ESENYURT’TA STK'LAR PROF.DR. AHMET ÖZER DEDİLER..

ESENYURT’TA SERHAT STK’LARI, DOĞU-GÜNEY DOĞU STK’LARI PROF.DR. AHMET ÖZER DEDİLER..
Bu haber 2024-03-06 09:02:29 eklenmiş ve 389 kez görüntülenmiştir.

ESENYURT’TA SERHAT STK’LARI, DOĞU-GÜNEY DOĞU STK’LARI  PROF.DR. AHMET ÖZER  DEDİLER..

 

 Serhat STK’ları 2019 yerel seçimlerinde Esenyurtta Ardahanlılar başta olmak üzere Serhat bölgesi STK yapılanması, serhat nüfusu bir ilke imza atarak, Çapan dönemindeki birlik beraberlik ruhunu yeniden yakaladıkları gibi,  Esenyurtta Serhat federasyonlarından il –ilçe köy derneklerine Kemal Deniz Bozkurt’a desteklerini deklere etmişlerdi.

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

STK alanının stratejik yayını Doğu Medya olarak bu olgunun Esenyurt’a hâkim olması için 2017 yılından itibaren alt yapı çalışmaları yaparak dönemin Göle Federasyon başkanı Ertekin Baysan başta olmak üzere bölge STK-Dernekleri ile birlikte alt yapı çalışmalrı yapmıştık.  Bu olguyu, gelişmeyi de  ESENYURT’TA SERHAT STK’LARI AYIRIMSIZ KEMAL DENİZ BOZKURT DEDİLER.. Diye haber yapmıştık. Ve bozkurt ezerek seçimi almıştı. (Haberimizin bütün Detaylarını görmek için Tıklayınız..)

 

2024 YEREL SEÇİMLERİNDE STK’LAR BU SEFER ÇITAYI DAHA DA  YÜKSEĞE TAŞIDILAR, ESENYURT’TA SADECE  SERHAT STK’LARI DEĞİL, DOĞU-GÜNEY DOĞU STK’LARI  PROF.DR. AHMET ÖZER  DEDİLER..

 

Esenyurt’ta demokrasi güçlerinin uzlaşısı sonucu Prof. Dr. Ahmet Özer’in adının öne çıkmasıyla birlikte biz hem Doğu Medya, hem de Serhat Sivil Toplum alanının Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni ve İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Yusuf Yasin Sit olarak sahadaki tüm elamanlarımızla STK’lar içinde hem araştırma, hem de çalışma yaptık.

 

Çıkan sonuç 2019 yerel seçimlerine göre tam bir kent uzlaşısı halini aldığını gördük.. 2019 yerel seçimlerine göre hem İstanbul geneli, hem de Esenyurt’ta halk belediyeciliği hayata geçirilmesi için STK’lar, halk-vatandaş ana muhalefet chp altında rekora doğru gidiyor. 2019’da Esenyurtlular Serhat STK alanı çatısı altında örgütlenirken, 2024 yerel seçimlerinde bu kervana Esenyurtun tüm ciddi STK alanı, Doğu –Güneydoğu STK alanı da dahil olarak 2024 YEREL SEÇİMLERİNDE STK’LAR BU SEFER ÇITAYI DAHA DA  YÜKSEĞE TAŞIDILAR, ESENYURT’TA SADECE  SERHAT STK’LARI DEĞİL, DOĞU-GÜNEY DOĞU STK’LARI  DA PROF.DR. AHMET ÖZER  DEDİLER..

 

STK’LAR AKP, ÜLKEMİZE, BİZE ve DÜNYAYA KIYAMETİ DAYATTI. 2024 YEREL SEÇİMLERİ AKP’NİN ÇÖKÜŞ ve BİTİŞ SEÇİMİ ve YILI OLACAKTIR BELİRLEMESİNİ YAPTILAR..

 

Kurdi STK’lar, ülkemizin tüm ciddi STK’ları 2024 yerel seçimleri hem İstanbul genelinde, hem de Anadolu’da AKP’nin çöküşü ile sonuçlanacaktır belirlemesini yaptılar.

 

STK’lar 22 yıldır din-iman, milli-yerli gazlarıyla bu rejimi değiştirmek, dönüştürmek için yola çıkan AKP’nin gerçek yüzünün Fırat ve Dicle havzasını küresel soykırımcı firmalarla yerli işbirlikçilerine açarak ülkemize ve dünyaya kıyamet senaryolarını dayatması ile ortaya çıkmıştır dediler. Eğer bu felaket projeler durdurulamazsa hem ülkemizde hem de dünya genelinde büyük kıyamet savaşları patlak verecektir dediler:

 

STK’lar Doğal ekolojik yapıyı tahrip etmeyi bırakın, Fırat havzasının, Karadeniz koridorunun maden firmalarına açılması Anadolu ve Mezopotamya’ya resmen kıyamet senaryosunu dayattığını, sadece ülkemizde ki 80-90 milyon vatandaş kitlesini yok etme değil, Karadenizin de patlamasına yol açarak tüm dünyayı yok edeceğini bu gerçeğin hem bilimsel hem de dini olarak ortada olduğunu belirttiler.

 

Kurdi STK’lar, ülkemizin ciddi STK’ları, ülkemizin gerçek bilim ve ilim adamlarının, vicdanlı aydın, siyasetçi-stk-sanat erbabı AKP’nin dayattığı ülkemizi ve vatandaşı yok etme,  kıyamet senaryolarını haberi dağıtmaması açısından altta link olarak veriyoruz. Bu linkleri incelediğinizde uykularınız kaçacak. Din-İman, Milli-Yerli gazlarla AKP’nin çeyrek yüzyılda ülkemizin ve vatandaşın altını nasıl oyduğunu bize nasıl büyük bir soykırım dayattığını görecek ve artık uymada zorluk çekeceksiniz..

 

İŞTE STKLARIN GÖRÜŞLERİ DOĞRULTUSUNA ORTAYA ÇIKARDIĞIMIZ ÜLKEMİZE ve DÜNYAMIZA DAYATILAN O KIYAMET SENARYOLARI..

KIYAMETİN DÜĞMESİNE FIRAT -DİCLE HAVZASINDAN BASILDI.. TIKLAYINIZ..

 

AKP’DE TERSİNE DEVRİM ve U DÖNÜŞÜ.. TIKLAYINIZ..

 

2024 YEREL SEÇİMLERİNE GİRERKEN AK PARTİYİ AK GEZENLERE DÖNÜŞTÜRDÜLER .. TIKLAYINIZ..

 

SERHATTA - DOĞUDA İŞGAL ve SOYKIRIM DALGASI SON HIZ SÜRÜYOR.. TIKLAYINIZ..

 

 

STK’LAR DERDİMİZ CHP’Yİ YÜCELTMEK YADA YÜKSELTMEK DEĞİL, ÜLKEMİZE DAYATILAN KIYAMET SENARYOLARINI DURDURMAK DEDİLER..

 

STK alanları, bilim dünyası, ilim dünyası (din adamları)  içerisinde yaptığımız çalışmalar yukarda verdiğimiz 3-4 analiz haber linkinde de ortaya çıktığı gibi ülkemize ve dünyamıza küresel soykırımcı vahşi kapitalizm tc gibi faşist ulus devletleri de kullanarak dünyamıza ülkemize kıyamet senaryolarını dayattığı gibi bu soykırımcı sermaye aynı zamanda insan soyunu da yok etmek için bütün gücüyle bütün dünya genelinde insan soyuna karşı saldırıya geçmiş bulunmaktadır..

 

İnsanlık medeniyetinin çıkış noktasında, Fırat-Dicle havzasında dünyamızı ve insan soyunu gömmek için milyon milyarlarca yıl içinde oluşmuş, Karadenizin patlamasını durduran dünyanı atar damarları olan madenlere dadandılar.. Karadenizi patlatmak için faşist tc rejimini kullanmaya başladılar. Ve bu izni veren iblisi Murat Kurum’u da ödüllendirmek için kaç oda dolar verdiler bilinmez ama İstanbul İBB başkan adayı da yaparak ta ödüllendirdiler. Bununla da yetinmiyorlar uyduruk irili ufaklı tüm tc muhalefet partilerini de ayrı ayrı seçimlere koyarak ülkemiz siyasal alanının dayatılan bu kıyamet senaryolarını görmesini engelliyorlar. Tekradan AKP’nin önünü açmak için her oyun ve senaryoyu devreye koyuyorlar..

 

STK’lar, Özetle CHP ve diğer muhalefet partileri ülkemizin karşı karşıya olduğu ölümcül tüm sorunları halka taşımayı bırakın adeta gizlemede birbiriyle yarışırken.. Onlarda AKP gibi çürürken..

 

Mevcut şartlar ve koşullarda devrimcisinden demokratına, gerçek Müslüman’ından yurtseverine vatandaş kitlesinin tüm belirleyici unsurları CHP’de kümelenmiştir. Bu anlamda STK’lar ve halk kitleleri olarak ana muhalefet çatısı altında İstanbul ittifakını gerçekleştiriyoruz. 2024 yerel seçimlerinde bu anlamda birtek oyun bile boşa gitmemesi gerekmektedir.  Seçimlerin hemen akabinde vatandaş olarak ülke olarak, bize datılan kıyamet senaryolarını durdurmak içinde acilen harekete geçmeliyiz.

 

STK’lar ülkemizde yaşanan olaylar, gelişmi,ş bir toplumda, ülkede cereyan etseydi yer yerinden oynardı. Ne iktidar, ne muhalefet tek bir siyasi parti kalmazdı. Hepsi kapatılırdı. Ülkemizi saran sorunlar sadece ülkemizi değil tüm dünya insanlığını da ilgilendirdiğinden bu ağır ölümcül sorunları Amerika başta olmak üzere, Rusya-Çin vb. ülkelere de Prof. Dr. Ahmet Özer’in taşıyacağına da inancımız tamdır. STK’lar Ortadoğu’da, dünyada kürt-türk-yahudi-ermeni.. ırk, İslam-Hıristiyanlık-Musevilik.. Din-Mezhep sorunu yoktur. Dünyamızın ana sorunu soykırımcı siyonist sermaye ile bu sermayenin kullandığı faşist ulus devlettir.. Bu iki olgu dünyamıza kıyameti, insan soyuna sıfırlamayı dayatmış bulunmaktadır. Bundan dolayı insanlık medeniyetinin çıkış noktasından (Fırat-Dicle havzasından) insanlığı ve dünyamızı gömmeye çalışmaktadır.

 

Dünya halkları ve devletleri acile bu soruna odaklanmalı. Katil soykırımcılar kasarlını altın-dolarla doldurmak isterken dünyamızı nasıl yok ettikleri gerçeğinin acilen tüm dünya devletlerine halklarına taşınması gerekmektedir..

 

STK’lar bu seçimde ana muhalefet adaylarının donanımlı –bilgili vb. birer siyasetçi-başkan adayı olmalarında gerek yok. AKP’nin ülkemizi içine çektiği yok edilme çukurlarını, ülkemize ve dünyaya dayattıkları kıyamet senaryolarını halka taşımaları yeterli, ceketlerini bile koysalar artık bu seçimleri kazanacaklar dediler. Çünkü Ülke ittifakı olarak biz STK’lar vatandaş dil-din-ırk ayırımı yapmadan onları desteklemektedir..

 

 

 

SERHATLILAR ARDAHAN KÜLTÜR EVİNDE PROF.DR. AHMET ÖZER’İ AĞIRLADILAR..

 

Serhat STK’ları 31 Mart yerel seçimlerde CHP’den Esenyurt Belediye Başkan adayı olan Prof. Dr. Ahmet Özer’i Ardahan Kültür Ev’inde ağırladılar.

 

Diğer Doğu –Güney Doğu STK- Derneklerinde olduğu gibi Serhat STK’ları da Prof. Dr. Ahmet Özer’i Ardahan Kültür Ev’inde ağırladılar. Desteklerini sundular.

 

 

 HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ..

 

 

Bölgemizin duayen gazetecisi Hüsnü Bediroğlu’nun moderatörlüğünü yaptığı, Prof. Dr. Esfender Korkmaz, KAİ Vakfı Başkanı Sabri Yiğit’in Ev sahibi olarak planladığı toplantıya bölge STK alanı, basını, aydını, halk ittifakı bileşenleri yoğun bir katılım gösterdiler.

 

Ardahan bld. Bşk Faruk Demir’den, diğer Kars-Iğdır-Ağrı, Van.. Serhat illerine STK-Siyaset erbabı toplantıya icabet ederken..  Şişli Bld. Bşk Muammer Keskin gibi İstanbul’da ki Serhatlı –Ardahanlı belediye başkanları da katıldılar. İstanbul ve ülke geneli STK alanları öncülüğünde oluşan “Halk İttifakının –Vatandaş ittifakının” ülkemiz tarihinde önemli bir gelişme ve dönüm noktası olduğunu belirttiler. 

 

KAI Vakfı kuruyucusu ve CHP eski Milletvekili Prof Dr. Esfender Korkmaz ve İş İnsanı Sabri Yiğit ev sahipliğinde CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı Prof Dr. Ahmet Özer’e destek için Ardahan Kültür Evinde düzenlenen toplantıda . Etkinliğin Modaratörlüğünü İstanbul Kültür ve Dayanışma Dernekleri Federasyonu Başkanı Hüsnü Bediroğlu yaptı.

 

Kahvaltı Programına; Doğu Medya- Serhat Sivil Toplum Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni, İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Yusuf Yasin Sit hem katılım hem destek, hem de geçmiş seçimlerde olduğu gibi Doğu Medya temsilcileri ile alanda yukarıdaki linklerde verilen analiz haberlerde  ki çalışmaları da yaparak destek sunarken..

 

Toplantıya,  CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı Prof Dr. Ahmet Özer, Kars eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, Serhadın en Büyük İş Adamlarından Erdoğan Tok, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, CHP Ardahan il Başkanı Yalçın Taştan, HEP eski vekilleri Aşkın Aktaş, Ergül Koç, CHP PM Üyesi Uğurcan İrak, CHP Esenyurt Belediye Başkan aday adayları Engin Doğru, Abdulhadi Akmugan ve Engin Sarıkaya, Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Mehmet Kaya, Kasiad  Başkanı Orhan Gökçe, Göle Dernekler Federasyonu Başkanı Eren Küpeli, Hoçvan Dernekler Federasyonu Başkanı Ayhan Öztürk, Ardahan Kültür Evi Başkanı Efrail Çiftçi, Çıldır Dernekler Federasyonu Başkanı Kemal Şimşir, İstanbul KAI Derneği Başkanı Gürsel İlgüz, Siyasal Yaşam Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erkan Sarıkaya ve çok sayıda Siyasetçi, İş İnsanı ve STK yöneticisi katıldı.

 

Prof Dr. Esfender Korkmaz yaptığı konuşmada ”İstanbul’da 26 anket yapılmış. CHP %40.8 AKP %39.7 aradaki fark 125 bin seçmen yapıyor. Yani Ekrem İmamoğlu önde görünüyor. Ankara’da 8 anket yapılmış. Ankara’da CHP %47.5 AKP % 37.7 olarak görünüyor. Tabanda kendiliğinden bir ittifak oluşmuş. Bu ittifak çığ gibi büyüyor. Belediyecilik konusu demokrasinin temelidir. Yerel seçimler demokrasinin en belirgin göstergesidir” dedi.

 

ÖZER, AKP AKIL TUTLMASI YAŞIYOR..

 

CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı Prof Dr. Ahmet Özer Serhat STK alanının kendileri için düzenlediği toplantıya prof. Korkmaz başta olmak üzere herkese teşekkür ederek konuşmasına başladı.

 

”Özer, AKP DEM gibi legal yasal parti ve oluşumları, kanunlar çerçevesinde  oluşan siyasal yapılanmayı hedefe koyarak komik düşmektedir.

 

AKP ne kadar yasal, legal bir siyasi partiyse DEM’de o kadar legal-yasal bir siyasi partidir. Bir başka ifade ile iktidar artık komaya girmiş, akıl tutulması yaşmaktadır. Ne yapacağını, ne diyeceğini şaşırmış durumdadır. STK'larımızın da belirlediği gibi Fırat-Dicle havzasından ülkemize ve dünyamıza kıyameti dayatması, milli-yerli gazlarının da artık bir yalan-dolandan ibaret olduğunu ne yazıkki siyanür dağlarının patlmasıyla birlikte milyonlar net olarak gördü. Ülkemiz coğrafysı insanıyla zehirleniyor, yok ediliyor .

 

Ülkemizde STK alanlarının halkı örgütlemesiyle birlikte giderek çığ gibi büyüyen bir halk ittifakı hem İstanbul’da, Esenyurtta ve ülke genelinde hayta geçmeye başladı. Bu gelişme ülkemiz siyasi tarihi açısından bir dönüm noktası, tarihi bir gelişmedir.  

 

31 Mart’ta yapılacak seçimler çok önemlidir. Çünkü Esenyurt’tu alan İstanbul’u alır. İstanbul’u alan Türkiye siyasetin etkili söz sahibi olur. İstanbul’da en büyük göçün merkezi Esenyurt olmuş. Esenyurt 40 yıl içinde nüfusu 50 binden resmi olarak 1 Milyona resmi olmayan rakamlara göre 1.5 milyon nüfusa ulaşmış. Esenyurt 7 ilden daha büyük bir ilçe olmuş. Esenyurt’u biliyorum. Bu bölgeye yabancı değilim. Ancak sizinle beraber başarabilirim. Demokratik, Katılımcı, vesayetten uzak, Şeffaf ranta değil halka önem veren kapılarını halka kapatmayan bir Belediye Başkanı hayalim var,artık şehirlerimizi halkla, halkın STK alanlarıyla ben değil, biz olarak birlikte yönetecğiz” dedi.

 

 

Esenyurt Belediye Başkan adayı olan Ahmet Özer Kimdir?

https://www.dogukultur.com/files/firm/photo/9626eb7c75.png

Ahmet Özer kimdir? CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı Ahmet Özer'in hayatı

 

Ahmet Özer, 31 Mart 2024 yerel seçimleri öncesinde sosyal medyada merak edilen isimler arasında yer almaya başladı. Ciddi STK’ların, Kurdi STK’ların, Doğu-Güneydoğu STK alanlarının destek sunduğu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Esenyurt Belediye Başkan adayı olan Ahmet Özer'in hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler araştırılıyor.

 

Peki, Ahmet Özer kimdir? CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı Ahmet Özer kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu?

 

Ahmet Özer kimdir? CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı Ahmet Özer'in hayatı

 

Ahmet Özer, 1960 yılında Van'da dünyaya geldi. Muradiye Ortaokulundan sonra Van Atatürk Lisesinde başladığı lise eğitimini Hakkâri Lisesinde sürdürdü.

 

1977 yılında Diyarbakır Lisesinden mezun oldu. Hacettepe Üniversitesi, Van Eğitim Enstitüsü ve Çukurova Üniversitesinde olmak üzere üç üniversitede (sosyoloji/felsefe, işletme, eğitim bilimleri alanında) bir lisans iki ön lisans bitirdi.

 

1991-1997 yılları arasında 145 belediyenin bağlı bulunduğu GAP Belediyeler Birliği Genel Sekreterliği ve Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürüttü.

 

Üniversite yaşamında rektör yardımcılığı, kurucu dekanlık, dekanlık, bölüm başkanlığı, merkez müdürlüğü, senato üyeliği ve üniversite yönetim kurulu üyeliği ve Ana Bilim Dalı Başkanlığı gibi görevlerde bulundu.

 

Özer aynı zamanda Türkiye -Irak İş İnsanları Derneği (TISİAD) Bilim Kurulu Başkanı, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), Mersin Cemevi, İçel Sanat Kulübü (İSK) Danışma Kurulu, Van Dernekler Federasyonu Onur Kurulu ve Danışma Kurulu, Van Vakfı Bilim Kurulu Başkanı ve Erciş Vakfı, Sosyoloji Derneği ve Eğitim Sen üyesidir.

 

Ahmet Özer, evli ve iki çocuk babasıdır ve üç dil bilmektedir.

 

Haberi Yayına Hazırlayan..

 

Doğu Medya- Serhat Sivil Toplum Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni, İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Yusuf Yasin Sit. Doğu Medya Teknik Servisi.

 

ETİKETLER : ESENYURT’TA SERHAT STK’LARI DOĞU-GÜNEY DOĞU STK’LARI PROF.DR. AHMET ÖZER DEDİLER..
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA