2024 YEREL SEÇİMLERİİNDE AK PARTİYİ AK GEZENLERE DÖNÜŞTÜRDÜLER

2024 YEREL SEÇİMLERİ GİDEREK HALKLA TC DEVLETİ ARASINDA BÜYÜYECEK OLAN BİR SAVAŞA DÖNÜŞTÜ..
Bu haber 2024-02-24 10:24:57 eklenmiş ve 335 kez görüntülenmiştir.

2024 YEREL SEÇİMLERİİNDE AK PARTİYİ AK GEZENLERE DÖNÜŞTÜRDÜLER.. ANADOLU ve MEZOPOTAMYA’YA, DÜNYAMIZA KIYAMETİ DAYATTILAR..

 

 2024 YEREL SEÇİMLERİ GİDEREK HALKLA TC DEVLETİ ARASINDA BÜYÜYECEK OLAN BİR SAVAŞA DÖNÜŞTÜ..

 

Bu yıl 2024 -31 –Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimler ülkemiz genelinde halkla siyasi partilerin saha kavgasına dönüştü. Bu saha kavgası aslında halkla tc rejiminin giderek büyüyecek olan, büyüyen savaşının buz dağının üstünde gözüken ufak bir kısmıdır..  

 

Bilindiği TC  rejimi, siyasal  alana, ulusal, yerel, kamu, ekonomi-eğitim, kültürel, bakanlıklar.. Devletin tüm kilit noktalarına,  yerel yönetimlerin; ülkemizin bütün kilit noktalarına 100 yıldır nazi-nato terör örgütüne, siyonist soykırımcı firmalara hizmet eden kriptoları (tc kurulurken dışarıdan getirilen çakma nüfus ile içerideki yerli işbirlikçileri..), etki ajanları ve ajanlarını yerleştirerek biz vatandaşları soykırıma uğratmakta yok etmektedir. TC rejiminin ana politikası budur. Ve 100 yıldır bu politikasını kesintisiz olarak hayata geçirmektedir.

 

Osmanlının yüzyıllar süren yıkım oyunları neticesinde kurulan TC rejimi, kurulum aşamasında ülkemizin medeniyet nüfusunu,  dinamik nüfusunu (Kurdler, Müslümanlar, Türkler, Rumlar-Ermeniler-Malakanlar, Asuriler, Keldaniler, Kurdi Nüfusu..)  soykırıma uğratarak ülkemizi İngiliz Siyonistlerinin bir sömürgesi, siyonist yahudi aile ve firmalarının bir çiftliği olarak kurdular..

 

ÜLKEMİZİ TANIMIYORUZ..

 

Bilindiği gibi ülkemiz, Avrupa-Asya kıtası arasında yer alan hem coğrafi konumu, hem jeo-stratejik konumu, hem de ekolojik bakımdan dünyanın kalbi ve beyni konumunda bir coğrafya. Bu coğrafya ile siyasi, fiziki, ekonomik oynadığınızda tüm dünya ile oynamış oluyorsunuz..

 

Ülkemiz bu konumu nedeniyle insanlık tarihi boyunca dünyaya egemen olmak isteyen bütün güçlerin 1. Dereceden ilgi alanına girmiştir. 1.dereceden dünyaya egemen olmak isteyen güçlerin ana hedefi olmuştur.

 

İçine girdiğimiz 21. Yüzyılda ise ülkemiz abd-ingiliz-israil siyonist yahudilerin başını çektiği nazi-nato terör lejyonunun, siyonist soykırımcı firma ve ailelerinin-yerli işbirlikçilerinin  tamamıyla işgali altına girmesinin yanı sıra bu gücün küresel siyonist firmaları ve yerli işbirlikçileri bir taraftan Haarp (Enerji dalgalarını kullanarak, iklimle oynama, deprem, affet.. gibi tufan saldırıları ki 2023 Kahramanmaraş depremleri, 6 Şubat depremleri ya da 2023 Türkiye-Suriye depremleri bu saldırıya verilebilecek en iyi örneklerden biri. Bu depremde siyon soykırımcılar harp tekniğini kullandıkları gibi, deprem fay hatlarına döşedikleri  atom bombalarını da kullanarak Anadolu ve Mezopotamya’nın önemli bir kesitini tarihe gömme  saldırısı yaptılar)   silahlarıyla, diğer yandan kutsal devlet, kutsal kurtarıcılar, kutsal ırk, din-iman, sağ-sol, ırk-mezhep ne kadar argüman varsa kullanıldığı gibi..

 

Hava, su, yiyecek, içecek, gıda, genom, tükettiğimiz temizlik ürünlerinden binbir ürüne.. Silaha çevirip ülkemizin tüm ücra köşelerine kadar sızarak silaha çevirdikleri ürünlerle dört koldan saldırıya geçmiş bulunmaktadırlar..

 

 Bu soykırım ve yok etmenin en önemli darbesini ise Ak Partinin Game Of Thrones Dizisinde geçen Ak gezenlere dönüştürülmesidir.

 

Ak Partiyi Ak Gezenlere Çevirerek Kıyameti dayattılar..

 

22 yıldır Müslüman’ım diye bizi kandıran AKP Fırat havzasını da nazi-nato –siyonist yahudi firmalarına, yerli işbirlikçilerine  açarak.. Anadolu-Mezopotamya’yı Karadeniz patlamasından koruyan, ülkemizin-dünyanın  atardamarları, kalbi olan  madenlerin çıkarılmasına izin vererek .. (AKP İle  Dayatılan  Kıyamet Dünyayı da Yok Edecek.. Ayrıntılar İçin Tıklayınız)

((Doğu Anadolu-Ülkemizde Soykırım-İşgal Oyunları Son Hız Sürmektedir.. Ayrıntılar İçin Tıklayınız..))

 

Karadenizin Patlaması, Anadolu ve Mezopotamya’yı yutması, bütün coğrafyayı zehirleyerek hayvan-bitki-insan canlı yaşamı yok eden, Karadenizin patlamasının ardından altındaki gazın patamsıyla dünyamızın magmaya çevirecek  kıyamet senaryosunu da harekete geçirdiler..

 

Buradan 2024 yerel seçimlerine geldiğimizde küresel soykırımcı katiller iktidar kanadından kullandıkları AKP’li Murat Kurum’a ülkemize ve dünyaya dayattığı bu kıyamet senaryosundan dolayı İBB bld. Bşk. lığını tevdi ederlerken..

 

Bu işi (ülkemizi 80-90 milyon insanıyla yok etme-dünyaya kıyameti dayatma)  sağlama almak içinde diğer atları olan İmam Tamgeldiyi de ana muhalefetten sahaya sürdüler..

 

İmam Tamgeldi’ye de her tür destek verilerek CHP’yi cebine koymasını sağlayarak, tamgeldinin bir padişahın sağa-sola elçi ataması gibi bld başkan adaylarını atamsını sağladılar. HDP-DEM İrili ufaklı tc diğer siyasal alanına dokunmaya bile gerek yok. Küresel soykırımcıların çizdiği plan program çerçevesinde hepsi kendilerine biçilen rolü ziyadesiyle oynamaktadırlar..  İçlerinde yada kilit noktalarındaki ajan-kripto tayfa dışında tabanlarının ezici çoğunluğu ülkemizin nazi-nato siyon terörle derin işgalini görme şansları yok. Onlarda şu anda halkla halkın tc siyasal alnıyla verdikleri savaşı hissetmeye başladılar..

 

İstanbul ülkemizin kaderini belirleyen bir metropol olduğundan halk ülkemize kıyamet senaryosunu dayatan Ak Gezenlere dönüşen Ak Partiyi gömecek, gerçek devrimci-demokrat-müslüman-yurtseverler zorunlu olarak Ekrem tamgeldiyi bu sefer daha büyük bir farkla İstanbulun başına getirecekler.. En azından tam geldinin listeleri biat kültürü ile oluşmadı. STK alanı, halk ve parti içindeki şiddetli kavgalardan dolayı geniş bir yelpaze imam tamgeldi istemese de içeri girmelerini engelleyecek gücü bulamadı.. Tamgeldi halkın bu kuşatmasına karşı çıkacak donelrini elinden aldılar. Seçildikten sonra sapıtırsa.. Yerli-Milli unsurlar (iktidar –muhalefet meclis üyeleri)  altındaki koltuğu çekip alırlar..

 

Yerel seçimlerden sonra ülkemizde halk –vatandaş, STK alanlarında dayatılan kıyamet senaryoları nedeniyle  TC’yi yıkma yeni bir siyasal yapıya kayma, ülkemizi işgal eden küresel çete ve işbirlikçilerinden kurtarmak  için Amerika-Rusya-Avrupa dünya halklarının da desteğini alarak topyekun harekete geçecektir..

 

Yukarıda da vurguladığımız gibi Anadolu ve Mezopotamya’nın yönetimi ve kaderi sadece biz 80-90 milyonu ilgilendirmiyor.. Bütün dünya insanlığını ilgilendiriyor. Bu anlamda derin işgalci firmalardan siyasi yapıya, yerli işbirlikçilere geniş bir av savaşı giderek büyüyecektir. Maden firmalarının yerel-ulusal küresel mal varlıklarına el konacak. Faaliyetleri durdurulacak.  TC yıkılıp Anadolu Birleşik Devletleri gibi bir yapıya dönüşecektir.

 

Özetle, Tamgeldi küresel patronlarından tırsmadan korkmadan cehennemden ipini koparıp dünyaya gelen bir iblise dönüşen ülkemize ve dünyaya kıyamet senaryosunu dayatan ak gezene dönüşen  Çorbacı Murat Kurumun ülkemizi ve dünyayı küresel firmalar ve akp ile birlikte nasıl büyük bir kıyamet senaryosunu dayattığını halka taşısa İstanbulu büyük farkla alacak..  

 

Bu seçimin akabinde halk-vatandaş parti-ırk-dil-din-mezhep, kutsal devlet-kurtarıcı-parti-adam yemlerini artık yemeden takmadan bu rejimi yıkmaya yeni bir siyasal sisteme kaymaya bakacaktır. Çünkü Anadolu-Mezopotamya özelinden dünya geneline canlı yaşama kıyamet senaryoları dayatılmış bulunmaktadır. Başkada çıkış yok gezegen bazında tüm faşist ulus devletlerle araksındaki soykırımcı sermaye derhal dizginlenmelidir..

 

Avdo Avalon-Jaruselam-Kudus Philistine – Doğu Medya

ETİKETLER : 2024 YEREL SEÇİMLERİ GİDEREK HALKLA TC DEVLETİ ARASINDA BÜYÜYECEK OLAN BİR SAVAŞA DÖNÜŞTÜ..
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA