3. DÜNYA SAVAŞI NEDİR, NE ZAMAN..

3. DÜNYA SAVAŞI NEDİR, NE ZAMAN BAŞLADI, NE ZAMAN, NASIL BİTECEK..
Bu haber 2023-11-03 10:42:30 eklenmiş ve 478 kez görüntülenmiştir.

3. DÜNYA SAVAŞI NEDİR, NE ZAMAN BAŞLADI, NE ZAMAN, NASIL  BİTECEK..

 

3. Dünya Savaşını Kısaca Tanımlarsak:

 

3. Dünya Savaşı, Siyonist-Satanist-Soykırımcı, Vahşi Kapital Firma ve ailelerle; insan soyu arasında süren insanlığın var olma yok olma savaşıdır.

 

3. Dünya Savaşı Geçmişi Binlerce Yıl Önceye Dayanan, Dünyamızı son 400-500 yıldır

a-    Faşist ulus devletle

b-    Dinli-dinsiz terör lejyonlarıyla

c-     Hava-su, yiyecek-içecek, gıda-genomu, enerji dalgalarını silaha çevirerek, deprem, iklim, fırtına.. Haarp tekniği saldırılarla insan soyuna karşı saldırıya geçmiş bulunan Siyonist-Satanist-Soykırımcı, Vahşi Kapital Firma ve ailelerin dünyayı işgal sorunudur.  Savaş bu soykırımcılarla insan soyu arasında binlerce yıldır sürmektedir. Savaş ın geçmişi insanlık tarihi kadar eskidir.

 

Yukarda 3. Dünya savaşı dememizin nedeni, bu soykırımcı yapının düzmece kurumsal olarak kendilerinin plandığı 1. Ve 2. Dünya savşalarıdır.  Bu savaşlarda neyin ne olduğunu, ne için savaştıklarını, nasıl kullanıldıklarını bilmeyen milyonlarca insan telef edilirken, bu soykırmcı firmalar, nükleer, biyolojik, kimyasal, konvansiyonel hertür silahı kullanarak kullandırarak, gezegenimizi-dünyamızı kapitalizim-komünizim diye ikiye bölerek; yukarda da vurguladığımız gibi dünyamızı:

a-    Faşist ulus devletle

b-    Dinli-dinsiz terör lejyonlarıyla

c-     Hava-su, yiyecek-içecek, gıda-genomu, enerji dalgalarını silaha çevirerek, Haarp tekniği saldırılarla (deprem, iklim, fırtına).. günümüzde dünyamızı tamamen işgal etmiş bulunmaktadırlar..

 

Bu küresel katillerin insanlık tarihi boyunca metotları hep aynıdır. Ekonomik, siyasal sistemleri, devletleri, bilim-teknoloji, din, sosyal bilimler herşeyi tekellerinde ve  ellerinde tutarlar. Silah, para, gıda, genom, ilaç, bilşim, enerji..  firmaları ile hitler-fetö-macron-zelensky-natanahu-sisi-eset, faşist tüm ulus devletlerdeki sahte kahraman ve kurtarıcılar, diktatörler, askeri darbeleri bunlar planlar..  Perde önündeki atları ise bulunduğu ülke ve coğrafyaya göre kripto nüfusları ve işbirlikçileri ile şekil alır. En iyi siyasetçi , din adamı, yönetici, bilim adamı, firma,  iş adamı, general, siyasetci stk ve siyasal parti başları vb. alana döşerler dünyanın her köşesine kadar yayılmışlardır.. Örneğin irandaki molla rejmi ile tc deki sahte kurtarıcılar bunların kripto nüfuslarıdırlar.. Milyonlara bu kriptolarla bu faşist ırk rejimlerini kutsal diye belleterek milyonları çaktırmadan soykırıma çekerler..

 

Kennedy örneğinde olduğu gibi, önlerine kim çıkarsa çıksın imha ederler, insan soyunu düşürmek için her araç ve argümanı kullanırlar. Buna göre her sistemi inşa ederler. Kapitalizim-Kominizim, sağ-sol, din-mezhep  gibi.. 

 

Örneğin terörist israili kurmak için yine yahudi olan hitlerle almanyada yahudi halkını soykırıma çekerlerken.. Günümüz terörist israilin bu küresel soykırımcı katillerin üstün yahudi sosu ile sosladıkları bir soykırım projesi olduğunu gören ve yıkılmasını isteyen yahudi halkını bu sefer hitler rolunu verdikleri natanahu-hamas gibi yapılarla imha ve hizaya çekerler..  Tabi halk yada halklar yada insanlık bu küresel soykırımcıların kendileri için oluşturduğu bu ateş çemberini görmediğinden hepsi ateş çemberindeki akrep misali kendilerini ve yanlarındaki sokmaya imha etmeye başlarlar..

 

Yani her coğrafyaya ve ulusa göre en iyi senaryoyu devlet- terör lejyonları, din-soyal bilimler, bilim ve teknolojiyi, bilşimi, ilaç-gıda-genom ve silahları hertür aracı kullanarak en iyi şekilde devreye koyarlar..  Günümüzde stratejik tüm madenler, topraklar, sular, ovalar.. kısaca tüm ülkeler bunlar ve semirttikleri işbirlikçileri, kriptoları tarafından işgal edilmişitir. Dünyaya dayattıkları kapitalist sistem nedeniyle tüm insan soyu üretimden koparılarak büyük metropollere doldurulan hayvan sürülerine çevrilmiş, dünyanın bütün büyük metropollerini insan soyu için toplu katliam ve mezarlıklara çevirmiş bulunmaktadırlar..

 

Şimdi bu hayvanlar yani milyarlarca insan yüzyıllardır çekildikleri bu yok edilme çemberini kırmaya, çitin dışına çıkmadıkça bu kapitalist soykırımcı sistemi yıkmadıkça hepsi yok olacaklarını gelişen bilim  ve teknoloji nedeniyle  görmeye anlamaya başladılar..

 

Soykırımcılar ise bilim ve teknolojiyi kullanarak milyarlarca insanı saniye-saniye kontrol edilbilen markettlerde satılan bir eşya gibi tüm insan soyunu kontrol etmeye başladılar. Artık yapay zekanın, kuantum –süper bilgisayarların devereye girmesiyle birlikte dünyadaki milyarlar bu katiller için birer kimlik numarasıdırlar. Bu anlamda Covid-19 gibi biyolojik –psikolojik küresel bir saldırıda dünya geneli oluşturdukları bm, dsö, devletlerle senaryoyu başarılı bir şekilde uygulayarak tüm insan soyunun dijital kimliğini de oluşturdular..

 

Günümüzde milyarlarn harekete geçmesi, dayatılan bu soykırım çemberini görmesi nedeniyle Ortadoğuda deprem, afet, devlet ve terör lejyonları ile halkları dizayn ve yok ederlerken.. Amerik ve Avrupa gibi ülkelerde ise devlet-terör örgütleri yanı sıra ilaç-gıda-genom vb. silahlarla yiyecek-içeceği silaha dönüştürerek milyarları düşünemeyen obez –hastalıklı hayvan sürülerine çevirmektedirler..

 

Dünya sermayesini temsil eden İstisnalar (insanlık için çalışan X firması gibi firmalarla, Rusya Federasyonu gibi çizgi dışında kalan devletlerle,  diktator ve putçu tcnin yıkılmasını isteyen siyasal hareketlerin giderek her ülkede kıtada hızla doğuşu, örneğin afrika rejimlerinin sömürgeci firma ve devletleri kovması  gibi istisnalar )  dışında .. siyonist soykırımcıların küresel gıda-genom-silah-ilaç-bilişim, enerji.. firmaları faşist ulus devlet olgusu ile dünyamızı işgal etmiş bulunmaktadırlar.. İnsan soyuna karşı soykırım, kölelştirme ve insan soyunu sıfırlama operasyonu ile saldırıya geçmiş bulunmaktadırlar..

 

DEVLETLERİMİZ BİZİ KORUR KURTARIR YANILGISI KÜRESEL KATİLLERİN EN BÜYÜK PSİKLOLOJİK SİLAHI..

 

3. Dünya savaşı 1 ve 2. Dünya savaşı senaryosunda olduğu gibi hiçbir devlet hiçbirine saldırmayacaktır. Bölge ülke ve coğrafyaya göre savaş en ince metotlarla sürerken.. hangi nüfus ne şekilde imha edilecek, nasıl dizayn edilecek.. Nasıl kölelştirilip düşürülecek, yerel, ulusal, küresel plan ve projelerle, bazen büyük, bazen küçük çaplı faşist ulus devletlerin birbirine çocukça ateş ettiği, bazen harakiri yaptığı  kutsal-kahraman devlet oyunları ile sürerken.. Hic bir devlet bir diğerine saldırmayacak. Her devlet kendi kapsam alanındaki vatandaş kitlesini ve nüfusu en iyi şekilde uyutma ve soykırıma yatırma planını en güzel şekilde uygulamaya koyacaktır ki. Covid -19 saldırsında tüm devletler bu konuda ne kadar küresel soykırımcıların memurları olduklarını cılız istisnalar dışında net ortaya koydular..TC'de artık bankaları ve bilinmeyen adam ve firmaları ile köylerimize kadar girip toprak toplmaya başladılar.. TC  Nasıl İmha Edilyoruz Tıklayınız. 

 

Dünya geneli istemedikleri insanlrı nasıl yok ediyorlar.. Tıklayınız..

 

Bu savaş nasıl bitecek..

 

Dünya geneli kıtalar bazında insan soyu bu yok edilme-soykırım oyununu ve soykırım çemberini hızla çözmeye başladı. Yakın bir gelecekte insanlık bu küresel soykırımcı firmalarla, faşist ulus tüm devletlere ve bu firmalarla, bunlara uşaklıkta yarışan  işbirliği yapan devletten nüfusa, firmaya herşeye yerel-ulusal-küresel  saldıracaklar.. Kıtalar bazında dünyanın her yerinde savaş büyüdükçe büyüyecek.. Yangın aslında şimdiden tüm dünyayı sarmış bulunmaktadır. Filistin için ayağa kalkan milyarlar bunun en neyt göstergesi oldu..

 

Tabi gelişebilecek tüm senaryoları hesaplayan küresel soykırmcılar bu fırtınadan kendileri sağ çıkmasa dahi en azından soylarını sağ çıkarma için dünyanın her kıtasında sığınaklardan uzayda uydulara birkacbin yıl –yüzyıl  uyukuda kalacak, yada değişik bir şekilde yeniden başlayacak projeleri, çin,  amerika  başta olmak üzere dünyanın heryerinde ve uzayda çok gizli projelerini çoktan harekete geçirmiş bulunmaktadırlar..

 

Dünyayı kontrol edemeyeceklerini-deşifre edildiklerini anlar anlamaz da biyolojik silahlarla, nükleer ve bilnmeyen silahlarıyla devlet-örgüt (terör lejyonları-nazi-nato örgütü, nasa gibi yapılar..) var güçleri ile  saldırıya geçecekler..

 

Kısa bir zamanda dünyamız yok olmasada canlı yaşam ve insan soyu yok olduktan sonra planlanan bilimsel zaman periyotlarında  geri dönecekler..

 

İNSAN SOYUNUN BU SAVAŞTAN SAĞ ÇIKMA ŞANSI-İHTİMALİ  VARMI..

 

Kıtalar bazında insanlar toptan yok edilme çemberine alındıklarını hızla kavramalı. Devletleri firmaları kapitalist sistemin tüm kurallarını-kanunlarını  takmadan kıtalar bazında hızla örgütlenmeye geçmeliler. Dünya geneli hangi ülkede hangi firma, hangi devlet  ne iş yapıyor, cia-mosad-m16, çindeki istihbarat örgütleri gizli ardiyelerine hızla girilmeli.. Örneğin Çin-İsrail-Amerika-İngiltere.. Dünyanın her yeri ve kıtasında  hangi coğrafyada ve ülkede ne tür labaruvarlar, sığınaklar, tesisler inşa ettiler, halen ediyorlar, nasa gibi yapılarda netür deneyler vb. yapılyor.. Dünyanın neresinde ne tür kıyamet senaryosuna uygun tesisler inşa ediliyor, hızla çözülmeli, silah-ilaç-gıda-genom, bilşim firmalrına.. hepsine el konulmalı, acilen yüzyıllar-bin yıllar geriye gidilerek bu küresel katillerin tüm ardiyesi didik-didik aranamlı deşifre edilmeli, hesaba çelkilmeli ve tüm mal varlıkları firmalarına acilen el konulmalıdır..

 

Bütün dünya insanlığının tek millet devlet olduğu Dünya Konfederasyonu oluşturulmalı, tüm insanlığı canlı-cansız yaşamı kollayan-koruyan yeni bir BM örgütü, gücü ve soykırmcı aktillerin değil yeni bm nin ürettiği kontrol ettiği dijital yeni para birimi  oluşturulmalı, Dünyanın bütün uluslarından müteşekkil bilim adamları konseyi,  Dünya konfederasyonuna uygun güvenlik  gücünden eğitime ırk-dil-din-sınır ayırımın olmadığı, insanlığın uzayda kolonileşmesini esas alan yeni bir siyasal sitem ve dünya düzenine hızla geçiş yapılmalı..

 

Özetle insan soyu tüm şiddetiyle devam eden ve yok olmasıyla sonuçlanacak insanlık tarihinin en karanlık ve koyu savaşı olan bir savaşın içindedir. Bu savşta devletler birine saldırmayacak. Kıta –kıta insan soyu nefessiz bırakılarak zamana yaydırılarak yok edilmektedir.

 

Buradan tek çıkışı kıtalar bazında küresel soykırımcı aile ve firmaları, bunların kullandığı devlet aygıtından diğer aygıtlara herşeyi kısa zamanda kontrole alarak hizla Dünya Konfederasyonunda geçmesinde yatmaktadır.. Küresel katil soykırımcıların ardiyesi kısa zamanda çözülmese her alamnda deşifre edilmezlerse.. Biyolojik-nükleer yada bilinmeyn silahlarla tüm insan soyunu  yok edilecektir.

 

Bu anlamda 3. Dünya savaşının nasıl, ne zaman biteceği insanlığın en önemli bilimeyeni olarak önümüzde dururken..  En iyiser tahminle 100-200 yılımız ya var yada yok.. Bilinen tek gerçek ise insan soyunun bir an önce ırk-dil-din-devlet sınırlarını, kapital soykırımcı sitemin dayattığı tüm oyun ve düzeni  hızla yıkıp-aşıp toplu bir şekilde harekete geçmesi ve örgütlenmesinde yatmaktadır..

 

Bizler insanlık süper çin-amerika-rusya-ingiliz ulus devlet oyunlarını oyunları yedikçe  küresel soykırımcılar tüm insan soyu ile diledikleri gibi oynayacaklar, diledikleri gibi kıracaklar.. Ve  kurtulan olmayacaktır..

 

Kıta, kıta tüm dünya geneli şimdiden harekete ve örgütlenmeye geçmesek, hiçkimse için, insanlık için bir gelecek olmayacakıtır. Çünkü binyıllardır, yüzyıllardır bu küresel soytarı soykırımcıların bizlere oyun yapmasına hep göz yumuyoruz.. Sonumuzu kendi elllerimizle hazırlıyoruz.. Şimdi harekete geçmesek yarın çok geç olacaktır..

 

Özet olarak 3. Dünya savaşı nezaman çıktı-çıkacak, ilk füzeyi ,çinmi amerkamı rusyamı atesleyecek, nasıl olacak, yok olacakmıyız diye kendimizi avutup kandırırken küresel soykırımcı firmalar yukarda vurguladığımız araçlarla bizi yok ettiklerini artık günümüzde paketlenmiş ürünleriyle mahalle bakallarına kadar girdiklerini  göremeyecek kadar da aptallaştırılıp kör edilirken, kutsal inek –kutsal devletin bizi kurtaracağı beklentileriyle de tüm insanlık ölüm uykusuna dalan ineklere çevrilmiş bulunmaktadır..

ETİKETLER : 3. DÜNYA SAVAŞI NEDİR NE ZAMAN BAŞLADI NE ZAMAN NASIL BİTECEK..
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA