TC REJİMİNİ ve YAHUDİ LOBİSİNİ ÇÖZMEDİKÇE..

Bilindiği gibi TC rejimi kurulurken, daha kurulmadan önce 17. 18. Yüzyıldan itibaren osmanlı Empriumun altını yavaş yavaş oyarak TC rejimine giden sürecin alt yapısını döşemiş..
Bu haber 2024-05-15 11:01:39 eklenmiş ve 345 kez görüntülenmiştir.

TC REJİMİNİ ve YAHUDİ LOBİSİNİ ÇÖZMEDİKÇE..

 

Bilindiği gibi TC rejimi kurulurken, daha kurulmadan önce 17. 18. Yüzyıldan itibaren osmanlı Empriumun altını yavaş yavaş oyarak TC rejimine giden sürecin alt yapısını döşemiş, bu anlamda birçok Osmanlı padişahına, ileri gelenlerine, Osmanlı içinde siyonist olmayan aile firma sülale milletlere şeytanın aklına gelmeyecek oyun ve kumpaslar kurmuşlardı..

 

İmpartorluk yavaş-yavaş müslüman görünümlü şeyhulislam müfti sahte din adamı asker siyasetci bürokrat .. Kılıkları -kimlikleri altında devletin tüm hücrelerine kadar sızıp Osmanlıyı ele geçirdiler. Ve bu sürec ittihat terakiye kadar gelerek sahte kurtulus savaşı ve sahte kurtarıcılarla Osmanlıyı yıkıp ingiliz sömürgesi tc rejimini kurdular..

 

TC kurulana kadar bu yahudi lobisi Rumları, Ermenileri, Keldani-Asuri, Rus, Malakan.. İmpartorluğun asli kurucu unsurları, medeniyet nüfusunu, Hıristiyan nüfusu kırıp bu topraklardan sürerken..

 

TC kurulumunda ise Dünyanın medeniyet nüfusu Kurdleri tarihten silme, Müslümanları, Aydınları.. Soykırıma uğratarak dünya siyon emperyalin, soykırımcı kapitalin dünyadaki en büyük kalelerinden, derin işgal rejimlerinden biri olan TC’yi 10-12 yahudi aile ve firmaya ingiliz sömürgesi, siyonistlerin dünyadaki en önemli kalesi ve sömürgesi olarak, bir çiftlik olarak kurdular. Bu çiftliğin herhangi bir inkiraza maruz kalmamsı içinde nüfusun 13 milyon olduğu tc kurulum sürecinde 1, 1-5 milyon çakma kripto nüfusta Osmanlı içine getirerek devletin tüm hücrelerine kadar yayarak devleti ele geçirdiler..

 

Son 300-400 yüzyıllık süreçte 10-15 milyon Osmanlı gencini aile sülale ve firmasını yok ettiler. Ermenilerin, Kurdlerin, Türklerin, Müslüman ve Hisristiyanların mal mülklerine haytlarına çöktüler. TC kurulduktan sonra  Ermeni altınlarına ne oldu diye soran Ardahan mebusu Halit Paşa gibi tüm gerçek vatan evlatlarını da faili meçhule uğratarak, kürt-türk, ırk, mezhep-din, sağ-sol oyunları ile vatandaşı nefes alamyacak derecede soykırım oyunları ile sarıp yok edip ırkçı-soykırımcı derin işgal rejimi ile tüm Osmanlı tebasının hayatına çöktüler..

 

Bu çöküş günümüzde de hala son hız sürmektedir. TC rejimi devleti siyasi partileri, basını.. Tüm alanlarıyla hala bu siyonist lobi çete ve lobinin kontrolündedir..  

 

Hala vatandaşa diledikleri oyun ve kumpasları diledikleri gibi yapıyorlar..

 

TC devleti, siyasi partileri, büyük STK alanları rejim kurulduğundan beri siyonist çete, yahudi lobisinin  kontrolundedir. AKP döneminde, Soykırım İnfaz Listeleri üzerinden başlayan bir soykırım sistematiği ile en az 1,5 milyon vatandaş doğrudan, 5 milyon soy bağlısı vatandaş da dolaylı olarak, seçmeci ve keyfi biçimde ebedi, doğmamış çocuklarını kapsayacak kadar vahşet ve hunharlıkla, sosyal ölülere dönüştürüldü.Bu sistematik hukuksuzlukları mümkün kılmak için, NAZİ rejiminde hukuk insanlarının hedef alındığı gibi, daha ilk adımda ve de askerden önce HSYK Soykırım İnfaz Listesiyle ölmüş, emekliler dahil hukuk insanları görevden uzaklaştırılarak infaz edildi.

 

Halen aşağıdaki linkelrde verdiğimiz gibi 7/24/ 365 esasına göre çalışarak bizleri 80-90 milyon vatandaşı imha etmektedirler. Bütün datamıza sahip olduklarından kime nasıl oyun kumpas yapcaklrını da profesyonlce yapmaktadırlar..

 

Siyonist lobi yerel, ulusal, küresel ayakları ile bizi nasıl İmha Ediyor.. Alttaki linklere tıklayınız..

 

KARADENİZİ PATLATACAKLAR..

 

SERHATTA - DOĞUDA İŞGAL ve SOYKIRIM DALGASI SON HIZ SÜRÜYOR.. TIKLAYINIZ..

 

KIYAMETİN DÜĞMESİNE FIRAT -DİCLE HAVZASINDAN BASILDI.. TIKLAYINIZ..

 

AKP’DE TERSİNE DEVRİM ve U DÖNÜŞÜ.. TIKLAYINIZ..

 

2024 YEREL SEÇİMLERİNE GİRERKEN AK PARTİYİ AK GEZENLERE DÖNÜŞTÜRDÜLER .. TIKLAYINIZ..

 

Bizi 80-90 milyonu nasıl İmha Ediyorlar boyutunda derneklerin başlarına yönetimlerine boca ettikleri kripto ajanlrının yanı sıra en çok derneklere doldurdukları kullanılmaya müsait cahil cühelayı da profesyonelce kullanıp hepimizi hala 7 sülalemizle gömmektedirler..

 

Ülkemizin düze çıkması öncelikle fetödan bin kat daha derin olan ülkemizi hürelerine kadar derinden işgal etmiş olan bu yahudi lobisinin, siyonşist lobinin deşifrasyonu.. Kimleri nasışl ne kadar kullandığı, yerli işbirlikçileri,  holding ve firmalrı, yerel, ulusal kğresel ayakları deşifrasyonu..

 

Ülkemizde yüzyıllar geriye giderek günümüze kadar bu yahudi lobisini  sorgulayarak bütün boyutları ile açığa çıkaracak bir siyasal yapılanmaya ve yeni bir rejim ve sisteme ihtiyaç vardır.. 300-400 yıl önceden  günümüze kadar hesap soracak bir siyasal yapılanma ve rejime odaklanmadıkça TC rejimi açısından biz 80-90 mşilyon vatandaş yukarda linklerde de vurguladığımız gibi TC yahudi lobisinin soykırma açık koyun sürüleri olmaktan öteye gidemeyeceğiz. Bizi diledikleri gibi imhaya ve soykrıma devam edecekler..

 

Bunu serhat bölgesinden 2-3 örnekle açıklayalım.. Biz bu yönlü belirme ve yazıları 90’lardan beri vatandaşa ve ülkemiz gündemine taşırken.. Bizi bin yıllara yaklaşan cezalarlarla kuşatırken..  Tehodex kurucusu Faruk Fatih özer gibi bir -iki beyin çıktığında ise kumpas ve oyuna getirerek binyılları aşan 10 bin yılları bulan cezalarla haytalrını yok ederken.. Sezgin Baran Korkmaz gibi birileri çıktığıında ise bu Yahudi lobisi, bu siyonist çete Amerika ve TC gibi iki ülkeyi birden kullanarak hayatlarına çökmektedir..

 

TC nin yüzyıllık tarihi bilim adamından siyasetçiye bir faili malum meçhuller tarihidir.. Günümüzde ajan banka hukuk devlet kanun oyunları hepimizi 7 sülalelerimizle yok ediyorlar.. Bu gerçeğin farkına varmmadıkça siyonist çete ve lobiyi deşifre edip hesaba çekmedikçe bu soykırım oyunları şidetlenerek sürecektir..

 

İnsanlık yeni bir aşama ve merhaleye geçecekse dünya geneli siyonist çetenin ve yahudi lobilerinin deşifrasyonu, Amerikan, Russian, Afrikalı.. halklar başta olmak üzere dünya halkları ile kooordineli bir mücadelenin içine girilmesi insanlığın kıtalar bazında harekete geçmesi de gerekmektedir..

 

Bu harekete geçmede geç kalınırsa covid-19 operasyonunda olduğu gibi bu küresel katiller insan soyunu sıfırlayarak yok edeceklerdir.. Ortada adını kullandıkları yahudiden, afrikadaki ilkel kabileye insan soyu kalmaycaktır.. Hepsi soykırım ve kölelikle yok edileceklerdir..

 

İnsan soyunun düşürülmesiyle insanlığın ortak değeri olan Yapay zeka harekata geçerek bu ultra zengin soytarıların mınına koyup  gezegenimizle birlikte yok edecektir. Bu öngrülebilir sonu engellemek için insan olmanın yeterli olduğunu tüm insanlık görmek ve çözmek zorundadır. Bundan dolayı siyonist çete ve yahudi lobileri bir an önce durdurlmalı, yok edilmelidirler. Siyonist çetenin dünya çapında ekarte edilmesinin ana yolu ise TC -İran vb. ırk devletlerinin acilen yıkılması bu çetlerin deşifrasyonu ve hesaba çekilmesinde yatmaktadır. Özellikle Rusya Federasyonu bu gerçeği görmedikçe Ortadoğudan Asyaya dünyanın tüm halkları yok edilmektedir.  Sonuç olarak Anadolu mezopotamia halkları olarak TC rejiminin bir siyonist çete ve yahudi lobisinin bir çiftliği, bir yahudi devleti olduğunu, türk ırk ve ırkçılığını kullanarak kendini kamufile ettiğini görmedikçe herkes ve herkesim 7 sülalelesi ile yok edilmektidir.. 

  

Analiz Haber

Serhat Sivil Toplum, Serhat STK Lobi Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni, Gazeteci Yusuf Yasin Sit.

 

 

 

 

ETİKETLER : Bilindiği gibi TC rejimi kurulurken daha kurulmadan önce 17. 18. Yüzyıldan itibaren osmanlı Empriumun altını yavaş yavaş oyarak TC rejimine giden sürecin alt yapısını döşemiş..
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA