ÇİRKEF ve ÇİRKİNLİK TC REJİMİNİN PAÇALARINDAN AKIYOR..

TC rejimi ve devleti hem biz Anadolu Mezopotamya nüfusunu hem de insan soyunu yok etmek için dört koldan ülkemize saldırıya geçmişken..
Bu haber 2024-03-09 03:58:24 eklenmiş ve 244 kez görüntülenmiştir.

ÇİRKEF ve ÇİRKİNLİK TC REJİMİNİN PAÇALARINDAN AKIYOR..

 

TC rejimi ve devleti hem biz Anadolu Mezopotamya nüfusunu hem de insan soyunu yok etmek için dört koldan ülkemize saldırıya geçmişken..Bu ölümcül saldırı, yok etme oyun ve kumpasları ustaca halktan gizlenmektedir.. 

 

Dünyanın en değerli hazinesi mücevheri temiz su kaynağıdır. Beyaz mücevherdir. Bütün vatandaşları zengin oğlu zengin edecek bir kaynaktır. Ama ülkemizi işgal eden küresel katiller içerdeki yerli işbirlikçileri ile, sömürgeleri tc rejimi ile :

 

A-Milyon milyarlarca yıl içinde oluşmuş Fırat-Dicle havzasını maden oyunları ile siyanur vb maddelerle, bilinen bilinmeyen kimyasallarla, biyolojik silahlarla temiz su havzasını kaynağında yok ediyorlar. Kurdu-kuşu-toprağı-meyveyi sebzeyi, bitkiyi ağacı zehirleyip yok ediyorlar. Bu yok etme kaynaktan başlayarak zamanla ortadoğu geneline ve giderek dünyaya yayılacak bir yok etme senaryosu.. 

 

B- Yine Milyon milyarlarca yıl içinde oluşmuş olan, Karadenizin patlamasını durdurdukları için de dünyanın atardamarları ve kalbi olan madenler Batıdan doğuya Karadenizin patlamasını engelleyerek sadece ülkemizi değil, Karadenizin altında yatan patladığında ise dünyamız gibi onlarca dünyayı yok edecek olan gaz kütlesini tutan patlamasını engelleyen madenlere dadanarak:

 

TC rejimi ve devleti hem biz Anadolu Mezopotamya nüfusunu hem de insan soyunu yok etmek için dört koldan ülkemiz özelinden dünya insanlığına büyük bir şeytani saldırıya geçmiş bulunurken..

 

Ülkemizdeki ajan siyasal yapı, sömürge devlet yapısı, basını, STK alanı ve tüm kurum kuruluşları ile bize dayatılan bu kıyameti ustaca gizlemektedirler. Bu maden oyunlarını durdurup ülkemizi düşüren tc uyduruk siyaset stk basın kısaca rejimini, ekarte etmesek.. Rejim hepimizi toptan gömmek için gereken tüm adımları atmış bulunmaktadır.. 

 

TC rejimi, Ukrayna halkını, Rus halkını yok edip yerine siyonist yahudi nüfusunu boca etmeye çalışan nazi-nato terör örgütünün  Küresel katillerin çakma Hitleri Zelensky’i ağırlıyor.. Osmanlı döneminde bu tür katiller için sefer düzenlenip kelleri anında alınırken tc rejimi ile ülkemizi işgal eden siyonist yahudiler bizleri tc devlet aygıtı ile yok edreken, işgal edilen ülkemizde de çakma hitlerleri, katilleri, soykırımcı teröristleri resmi protokollerle karşılıyorlar..

 

Çakma hitlerlerin patronları  siyonist yahudi aile ve firmalar su kaynaklarımızı kaynağında yok ediyor, Karadenizi patlatarak hepimizi 7 sülalemizle gömmeye çalışırken..

 

Ülkemizde yaşanan felaketler, vatandaş olarak bize dayatılan yok edilme çemberleri tc siyasetinin, devletinin, basınının, stk alanının gündeminde yok. TC rejimi vatandaşı resmen mezbahaya götürülen koyun sürülerine çevirmiş bulunmaktadır..

Bizi nasıl yok ediyorlar..  TC rejiminin vatandaşa dayattığı tuzaklardan örnekler alttaki linklerde..

 

KIYAMETİN DÜĞMESİNE FIRAT -DİCLE HAVZASINDAN BASILDI.. TIKLAYINIZ..

 

AKP’DE TERSİNE DEVRİM ve U DÖNÜŞÜ.. TIKLAYINIZ..

 

2024 YEREL SEÇİMLERİNE GİRERKEN AK PARTİYİ AK GEZENLERE DÖNÜŞTÜRDÜLER .. TIKLAYINIZ..

 

SERHATTA - DOĞUDA İŞGAL ve SOYKIRIM DALGASI SON HIZ SÜRÜYOR.. TIKLAYINIZ..

 

Doğu Medya –Analiz Haberler..

ETİKETLER : TC rejimi ve devleti hem biz Anadolu Mezopotamya nüfusunu hem de insan soyunu yok etmek için dört koldan ülkemize saldırıya geçmişken..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA