BEYKOZ’DA HALK “YOK BU İŞİN SAĞI SOLU AKLIN YOLU İMAMOĞLU” DİYE HAYKIRDI..

BEYKOZ’DA HALK “YOK BU İŞİN SAĞI SOLU AKLIN YOLU İMAMOĞLU” DİYE HAYKIRDI..
Bu haber 2024-03-02 09:27:17 eklenmiş ve 297 kez görüntülenmiştir.

BEYKOZ’DA HALK “YOK BU İŞİN SAĞI SOLU AKLIN YOLU İMAMOĞLU” DİYE HAYKIRDI..

 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Bld. Başkan Adayı Alaattin Köseler Beykoz Paşabahçe Parkı'nda düzenlenen "Halk Buluşması'na katıldılar.

 

Beykoz’a çıkarma yapan CHP genel Başkanı Özgür Özel ve İBB başkanı Ekrem İmamoğlu Beykoz tarihinde görülmemiş bir coşku ile karşılandılar. Beykoz Paşabahçe Meydanı tarihindeki en büyük kalabalıklardan birine ev sahipliği yaptı.

 

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ..

 

Beykoz’da halk yok işin bu sağı-solu, aklın yolu İmamoğlu diyerek İstanbul yerel seçimlerini formüle ettikleri gibi Cumhur ittifakına karşı da halk kendiliğinden halk ittifakını hem İstanbul, hem de ülke genelinde hayata geçirdiklerini ortaya koydu ..

 

HABER FOTO GALERİ  İÇİN TIKLAYINIZ..

 

 

İstanbul ve ülke genelinde Beykoz’da açılan pankartlarda da görüldüğü halk sağı-solu tc siyasi partilerini, siyasal alanını takmadan, halk siyasi partilere ihtiyaç duymadan kendi ittifakını ortaya çıkararak, bu seçimde tercihlerini chp’den yana ortaya koydukları gibi halk ittifakını da halkın en güçlü şekilde hayata geçirdiği ortaya çıktı. 

 

Özel ve İmamoğlu İstanbul’a ve ülkemize ihaneti durdurma, cumhur ittifakına karşı da halk ittifakını hep birlikte hayata geçirmenin fotoğrafını halk olarak gittiğimiz her mitingde bize gösterdiğiniz için sizlere müteşekkiriz. İstanbullular olarak, halk olarak emrinizdeyiz..

 

Köseler ise 1980’lardan beri boşaltılan Beykoz’u yeniden Beykozluların şehrine dönüştürüp Beykoz halkını Beykoz’dan söküp atmaya çalışan çakma ithal başkanı ve çakma nüfusu Beykoz’dan hep birlikte söküp atacağız. Vatandaşın hayatı boyunca dişinden tırnağından edindiği evini arazisini, arsasını bu haydutların elinden geri alacağız. Rant belediyeciliği yerine halk belediyeciliğini hayata geçireceğiz.. Eğer bunlar birkez daha belediyeyi alırsa Beykoz’da artık hiçbir Beykozlunun kalmayacağını hepiniz açık-seçik görmektesiniz, bu anlamda ithal başkan ve avanesini hep birlikte geldikleri gibi geri göndereceğiz dedi.. Ve alkış tufanı ve yer-gök inledi..

 

AKP TARİHİNİN EN BÜYÜK HEZİMETİNİ BU SEÇİMDE ALACAK..

 

Doğu medya olarak 2019 yılında AKP için zafer değil hezimet kaçınılmaz olacaktır belirlemesini yapmıştık. Bu belirlememizin temel nedeni de akp nin sivil toplum ÖRGÜTLERİNİ  halkı güçlendirme, halkı örgütleme yerine deve kuşu misali kafasını kuma gömüp yandaş-yundaşla ranta gömülmesi ve kaybolmasıydı..

 

2024 yerel seçimlerinde İstanbul’un birçok semtinde yapılan eylem ve etkinlikler,  halk İmamoğlu’nu halk ittifakını sağlıklı ve sağlam idare ederse, İmamoğlu’nu sadece bir belediye başkanı olarak değil de bir başkan gibi gördüğünün resmi sadece Beykoz’da değil tüm İstanbul genelinde gittiği her mitingde ortaya çıkmaktadır.AKP gibi gizli ardiyesi çıkmasa.. İmamoğlunun geleceğin ülke başkanı olma donelrinin tümü yavaş-yavaş ortaya çıkmaya başladı..

 

Beykoz'daki mittingde halkı tanıma babında dikkatimizi çeken en önemli unsur akp seçmenin yoğun olarak bu mitinge katılımı, halkın artık parti-purti takmadan İstanbul ve Halk ittifakına kayması, irili ufaklı partilerin ana muhalefete gidecek oylarının akp ye yaradığının farkında olması.. Sadece İstanbul değil ülke geneli 2024 yılı akp nin çöküş yılı olacağı net olarak ortaya çıktı. Halk kitlelerinin rejmi değiştirme dönüştürme babında, yarım yüzyıldır destek verdiği milli görüşün temsilcisi saydığı akpye ise çeyrek yüzyıldır kesintisiz ölümüne destek verdi. Rahmetli Erbakanın gerçek kimliğni ifşa ettiği akp nin halkı hayal kırılıklığına uğratması; rejimin en öneli bekçisi konumuna geçmesi, u dönüşleri.. Ve Anadolu mezopotamya halklarına dayttığı kıyamet senaryolarının açığa çıkması.. akpnin çöküşü olarak bu seçimle birlikte tarihe geçecektir..

 

İmamoğlu’nun yerel seçim sürecinde akp nin rant belediyeciliği ve biat kültürü ile oluşturulan yönetim kadrolarının aksine, demokratik teamüller çerçevesinde aydınından devrimci demokrat Müslüman’ına –Muhafazakarına geniş halk kitleleri ve STK alanlarıyla birlikte liyakat ve ehliyete önem veren kadrolarla İstanbul ittifakını hayata geçirmesi yönündeki hamleleri kendinse halk kitlelerinin yönelmesini de beraberinde getirdiği Beykoz’da ki mitinde de ortaya çıktı..Ki biz Beykoz özeli içinde bu durumu AKP halkı Çizerken, CHP halk ve STK alanlarıyla kadrolarını oluşturuyor diye haber yapmıştık.. (Analiz Haberimize Tıklayınız..)

 

2024 yerel seçimlerinde İstanbul ve ülke geneli halk ittifakı gelişmiş toplumlarda olan halk ve halkın STK alanlarıyla birlikte harekete etme, halk belediyeciliğini, özgür kent belediyeciliğini hayata geçirme yönündeki hamleleri halkta büyük bir karşılık bulduğu bu mitingde de ortaya çıktı.

 

AKP ise ihanetlerine rant belediyeciliğini hayata geçirmek için, halkı ve ülkeyi iyice çökertmek için kimsenin itiraz etmeyeceği kadrolarlarla, biat kültürü ile oluşturduğu köle kadrolarla İstanbul başta olmak üzere tüm ülke metropollerinde hatta Anadolu da ak parti tarihinin en büyük hezimetini almaya doğru gidiyor.  Bu hezimetin temel nedenleri 22 yıldır milli-manevi, din iman diyen AKP nin Fırat havzasını küresel ihanetçi firmalarla, yerli işbirlikçi firmalara açarak Erzincan’dan ülkemize ihanet ve kıyamet senaryoları dayatmasının ortaya çıkması,  (Kıyameti Dayattılar, Ayrıntılar Tıklayınız.)

 

22 yıldır yerli-milli gazlarla, din imanla halkı kandırıp 2024 yerel seçimlerinde terörist İsrail ve bu terör lejyonu yapının firmalarının reklamından tanıtımına tam bir siyon yahudi partisi olduğunun açığa çıkması, perde önünde yerli-milli, perde arkasında siyonist yahudilerin kucağında bir parti olduğu ortaya çıkması.. (Ayrıntılar Tıklayınız..)

 

Özetle akp nin hem ülkemizi hem de milyonları din iman kuran yerli-milli gazlarla kandırıp game of thronesteki ak gezenlere dönüşmesi (Ayrıntılar Tıklayınız..) gerçek yüzünün halk kitleleri tarafından görülmesi, ülkemize ve dünyamıza kıyameti dayatması..

 

Yukarda vurguladığımız şekilde AKP’nin gerçek yüzünün deşifre olması devrimci-demokrat-Müslüman kitlelerin, halkın ve STK’ların Demokrasi ittifakına, ülke geneli kendiliğinden oluşan halk ittifakına halkın kaymasını da beraberinde getirdi. 

 

İrili ufaklı partilere giden her oyun akp ye gittiğini, akp ye yaradığını gören seçmen İstanbul ve ülke genelinde demokrasi ve halk ittifakında buluşmaktan başka şansının olmadığını, mevcut şartlar nedeniyle de ana muhalefet CHP’yi de tarihinde görülmemiş bir destek sunmaya başladılar.

 

İMAMOĞLUNA DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR..

 

İstanbul’u bir şantiyeye çeviren, tüm meydanlarını yenileyen, birbirinden önemli sosyal projelere imza atan, İmamoğlu’na destek çığ gibi büyüyor.. PARTİ-PUTİ DE PEK TAKMAYAN..  Ekrem İmamoğlu’na destek için açılan pankartlara baktığımızda vatandaşın ne kadar öngörülü olduğu da ortaya çıkmaktadır. “Ne sağı, ne solu, ne partisi mecbur Ekrem İmamoğlu” vb pankartlar halkın artık tc siyasal alanını pek takmadığını, yukarda vurguladığımız stratejik nedenlerden dolayı CHP ye yüklenerek AKP’yi tarih yapacaklarının tüm doneleri özellikle Erzincan’da siyanür dağlarının patlamasıyla ortaya çıkmaya başladı.. Halk bir avuç dolar ve altın için akpinin hem kendilerini hem de dünyaya yok etme senaryolarını , kıyamet senaryolarını dayattığını, heyt huyt israil vb. derken küresel soykırımcı soytarıların tam uşak ve kölelerine dönüştüklerini hem net gördü, hem de  hızla kavramaya başladı..

 

Beykoz’a çıkarma yapan CHP genel Başkanı Özgür Özel ve İBB başkanı Ekrem İmamoğlu Beykoz tarihinde görülmemiş bir coşku ile karşılandılar. Beykoz Paşabahçe Meydanı tarihindeki en büyük kalabalıklardan birine ev sahipliği yaptı.

 

Bu karşılama ve halka baktığımızda, Beykoz halkı şimdiden Alaatin köseler deyip, ithal başkanı gönderdikleri fotoğrafı ortaya çıkarken.. Köseler, Beykozlu Beykoz’da kalacak, hile hurda ile ev arsa arazilerine çökülen, göçertilen Beykozlular tesbit edilip yeniden Beykoz’a taşınacak, Beykozu ele geçirme işgal etmeye çalışan ithalleri hep birlikte Beykoz’dan göndereceğiz.. 

 

 

İSTANBULA, ÜLKEMİZE İHANETE HEP BİRLİKTE İZİN VERMEYECEĞİZ..

 

İmamoğlu ve Özelin belirlemeleri parmak ısırtan cinstendi.

 

 

Ekrem İmamoğlu,  'Kanal İstanbul' çıkışı: 'Gizli gizli ihale yapıyorlar...'

 

CHP lideri Özgür Özel ile Beykoz'da ortak mitingde konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, iktidara Kanal İstanbul'a ilişkin "Gündemde yok diyorlar, gizli-gizli ihale yapıyorlar" diyerek tepki gösterdi. İmamoğlu, "Kanal İstanbul asla yapılmayacak" dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Beykoz İlçe Belediye Başkan adayı Alaattin Köseler ve CHP Ümraniye Belediye Başkan adayı Aykut Erdoğdu ve ile birlikte ilçe turlarına katıldı.

 

Özel, İmamoğlu ve Köseler, ilçe turunu Paşabahçe Meydanı’nda düzenlenen halk buluşması ile noktaladı.

 

ÖZEL: “İHANET PROJESİNİ EKREM BAŞKANIMIZ DURDURDU”

 

İptal edilen 31 Mart 2019 İstanbul seçimlerini hatırlatan Özel, “Küçük farkı bile önce hazmedemediler. Hilelerle seçimi elimizden almak istediler. Sonra ‘Hadi bir daha’ dediler. İstanbul'un iradesine el konulmak istediğini görenler ne yaptı? ‘Haziran’da Osmanlı tokadı vuracağız’ diyenlere, demokrasi tokadını bir vurdu. Akılları başlarına geldi” şeklinde konuştu.

 

"Ekrem Başkan, İBB Başkanı olduğundan beri, İstanbul'un üstünde bir helikopterin içinde Tayyip Bey gezemiyor” diyen Özel, şunları söyledi:

 

“Gezip de yanındaki İBB Başkanı'na, ‘Bu arsa kimindi’, ‘Bizim efendim.’, ‘Katarlılara verdim.’ ‘Bu arsa kimindi’, ‘İBB'nin efendim’, ‘Ben bunu Birleşik Arap Emirlikleri'ne söz verdim’, ‘Ya arsa kalmadı mı’, ‘Kalmadı efendim’, ‘O zaman bir kanal daha açalım. Etrafını Katarlılara satalım.’ Bunların hepsi bitti. Şimdi Murat Kurum'a soruyorlar; ‘Kanal İstanbul hakkında ne düşünüyorsunuz?’ Baktı ki Ekrem Başkan’ın sloganını İstanbul benimsemiş, ‘Ya kanal ya İstanbul’ demiş. Diyor ki ‘İstanbul'un sorunlarını konuşalım. Bunu niye gündeme getiriyorsun. Neden Kanal İstanbul konuşalım’. Kardeşim Kanal İstanbul’u sen söyledin.

 

Senin reisin söyledi. Recep Tayyip Erdoğan söyledi.  Bu ihanet projesini de işte Ekrem Başkanımız durdurdu. Eğer 5 yıl önce Ekrem Başkan değil de o zamanki Tayyip Bey'in adayı Binali Bey olaydı, kalan bütün arsalar gitmişti. İstanbul'un boğazına hançer girmişti. Kanal İstanbul'u yapmışlardı. Her tarafını da Katarlılara satmışlardı. İstanbullu Ekrem Başkan'a oy vererek, Beykozlu Alaattin Köseler'e oy vererek sadece kimin belediye başkanı olacağına karar vermeyecek. Beykoz'un ve İstanbul'un yeniden ihanete uğramasını engel olacak, izin vermeyecek.”

 

“94 RUHU İSTANBUL’A İHANETİN BAŞLANGIÇ GÜNÜDÜR”

 

“Çıkmışlar, tekrar oy istiyorlar” diyen Özel, “Hatta 94’te kazanmış ya, ’94 ruhuyla’ diyorlar. Kardeşim, 94 ruhu dediğin nedir? Ankara'da Melih Gökçek belediyeciliğidir. Burada, o günden itibaren İstanbul'a ihanetin başlangıç günüdür. Ben demiyorum. Tayyip Bey diyor. Diyor ki ‘Biz yatay mimari yapamadık. Dikey mimariyi tercih ettik. İstanbul'a hançerleri sapladık. Ve burada benim de suçum var.‘  Doğru söylüyor. Rakamı söyleyeyim mi? O geldiğinde İstanbul'da kaç gökdelen vardı? 4. O giderken kaç vardı? Tam 247.  İstanbul'a 247 tane hançer saplayanın, bundan sonra İstanbul'a vereceği hiçbir şey yoktur. Uzak dursunlar. Gölge etmesinler yeter” şeklinde konuştu.

 

CUMHURBAŞKANINA TEPKİ: “VALLAHİ DE YALAN, BİLLAHİ DE YALAN”

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile emekli maaşlarıyla ilgili yaşadığı polemiğe atıf yapan Özel, şöyle konuştu:

 

“Tayyip Bey'le aramızda, son günlerde büyük bir gerilim var. Bana diyor ki, ‘Birisi emeklileri tahrik ediyor’ diyor. En düşük emekli maaşı 10 bin lira. Dün TÜRK-İŞ açıkladı. Açlık sınırı 16 bin 200 lira. Türkiye'de neredeyse bütün emekliler, açlık sınırının altında kalıyorlar. Bana diyor ki; ‘Emeklileri tahrik etme. Eğer emeklilere senin dediğini verirsem, çalışanlara maaş ödeyemem.’ Vallahi de yalan, billahi de yalan. Sen 5’li çeteye parayı buluyorsun. Saray müteahhidine parayı buluyorsun.

 

Zenginlerin vergilerini ertelemeye parayı buluyorsun, bir tek emekliye gelince ‘Param yok’ diyorsun. Siyaset öncelik belirleme işidir. Senin önceliğin 5’li çeteler, benim önceliğim emekliler. Senin önceliğin birilerini zengin etmek, bizim önceliğimiz birilerinin yoksulluğunu gidermek. Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanları 1 Nisan'dan itibaren yoksulluğu yönetmek için değil, yoksulluğu yok etmek için göreve gelecek.”

 

 “BÜTÜN DEMOKRATLARI, İSTANBUL İTTİFAKINA VE TÜRKİYE İTTİFAKINA DAVET EDİYORUZ"

 

 

AK Parti'yle MHP'nin Cumhur İttifakı'na karşı bir büyük ittifaka ihtiyaç var. Biz oradayız. Biz, Cumhuriyet Halk Partisi olarak, İstanbul'da İstanbul ittifakının içindeyiz. Türkiye'de, Türkiye ittifakının içindeyiz. Türkiye ittifakının içinde, elbette sosyal demokratlar var. Ancak yetmez. Ayrıca milliyetçi demokratlar var, iyi insanlar var, muhafazakâr demokratlar var. Hepimiz gibi inançlı insanlar var. Ve hiç ayrım yapmadan Türk'ü, Kürt'ü, Laz'ı, Çerkez'i, göçmeni hep beraber bütün demokratları, İstanbul'da İstanbul ittifakına, Türkiye'de Türkiye ittifakına davet ediyoruz.”

 

İMAMOĞLU: “BEYKOZ, KİMSENİN TAPULU MÜLKÜ DEĞİL KARDEŞİM”

 

Buluşma öncesinde ekibinden, 4,5 yıl içinde Beykoz’a kaç kez geldiğinin bilgisini kendisiyle paylaşmalarını istediğini aktaran İmamoğlu, “Ama hani öylesine, toplantı vesaire değil. Şantiyeye, köylere, denetime, temel atmaya ya da bir sürecin başlangıcını yapmaya ya da açılış yapmaya… Tam 17 kez gelmişim. Diğerlerini saymıyorum. İnanın 17, 20, 25, 30, 49 kez gittiğim ilçe var. Bu ilçeye en az -ki Alaattin Köseler'in atacağı temeli, yapacağı açılış saymıyorum- İBB adına en az 30kez, 40 kez geleceğim, daha çok çalışacağım” dedi.

 

Beykoz’un gerçek potansiyelini 23 Haziran 2019’da gösterdiğini kaydeden İmamoğlu, “Beykoz, kimsenin tapulu mülkü değil kardeşim. Beykoz, Beykozlunun. Oyalamaca yok. Her hep birlikte Büyükşehirde de Beykoz'da da hep beraber güçlü ittifakımızın karşılığını alacağız. Bizim ittifakımız halk ittifakı, halk. İstanbul ittifakı” diye konuştu.

 

“MİLLETE AİT OLAN YERİ MİLLETE VERDİK”

 

Başta Anadolu Hisarı’nın restorasyonu olmak üzere Beykoz’da birçok farklı alanda yaptıkları hizmetlerin özetini sunan İmamoğlu, “Beykoz Sosyal Tesisleri Kır Bahçesini vatandaşlarımızla buluşturduk. Mutlaka kır bahçesini görün. Bakın orası, işgal altında bir yerdi. İşgal altında bir yeri temizledik, boşalttık. Millete ait olan yeri, millete verdik. Biz milletin yerini millete, milletin parasını millete veriyoruz kardeşim. Bizim başka bir yolculuğumuz yok” şeklinde konuştu.

 

İSKİ’nin Beykoz’da 3,5 milyar liralık yatırım yaptığı bilgisini paylaşan İmamoğlu, “Çubuklu'daki siloları, akaryakıt tanklarını biliyorsunuz değil mi? Orada muhteşem kütüphaneler geliyor. Muhteşem sosyal tesis geliyor. Müzeler geliyor, çocuk oyun alanları geliyor, konser alanı geliyor. Yıllarca, acaba kim için bekletiyorlardı, bilmiyorum ama biz orayı da millete açıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“130 DOLAR NERE, 6 DOLAR NERE?”

 

“Beka meselesi sayılacak çok sorunu var ülkenin” diyen İmamoğlu, özetle şunları söyledi:

 

“Ekonomik sorunu var; doğru mu? Enflasyon almış başını gidiyor; doğru mu? Emeklilerimiz çok sıkıntıda; doğru mu? ‘Aç’ diyor. Aç, haklı. Biz, Kent Lokantasını bu şehrin her noktasını açacaktık zaten. Devam ediyoruz. Ama artık Kent Lokantası, vallahi billahi insanlarımızın açlığını ya da bir lokantaya gidemeyişini, bir öğle yemeği yiyemeyişini bile karşılaması noktasında önemli bir proje oldu. Beykoz'a da Kent Lokantası geliyor.

 

Hiç merak etmeyin. Bakın; hayat pahalılığı… En büyük paramız 200 lira değil mi? 200 lirayı, 14 sene önce bu hükümet çıkardı. 14 sene önce 200 lira, 130 dolar yapıyordu. Dün akşam arkadaşlarım, raporunu çıkarttılar. Şu anda 6,5 dolar yapıyor. Öğlene doğru arkadaşım beni aradı, ‘Başkanım, belki de bugün 6 dolara düşecek’ dedi. 130 dolar nere, 6 dolar nere? Hani bunu diyordu ya ‘Nereden nereye.’ Nereden nereye!”

 

“200 LİRA İLK ÇIKTIĞINDA, 500 EKMEK ALIYORDU”

 

“Bakın bir gerçek daha söyleyeyim size. Değer kaybı, yüzde 1200’den fazla. Bakın en güçlü değer kaybını söylüyorum size. 200 lira ilk çıktığında, 500 ekmek alıyordu. Doğru mu? Şu anda 50 ekmek alabiliyor, 50 ekmek. 500 ekmek… 50 ekmek… 200 lira, 41 kilo tavuk alıyordu. Şimdi 1,5 kilo tavuk alamıyor. Belki de 1 kilo. İşte biz bu yüzden, İstanbul'da sosyal yardımları 6 kat arttırdık. Diyorlardı ya, ‘Yardımları bunlar gelince keserler.! Biz 6 katına çıkarttık. Anne Kart’ı biz çıkarttık.

 

Halk Süt’ü biz dağıttık. Anne Kart, tam 650 bin annenin cebinde var. Helali hoş olsun. Onlar annelerimizin hakkı. Kreşlerimizi açtık. Onun için yeni dönemde bu tür yardımlarımızı ve desteklerimizi arttırmaya devam edeceğiz. Bakın 100 bin öğrenciye üniversite bursu verdik. Şimdi bu Eylül ayından itibaren, 100 bin öğrenciye tam 15’er bin lira burs vereceğiz. Yeni dönemde öğrenci yurt sayımızı, tam 15 bin kişi kapasiteye biz çıkaracağız.”

 

“TAPU SORUNUNUZU DA BİZ ÇÖZECEĞİZ”

 

“Beykoz'un en önemli sorunlarından biri tapu, mülkiyet, kentsel dönüşüm sorunu. El ele, kol kola, Alaattin Köseler Başkanımızın da deneyimiyle, biz çözeceğiz. Göreceksiniz. Ve sizlerle konuşarak çözeceğiz. Tapu sorununuzu da biz çözeceğiz sevgili hemşehrilerim. Hepsi bizim işimiz. Bizim işimiz, sizin sorunlarınızı çözmek. Bütün bunları yaparken bir başka sorumluluğumuz daha var: İstanbul'u korumak. İstanbul'un muhafızı olmak. Bunların eline düşerse, Allah bu memleketi, bu şehri korusun. Hani az önce 200 liranın düştüğü durumu söyledim ya. Bunların eline İstanbul düşerse, Allah, İstanbul'u korusun. Bakı, bakın değerli İstanbullular; malumunuz bizde çok ama çok güzel bir söz var: Huylu huyundan vazgeçer mi?

 

Vazgeçmez, vazgeçmez. Hani bunlara mikrofon uzatılıyor. Ne diyorlar? ‘Milletin gündeminde olmayan, bizim gündemimizde olmaz.’ Ne için diyorlar? Kanal İstanbul için diyorlar. Doğru mu? Ama ben size söyleyeyim mi? Bunlar gizli gizli ihale yapıp, bir yandan Kanal İstanbul'da yol yürümeye çalışıyorlar. Biz İstanbul'un hep birlikte muhafızı olacağız, muhafızı. Bunlar gizli kapaklı ihaleler yapmaya devam etsinler. Ama bu millet gizli kapaklı değil, açıkça bunlara demokrasi dersini, İstanbul'un muhafaza olduğunu, İstanbul'u bir kişiye değil, 16 milyona emanet edeceğini, 31 Mart'ta demokrasi şamarı gibi vuracak yüzüne, demokrasi şamarı.”

 

“HERKES HAKKI OLANI ALSIN DİYE ÇALIŞIYORUZ”

 

“Biz, herkes hakkı olanı alsın diye çalışıyoruz. Liyakat partizanlığı yensin diye çalışıyoruz. Biz, az önce söylediğim Kent Lokantaları, kreşler açarak, belediyeler halkının yanında olsun diye çalışıyoruz. Biz, o Kanal İstanbul gibi bir felaketin bu şehrin başına gelmemesi için çalışıyoruz, bunların insanları aldattığı gibi değil. Hatırlıyor musunuz; genel seçimden önce çıkıp, ‘Faiz düşerse, enflasyon da düşer. Bu ruh, bu tende oldukça faizi düşüreceğiz. Nas var, nas. Sana bana ne oluyor’ dediler mi?

 

Ne yaptılar? Faizi yüzde 8,5’tan aldılar, artık gerçek faiz neredeyse üç haneli rakamlara çıktı. Biz, sizi aldatanlardan asla olmadık, olmayacağız. Bizim milletimiz aldananları sevmez, bir de aldatanları sevmez. Doğru mu? Bir kişinin değil, 16 milyonun dediği olsun diye, bu şehri muhafaza edeceğiz. Allah bu şehri, aldananlardan ve aldatanlardan korusun kardeşim.”

 

“İSTANBUL'DA İNSANLARI BİR KEZ BİLE ALDATACAĞIMA, 10 TANE, 100 TANE SEÇİM KAYBEDERİM KARDEŞİM”

 

“Kimseyi oy verdi, vermedi diye ayırt etmedim, etmeyeceğim. Hak edenin hakkını vereceğiz. Hakkınızı yedirmeyeceğiz. Ne dedim? ‘Hak yemem, kimsenin hakkını da yedirmem kardeşim.’ Ayrımcılık yapmayacağız. Şunu söyleyeyim; İstanbul'da insanları bir kez bile aldatacağıma, 10 tane, 100 tane seçim kaybederim kardeşim. Ama bunlar insanları bin kere aldatıp, bir kez seçim kazanmak isterler. Her türlü kılığa girerler. Her türlü kötülüğü yapmaya gayret ederler. Yalan, dolanı, iftirayı işin içine katarlar. Ama bu millet, aldanmaz kardeşim.

 

Bu millet aldanmayacak. Hep birlikte 16 milyon İstanbullu ve Beykozlular olarak, 31 Mart'a hazır mıyız? Alaattin Köseler'e oy vermeye Beykoz hazır mı? İstanbul'u kazanmaya hazır mı? Meclisi kazanmaya hazır mı? Ne yapacağız? Çok çalışacağız. El el gezeceğiz. Kapı kapı gezeceğiz. Herkesle konuşacağız. Herkesin elini sıkacağız. Güler yüzlü başkanlar, dürüst başkanlar, ahlaklı yönetimler istiyoruz diyeceğiz.”

 

 

HABERİ YAYINA HAZIRLAYAN..

 

Doğu Medya- Serhat Sivil Toplum Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni, İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Yusuf Yasin Sit. Doğu Medya Teknik Servisi.

 

 

ETİKETLER : BEYKOZ’DA HALK “YOK BU İŞİN SAĞI SOLU AKLIN YOLU İMAMOĞLU” DİYE HAYKIRDI..
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA