ORTADOĞUDA-DÜNYAMIZDA DİN SOYKIRIM, İŞGAL ve GASP’A EVRİLDİ..

Ortadoğu dünya geneline baktığımızda bütün dinler insan soyunu yok eden soykırıma çeken, canlı-cansız yaşamı yok eden araçlara çevrildiler..
Bu haber 2023-10-10 06:36:30 eklenmiş ve 342 kez görüntülenmiştir.

DİN ve VAHŞET..

 

ORTADOĞUDA-DÜNYAMIZDA  DİN SOYKIRIM, İŞGAL ve GASP’A  EVRİLDİ..

 

Ortadoğu dünya geneline baktığımızda bütün dinler insan soyunu yok eden soykırıma çeken, canlı-cansız yaşamı yok eden araçlara çevrildiler..

 

2023 Kahramanmaraş depremleri ya da 2023 Türkiye-Suriye depremleri, 6 Şubat 2023'te dokuz saat arayla meydana gelen, merkez üsleri sırasıyla Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan, 7,8 Mw  (± 0,1) ve 7,5 Mw  büyüklüklerindeki depremler resmi rakamlara göre  TC'de en az 50 bin 783, Suriye'de ise en az 8 bin 476 kişi hayatını kaybettiği açıklanıtrken, 100 binlerce insan ise yaralandı. Depremlerin ardından büyüklüğü 6,7 Mw 'e kadar varan 40 binden fazla artçı sarsıntı gerçekleşti. Resmi rakamların aksine yüzbinler diri-diri gömüldü, 15-20 milyon insan etkilendi, yerinden yurdundan işinden oldu..

 

Bu depremler olurken Yahudi Hahamlar tanrının kendileri için vaad edilmiş topraklar üzerindeki nüfusu kendileri için yok ettiğini zikir çekerek kutluyorlardı.. ( Kutsal Topraklar Yalan Dolanı.. Diye analiz haber yapmıştık.. Ayrıntılar için Tıklayınız.. )

 

Yahudilik siyon soykırmcı firmalar ve onların emrindeki akıl hastası hahamlar eliyle din olmaktan binyıllardır çıkarılırken.. çocuk-yaşlı-kadın.. demeden başkalarını, başka millet ve halkları katl etmek mallarına mülklerine konmak en büyük sevap ve ibadet şekline evrilerek din adı altında Yahudilik tam hitlervari bir soykırım-gasp aracına dönüştürülürken..

 

Gezegen çapında döşenen evangalizim, mon, feto, kesnizani gibi tarikatlarla da siyon vahşi kapital milyonları robotlara çevirirken alana döşediği dinli dinsiz terör lejyonları da ilede 11 Eylül 2001 ABD ikiz kule saldırısı, bugünlerde ise Hamas ve Terörist israili kullanarak yahudi-filistin halkının kırılması..

Hepsinin çıktığı tek ana kapı insan soyunun uyanmasını engellemeye yönelik hitlervari operasyonlardır.. Ayrıntılar için.. https://www.dogukultur.com//haber/20240/filistin-terorist-israil-savasini-nasil-okumaliyiz.html

 

 

Osmanlı ve Çarlığın yıkımının ardından Ortadoğu ve Mezopotamya üzerinde kurulan kurdurulan sözde müslüman rejimler ise İslamı-Müslümanlığı, hatta Hiristiyanlığı da bozarak Yahudileştirdiler..

 

Örneğin, 80 binden fazla Kurdün yaşadığı bir şehir olan Serêkaniyê'de TC destekli iş-it vari çeteler bölgeye boca edilen çakma arap nüfusla Kurdleri yok ederken, yerinden yurdundan sürerken, kurdlerin hayatlarına ev arazi mal-mülklerine çökerken.. Kurtlerin her şeyine el koyduklarında Allahu Ekber diyerek soykırım ve gasp yapıyorlar..  bu çeteler kendi benzerleri çetelerle savaşırken, birbirlerinin kellerini alırkende Allahu Ekber diyerek alıyorlar.. TC de ki laik kesim ise siyonizim diğer verisyonu olan atoput, totem, anır-ahır kabir gibi ritüllerle, sahte kurtarıcı figürlerle  yüzyıldır 80-90 milyon vsatandaşın beynine saldırmaktadır, hertür soykırımı yapmaktadırlar.. Saedec tc vb. faşist ulus devletler değil, TC’nin SYRianın kurd verisyonu dinli-dinsiz terör lejyonlarıda benzer yontemlerle kendi kutsalları ile Kurdler başta olmak üzere rejimler gibi halkları yok etmektedirler..

 

Kurdlerin karşılaştığı bu soykırım karşısında ne dünya, ne o güçlü devletler, ne meclislerdeki Kürt partileri, ne mecliste olmayanlar bunu konuşuyor..  Yazının dağılmaması için Rojava’da TC-Amerika—İngiliz.. Yahudi oyunlarını fazla detaylandırmayacağız ama Kurdistan genelinde Faşist ulus devletlerle dinli dinsiz terör lejyonları siyonist hahamların tüm rollerini üstlenerek gasp, soykırım, işgal, taciz, tecavüz hertür eylemi çoğu yerde dini kullanarak insanlığa karşı işledikleri suçları dinle maskelemektedirler.. Din artık soygun, soykırım, gasp-tecavüz aracına dönüştürülmüş bulunmaktadır.

 

Rejimler ve terör lejyonları bu oyunları yaparken, Kurdistan Mezopotamyayı yüzyıllardır soykırım talana uğratırken.. Kurdler adına ortaya çıkan parti ve örgütlere baktığımızda çoğunun başında gizli Kürt kimliğine bürünmüş siyonist-terörist hahamlar tarafından işgal edilmiş bulunmaktadır. Kurdlerin ulusal birliklerini sağlamamaları için her oyunu ustaca yapmaktadırlar. Örneğin Cia-mosad ve saddamın kurduğu Celal Talabani hareketi ırak Kurdlerini bölerken, pkk-pyd gibi oluşumlar ise Syria ve TC deki kurdleri bölerek birbirine karşı ötekileştirerek bunlar bunula da yetinmeyerek örneğin Barzani gibi ırak Kurdistanı gibi, Peşmerge gibi meşru kurd oluşumlarının tümünü hain vb yaftalamalarla, tc de ise kendi çizgilerinde olmayan kurdlere hain vb. saldırlarla dünya kurdlerinin ulusal birliklerini sağlamamaları yönünde çok ince metotlarla çalıştıkları gibi Amerika-TC-İngiliz oyunları ile Kurd gençliğini soykırıma açık koyun sürülerine çevirmektedirler.. Özetle kurd parti ve örgütlerinin ezici çoğunluğu cia-mosad-yahudi hahamlarca işgal edilmiş Kurdler  sürekli uçurumlara itilmektedirler..

 

Buradan terörist israile-filistine geçtiğimizde bu din hurafelerine siyonist rejime karşı uyanan Yahudi halkı terörist-israil ve cia mossad tarafından kurlan hamas terör lejyonunun ortak kadrajında soykırıma açık hayvan sürülerine çekilmişlerdir. İşkence edende, edilen de insanlıktan çıkarılarak yok edilmektedirler.. Buradan   Ukraynaya geçtiğimizde çakma hitler Zelensky nazi-nato terör örgütünün planları çerçevesinde Hiristiyanlığı Yahudiliğe çevirerek, Rusyanın doğuş coğrafyası Ukraynayı Filistin gibi bir Yahudi gettosuna evirmeye, Rus halklara soykırım dayatmaya başlatmış bulunmaktadır..

 

Ortadoğu-Mezopotamya-Kurdistan özelinden dünyaya baktığımızda siyon vahşi kapital, soykırımcı aile ve firmalar dinleri ve tarikatları tamamıyla insan soyunu yok etme, insan soyunu soykırıma uğratma, insan soyunu sıfırlama, insan soyunu köleleştirmenin en önemli aracına çevirmiş bulunmaktadırlar..

 

Küresel soykırımcı aile ve firmalar deşifre edilip mallarına mülklerine firmalarına el konulmadıkça, kullandıkları tüm faşist ulus devletlerle terör lejyonları yıkılmadıkça, bunların kelleleri alınmadıkça .. Din, Bilim, Teknoloji, Sosyal Bilimler, Ekonomi.. Her olgu kullanılarak İnsanlık hergeçen gün daha da karanlık uçurumlara çekilmektedir. Bunlar durdurulamasa bu hastalık gezegenimizde insan soyunun, beklide gezegenimizin yok oluşuyla sonlanacaktır.. Sadece dünya olarak bakmamak lazım. Herhangi bir gezegende yaşam ve kolonileşme olduğunda hiçbir dünya bu kadar oyunu kaldıramaz. Yok olur gider..

 

İnsanlık tek millet tek devlet olarak dünya konfederasyonuna acil geçmeli.. İnsan soyuna dayatılan sıfırlama durdurulmalı. Siyon kapital tüm firma ve şatolar acilen yıkılmalıdır..

ETİKETLER : Ortadoğu dünya geneline baktığımızda bütün dinler insan soyunu yok eden soykırıma çeken canlı-cansız yaşamı yok eden araçlara çevrildiler..
Diğer DİN KÖŞESİ haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA