5 BİN LİRALIK TELEFON VATANDAŞA 500.000 LİRA..

5 BİN LİRALIK TELEFON VATANDAŞA 500.000 LİRA..
Bu haber 2024-03-14 20:24:02 eklenmiş ve 211 kez görüntülenmiştir.

5 BİN LİRALIK  TELEFON VATANDAŞA  500.000 LİRA..

 

Ülkemizde vatandaşı çökertmek artık çocuk oyuncağı. Vatandaşa 5-10 bin liralık telefonu yarım milyona mal ettiler..! (x1 dip not bkz.. )

 

Ülkemizin derinden işgal edilen bir ülke olduğunu, vatandaşın bütün datasının –bilgisinin tc yi kuran ve ülkemizi derinden işgal eden siyonist çete ile bunların yerli işbirlikçi firma ve çetelerin kasasında olduğunu Doğu Kültür Medya olarak sık-sık işlemekteyiz..

 

Bu işgal sonucu hangi vatandaşın hangi metotla (trafik kazası, iyileştirilemez hastalık buluşturma, biyolojik saldırı, cinayet, ekonomik alanların, kanunların kullanılarak çökertilmesi, ev –arazi-yaşadığı coğrafyadaki tüm hazinelerine toprak-su, madenlerine konma, vatandaşın hayatına konma.. günümüzde artık toprak hava su gıda genom gibi herşeyin silaha çevrilmesi..) yok edileceği bu Siyonistlerin kasasındaki vatandaşın bilgisine göre şekillenir..

 

Bu derin işgal damarlarının en önemlilerinden biri Erzurum’daki Fetö damarı.. Bu damar Doğu Anadolu’da ustaca serpiştirilip şu anda serhat nüfusu paket oğlu paket yapılmaktadır. Bu damar akp ile çıkar çatışmasına girip geriletilince şu anda değişik bir şekilde hem ülkeyi yeniden ele geçirdi. Hemde Doğu Anadolu’yu ve ülkemizi yok etmeye başladığı gibi, akp deki yerli-milli unsurları da yok ederek akp yide ele geçirdi..

 

Fırat Dicle havzasında kaynak sularımızın kurutulması, ülkemizin boydan boya siyanürle terörist israilde üretilen biyolojik meteryallerin bilinmeyen silahların kullanılmasıyla, zehirlenmesi yok edilme, Karadenizin patlatılarak Anadolu ve Mezopotamyayı yutmasından tutun,  yerli yabancı ihanetçi maden  firmalarının perde arkasındaki ana akıl bunlar ve hepsinin ana çatısı tc deki siyonist yahudi firmalar.. AKP –CHP içindeki ihanetçilerle heryerde ülkemizin dibine de dinamit koymaktadırlar..

 

 

Kars-Ardahan yerel kamu birçok noktada suyun başını tutan bunlar. Eğitim ve üniversiteleri çok derinden ele geçirmişlerdir.  İllerimiz yada doğduğumuz topraklarla ilgili bizim bir karar verme ve tasarruf hakkımız kalmadı. Ortada kendilerini deşifre edecek durduracak derenke basın halk vatandaş olmadığı içinde devlet kanun ayakları ile diledikleri oyun ve kumpasları hayata geçirmektedirler.. Fetöcüler devlet-kanun vb. herşey emirlerinde olduğundan örneğin Ardahan’da Karsta diledikleri yeri sit alanı ilan edebilirler. Diledikleri tasarrufları yapabiliyorlar, her kurum ve kuruluşu diledikleri gibi işgal edebiliyorlar.. Serhat bölgesinde vatandaşın çökmesi için devleti kullanarak tüm yapılacak plan projeleri anında engelleyebiliyorlar..  Hatta bir ara Sarıkamış şehitlerini bile Erzurum’a taşımak istemişlerdi. İş silahlı çatışmaya kadar gitmişti..

 

Şimdi internette dolaşınca ulu türk, türk hacker team vb geçilmezken.. Ulu türk yerlerde sürünüyor, yok ediliyor, ulu yahudi ulu türk kılığında ülkemizin kaderiyle vatandaşın kaderiyle 300-400 yıldır dilediği gibi oynuyor.. Ülkemiz siyasetine bakın iktidar muhalefet iki kanat da artık siyonist yahudilerin tam kontrolünde.. Vatandaş işi çözemediği için alternatifsiz bir seçim sürecine girdi. Ya chaşpe, yada akepe şıkları arasında imha ediliyor..  

 

Ulu türk-kürt-laz-çerkez..  ülkemizi derinden ele geçiren fetö damarı ve siyonist yahudileri yerli-yabancı ayakları ve işbirlikçileri ile deşifre etmedikçe ardiyelerine girmedikçe hepsi harcanan soykırıma uğratılan piyon ve oyuncaklardan öteye gidemeyecekler.. Aynen Erzincan Fırat-dicle havzasında patlatılan siyanür dağı ile siyon soykırımcılar hepimizi 7 sülalemizle tarihten silecekler, kurdu-kuşu havayı suyu zehirleyerek her şeyi silaha çevirerek kendilerini birer intihar komandosu yaparak sadece bizi değil çıkarlarına ters düştüğü için çel çocuklarını da, hepimizi toptan gömmektedirler..

 

SİYONİST  TC VATANDAŞI NASIL İMHA EDİYOR.. MEHMET AKİF ERSOYUN AİLESİNDEN İLGİNÇ ÖRNEKLER..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/6b486e5daf.jpg

Yıl 1962.. Cağaloğlu'ndaki bir köşe yazarının odasına üstü başı bakımsız, kirli sakallı biri girer. Adını söyledikten sonra yazardan kendisine yardım etmesini ister.

 

Köşe yazarı, karşısındakinin içler acısı durumundan büyük üzüntü duyar. Cüzdanını çıkararak istediği kadar alması için adama uzatır. O da uygun bir miktar para alarak iki büklüm gözden kaybolur. Birkaç ay sonra tek sütunluk bir gazete haberi köşe yazarının gözüne çarpar..

 

Haberde, İstanbul sokaklarında, bir çöp bidonunun yanında bulunan bir cesetten söz edilmektedir. Fotoğrafa dikkatle bakar, bu, para istemek için kendisine gelen adamdan başkası değildir.. Emin Ersoy'dur.. Mehmet Akif Ersoy'un oğlu Emin Ersoy !...

 

Yıl 1985... Üsküdar Belediyesi, emekli maaşıyla geçinmeye çalışırken hastalanan, zor ve bakımsız günlerin ardından gözlerini hayata kapayan bir adamın cenazesi ortada kalmasın diye tüm masrafları karşılar.. O unutulan insan, Tahir Ersoy'dur.. Mehmet Akif Ersoy'un torunu !..

 

Yıl 1991.. Beyoğlu'nda bir evin kiracıları, kirayı ödeyemedikleri için sokağa atılırlar.. Onlar, Mehmet Akif Ersoy'un kızı ve torunlarıdır !.. İşte sizlere, "İstiklal Marşı" için devletin verdiği para ödülünü almayan, ticarete alet olmasın diye de, "İstiklal Marşı"nı kitabına almayan Mehmet Akif Ersoy'un Türk milletine emanet ettiği çocuklarının yaşamlarından kahredici bir kesit..

 

 

DİPNOTLAR

(x1 dip not bkz.. )

 

Erzurum'da mobilya pazarlamacısı Adem Kızıltaş'ın (43) satın aldığı yeni cep telefonuna sızan dolandırıcılar, hesabındaki 173 bin lira ile kredi kartlarından 336 bin lira para çekerek kendi hesaplarına aktardı. Yaklaşık yarım saat içerisinde 509 bin lirayı alan dolandırıcıların Türk Kızılay Kahramanmaraş Şubesi'ne de 50 lira bağış yaptıkları dikkat çekti.

Bizi nasıl yok ediyorlar..  TC rejiminin vatandaşa dayattığı tuzaklardan örnekler alttaki linklerde..

 

KIYAMETİN DÜĞMESİNE FIRAT -DİCLE HAVZASINDAN BASILDI.. TIKLAYINIZ..

 

AKP’DE TERSİNE DEVRİM ve U DÖNÜŞÜ.. TIKLAYINIZ..

 

2024 YEREL SEÇİMLERİNE GİRERKEN AK PARTİYİ AK GEZENLERE DÖNÜŞTÜRDÜLER .. TIKLAYINIZ..

 

SERHATTA - DOĞUDA İŞGAL ve SOYKIRIM DALGASI SON HIZ SÜRÜYOR.. TIKLAYINIZ..

 

 

(Erzeni rum, kurdi Rumların çoğunlukta olduğu yer bölge demek.  TC  yi kuran yahudiler ırkçılıkla vatandaşın kimyası ile oynadığından Erzeni Rumda alan hakimiyeti tüm doğu anadoluda  fetöcü siyonist açık –gizli yahudilerin  hakimiyetindedir. Diğer ırklar tıraş etmektedir,günümüzde ırk ve kimyası ile oynanan kendini türk zan eden Erzeni Rumlu bir rum-rus-cerkes.. rum asılı rus asılısn dersen dayak yersin, siyon sömürge tc sadece ırk –ırkçılıkla bizi düşürmemiş, beyinlerimize de kutsal devlet ırk kurtarıclar.. binbir zincir vurarak insanlıktan çıkarmıştır..)

 

Adem Osmanov -Erzeni-Rum –Doğu Medya..

 

ETİKETLER : 5 BİN LİRALIK TELEFON VATANDAŞA 500.000 LİRA..
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA