TÜRKİYE -CİHATCİ-İŞ-İTCİ KUŞATMA ALTINDA..

TÜRKİYE -CİHATCİ-İŞ-İTCİ KUŞATMA ALTINDA..
Bu haber 2020-10-06 19:29:24 eklenmiş ve 952 kez görüntülenmiştir.

TÜRKİYE  -CİHATCİ-İŞ-İTCİ KUŞATMA ALTINDA..

 

Türkiye islam kılıflı cihatçi-iş-itçi,selefi-vahabi siyonist çetelerle işgale hazır hale getiriliyor..

 

Suriye iç savaşı nedeniyle Arap ülkelerine giden Suriyeliler kendi ülkelerine dönmeye başlarken.. Daha doğrusu Lübnan-Ürdün.. vb. arap ülkeleri, Suriye normalleşti dönün diyip gelenleri geri yollarken.. Türkiye’de ise tam tersi bir durum yaşanıyor..

 

Sorosçu-siyonist vakıflar, ab –amerika benzeri yapılar, selfi-vahabi olusumlar.. Suriyeliler zaten Tükiyeye entegre oldular . Kalsınlar  sakın gitmesinler, sakın göndermeyin.. Derken siyasi, ekonomik, kültürel.. her alanda esir alınan ülkemizde ise birkaç muhalif ses dışında kimse olayın vehametinin farkında değil..

 

Türkiye’de siyonist kapitalizmin kullandığı diktatör tc yapılanması bitiyor. Yüzyıldır tc rejmi tarafından soykırıma uğratılan koyun sürülerine çevrilen Türkiye halkı kemalist diktatörlüğün, yada atatürkçülüğün büyük bir siyonist ingiliz projesi olduğunu gördüklerinden 20 yıl boyunca bu rejmi değiştirmesi için akp yi iktidarda tutullar.. Fakat akp ninde zarab, zarf, fetö, pkk.. vb. kullanılan siyonist truva atları ile düşürülmesi ve kemalist islamcılığa terfi ile akp de bitmiş oldu.. Ülkemizde şu anda Kürtler gibi 2. Büyük şok dalgasını akpye oy veren milyonlar yaşıyor..

 

Artık halk ne atotırkı takıyor, nede din üzerinden yapılan istismarı yemiyor. Türkiye halkının ezici çoğunluğu artık tc rejmine ve tc rejminin siyasetine güvenmiyor. Devlete, siyasete, hukuka, adalete, ekonomide  tc rejmine güven her alanda giderek sıfırlandı..Gerçi akp den önceki tc nin eveliyatı daha da kötü. Yüzbinlerce insanın soykırımı hala tek bir dava bile açılmış değil.. Ve bu soykırımcı rejim hala bütün gücü ile vatandaşı düşürmeye korku dağlarıyla sarmaya devam ediyor..

 

Ekonomik anlamda bir ülkenin var olmasının en önemli 2 koşulu o ülkenin bağımsız olması vatandaşın özgür iradeye sahip olması, bilmsel bir eğitim  ve herşeyden önemlisi üretmesi gerekmektedir. Ülkemizde bu iki ayak ta yok edildi. Paranın değerini üretim belirler.. Damadın palavra ajitasyonları belirlemez.  Dolar 5 tl olacak derken 10 tlye hızla uçuyoruz.. Çünkü dünyaya açılabilecek ne bir bilgisayari ne cep telefonu, ne araba, ne tekstil ürünü.. bir tek marka çıkaramadık.. Sürekli ajitasyonla halk kandırılıyor.. Ekonomimiz vatandaşı ve etraf halkları düşrme yönlü savaş ekonmisine evrilmiş. Silah tücarlarına, ilaç firmalrına çalışan kölelere dönüştürülmüş bulunmaktayız..  X1

 

Kemalist TC diktatörlüğünün yüzyıldır İngiliz Siyonizmi, ABD ve Günümüzde ise perde arkasından Terörist –siyonist İsrail tarafından yönetildiği bir vakıa değil, artık bir gerçek..

 

Artık ingiliz icadı tc rejmini ingiliz icadı sahte türk ırkı da yani vatandaşta yönetmiyor ki  zaten yüzyıldır bu rejim vatandaşı her alanada kullanılan paçavralara çevirmiş bulunmaktadır. Perde arkasından tc yi israil yönetiyor.. Halk kitleleri bu gerçeğin farkına hızla varmaya başladılar.. Kemalist TC diktatörlüğü ve kutsallığı kutsal devlet analayış ve palavrası artık toplumun ezici bir çoğunluğu tarafından deşifre edildi. Ülkemizde halk yüzyıldır bu ülkenin gerçekliğine göre siyasal oluşumların ortaya çıkmasını beklerken genelde akp gibi sonuçta siyonist kapitalizmin kullandığı maşalara dönüşme yüzyıldır ülkemizin ana kaderi.. Bir başka ifade ile legal-ilegal ayakları ile oluşan, oluşturulan bütün yapılanmalar siyonist kapital için vatandaşı bitiren araçlara dönüşmektedir ve bu kısr döngü yüzyıldır kesintisiz sürüyor..

 

Ülkemiz derin işgal, etki ajanları ile işgal edildiğinden.. bunlar 24 saat tüm ortadoğuyu düşren terörist israil gibi yapıları açık-gizli sürekli aklamaya çalışmaktadırlar.. Filistinin suriye-lübnan,Afganistan, Kurdistan, Ermenistan, Azeriyan, Ukranian, Gurcian.. toprağını evini gasp eden soykırıma uğratan terör  lejyonları ile TR, İran, Irak ı saran terör lejyonlarının  patronu bu siyonist yapının toprak-tohum ve genom saldırıları sürekli gizlenmekte etki ajanları sürekli halka bunları cici göstermek  için 24 saat uğraşırken, gerçek anlamda siyonist kapitalizm yüzyıldır ülkemizi sardığı gibi özelde tc de ki 100 milyonluk vatandaşı genelde ise Filistinden devasa Rusya coğrafyasına dünya halkları nefes alamayacak bir boyuta çekilmektedirler.. Bu terörist-siyonist yapı her alanda ülkemiz baştya olmak üzere Filistinden Doğu Türkistana bütün halkları sarmış, derinden işgal etmiş ve bitirmektedir.. Azeri-Ermeni savaşını da bu minvalde çıkarmaktadırlar..

 

Siyonist kapitalin 100 yıldan fazladır kullandığı ingiliz icadı kemalist tc diktatörlüğü son zamanlarını yaşarken, totemci-putçu tc  miadını doldururken.. AKP ile birlikte Din eksenli  bir yönetim anlayışınında ülkemizde çözüm olmadığı demokrasiye geçiş yerine diktatörlük ve hukuksuzluk, yolsuzluk-yoksulluk ve en önemlisi ülkemiz üzerinde ki derin işgali daha da derinleştirerek.. giderek vatandaşı tamamıyla bitirmeye başladı..

 

Hukuk, adalet, liyakat .. yerle bir edildi. Gelinen süreçte toplumun devlete-siyaset  güveni  sıfıralandı.  Toplum okadar kötü bir durumdaki bu durumdan çıkmak için ne yapacağını dahi bilmiyor..  İşin ilginç yanı akp nin düşürülmesinin ardından ülkemiz  o kadar derinden işgal edilmiş ki.. Halkın beklentileri doğrultusunda bir tek siyasal çıkış dahi yok, çıkmamaktadır.. STK olayı tamamen abluka altında.. Ve türkiye de hergeçen gün nazi almanyası benzeri yasaklarla kanunlarla, operasyonlarla ablukaya alınmaya başlandı.. Böyle devam ederse 5-10 yıl içinde siyonist kaspitale, derin işgale dokunan her aydın, siyasetçi, iş adamı, stk önderi, gazeteci anında hal edilecek.. İlkenin gerçeklerine değinmek en büyük suç olacaktır. TC diktatörlüğü bu aşamaya adım-adım hızla gitmektedir..

 

Türkiye siyasetinde çıkış yapan tüm partiler rejim tarafından yani bu ülkeyi derinden işgal eden kripto ajan yapılanma tarafından oluşturulan proje partiler.. Halkla-Türkiye gerçekleri ile ilgi alakası olmayan halkı dizayn ve bitirme kullanma üzerine kurgulanan projeler olarak ortaya çıkmaktadırlar..

 

İngiliz icadı TC’nin rejminin sorunu –sonu bunlarla da sınırlı değil. 40-50 yıldır alana döşediği pkk vb. siyonist terör lejyonları da deşifre olup bittiler.. PKK ve türevleri  sadece Suriye Kürdistanındaki Kürt halkının beyni kitliyor.. Nasıl tc de atotirikle halkın beyni kitlenip aptallar sürüsü oluşturuluyorsa.. Suriyede ise siyonizm pkk vb. türevleri ile kurtarıcı atokürt figürleriyel 24 saat kürt çocuklarının beynini yıkarken.. Burada ana hedef Kürt çocukları içinde Kürtlerin ve dünya insanlığının içine alındığı siyonist soykırmcı ablukanın görülmemesi, Kürtler özelinde dünya çapında bir iş adamı, bir bilim adamı, bir startejist, bir girişimci çıkmaması için özetle kurdi nüfusu çöpe çevirmek için Rojava’da kürt çocukları aynen uyduruk tc rejminde olduğu gibi bütünüyle ablukaya alınmış bulunmaktadırlar..

 

Diğer  taraftan da tc-israil siyonist konsorsiyumu.. Kurdi nüfusu ve kültürünü en derin plan ve saldırılarla yok etmek için 24 saat çalışmaktadırlar, tc-israil konsorsiyumu kurdi nüfusun evine toprağına canına malına kast etmektedir, kürdistan yüzyıldır sistematik olarak kürtlerden izole edilmektedir.. İşin ilginç yanı kürtler adına ortaya çıktığını iddia edenler istisnalar dışında siyonist israili kürtlere vurduğu darbeyi aynen tc rejmi gibi hep gizlemeye çalışmaktadırlar..

 

ARAP GÖÇMEN NÜFUS MİLYONLARCA REZZA ZARRAB OPERASYONU DEMEK..

 

Rıza Zarf yada Zarrab olayını herkes biliyor.. Mosad-cia truva atı olarak ülkemize giren bu zat akp nin milli manevi politikasını yerle bir etdi..  (X2)  Halk bankası üzerinde siyonizmin operasyon yapmasını sağladı. AKP üst düzeyinin hızla düşmesini, ülkemizin derinden esir alınmasını sağlama aldı.. Devrimci akp topla ördekler, kaz-kuşların avuçlarına aldıkları kemalist islamcı akp oldu..

 

Özetle tc nin vatandaş ve toplumu düşürmede kullandığı kutsal devlet, terör ordu örgüt lejyonları.. elindeki donelerin hepsi bitdi.. Bu bitiş siyonizmin ülkemize yeni müdahale şeklinin toprk-tohum, iklimle oynama, nüfusu gerzekleştirme biyolojik –kimyasal saldırılarının yanı sıra son darbeyi ise cihatçı-iş-itci-selefi-vahabi akımlarla vurrarak bitireceklerdir. Bu anlamda ülkemizdeki derin işgal rejmi göçmen nüfusun tümünü Anadolu-Mezopotamya halklarını düşürmede kullanacaktır..  Görünen köy klavuz istemez bu tehlike her geçen gün göz göre-göre tüm ülkeyi kapsamaktadır.. Suriye’de alana döşenen  tc destekli öso çeteleri vb. yaptıkları gasp, cinayet, talan, tecavüz, asimilasyon bilinen bir gerçek..

 

SİYONİZM CİHATÇI DALGA İLE TÜRKİYEYİ İŞGALE HAZIRLANIYOR..

 

Yüzyıllık ingiliz icadı diktatör tc ve kemalist diktatörlük bitiyor.. Şu anda en iyi kullandıkları kart cihatçı, iş-itçi, kelle avcısı, vahşette sınır tanımayan selefi-vahbi-iş-itçi çeteler.. Siyonizm bu çetlere iş-it örneğinde de gördüğümüz gibi islam maskesi giydirerek Anadolu ve Mezopotamyayı ablukaya almıştır.. Bu yapılanma Anadolu Mezopotamyayı aşarsa Ruısyanın düşmesi, düşürülmesi an meselesi olacaktır..

Türkiye içinde dışardan gelen nüfusu birkaç yıl içinde Allah –Allah nidaları ile harekete geçirip şertiat-hilafet isterük şeklinde harekete geçirerek TC’yi israile bağımlı bir il haline getirmek için bugün olmazsa yarın dört koldan saldırıya geçecekler..

 

Rezanın zarfını yiyen ülkemiz kısa zamnada dışardan içeri giren kullanılmaya müsait cihatçı-iş-itçi yapıyı dışarı geldiği yere göndermese.. 

 

Göç-göçmen-mülteci  meselesini Türkiye toplumunun en büyük sorunudur. Toplum buna çözüm bulmazsa dört koldan kuşatılan ülkemizde siyonist-cihatçi terör lejyonları ile ülkemiz hemde perde arkasında israil perde önünde ise tc devleti eliyle düşürülecek..

 

Türkiye zarrabda zarfı yedi. Göç ve göçmen nüfusla içerdeki siyonist kripto ajan yapı  tesbit, önlem almasa, göçmenler insani koşullarda geldikleri yere gönderilemezsse  ve en önemlisi terörist israille ilişkiler sonlandırılmasa türkiye tamamıyla yıkılacak..  Ülkemiz yerlebir olacaktır..

 

Türkiye toplumunun şu anda en büyük 2 büyük meselesi:

--- Siyonist-terörist israille derhal tüm ilşkilerin bitirilmesi..

---Göçmen nüfusun en adil bir şekilde geldikleri yerlere gönderilmesi ve yardımcı olunması..

 

Terörist israilden afganistana ne zaman ırk devletleri yıkılıp siyonist soykırımcı işgal tehlikesi kalkarsa..  Suriyeliler ve diğer komşu ülke nüfusları ne zaman ülkemizde kalır.. Terörist-siyonist israil yıkıldığında ve ulus devlet –ırk devletleri faşist ulus devlet sistemi kalktığında .. zaten dünya tek köy gibi olacağından herkes istediği yerde kalma yaşma hakına da kavuşur..

 

Mevcut şartlarda ülkemiz siyonist israil ve diktatör tc ortak operasyonu ile tam işgale hazırlanıyor ve TC giderek nazi almanyasına dönüştürülüyor..

Türkiye toplum acilen sağ-sol-suni-alevi, kürt-türk gerzekliğini aşıp bu derin kuşatmayı yarmak için harekete geçmelidir. Aksi yarın çok geç olacak.. Ve ülkemiz stk ve siyaseti yukarda değindiğimiz gerçekler ışığında acilen yeniden örgütlemnmlidir.. Toplum korka ve pısırık davranırsa herkes 7 sülalesi ile düşürülecek..

 

Ülkemizin tek çıkışı sivil bir anayasa ile ırk-dil-din-mezhep sütü gerçek bir demokrasiye geçme. Filistinden Afganistana halklar arasına döşenen sahte suni sınırlara yönelme.. Siyonist kapitalle bütün halklarla birlikte mücadele.. Başka çıkış yok..

 

Rumu, rusu, ermenisi, kurdi tırkı gurcisi.. Bütün halklar her alanda yüzyıldır kötü sarılmış. Virüs operasyonu ile de kıpırdaymaz hale çekilmişlerdir.. Rejimlerin devletlerin yemleri ile tam zehirlenmeden Filistinden Rusyaya tüm halklar ortak harekete geçecek büyük bir örgütlenme ağını acilen oluşturmak zorundadırlar aksi uyduruk tc terörist israil iran gibi siyonist kjapitalin uşak rejimleri bütün halkları atomuna kadar parçalayıp yok etmektedirler.. Yok oluş tüm halkların kaderi olacak..

 

Dipnotlar: X1 Ekonomi..

Doların 7.77 TL'nin seviyesine gelmesiyle ekonomist Prof. Dr. Osman Altuğ'un sözleri tekrar gündeme geldi. Akademisyen ve ekonomist Prof. Dr. Osman Altuğ, TV5'te Türk lirasının değerinin üretime bağlı olduğunu söylemişti.

 

HABERİN VİDEOSU TIKLAYINIZ..

http://www.isdunyasi-firmalar.com/files/firm/photo/aa69482248.jpg

 

Reza Zarf bir kişi iş-it vahabiçetleşme  milyon-milyon(X2)

 

REZA ZARF , AZERİ –ERMNİ OPERATİON HEPSİ AYNI KANLADAN..

 

Reza zarf yada Zarrab siyonizmin ak partiyi esir almak için kullandığı en büyük ajanlardan büyük truva atlarından  biri. Mosad cia ajanı olan, iran siyonist mola rejmi ve siyonist-terörist  israilin ülkemize  turuva atı olarak yerleştirdiği bu kavat kendisini yönlendiren küresel siyonist soykırımcı sermayenin tr deki en önemli turuva atı oldu.. Bir tek kişi bir ülkeyi kitledi..

Şimdi birde milyonlarca iş-itçi yi harekete geçirdiklerini ki tc rejmi kendisi bunalra alan ve ön açıyor.. Tehlikenin büyüklüğünü anlatmaya gerek yok..

 

Bu ajanın ülkemize en büyük darbeyi vurmasının birçok nedeni var.. Bunlardan en önemlisi fetöcü bakan, vekil vb. ak partide dolu olması bu kavatın yaptığı işleri kolaylaştırma biryana bunun ak partiye nasıl darbe vurcağını bu ajanla birlikte planladılar..

 

Diğer önemli neden ise. Bu ülkede solcusundan sağcısına vatandaş kısadan köşeyi dönme kafasıyla yetiştiriliyor..

 

Ak partideki birçok kaz kuş çanta-çanta dolar para gördüklerinde ne din nede imanları, nede ülke, nede vatan sevgileri kaldı..

 

Kısadan köşeyi dönmek için balık gibi oltaya atılan akpliler mosando-cio gibi siyonist soykırımcıların planlarıyla kuş gibi avlandılar..

 

Halkbank tc tarihinin siyonist kapital dışına çıkabilen tek stratejik bankasıdır. Büyük soykırımcıların vatandaşın hesabına operasyon yapamdığı tek bankadır. Türkiyenin en stratejik ekonomi kalesidir. Küresel siyonist ağın içine giremeyeceği bir kale olarak inşa edildi..  Zarfla ablukaya alındı..

Şimdi 80 milyon milyonları bulan iş-itçi çete ve yapılanmayala ablukaya alınıyor..

 

Ama ak par içindeki fetö ayağı ve kısadan köşe dönme eşekliği ile birleşince küresel soykırımcı siyonizm ülkemize gönderdiği bir zarfla ülkemizin en önemli kalelerinden bir oln hlk bankı ve akp üst düzeyini kuşatarak kitledi. Buradan tek çıkış var diktatör tc yi Anadolu Birleşik devletlerine çevirme, kafkaslardan filistine ırk-dil-din üstü siyasal yapılanma ve tc-iran-ırak, ermenia, afganistan.. kapsayacak siyasal yapı ve halkların uyanması, uyandırılması ve bu devletlerin içerdeki siyonist ağlarını ablukaya alarak adım atmalarını engelleme..Filistinden afganistana halklar bunu başrmasa siyonist terörist buyuk israil projesi ile tüm halklar ve ülkeler düşürülüyor.. Halklar bir an önce ırk-dil-din-mezhep geriliğ ve ymlerinden kurtularak harekete geçmelidirler..

 

Zaraf denilen hain bu ülkeye getirilip yargılanmadan- kendisine eşlik eden içerdeki fetöcü-siyonist ayak deşifre olmadan siyonist kapital her zaman ülkemizi kullanmaya devam  edecektir..

 

Şu anda HDP’de ye yapılan operasyonlarla Azeri-Ermeni Savaşı da zarabf den bapğımsız değildir..

 

Tc’den Rusyaya alana döşenen sahte ulus devletler sınırları kaldırmayı tartışmaları gerkirken, bu ülkelerde yaşayan halklar bu yönlü harekete geçmeleri gerekirken.. Halen 19-20. Yüzyılın başında ki siyonist ırk-ırkçılık yemleri ile halklar düşürülüyor, kırılıyor, bilimden ilimden uzak soykırıma açık sürülere çevriliyorlar..

 

Ermeni halkı Hırant Dink gibi aydınları anlamlı, siyonizmin 200 yıldır bünyelerine zerk ettiği ırk-ırkçılık, nefret zehirlerini çözmeleri terör lejyonları vb. yollarla değil stk siyaset alanıyla Andolu mezopotamya ile bütünleşme yönünde derin bir siyaset geliştirmeleri gerekmektedir..

 

Şu anda ermenistanı siyonist tc ve siyonist israil birlikte vurmaktadır.. En büyük nedeni Kürtlerin Hiristiyan kolu olan Ermenilerin Mezopotamyadan aldıkları gen gereği hızla dünyanın en büyük iş-ticaret hacmini ortaya çıkaracak bir yeteneğe sahip olmalrı.. Ve Kürtler gibi siyonizmin en büyük hedeflerinin başında Ermeniler gelmektedir..Ermenilerin Rusya-Abd vb. devletlere güvenmelri ise abesle iştigal.. Doğu Avrupadan Rusyaya halklara soykırım dayatanlar aynı zamnda ulus devletleri de derinden işgal eden yapılar.. Yüzyıllardır operasyonlara maruz kalan halklar bu derin işgali çözemedikçe düşme, köleleşme hep kaderleri olacak..

 

Bir diğer önemli konu ise Doğu Avrupa (Yunan-Bulgar vb.) sınırlarından kafkaslara bütün halklar kan-gen olarak aynıdır. Kurdi nüfustur..

Siyonizm tc de sahte bir türk ırkı, azerbeycanda sahte bir azeri ırkı vb. oluştururarak halkları atomuna kadar parçalayıp soykırıma açık koyun sürülerine dönüştürmektedir..

 

Daha ayrıntılı bilgi için Kahraman Ermeni-Kahraman Azeriye Karşı..Tıklayınız..

 

Azeri ırkı da TC deki Türk ırkı gibi sahte çıktı.. Tıklayınız..

 

 

ETİKETLER : TÜRKİYE -CİHATCİ-İŞ-İTCİ KUŞATMA ALTINDA..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA