ÖZER, ESENYURT’U RANT ve BETON CEHENNEMİNE ÇEVİRDİLER..

Özer, Esenyurtu 22 yıldır rant ve beton cehennemine çevirmişler, bu nasıl bir rant düşkünlüğü, nasıl bir insanlık, nasıl bir zihniyet Esenyurtluları adeta diri-diri gömmüşler..
Bu haber 2024-03-23 11:07:34 eklenmiş ve 238 kez görüntülenmiştir.

ÖZER, ESENYURT’U RANT ve BETON CEHENNEMİNE ÇEVİRDİLER..

 

KAISİAD ev sahipliğinde CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı Prof Dr. Ahmet Özer için düzenlenen iftar programında konuşan Özer, Esenyurtu 22 yıldır rant ve beton cehennemine çevirmişler, bu nasıl bir rant düşkünlüğü, nasıl bir insanlık, nasıl bir  zihniyet Esenyurtluları adeta diri-diri gömmüşler..

 

HABER FOTO GALERİ..

 

 

KAISİAD ev sahipliğinde CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı Prof Dr. Ahmet Özer’e için düzenlenen iftar programına Esenyurt bölge, federasyon, il-ilçe-köy STK’larından yoğun bir katılım oldu. İftar programına katılan STK’lar Prof Dr. Ahmet Özer’e açıkça desteklerini sunduklarını belirterek Özer’le hatıra fotoğrafı çektiler..

 

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde CHP’den Esenyurt Belediye Başkan adayı olan Prof.Dr. Ahmet Özer için Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezinde Cuma akşamı KAISİAD Başkanı Orhan Gökçe ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında devasa Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi dolup taşarken, salona sığmayan katılımcılar için ayrı bir salon daha açılarak iftar programına gelenlere hizmet edildi.

 

ÖZER,  ESENYURT 22 YILDIR İHMAL EDİLMİŞ

 

ÖZER, Bu zihniyet Fırat Dicle havzasında milyon-milyarlarca yıl içinde oluşan kaynak sularımızı kaynağında yok edip Anadolu –Mezopotamya’ya yok edilme kıyamet senaryolarını dayatırken.. Esenyurtu da  rant ve beton cehennemine dönüştürerek sürekli halkı soyma ve bitirmeye çürütmeye bakmıştır.. ((Fırat Dicle havzasında serhat bölgesinde akp ve rejim bize nasıl bir yok edilmeyi dayatmıştır.. Alttaki X-1 dipnot’ta))

 

 

İzdiham düzeyine varan bir katılım, alkış tufanı arasında kürsüye davet edilen CHP Esenyurt Belediye başkan adayı Prof. Dr. Ahmet ÖZER,  Anadolu’nun beşiği Esenyurt 22 yıldır ihmal edildiği için sorun yumağına dönüşmüş Allah’ın izniyle 1 Nisan’dan sonra Kars Ardahan Iğdırlı ve Esenyurtlularla el ele verip bütün sorunları hep birlikte çözeceğiz, Esenyurtu ben olarak değil biz olarak STK ve halkla birlikte yöneteceğiz, yaralarını sarıp ülkemizin marka şehirlerinden biri haline getireceğiz.

 

Özer, “Birileri Esenyurt’u beton ve rant cehennemine çevirmiş yeşil alan kalmamış. Esenyurt’un en büyük sorunu ulaşım ve imar sorunu olarak önümüze çıkıyor. Esenyurt’a halk için, gençler için, kadınlar için projeler hazırladık. 1 Nisan sabahı yeni bir Esenyurt için çalışmalarımıza başlayacağız”

 

BAŞKAN GÖKÇE TEŞEKKÜR ETTİ

 

İftar Programının açılışında yoğun kalım ve ilgiden dolayı dost ve hemşehrilerine teşekkür eden Kars Ardahan Iğdır Sanayici ve iş adamlar Dernek başkanı Orhan Gökçe,  Kars-Ardahan-Iğdır Sanayici ve iş adamları Derneğin organize ettiği iftar davetimize icabet ettiğiniz için sizlere şükranlarımı, saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum dedi.

 

Beraberlik ve dayanışmanın en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Allah’ın insanlık âlemine armağanı olan bu kutlu Ramazan gecesinde, Yunus Emre’nin dediği gibi sadece aynı dili değil aynı duyguları paylaşma sevdası ile yola çıkan KAISİAD olarak siz değerli dostlarımızla aynı sofrayı paylaşmaktan mutluluk duymaktayız.

 

ESENYURT STK-FEDERASYONLARI İFTARDAYDI..

 

Salona Kars Önceki Dönem Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, CHP Esenyurt Belediye Başkan aday adayı Abdulhadi Akmugan, Engin Doğru, Tanır Uluğ,  Dilek Şimşir, CHP Ardahan Milletvekili adayı Asım Karabacak ve meclis üyesi adaylarıyla giren CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Ahmet ÖZER Esenyurtlular tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı.

 

Usta sunucu Turgay Zorba’nın sunumunu yaptığı İftar Programına,  CHP Esenyurt Belediye başkan adayı Prof. Dr. Ahmet ÖZER, Karsın efsane belediye başkanı Naif Alibeyoğlu, 2000’li yıllardan beri serhat sivil toplum örgütlerinin lobi faaliyetlerini yürüten, Serhat Sivil Toplum Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni, İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Yusuf Yasin Sit, Van Dernekler Federasyonu Başkanı M.Fatih Yağız, Iğdır Dernekler Federasyonu Kemal Ulaş, CHP Esenyurt Belediye Başkan aday adayları Engin Doğru ve Abdulhadi Akmugan, Ardahan Damal Dernekler Federasyonu Başkanı Güner Kökat, Ardahan Hoçvan Dernekler Federasyonu Başkanı Ayhan Öztürk, Çıldır Dernekler Federasyonu Başkanı Kemal Şimşir, Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çifçi, Kars eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, Siyasal Yaşam Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erkan Sarıkaya, Esenyurt Motorlu taşıtlar Kooperatifi Başkanı Harun Yıldırım, CHP Belediye meclis üyesi adayları, Karadeniz, Kastamonu, Sivas, Çorum-Yozgat Esenyurtta dernekleri bulunan birçok bölge ve il –ilçe köy dernekleri de Prof Dr. Ahmet Özer’in düzenlediği etkinliklere katılarak katılım ve katkı sunmaktadırlar..

 

 

CHP Esenyurt Belediye Başkan aday adaylarından Engin Doğru ve Abdulhadi Akmugan, Taner Uluğ, Dilek Şimşir, Engin Sarıkaya, CHP Ardahan Milletvekili adayı Asım Karababacak, Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkana Kemal Ulaş, Ardahan Damal Dernekler Federasyonu Başkanı Güner Kökat, Ardahan Hoçvan Dernekler Federasyonu Başkanı Ayhan Öztürk, Çıldır Dernekler Federasyonu Başkanı Kemal Şimşir, Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çifçi,  Esenyurt 113 Nolu taşıyıcıylar Kooperatif Başkanı Yücel Tanış, Esenyurt otogarı taşıma Kooperatifi Başkanı Harun Yıldırım, CHP Belediye meclis üyesi adayları, Muhtar adayları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri, İş insanları, kanat önderleri halktan yoğun bir katılım oldu..

 

DİPNOTLAR..

X-1 Dip Not, Fırat Dicle havzasında serhat bölgesinde akp ve rejim bize nasıl bir yok edilmeyi dayatmıştır.. Alttaki linklerde..

 

KIYAMETİN DÜĞMESİNE FIRAT -DİCLE HAVZASINDAN BASILDI.. TIKLAYINIZ..

 

AKP’DE TERSİNE DEVRİM ve U DÖNÜŞÜ.. TIKLAYINIZ..

 

2024 YEREL SEÇİMLERİNE GİRERKEN AK PARTİYİ AK GEZENLERE DÖNÜŞTÜRDÜLER .. TIKLAYINIZ..

 

SERHATTA - DOĞUDA İŞGAL ve SOYKIRIM DALGASI SON HIZ SÜRÜYOR.. TIKLAYINIZ..

 

 

HABERİ YAYINA HAZIRLAYAN..

 

Doğu Medya- Serhat Sivil Toplum Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni, İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Yusuf Yasin Sit.

 

 

ETİKETLER : Özer Esenyurtu 22 yıldır rant ve beton cehennemine çevirmişler bu nasıl bir rant düşkünlüğü nasıl bir insanlık nasıl bir zihniyet Esenyurtluları adeta diri-diri gömmüşler..
Diğer İş-STK-Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA