KUTSAL TOPRAKLAR YALAN-DOLANI..

KUTSAL TOPRAKLAR YALAN-DOLANI, KATİLİN 300 YILDIR MAKTULLE DALGA GEÇTİĞİ REJİM TC..
Bu haber 2023-02-18 08:14:11 eklenmiş ve 2218 kez görüntülenmiştir.

 

KUTSAL TOPRAKLAR YALAN-DOLANI, KATİLİN 300 YILDIR MAKTULLE DALGA GEÇTİĞİ REJİM TC..

 

 

Kahramanmaraş merkezli aynı gün gece ve öğle saatlerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler 10 ilimiz başta olmak üzere etraf  coğrafyayı Syriayayı da yerlebir etdi.. Deprem  Mezopotamya’da binlerce km lik alanda 350 atom bombasından daha büyük bir tahribat yıkıma neden olurken.. Ülkemiz ve Syria ABD-İngiltere –Terörist israilin bir sömürgesi olduğundan ve bu sömürgeler, Anadolu Mezopotamya halklarının uyanışı, Rusya’nın Mezopotamyaya inmesiyle siyonist teröristlerin kurduğu çizginin dışına hızla çıkmaya başladılar.. Bu sömürge durumundan cıkıs beraberinde de HAARP teknolojisi ile tetiklenen siyonist teröristlerin deprem saldırısını da beraberinde getirdi..    

 

Ayrıntılar için…  MEZOPOTAMYA'YI DEPREM SİLAHIYLA VURDULAR..

 

 

 

Bu yıkım iki ana eksen üzerinden gerçekleşti..

Birincisi, bu deprem Suriye ve Türkü-Ye sömürgesinin ABD-İngiltere-Terörist İsrail tarafından fiziki işgali için HAARP teknolojisi ile tetiklenen bir deprem.. Bu üç sömürgeci terörist devletin patronları, terörist  İsraili dünya halklarını düşürmek için kuran siyonist soykırımcı firma ve aileler Osmanlıdan sonra parçaladıkları coğrafyamızda kurdukları syria tc gibi diktatörlükler ellerinden çıkmaya başladı.. Rusya’nın da Mezopotamya’ya inmesiyle TC yi derinden işgal eden siyonist sebataist çetelerle dünyadaki ayakları yüzyıllaradır soykırıma uğrattıkları halklar tarafından hesaba çekileceklerini görmeye  anlamaya, halkların nefeslerini hergeçen gün enselerinde his etmeye başladılar.. Bu bir senaryo değil.. Sağ-sol-kürt-türk-ırk oyunları ile kuşa çevrilen sahipsiz ülkemizde ülkemizi derinden işgal eden çetler deprem fay hatlarından büyük barajlara bilnmeyen heryere istedikleri düzeneği kurup ülkemize vatandaşa istedikleri tuzağı kurabiliyorlar.. Bilim adamlrının dağa çartırılıp yok edilmesi, özal ve ekibi..

 

 

Ayrıntılar için…  MEZOPOTAMYA'YI DEPREM SİLAHIYLA VURDULAR..

 

 

İkincisi,  Depremi bu siyonist terör kadar yıkıcı yapan 2. Etmen ise TC rejiminin Kendisi.  Halk düşmanı, vatandaşın soykırımı üzerine inşa edilen tc rejiminin kendisi.. Bu çürümüş rejimde alttan üste her iş haraç –rüşvet, hırsızlık, namussuzlukla döner, tarikatlardan siyasi partilere.. Buradan yerel kamuya ekseriyası halkın vergilerini nası iç eder kısadan köşsoluruz üzerine kurulu namussuz bir rejim.. Vatandaş memura, memur amire, amir başkanına..  Siyasetten de alttan üste .. Yerelden kamuya bu çark böyle döner.. Milletvekilini de halk seçmez. Biri bir çanta parayla çıkar alttan üste kendini dizdiriri, yada kriptodur yolu açılır.. Çoğunun halkla demokrasi ile alakası yoktur.. Soykırımlar, istiklal mahkemeleri, faili meçhul cinayetler.. Askeri-sivil darbeler.. Yolsuzluk, yoksulluk, namussuzlukla sarılan Vatandaşta yoksulluk, cehalet bataklığında eritildiğinden bu namussuzların dayatmaları karşısında çaresiz bırakılıp efendim çekecek boyuta çekildiğinden hertür namussuzluk çok kolay ve rahatlıkla yapılmaktadır..

 

 

KUTSAL TOPRAKLAR YALAN-DOLANI..

 

Depremden sonra yapılan paylaşımlardan siyonistlerin ülkelerimize nasıl göz diktiklerinin, nasıl din adı altında büyük yalanlar üreterek bizlere soykırım dayattıklarını yahudi siyonist hahamların bir tek paylaşımı bile net ortaya koymaktadır..

 

İsrail hahambaşı üyesi Shmuel Xirim Eliyahu depremden sonra yaptığı paylaşımda TC ve Syria’da siyonist teröristlerin saldırasına, Mezopotamyanın Kurdi nüfusunun depremle vurulmasına dini bir kılıf giydirerek bunun Kutsal topraklar üzerindeki ilahi adalet, kutsal topraklar üzerindeki anti siyonist nüfusun tanrı yok ediliyor siyonist yalanı ile Mezopotamyaya HAARP silahıyla yapılan çağımızın en büyük siyonist-terörist saldırısını gizlemeye çalışıyor. Biride çıkıp sormuyor, bu ne sikimden tanrı hep siyonist yahudilere çalışıyor, diğer ulusları yok ediyor. Tanrı istese zaten diğer ulusları yaratmama, fare yada koyun olarak yaratma gücü yokmu.. Din diye piyasaya sürülen yahudiliğin insan soyunu sıfırlamak için nasıl bin yıllardır kullanılan bir soykırım aracına dönüştürüldüğünü insanlık görmek, anlamak yahudilik başta olmak üzere din adı altında insan beyninen yapılan saldırının durdurulması ve yasaklanması, siyonistlerin yakalanıp damgalanması gerekmektedir.. 

 

Bu Kutsal Topraklar yalanı, vaad edilmiş topraklar yalanı siyonist sermayenin dünyayı işgali, dünyanın ana medeniyet nüfusu Kurdi Nüfusu-Mezopotamya medeniyetinin kapsam alanı olan dünya medeniyet nüfusunu Mısır-Filistin’den Hindistan-Pakistan sınırlarına etkisiz hale getirme; tarih boyunca bütün pislikleri-barbarlıkları absorbe eden Mezopotamya’nın merkez medeniyet nüfusu Kurdi Nüfusu, ari-aryan nüfusu tarihten silmek için siyonist soykırımcı sermayenin, Yahudilik dini adı altında ortaya çıkardıkları tarihin en büyük yalan dolanlarından biridir.. 

 

Tarih boyunca bu siyonist sermaye ve hahamlarının uydurmalarını ari aryan nüfus ve uygarlıkları hep durdurdular.. İslamiyet’in gelişi esnasında Hz. Muhammed bu siyonist piçlerin çoğunun kellesini Mekke’de alırken, ondan öncede Hz. İsa aynı müdahaleyi yapmıştı..  insanlık Hz. Muhammedin bu kelle alma operasyonu nedeniyle bu siyonist piçlerin tasallutundan çıktığından son 1500 yıllık süreçte uzaya açılacak boyuta geldi.. Fakat ulus devlet faşizmiyle bu siyonist soykırımcı sermaye dünyayı günümüzde tümüyle yeninden işgal etmiş bulunmaktadır.. Ortaya çıkardıkları vahşi kapital düzenle insan soyunu obez, düşünmeyen hastalıklı hayvanlara çevirme, gıda-genom-hava-su-yiyecek içecek herşeyi silaha dönüştürme… Ve şu anda Rusya başta olmak üzere tüm insanlığa karşı saldırıya geçmiş bulunmaktadırlar.. Covid 19 gibi saldırılarla bir taraftan insan soyunu sıfırlamaya çalışırlarken.., diğer yandan Mezopotamya’daki asrın felaketi gibi Haarp tekniklerini de kullanarak, ari-aryan nüfusu diri-diri gömme saldırısını yaptılar..

 

1. ve  2. Dünya savaşları, Japonya’nın atom bombası ile vurulması.. Dünyanın Komünist-Kapitalist diye 2  bloğa ayrılması, Amerika’nın tek süper güç olması..  TC-İran-Syria.. Sebataist siyonist mollalar, sahte kurtarıcılar put ve totemlerle, diktatörlüklerle düşürülmesi..  Bütün kıtalarda askeri darbeler.. TC, iran, ırak, syria, ermenistan.. Sürüsüne bereket uyduruk fasit ulus devletlerin kurulması;  uyduruk arap rejimlerinin kurulması, ön Asya’da mafia-çete devletçiklerinin kurulması hep Amerika- İngiltere ve terörist israile yaramakta dünyanın diğer halkları, milletleri düştükçe düşmektedir.. Tabi bunula da yetinmiyorlar günümüzde 5. Kol Zelenskylerle Rusyayı işgal ve Rusları tarihten silmek için harekete geçerlerken, cici oğlanlar sarkozler, macronlarla, bidonlar sisiler, natanahularla da tüm kıtalarda halkları soykırımlara uğratmaktadırlar..

 

SİYONİST –SOYKIRIMCI TERÖRÜN EN BÜYÜK YALANI-DOLANI- VURGUNU DİN ÜZERİNDEN YAPILMAKTADIR.. SİYON TERÖR SOYKIRIM BAŞTA OLMAK ÜZERE İNSANLIĞA KARŞI YÜZYILLARDIR SUÇ İŞLEMEKTEDİR..

 

Bu durum küresel soykırımcı sermayenin, küresel vahşi kapitalin dünyamızın binlerce yıldır siyonist terörün ve terörizmin nasıl bir oyuncağına çevirdiklerinin, dinlerden bilime, siyasete ekonomiye.. Akla gelebilecek her alanda insan soyu ile nasıl oynadıklarının da ana göstergesi.

 

Kökleri binlerce yıllık derinde olan siyonist sermaye (Küresel gıda-genom-silah-ilaç, bilişim firmaları..)  insan soyunu sıfırlamak, kırmak –köleleştirmek, günümüzde de açıkça gördüğümüz  gibi  covid-19  gibi yalan-dolan, biyolojik ve psikolojik saldırılarla tüm insanlığı sıfırlamak –soykırıma uğratmak için var gücü ile insan soyuna karsı saldırıya geçmiş bulunmaktadırlar.. İslam coğrafyasında kukla rejimleriyle demokrasiyi yok ederek, siyonist-sebataist kripto nüfus aile ve firmalara alan açarak  insanların aklını cebine koyarak insanları soykırıma açık koyun sürülerine çevirmekle yetinmediler.. Ülkelerimizin tüm kaynakları herşeyine de kondular..

 

DİN ADI ALTINDA YAYILAN YALANLAR-DOLANLAR  DURDURULMALI, HEPSİNİN KELLESİ VURULMALI..

 

HZ. MUSAYA GELEN 10 EMİR..

 

1. Allah'tan başka ilâhların olmayacak.

2. Kendin için oyma put yapmayacaksın.

3. Allah'ın ismini boş yere anmayacaksın.

4. Cumartesi günü hiçbir iş yapmayacaksın.

5. Babana ve anana hürmet edeceksin.

6. Adam öldürmeyeceksin.

7. Zina etmeyeceksin.

8. Çalmayacaksın.

9. Yalan şahitliği yapmayacaksın.

10. Komşunun hiçbir şeyine göz dikmeyeceksin.

 

Günümüzde hahamların ve siyonist sermayenin yaydığı din:

Kutsal vaat edilmiş topraklar yalan-dolanı, çalma, çırpma, her tür oyun, hile, soykırım, yalan-dolanı, tüm dünya halklarını düşürme, köleleştirme ve soykırıma uğratmak.. Başka ulusları milletleri yok etme malına mülküne hayatına konma Siyonist Yahudilikte en büyük erdemler..

Sonuç olarak insanlık din-bilim-siyaset-ekonomi-sağlık-güvenlik.. Alanlarında yeni bir sisteme geçmeli.. Dünya kıtaların federasyonlaşması ve bu federasyonların dünya konfederasyonu gibi bir sisteme geçmesi. Küresel siyonist sermaye yüzyıllar geriye gidilerek hesaba çekilmeli.. Siyonist hahamlar basta olmak üzere din adı altında yalan-dolanları yayanların kellerinin alınması; bu yalan dolanları yayanların şeytanın uşakları insan soyunun düşmanları olduğu gerçeğinin kavranması din adı altında siyonist-soykırımcı sermayenin tüm yalan-dolanlarının yasaklanması ..

 

Bin yıllardır insan soyunun ne tür yalan dolanlarla kandırılıp düşürüldüğünün dünya genelinde ders kitaplarına girmesi, terörist israil basta olmak üzere tğm fasit ulus devletlerin derhal yıkılmaları, insanlığın dünya konfederasyonu için harekete geçmesi gerekmektedir..

 

 

TC sömürgesinden bir örnek vererek bitirelim: Siyonist terörizm ilkemizi yüzyıllardır işgal ettiği gibi bizi kırdıkça da bizimle ölümlerimizle bizle dalga geçmektedir.. Bizi dünyadaki ayakları ile, içerdeki işbirlikçileri ile birlikte soykırıma uğratan siyonist sebataist çete bizi her kırdıkça da dalga geçme boyutunu daha da büyütmektedir.. Basın-siyaset-ekonomi.. her alanda ajanları ile hayatlarımızı söndürmek için 7/24/365 çalışmaktadırlar..

 

TC rejimini yıkıp bunları sorguya çekmedikçe de bu soykırım ve dalga boyutu Anadolu-Mezopotamya halklarının tümünün soykırımı ile sonuçlanacaktır.. Siyonist teröristlerin bir sonraki saldırısında birbirimize yardım edecek durum da kalmayacaktır..  Ya bilinmeyen bir silahla saldıracaklar, yada biyolojik saldırı..

 

Bunun için tc yi derinden ele geçiren siyonist çetelerin acil ardiyesine girilmeli günümüze kadar netür oyunlar yaptılar,  bugün ve yarın gelecekte yerli yabancı ayakları ile ne tür tezgahlar hazırlıyorlar, planladıklarını çözmesek bu topraklarda hiç kimsenin asla ve asla geleceği olmayacaktır.. Herkesi bu depremde olduğu gibi diri –diri gömecekler..

 

SİYONİST YAHUDİLER KURD AİLELERİ NASIL İMHA EDİYOR.. EN BARİZ ÖRNEKLERDEN BİRİ BUTTO AİLESİ. SİYONİST İRAN MOLLA  REJMİ  ABDULLAH BİN SEBA SEBATAİST YAHUDİNİN SOYLARI LAİKÇİLER BUNLAR YALANDAN İSRAİL AMERİKA KARŞITI GÖZÜKÜP FARSLARI, ARİ-ARYEN-KURDİ NUFUSU YÜZYILLARDIR BİNYILLARDIR SİNSİCE YOK ETMEYE ÇALIŞIYORLAR..

 

SİYONİATLER KUTSAL TOPRAKLAR YALAN DOLANI İLE KURDİSTAN MEZOPOTAMYAYA GÖZ DİKERKEN.. DÜNYADA İLERİ GELEN TÜM KURD AİLE VE FİRMALRI BUNLARIN 1 NUMARALI HEDEFİ OLDU.. BUTTO AİLESİNİ NASIL YOK ETTİLER TIKLAYINIZ.. 

 

DERSİM-AĞRI-ZİLAN -KOCGİRİ.. KURDLERE SOYKRIMI DAYATANLARDA, ORTADOĞUDAKİ TÜM FAŞİST ULUS DEVLETLERLE DİNLİ DİNSİZ TERÖR LEJYONLARI İLE KURDLERE SALDIRANLARDA KUTSAL TOPRAKLAR YALAN DOLANI İLE MEZOPOTAMYAYI PARÇALAYAN SİYONİSTLERDİR.  BUNLAR NASIL ALMANYADA HİTLER YAHUDİSİYLE YAHUDİ HALKINI KIRDIYSA ORTADOĞUYA DÖŞEDİKLERİ FAŞİST ULUS DEVLETLERLE DE KURDLERİ TARİHTEN SİLMEYE ÇALIŞIYORLAR.. EN SON HAARP SİLAHINI KULLANARAK  DEPREM LE MEZOPOTAMYAYI KURDİ NUFUSU VURDULAR. ..

 

 

 

ETİKETLER : KUTSAL TOPRAKLAR YALAN-DOLANI KATİLİN 300 YILDIR MAKTULLE DALGA GEÇTİĞİ REJİM TC..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA