BEYKOZ’DA KÖSELER 2 MURATI’DA BİRDEN GÖMÜYOR..

Beykoz’da Halk ittifakının Adayı Alaattin Köseler iki Murtatı birden gömüyor.. İstanbul geneli CHP %51-55 bandında AKP'yi tarihe gömüyor..
Bu haber 2024-03-26 10:40:58 eklenmiş ve 327 kez görüntülenmiştir.

BEYKOZ’DA KÖSELER 2 MURATI’DA BİRDEN GÖMÜYOR..

 

İşte halkın gücü işte halk ittifakı. İstanbul genelinde İmamoğlu’na açık destek veren STK bileşenleri  ve  halk ittifakı desteği Murat kurumu ve akp yi İstanbul ve ülke genelinde tarihe gömerken.. Beykoz’da ise Halk ittifakının Adayı Alaattin Köseler iki Murtatı birden gömüyor.. CHP İstanbul geneli %51-55 bandında rekor bir oyla İstanbul ve İlçelerini hemde Beykoz’u alıyor.. İtahl başkan ve avanesini geldikleri yere geri gönderiyor..

 

GÖRSELLERİYLE KÖSELER İKİ MURATI GÖMERKEN.. TIKLAYINIZ..

 

İstanbul ilçelerinde ise CHP bld başkan adayları akp’li bld. Bşk. adaylarını gömüyorlar..

 

Beykoz’da Alaattin Köselerin etrafında kümelenen Sivil Toplum Örgütleri ve halk ittifakı iki Murtat’ı (Murat Kurum-Murat Aydın) da gömerlerken..

 

2024 yılı yerel yönetim seçimleri aynı zamanda akp nin ülkemiz tarihinden silinme seçimine dönüştü..

 

Peki Bu noktaya nasıl gelindi.. Bilindiği gibi akp Erzincan-İliç’te, Fırat Dicle havzasında milyon-milyarlarca yıl içinde oluşan kaynak sularımızın kaynağında yok edilmesi,  canlı –cansız yaşamı kaynağında zehirleyerek, maden faaliyetleriyle Karadenizin altına doğru ilerleyerek Karadenizi patlatarak Anadolu- Mezopotamyayı, Anadolu –Mezopotamya  halklarını tarihten silmek için düğmeye bastığını patlayan siyanür dağlarıyla sadece ülkemiz vatandaş değil bütün dünya halkları gördü.. Anadolu ve Mezopotamya halklarına kıyamet ve soykırımı dayatan, ülkemizi hava-su-toprak-gıda-madenleri ovarlı ile işgal eden küresel soykırımcı firmalar ve yerli işbirlikçilerini tc siyaset, stk, basını değil doğa isyan ederek (Erzincan İliç’teki siyanür dağlarının patlaması ile) dünyaya gösterdi.  Burada akp nin soykırımcı küresel firmaların ve yerli işbirlikçilerinin nasıl bir Truva atına dönüştüğünü tüm dünya, Anadolu Mezopotamya halkları vatandaş gördü..

 

Küresel Soykırımcı Firmaların Tetikçisine Dönüşen AKP ülkemize ve vatandaşa nasıl bir soykırım dayatmış bulunmaktadır. Alttaki linklerde..

 

KIYAMETİN DÜĞMESİNE FIRAT -DİCLE HAVZASINDAN BASILDI.. TIKLAYINIZ..

 

AKP’DE TERSİNE DEVRİM ve U DÖNÜŞÜ.. TIKLAYINIZ..

 

2024 YEREL SEÇİMLERİNE GİRERKEN AK PARTİYİ AK GEZENLERE DÖNÜŞTÜRDÜLER .. TIKLAYINIZ..

 

SERHATTA - DOĞUDA İŞGAL ve SOYKIRIM DALGASI SON HIZ SÜRÜYOR.. TIKLAYINIZ..

 

Şimdi Buradan Beykoz’a geldiğimizde Beykoz halkı yurtsever, milliyetçi, devrimci, ülkesi için yaşadığı yer için gözünü kırpmadan canını veren milliyetçi-vatanperver bir kitle..

 

Hatırlanacağı üzere fetö terör –işgal darbesinde fetöcülere ilk darbeyi FSM köprüsünde Beykozlular darbicilere darbe vurarak darbe harekatını, darbecilere darbe vurarak tersine çevirmişlerdi..

 

Yukarda vurguladığımız akp’nin 22 yıl boyunca din-iman-kuran diyerek halkı nasıl kandırdığı, artık fetöcüler ve siyonistler tarafından nasıl ele geçirildiğini, ülkemizi vatandaşı ile nasıl imha eden bir harekete dönüştüğü ortaya çıkarken..  Bu aktörlerden en önemlisi olan Murat Kurumun küresel firmalar ve yerli İşbirlikçilerle İstanbulun başına geçirilmeye çalışılırken ki şu anda bu adamın içerde olması, tutuklanması gerekirken..

 

Beykoz’ da ise 22 yıldır yerel ve genelde iktidar olan akp vatandaşın 50- 100 yıldır zar zor kazandığı bir ev arsasını almak için onlarca kez vatandaşın tapusunu vatandaştan alıp satma, kapanan fabrikalar yerine bir tek ekonomik alan açmama, imar sorunlarıyla vatandaşı boğma başta olmak üzere,  ulaşım alanında ise ne bir metro, ne bir metrobüs.. tek bir porje dahi hayata geçirmemiştir. Beykoz halkına işsizlik, yoksulluk ve yolsuzluğu dayatarak 50 bine yakın Beykozlunun Beykozdan göç etmesini sağlamıştır. Vatandaşın değeri biçilmeyen ev arsa arazisine fetövari yöntemlerle konmuşlardır.. Bu konma gasp ve işgal yapılırken de çok profesyonelce aman ha aman ev araziniz arsanız çok değeli sakın satmayın oyunlarıyla 22 yıldır vatandaşla dalga geçmektedirler..

 

Özetle bir taraftan işsizlik-yoksulluk-yolsuzluk, diğer taraftan imar ve ulaşım sorunlarıyla boğulan işsizlik-yoksulluk açlığa mahküm edilen Beykoz halkıyla dalga geçen akp aman ha aman eviniz araziniz çok değerli aman ha satmayın oyunlarıyla dalga geçerek Beykozluları Beykozdan söküp atmaktadır. 2024 yerel seçimlerinde de halkı kandırırsalar  bu sefer hazine arazilerine kondunuz diye tüm halkı borçlandırarak Beykozdan gönderecekler..

 

İşte çok azına değindiğimiz akp oyun ve kumpaslarını Karadenizli-Kastamonulu-Karslı STK alanlarıyla yemeyen, milliyetçi-vatanperver-yurtsever  Beykoz halkı Alaattin Köselerin etrafında halk ittifakı olarak kümelendiler..  AKP’nin satın aldığı basından satın aldığı aile ve vatandaşlara kadar her oyunu boşa çıkarmaya başladılar.. AKP Beykozu farklı alıyor yalan dolanlarını akp ye yedirdiler..

 

Beykoz halkı 22 yıldır kendilerine kumpas kuran akp’yi 1 Nisan sabahı gönderdikleri gibi, Beykozdan binbir oyun hile ve kumpasla sökülüp atılan, ev ve arazileri ellerinden alınan  50 bine yakın Beykozlunun geri dönüşleri içinde akp ye dava açacaklar.. AKP nin vatandaşa verdiği zararı tazmin edecekler.. AKP nin kentsel dönüşüm adı altında rantsal dönüşüm tüm projelerini de çöpe atacaklar..

 

Özetle Beykoz halkını 80’lı yıllardan beri aptal yerine koyup bitirmeye çalışan odaklar 2024 yılı itibarıyla yerle bir edilecekler. Bir daha Beykoz ve Beykoz halkıyla oynayamayacaklar.. Rant çetelerinin değil, Beykoz halkının olan bir Beykoz’a kavuşacağız..

 

İşte Boğazın incisi Beykoz’un Beykoz halkının olmaması için akp büyük algı oyunları ile Beykozda yaşadığı hezimeti, kayb etmeyi gizlemek için basından vatandaşı satın alamya her yol yöntemi kullanmaktadır.. Ama yurtsever, devrimci-milliyetçi aynı zamanda savaşçı Beykoz halkı bu oyun ve kumpaslara izin vermeyecek. AKP ve oyun kurucu halk düşmanlarının Beykoz’la oynamasına izin vermeyecekler. Beykoz halkı akp yi göderdiği gibi akp nin fetövari oyunlarla beykozdan söküp attığı Beykozluları da geri getirmek için harekete geçeceklerdir..

 

AKP sadece Beykoz’u değil, elinde bulunan İstanbulun birçok ilçesini de kayb edecektir. Milyon milyarlarca yıl içinde oluşan dünyada benzeri olmayan kaynak sularımızı kaynağında yok etmenin, Anadolu-Mezopotamya halklarının 1 numaralı düşmanı siyonist küresel soykırımcı firmalarla-yerli işbirlikçileri ile Karadenizi patlatarak bizlere ve insanlığa dayttığı soykırım faturasının bedelini akp yok olarak ödeyeceği gibi bu kıyamet senaryoalarını ülkemize daytan soykırımcılar, vatansızlar ise yerel-ulusal-küresel ayakları ile yüzlerce yıl cezalara çarptırılacaklar, canlı-cansız yaşama soykırımı daytan soykırımcı Murat Kurum vb katiller ise bir daha dışarı çıkamayacakları kodeslerde hak ettikleri cezalara çarptırılacaklar. Ülkemizin küresel katiller ve soykırımcılar tarafından bizlere bir mezara çevrilmesine 80-90 milyon vatandaş olarak set çekeceğiz.. 

 

Politik kültürü üst seviyede olan İstanbul halkı yalan dolanlarla kandırılabilecek bir halk değildir. 1 Nisan sabahı akp yi tarihe gömeceği gibi bu ülkenin sahipsiz olmadığını da dosta düşmana gösterecektir. 1 Nisan sabahı hep birlikte buna tanık olacağız..

 

 

HABERİ YAYINA HAZIRLAYAN..

 

Doğu Medya- Serhat Sivil Toplum Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni, İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Yusuf Yasin Sit.

 

ETİKETLER : Beykoz’da Halk ittifakının Adayı Alaattin Köseler iki Murtatı birden gömüyor.. İstanbul geneli CHP %51-55 bandında AKP'yi tarihe gömüyor.. yla Beykoz’u alıyor..
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA