MEZOPOTAMYA'YI DEPREM SİLAHIYLA VURDULAR..

MEZOPOTAMYA’DAN MISIRA ORTADOĞU'YU DEPREM SİLAHIYLA VURDULAR..
Bu haber 2023-02-06 12:43:48 eklenmiş ve 2049 kez görüntülenmiştir.

 

MEZOPOTAMYA’DAN MISIRA ORTADOĞU'YU DEPREM SİLAHIYLA  VURDULAR..

 

Siyonist Terörizim Haarp Teknolojisini kulllanrak  Mezopotamya’dan Mısıra  bütün coğrafyayı  boydan boya deprem silahı ile vurdular.. Kurdistan Merkezli TC-İran-Syria.. Şu anda yüzlerle ifade edilen ölümler onbinleri bir günde aşacaka, on binlerce ölü.. Boydan boya Mezopotamaya  yıkım, soykırım ve enerji dalgalarını yönlendirerek deprem sel kasırga.. afet saldırısı yapılanbilen Haarp teknolojisiyle siyonist teröristler Mezopotamyayı vurdular.. 

 

BU BİR DEPREM DEĞİL, BİR İŞGAL SALDIRSIDIR VİDEO..

 

Bu bir komplo teorisi değil, günümüzde dünyayı biyolojik, kimyasal, atom bombası, darbeler, koalisyon güçleri adı altında 20 yıldan fazladır Ortadoğuda mezopotamyada Kurdistanda soykırım yapan siyonist abd-ingiltere terörist israil bloğunun insanlığa karşı işlediği suçlar ortada ve bunları denetleyebilen tek bir güç yok.. Bütün gezgende dilediklerirayonları yapmaktadırlar...İnsanlık bu kahpe teröist siyonist soykırımcı yapıları ve firmalrı kontrole almadıkça da insan soyu sıfırlananana kadar bunlar insanlığa hertür saldırıyı yapacaklar.. Nasıl covid 19 la tüm insan soyunu kandırıp iğnelerle kalp krizi beyin kanamsı vb. bulşatırdıysalar.. Haarp en büyük silahları.. Ve mezopotamyayı 350 atom bombası gücüne denk haarp silahıyla vurdular..

 

BU BİR DEPREM DEĞİL, BİR İŞGAL SALDIRSIDIR VİDEO..

 

TC tarihi boyunca sağ-soli, kurt-türk, ırk, mezhep oyunları ile tc rejmi ve tc yi kuran siyonistler devlet millet kutsal kurtarıcılar put totemlerle kutsal devlet yalan doalnı ulu türk yalan dolanı ile ırkçılıkla vtandaşın nefes almasını keserlerken.. Bu hengamede ülkemizi derinden işgal eden siyonist çetede boş durmayarak Özal ve ewkibini yok ederken.. Demirel ve yumuşakça figürleri sayesinde deprem fay hatları başta olmak üzere ülkemizerlerine hangi deprem fa hatlarına hangi atom bombalrının nasıl boca edileceğini ise çok rahatlıkla yaptılar. TC rejmi sayesinde Marshall planları ilede Anadoulu-Mezopotamya nüfusuna yapılan biyolojik saldıeı sonucu da  zaten kafası çalışmayan geri zekalılar sürüsüne çevirdiler.. Ortaya çıkan zek,i çocukları kontrol etmeseler mosad cia gelip ankara istanbulun göbeğinde imha ederken.. Fetö ile de çay çorba ile hepsini hem geri zekalı hemde siyonere uşaklık yapan zombilere çevirdiler.. 

 

Ve sahipsiz ülkemizde darbeler, faili meçhullerle .. bnbir oyunla bizleri soykırıma rtabi tutan siyonist çete küresel ayakları ile İstanbul boğazına gelen gemisi ile Alaskadaki Haarp teknğlojisi ile 12 saat içinde Ülkemizin Güneydoğusunu ve Syriayı vurdular.. Bu vurmanın tek hedefi Sömürgeleri TC ve Syrianın fiziki açık işgali terörist israile ilhakı.. Bu siyonist çete  tc siyasetini de iktidar muhalefeti ile ele üsten ele geçirdiklerinden bu gerçekleri bırakın halka taşımayı hala halkı sahte tc yalan dolan ve kutsalları ile nasıl kandırırız, nasıl kırarız 24 saat yalan üretmektedirler.. 


Yıkılan yapılara bakınız çoğu son yıllarda yapılanlar, ahlaksızlık yozluk, hırsızlık, namussuzluk toplumun hücrelerine kadar yayyılmış, herşey rüşvet çerk ile altan üste dönüyor, mütahit bld yetkilsine, yetkili amirine.. bu rüşvet çarkı altan kamu en üst düzeyine kadar işleyerek denetim, liyakat-ehliyet-ahlak tüm  mekanizmalrı devre dışı bırakarak yapılan yapıların vatandaşa birer mezera dönüşmesini de beraberinde getirdi.. Geçen aylarda da trafik kazsı vb. oyunlarla yine G.Antap, Maraş, Agri benzer senaryolarla vatandaş biçildi.. Bu terör saldırıları da trafik kazası diye ustaca gizlendi.. 


Yani halk uyanıp bir an önce tc deki derin siyonist sebaist çetenin peşine düşmese, terörist israil, ingiltere abd -ab mınına koyup bu topraklardan kovmasa bunlar iyi günlerimiz. yakın bir zamanda bu siyonist kahpeler ynanistanı kullanarak direkt fiziki işgale yeltenecekler.. Ülkemizi sria ıraktan beter parça parça edecekler... 

 

 

Terörist israilin bir an önce tüm Mezopotamyayı fiziki, siyasi, sosyal, ekonomik.. İşgali için Filistin-Kurdistan, Aryen-Afganistan.. Mezopotamya merkezli nüfusun yok edilmesi, TC vb rejimleri derinden işgal eden siyonist-terörist çeteler için daralan çemberin kırılması  gerekmektedir..

 

Bu anlamda Siyonist Terörizimin 1. Hedefi Anadolu ve Mezopotamya.. Bu anlamda 1999’da benzer bir depremle yani HAARP silahı ile Gölcük Merkezli ülkemizi vurdular..

 

Şimdi Aynı şekilde Kurtdistan merkezli, Kurdistandan tc-iran-ırak-syriya yakın tüm coğrafyayı toptan deprem silahı ile vurdular..

 

DEPREM VİDEO -FOTO TIKLAYINIZ..

 

Siyonist Terörizmin işgal ettiği Amerikada şu anda Slikon vadisi başta olmak üzere Nevada vb. bilinmeyen birçok noktada HAARP silahlarıyla, özellikle bilim ve teknoloji merkezi diye lanse ettikleri dünyanın en büyük terör organizasyonuna çevrilen Nasa  ne tür projelerle hangi coğrafyaları ve ulusları nasıl hedefe almakta.. Yok etmek için ne tür projeler geliştirmektedir.. Bunları Amerikan halkı da dünya halkları da bilmemektedir..

 

Siyonist terörün devletleri Amerika-İngiltere-İsrail sahada ki en büyük terör organizasyonları NATO ile siyonist zelenesky gibi figürlerle Rusyayı boydan boya sararken.. TC gibi rejimlerde ise muhalefet adı altında benzer bir sürü zlenesky komedyenlerini sahaya sürmüş bulunmaktadırlar.. Molla rejmi gibi rejimlerle Aryen halkları köleleştirip biçerlerken.. Kürtleri de kanton –kanton parçalayıp tüm faşist erjimlerin, örgütlerin imha ettiği sürülerle çevirirken.. Araplar ise soykırıma açık şehirleri ile birlikte imha edilen koyun sürülerine dönüştürdüler..

 

Buradan Terörist siyonist israile geldiğimizde açık-açık filistini işgali, etraf ülkeleri canı her istediğinde istediği gibi bombalaması, vurması.. Fiziki saldırılarının yanı sıra asıl saldırısını  gıda-genom-bilim-teknoloji-istihbarat gibi alanlarla çeşitlendirerek etraf tüm coğrafya yayamaktadır..

 

Örneğin TC rejimi ile ülkemiz hücrelerine kadar işgal edilmişitir. 20 yüzyılın başında kurdler ve müslüman nüfusu kırarak günümüzde rio trinto, andolu minerallla gibi firmalarla yer altı üstü tüm madenlerimize dadandılar.. Büyük şehirlerde siyonist terörist firmalar tüm ihaleler ve paranın suyun başını tutmaktadırlar.. Sularımız dağlarımızı ovalarımız bunların ve bunlarla iltisaklı ihanet çetelerinin açık işgali altında..

 

TC rejmi ile ülkemiz o kadar deinden işgal edilmişki.. Siyonist çete, siyonist derin işgal terörürü  hangi ailede hangi çocuğun hangi cinsiyette var olacağından tutun, kimlerin hangi iş dalında ne kadar var olacağı yürüyeceğine kadar büyük aile ve sülalelere sirayet ederken.. Labratuarlarında gıda genom projeleri ile bütün dünyada diğer ulusları nasıl kısırlaştırıp yok ederiz üzerine 7/24/365 çalışmaktadırlar. Örneğin gıda maddelerini özel kimyasallarla yıkayarak ilerde sizi fare ve maymuna çevirme ve kısırlaştırma siyonistler için artık çocuk oyuncağı, kontrolleri dışında bir aile, bir sülale mi gelişiyor bilinmeyen tedavisi olmayan hastlıktan, uzaktan yerden uydulardan trafik süsü ile imha etmekten .. Devlet-istihbarat aygıtını kullanarak önünü kesmekten.. Hertür senayro harekete geçirilir..

 

Ki gexegenimizdeki tüm data (bilgi) firmaları, bilişim firmalrı bunların.. Ve biz 80-90 milyon vatandaşı  7/24/365  gözetlemektedirler.. Hangi vatandaşın, ailenin, firma ve sülalenin hangi açığı var, hangi zaaf noktalrı var oradan girip kişiye aileye, firmaya, sülaleye, o bölgeye özgü operasyon yapmaktadırlar.. Örneğin birinizin çocuğu önemli bir dalda büyor, yerden ve uydulardan müdahale ile trafik kazası süsü, bilinmeyen bir hastalık bulaştırma, bir şekilde kumpasa getirip cinayete kurban götürme.. Akla hayale gelmeyecek yol ve yöntemlerle siyonist soytarılar ülkemizi bon boya işgal etmişlerdir... 

 

Örneğin siyonist çeteyi çözen tüm aydınlara, siyaset güvenlik elemanrına her tür kumpas ve imha projeleri.. Ve diğer milletlerden biri sürü milyonlarca davar ceplerinde üç kuruş var diye kendini adam sanıyor.. Terörist israil merkezli siyonist çeteler şu anda dünya gelinde istedikleri coğrafyaya millete istedikleri operasyonları yapmaktadırlar.. Yani Fetö teröründen bin kat daha derinden ülkemizi hücerelerine kadar ele geçirmişlerdir.. Rehin aldıkları kripto nüfusla ( fetö gibi göbekten yahudi nufusla) tüm Anadolu ve mezopotamyaya kanser hücreleri gibi yayılmışlardır..

 

Onbinlerece faili meçhul, kurdleri kurd gazı ile dağda imha, turkleri turk gazı ile ovada imha etme, dinli dinsiz terör lejyonları ile faşist ulus devlet aygıtı ile rum-rus, ermeni fars arap diğer milletleri imha etme .. Yani siyonist yahudi nüfus dışındaki tüm nüfus ortadoğuda soykırıma açık fare sürüsüne çevrilmiş bulunmaktadır..

 

TC rejminde siyonist çetenin teröristlerin katl ettiği özal ve ekibi, yazıcıoğlu, ıspartada dağa çarptıralan bilim adaları, binlerce faili mechul, aselsan mühenmsileri, rejim tatafından hakkı hukuku gasp edilen milyonlar, TC ajan hukuk büroları mosa-cia ile ortak çalışan bürolar… TC de milyonlarca vatandaşı haciz oyunları ile sarıp hayatlarına çokerken.. Yani TC rejmi insanlığa karşı yüzyıllardır sürekli suç işlemesine rağmen örneğin 1 ila 10 yaş aralığında kurd çocukları dersim-ağrı-zilan-koçgiri  soykırıma uğratılırken normal askerin arkasına silahını dayayan rutblei siyonist terörist kimdi.. tc iktidar muhalefetine bakın hiç biri bu anlamda rejimi sorgulayacağını, siyonist derin işgal çetelerini hesaba çekeceğini, tc rejim eliyle milyonlara dayatılan soykırım çemberlerini bırakın söylemeyi.. Gizlemek için hertür oyun en ince detayları ile oynanmaktadırlar..

 

İçinde yaşadığımız TC rejmi başta olmak üzere, uyduruk tüm arap rejimlerinin, bölge rejimlerinin bu terörist yapıyla ilişkileri bütün Ortadoğulu halkları vurmaktadır.. Halklar Osmanlı ve Çarlığın Yıkımının ardından oluşturulan tüm uyduruk rejimleri yok etmedikçe, terörist israil yıkılmadıkça bunlar daha iyi günlerimiz..

 

 

Özetle Amerika, İngiltyere, İsrail gibi siyonist terörzmin merkezi devletler yıkılmadıkça.. Bu devletleri işgal eden siyonist küresel gıda-genom-ilaç-bilişim-finas-silah firmaları deşifre edilip ablukaya alınmadıkça, Nato-Nasa gibi terör örgütleri  var oldukça..

 

İnsanlık bilim ve teknolojiyi oratak kullanacak bir mekez ve sisteme kavuşmadıkça.. Yüzyıllardır dünyayı faşist ulus devletlerle firmalarıyla işgal eden siyonist terörist çete dünyada istediği nüfusa istediği coğrafyaya istediği operasyonu yapacaktır.. Şu anda siyonist terörizim için tüm insan soyu soykırıma açık koyun ve fare sürülerinden başka bir şey değildir.. Siyonist terörizim gezegen çapında insanlık tarafından hızla deşifre edildiğinden .. Bir an önce Mezopotamyaya konmak, insanlığı esir almak için rejimlerden terör lejyonlarına, buradan haaarp silahlarına her tür aracı ve savaş yöntemini pervasızca kullanmaya devam edecektir.. Taki halklar uyanıp kendilerini siyonizme terörizme esir eden kendi rejimlerinin mınına koyana koyup küresel bazda bu soykırmcı çeteyi ablukaya almadıkça..  bu siyon soykırım operasyonları insan soyu sıfırlanana kadar şidetlenerek devam edecektir.. 

 

Bugün Mezopotamya, yarın Çin Rusya Afrika –Amerika-Avrupa benzer yöntemlerle, biyolojik, kimyasal, gıda geneom, deprem , haarp yöntemleri artık bütün dünya ve insanlık  vurulmasktadır, tüm dünya ve tüm insan soyu siyon terörizm için bir hedeftir..

 

Mezopotamya’dan Mısra Bütün Coğrafyayı 7.7 ve 7.6 art arda 2 kez peş peşe vurdular..  

 

Kahramanmaraş Pazarcık’ta gece saat 04.17’de  7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem saati 04.17 olarak kaydedilirken depremin derinliği ise 7 kilometre olarak bildirildi. Deprem ülkemizde 10 ilde birden şiddetli şekilde hissedilirken (Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya, Hatay) Depremin Kapsam Alanı Mezopotamya’dan Mısıra kadar oldu.

 

ÖĞLE SAATLERİNDE 7.8 BÜYÜKLÜÜNDE BİR DEPREM DAHA ..

 

Gece Saatlerinde Meydana Gelen depremi peş peşe artçı depremler izledi. Öğle saatlerinde Ankara, Adana, Malatya, Çorum, Kayseri gibi ilerde de hissedilen şiddetli bir deprem daha yaşandı. Kandilli, Maraş merkezli depremin şiddetini 7.5; AFAD ise 7.6 olarak açıkladı.

 

Güneydoğu merkezli deprem Suriye de Yıkıma neden oldu..

Güneydoğu’daki 7,7’lik deprem Suriye’yi de vurdu: Yaşamını yitirenlerin sayısı 320’ye yükseldi

Dış Haberler Servisi

DEPREM SURİYEYİ DE VURDU..

Türkiye 6 Şubat sabahına yıkıcı bir depremle uyandı. Saat 04:17’de merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan 7,7’lik büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Suriye’yi de vurdu. En az 320 kişi hayatını kaybetti.

 

Güneydoğu’daki 7,7 büyüklüğündeki depremden başta Suriye olmak üzere Kıbrıs, Lübnan, Ürdün, Irak, İran ve Mısır da etkilendi. Guardian’ın aktardığına göre Suriye’de deprem sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 320’ye yükseldi, 600 kişi ise yaralandı.

 

Suriye’de depremin en çok etkilediği şehirler ise Halep, Hama ve Lazkiye. Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, depremin ülkede yarattığı hasarı değerlendirmek için bakanlar kurulunu acil olarak topladı.

 

 

Suriye Ulusal Deprem Merkezi’nin Başkanı Raed Ahmed, bu depremi “ulusal deprem merkezi tarihinde kaydedilen en büyük deprem” olarak nitelendirdi. Ülkede tüm acil yardım ekipleri arama kurtarma çalışmalarına devam ediyor.

 

ETİKETLER : MEZOPOTAMYA’DAN MISIRA DEPREM SİLAHIYLA VURDULAR..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA