejimler değil halk-vatandaş, vatandaşın ülkesi cebi olduğunu acilen kavramalıyız.. Dikkat edin ülkemize bize dayatılan soykırım ve yok edilmeyi Fırat –Dicle havzasında (Erzincan’da) dağlar patlayarak doğa bize söyleyerek bizi uyarıyor. Eğer doğamıza ülkemize sahip çıkmasak siyon soytarılara gerek yok Karadeniz patlayarak hepimizi gömer.. Üstünde yaşdığımız ülkenin ve coğrafyanın değerini bilmesek.. Bu coğrafya cansız değildir.. Hepimizi gömer..

 

Analiz Haber:

Doğu Medya- Serhat Sivil Toplum Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni, İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Gazeteci Yusuf Yasin Sit.

 

YAHUDİLER TC GİBİ REJİMLER SAYESİNDE BİZİ NASIL KIRIP TARİHTEN SİLYORLAR.. ALTTAKİ LİNKLERDE..

 

KIYAMETİN DÜĞMESİNE FIRAT -DİCLE HAVZASINDAN BASILDI.. TIKLAYINIZ..

 

AKP’DE TERSİNE DEVRİM ve U DÖNÜŞÜ.. TIKLAYINIZ..

 

2024 YEREL SEÇİMLERİNE GİRERKEN AK PARTİYİ AK GEZENLERE DÖNÜŞTÜRDÜLER .. TIKLAYINIZ..

 

SERHATTA - DOĞUDA İŞGAL ve SOYKIRIM DALGASI SON HIZ SÜRÜYOR.. TIKLAYINIZ..

 

KARADENİZ’İ PATLATACAKLAR TIKLAYINIZ..

 

DOĞU MEDYA HABER MERKEZİ- ANALİZ HABERLER:

AVDO AVALON- DOĞU MEDYA- PHİLİSTİNE..

 

ETİKETLER : SİYONİST MOLLALARLA SİYONİST NATANAHU DÜNYA HALKLARI İLE DALGA GEÇEN BİR TİYATROYU ORTAK SAHNELİYORLAR..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA