FİLİSTİN-TERÖRİST İSRAİL SAVAŞINI NASIL OKUMALIYIZ..

Filistin-Terörist israil arasındaki savaş israil halkını ve filistin halkını köleleştirme, düşürme ırk-ırkçı rejimlerin varlıklarını sağlama alma savaşıdır.
Bu haber 2023-10-08 08:50:38 eklenmiş ve 395 kez görüntülenmiştir.

FİLİSTİN-TERÖRİST İSRAİL  SAVAŞINI NASIL OKUMALIYIZ..

 

Filistin-Terörist israil arasındaki savaş israil halkını ve filistin halkını köleleştirme, düşürme ırk-ırkçı rejimlerin varlıklarını sağlama alma savaşıdır. Bu savaş, terörist israili, terörist natanahu kavatını istemeyen, tanımayan bu terörist  siyonist devletin yıkılmasını isteyen Yahudi halkını hizaya getirmek için siyonistlerin Hamasla birlikte oynadığı bir oyundur. Nasıl Almanyada hitler kullanıldıysa, günümüzde Rusları düşürmek için Zelensky çakma hitlerikullanılıyorsa..  şimdi natanhu ve terörist israil ve hamas kullanılarak Ortadoğu geneline serpişitirilen ırk-ırkçı rejimlerin varlığını sağlama almak için dönen siyonist bir soykırım oyunu ve operasyonudur.

 

 Hamas örgütü Efsanevi lider Yasar Arafatın El Fetih harekatına karşı kurdurulmuş İslam kimliği giydirilmiş cia-mossad tarafından kurulmuş bir bölücü harekattır.

 

El fetih örgütüne yıllarca saldırıp Filistinlileri katledip Gazze şeridini işgal etmiştir. Gazze bir yerleşim yeri filistin devletinin göstermelik bir parçası olarak gözükürken Gazzenin gerçek statüsü  terörist israilin hertür zülmünün döndüğü dünyanın en büyük  hapishanedir.

 

Bugünlerde bir anda çıkan zafer diye yutturulmaya çalışılan durum Almanyadaki hitler oyununun çakma  hitler natanahu ile tekerürüdür. Almanyada siyonist hitler yahudisi terörist israilin kurulması için nasıl yahudi halkına soykırım dayattıysa, kırdıysa, terörist israilde aynı oyunu sergileyerek Yahudi halkını kendi çizgisinden ayrılmayan, hertür soykırıma açık  köleler olarak varlıklarını sürdürmeleri için bu çirkin savaş  senaryosunu ortaya koydular.

 

Son iki yüzyıldır siyoniaim bu yönlü tüm dünya dünya halkları ile oynamaktadır.. Mezopotamyayı parça-parça ederek tc-iran-ırak-syria-ermenia-azeria-uyduruk diktatör arap rejimleri.. Hepsi terörist israil gibi kurdurulan çakma ırk-ırkçı-terörist ve halklarına soykırımı daytan rejimler..

Bazen sık sık vurguladığımız gibi halklar Filistinden Afganistana içine alındıkları bu soykırım ve ırkçılık çemberlerini yarmaya çalıştıkça.. Siyon kapital hemen ırk –ırkçılık oyunlarını devreye koyarak alandaki hakimiyetini pekişitirir.

Bu anlamda ortadoğuda ki tüm ırk-ırkçı-faşist ulus devletlerinin oyunları ile, dinli-dinsiz terör lejyonlarının oyunları aynı kapıya çıkar. Ortadoğu Mezopotamyadaki yeraltı-üstü madenlerden su-ova-tarıma bütün maddi-manevi kaynaklar, ülkelerimiz bunlsarın işgalinde tüm varlıklarımız siyonist şatolara akar.

 

İranlı Molla siyonist damardan, tc nin kendilerine çiftlik olarak kurulduğu 10-12 siyonist yahudi aile ve firmaya burada ki dünyadaki kollarına bu böyledir.. Ve dünya geneli bu siyonist ağ örneğin fransada cici oğlan macron, ukraynada cici oğlan çakma hitler Zelenesky.. şeklinde tüm dünyaya serpilmişlerdir. Ana amaç bütün dünya halklarını uluslarını düşürürerek siyon vahşi kapital aile ve firmalrın insanlık üzerinde mutlak hakimiyetini kurma ve indsan soyunu sıfırlama köleleştirmedir.  

 

Özetle tarih tekkerürü ediyor. Dün hitlerle yahudi halkını kıran sergerdeler bugün natanahu ve hamasla aynı oyunu sürdürmektedirler..

Burada Yahudi halkından diğer tüm halklara Filistinden afganistana halklar işbirliği yaparak bütün bu faşist ırk-ırkçı siyonistlerin oyuncağına döüşen rejimlerin tümüne yönelmelidirler. Filistinden afganistana ırk-ırkçığın olmadığı Rusya federasyonu gibi bir federasyon orataya çıkararak, yüzyıllar geriye gidilerek siyonist tüm şatolara girerek yüzyıllardır bizden çalıp çırptıkları herşeyin alınması ve yargılanmalrı tek çıkıştır. Bu kavatlar insanlığı kendi tekellerinde tutmak için hav-su-yiyecek-içeceği, gıda genomu herşeyi silaha çevirdikleri gibi tüm insan soyunu düşürmek içinde dünya geneli insan soyuna büyük bir saldırıya geçmiş bulunmaktadırlar…

 

İsrailli kadın astsubay bile bu oyunu anında çözmüş..

2014 Gazze savaşı sırasında Gazze tümeninde görev yapan kadın astsubay şu çarpıcı açıklamayı yaptı: 'Bizim haberimiz olmadan hiç kimsenin hiçbir şekilde sınıra yaklaşmasına imkan yoktur.

Her gözlemci sığınaklarda 4 saat boyunca gözlerini ekrandan ayırmadan kameralarla izlenen sınırı gözetliyorlar

Geceleri beni bir güvercin için, sınıra çok yaklaşan bir leylek için, bariyerin altına giren bir hamamböceği için uyandırırlardı, sektördeki tüm güçleri harekete geçireceklerdi.

400 adam traktörlerle içeri girerken, nasıl olur da kimse onların geldiğini görmez? '

 

Bugün İsrail devleti varsa en büyük besleyici gücü ise yahudi sömürgesi tc rejimgibi ırk ırkçı devletlerin varlığının  ta kendisidir.. terörist sirail -tc-iran-irak-syria bu uydurk ırk rejimleri yıkılmadıkça türkler-kurtler araplar farslar yok olana kadar bu savaş büyüyyerek sürecektir.

 

Halkların bir an önce uyanıp bı ırk ve terör devletlerinin mınına koyması bu devletleri yüzyıllardır ele geçiren siyonist firma ve aileleri acil çözmesi gerekmektedir.. Aksi yahudiler dahil Ortadoğu halklarının tümü yok edilene kadar siyonist vahşi kapital şeytani kapitalizim bu oyunu her geçen gün daha da büyütecektir..

Ortadoğuya döşenen bu ırk ve terör devletleri acilen yıkılmalıdır.

Bütün halklar terörist israilden ziyade kendi içlerindeki terörist siyonist devlete yönelmelidirler..

 

Burada gerçek şuki bu terörist siyonist ırk ırkçı devletler oyun yaptıkça oyunlarında boğulacaklar halklar birleşerek hepsini tarihten silecektir..  

https://twitter.com/wideawake_media/status/1710974236423037197/video/1

 

ETİKETLER : Filistin-Terörist israil arasındaki savaş israil halkını ve filistin halkını köleleştirme düşürme ırk-ırkçı rejimlerin varlıklarını sağlama alma savaşıdır.
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA