TC ve KIBRIS ARTIK YAHUDİLERİN RESMİ İŞGALİNDE..

Natanahu kızıl inekle poz verip mescidi aksayı da yakında yıkacaklarını dünya basınına servis ederken.. TC ve Kıbrıs devletleri sayesinde ülkelerimize de kondular..
Bu haber 2024-04-11 05:36:14 eklenmiş ve 225 kez görüntülenmiştir.

TC ve KIBRIS ARTIK YAHUDİLERİN RESMİ  İŞGALİNDE..

 

Natanahu kızıl inekle poz verip mescidi aksayı da yakında yıkacaklarını dünya basınına servis ederken.. TC ve Kıbrıs devletleri sayesinde ülkelerimize de kondular..

 

Yahudiler, doğu-güneydoğu ve Kıbrıs’a akmaya, işgal etmeye  başladılar, bu işgali yaparken de tc ve Kıbrıs devletleri de onlara çalışmaktadır..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/b19251c573.jpg

Osmanlıdan beri yavaş-yavaş Anadolu-Mezopotamia’yı şeytanın aklına gelmeyen yol ve yöntemlerle ele geçiren yahudiler, tc rejimini kurmalarıyla da bu planlarında doruğa ulaştılar..

 

Artık ülkemizin suları, ovaları, tarımı, gıdası, siyaseti, devleti.. Herşeyi ile bunların işgalinde olduğu gibi..

 

1999’da Gölcükte.. 2016’da Hatay ve Antep’te HAARP teknoloji ve silahlarıyla  (HAARP TIKLAYINIZ.. ) gerçekleştirdikleri depremlerle de 20-30 milyona yakın vatandaşımızı yerlerinden yurtlarından ettiler, yok ettiler..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/3b9b6903dbjpeg

TC rejimi, tc rejiminin siyasi partileri akp-chp.. ve diğerleri sayesinde  Yahudiler Filistinlilerden beter Kürtleri Ve Türkleri Yok Etmeye Yöneldiler.. Artık Urfada İstanbulda hastanelerde doğum yapıp cocuklarını bu topraklarda doğmuş-kürt-türk-laz kılığı gizli modundan da çıktılar. Açık ve aleni işgalle giriştiler..

 

Kürtleri ve Türkleri yok etmeye yönelmeden önce bu toprakların asli unusurları olan rum-ermeni-rus hiristiyan nüfusu yok ettiler, düşürdüler.. Günümüzde ise tc rejiminin siyaseti, basını, devleti sayesinde her şeyimize ülkelerimize ve haytalarımıza çökmeye başladılar.. 

 

Bu çökme yapılırken de küresel soykırımcı firmalar katil natnahu ile birlikte kızıl bir dana-inek yada buzağı da dünya basınına servis ediyorlar.. Kızıl dana-inek, mescidi aksanın yıkılıp Süleyman mabedinin inşasına işaretmiş.. (kutsal topraklar yalan dolanı..tıklayınız..) Bir başka ifade ile küresel yahudi firmaları, yahudiler resmen İnsan aklıyla, insan soyu ile dalga geçerlerken.. TC mısır iran uyduruk arap rejimleri gibi rejimlerle de resmen Ortadoğu halklarını inek gibi hayvan gibi kırmaktadırlar, yüzyıllardır soykırıma uğratmaktadırlar..

 

Artık deprem silahıyla yok ettikleri doğu-güneydoğuya, ülkemizin her yerine ele geçirdikleri tc ve Kıbrıs’a aynen Filistin’deki Filistinlinin kafasına sıkıp evine malına mülküne çökme gibi ülkemize de çöktüler..

 

Haarp teknolji ve silahıyla Hatay ve antep depremleri ile daha öncede gölcük.. yere gömülen doğu-güneydoğu ve syria ya yahudi nufus akmaya başladı..

 

Ülkemiz elimizden alınmış, yahudi her alnada bizi kırıp her şeyimize konarken.. akp-chp-tc rejimine basınına, siyasetine bakın.. Bu işgal ortada yok.. israille ticaret yapılıyormu yapılmıyormu.. Komedi ve oyunları ile tc rejimi siyaseti, basını, devleti ile biz 80-90 milyon vatandaşla dalga geçmektedir..

 

Yani aynı filistin gibi gercek  nüfusu evin sahiplerini önce yok et sonra yerine geç. Kimin sayesinde akp-chp ve tc rejimi sayesinde yahudiler bu soykırımcı planlarını osmanlıdan bu yana 300-400 yıldır ytere yağından kıl çeker gibi yapıyorlar.. Ülkemize sahip çıkıp bu tc rejimini partileriyle yıkmasak, açık gizli ülkemize sinen yahudi nüfusu tesbit edip ekarte etmesek..  bu yüzyıl sonunda bizimdir diyebilecek bir şeyimiz kalmadığı gibi filistinlilerden hayvanlardan beter yahudi hepimizi kırıp tarihten silmektedir.. STK alanlrının bu yıkıcı va yakıcı gerçekleri halka taşıması gerekmektedir. Halk bilinçsiz ve koyun gibi kırılmaktadır.. bHem deprem bölgesi hemde kıbrıs a akıyorlar..

 

YAHUDİLER TC GİBİ REJİMLER SAYESİNDE BİZİ NASIL KIRIP TARİHTEN SİLYORLAR.. ALTTAKİ LİNKLERDE..

 

KIYAMETİN DÜĞMESİNE FIRAT -DİCLE HAVZASINDAN BASILDI.. TIKLAYINIZ..

 

AKP’DE TERSİNE DEVRİM ve U DÖNÜŞÜ.. TIKLAYINIZ..

 

2024 YEREL SEÇİMLERİNE GİRERKEN AK PARTİYİ AK GEZENLERE DÖNÜŞTÜRDÜLER .. TIKLAYINIZ..

 

SERHATTA - DOĞUDA İŞGAL ve SOYKIRIM DALGASI SON HIZ SÜRÜYOR.. TIKLAYINIZ..

 

KARADENİZ’İ PATLATACAKLAR TIKLAYINIZ..

 

DOĞU MEDYA HABER MERKEZİ- ANALİZ HABER:

AVDO AVALON- DOĞU MEDYA- PHİLİSTİNE..

ETİKETLER : Natanahu kızıl inekle poz verip mescidi aksayı da yakında yıkacaklarını dünya basınına servis ederken.. TC ve Kıbrıs devletleri sayesinde ülkelerimize de kondular..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA