DAĞLIK KARABAĞ, ERMENİ-AZERİ SORUNU NEDİR..

Dağlık Karbağ Sorunu Yada Kahraman Ulu Ermeni, Kahraman Ulu Azeriye Karşı Sorununun Perde Arkası Nedir..
Bu haber 2020-09-29 17:25:32 eklenmiş ve 1016 kez görüntülenmiştir.

DAĞLIK KARABAĞ SORUNU, YADA ERMENİ-AZERİ SORUNU  NEDİR..

 

Dağlık Karbağ Sorunu Yada Kahraman Ulu Ermeni, Kahraman Ulu Azeriye Karşı Sorununun Perde Arkası Nedir..

 

Azeri-Ermeni sorunu olarak lanse edilen Dağlık Karbağ Sorunu Ulus Devlet Faşizmi, Terör Ordu, Örgüt ve lejyonları üzerinden..  Yüzyıldan fazladır.. Anadolu, Mezopotamya, Kafkaslar ve Ön Asya Halklarının soykırım koşullarına ve köleliğe çekilmesi sorunudur.. Büyük israil projesi babında halkların yokedilmesidir..

 

Haberin foto galerisi..

 

 

 

Küresel soykırımcı siyonist emperyal son bir yüzyıldır yukarda vurguladığımız coğrafyayaı atomuna kadar parçaladı, parçalamakla yetinmeyerek ulus devlet faşizmi ve terör lejyonları ile yukarda vurgulanan bütün coğrafyada yer alan halkları dil, din, ırk, mezhep üzerinden atomuna kadar ayrıştırarak yok etmektedir..

 

 

 

Osmanlı ve Çarlığın yıkımının akabinde dünyayı kapitalizm-kominizm diye ayıran ulus devlet faşizminin ve terör lejyonlarının patronları soykırımcı-kölecei firmalar zamana, duruma göre bir sorun çıkarıp halkları bu sorunlar üzerinden dizayn etmektedirler.. Rusya Federasyonundan Filistine, Hindistan Pakistan sınırlarından  Doğu Avrupa Sınırlarına bu coğrafyada yaşayan halklar ırk-dil-din-mezhep üstünden atomuna kadar ayrıştırılarak bilmesel, ilmi, iktisadi, ticari, kültürel yönden gelişmeleri  engellenmektedir.

Bu  engelleme gelişemekte olan nükleer, biyolojik, kimyasal, genom, toprak-tohum-hava-su herşeyin silaha çevrildiği çağımızda milyarları cehalet ve sefalet bataklığına çekerek tek kelime ile soykırıma uğratma operasyonudur ve bu siyonist operasyon son iki yüzyıldır saat gibi işlemektedir..

 

Özellikle ticaret, sanat ve bilimde insanlık tarihi boyunca medeniyet nüfusu olan Kürtleri atomuna kadar parçalayan siyonizm, kürtlerin hiristiyan kolu Ermenileri ise Ermenistan gettosuna doldurarak..  20 yüzyılın başında Ermeni halkını sbaha kahvaltısı yaprak harcadılar.. İlerleyen zaman diliminde ise Ermenileri akşam yemği yapıp yok edecekler..

 

Bunun ana nedeni Osmanlıda ticarette Ermeni halkının, müzik, eğlence, kültür ve bilimde Rum halkının öne çıkmasıdır. Siyonist firmalar kendilerinden başka dünya ticaretinde bir halkın var olmasını istemediklerinden kurdurdukları terör lejyonları üzerinden Ermeni ve Rumları her alanda sararak bitirdiler..

 

Bu planın ana ayağı TC , İran Molla rejmi ve Terörist israil olarak alana döşediler.. Sahte ırklar üzerinden (Ki Anadoludan Rusyaya halkların tümü akraba halklar..) yüzyıldır aralıksız yukarda vurguladığımız bütün halkları soykırıma uğratmaktadırlar..

 

Burada Ruslar uyanıp ulus devlet faşizmi üzerinden yukarda vurguladığımız oyunu bozma yönünde proje geliştirmeseler.. Ala nihaye siyonizm Rusyayı işgal-ilhak, talan ve soykırıma uğratacaktır.. Bir başka i,fade ile Rus halkı Tc-İran vb. uyduruk rejimlerin nasıl derinden işgal edildiğini atomuna kadar çözmeliler.. Bu derin işgalin rusyadaki boyutunu bir an önce ortaya çıkarmaları Rus halkının ve bölgenin diğer halkları için hayati önemde çağımızın en büyük sorunudur..

 

 

Haberin foto galerisi..

 

 

 

 

Şu anda siyonist kapitalizm :

 

---Pandemi üzerinden insanlığı dizayn ediyor, köleleştiriyor, soykırım koşullarına çekiyor..

---Ulus Devlet faşizmini ve terör ordu-örgüt ve lejyonlarını 200 yıldır siyonist büyük isrsail kurdurma yönünde harekete geçirmiştir..

 

Sonuç olarak TC-İran, Ermenistan Azeristan.. bu tür uyduruk tüm rejimler yukarda vurguladığımız coğrafyada ırk-dil-din-mezhep üstü büyük bir siyasal yapılanmaya kaymazlarsa.. Siyonist Büyük İsrail Projesi hepsini yutacaktır..

 

Siyonist Büyük İsrail Projesinin hayat bulduğunu farz edelim.. Bu aşamdan sonra ise yeryüzünde tek bir yahudi kalmayacak.. Çünkü Yahudi halkınında kullanılma dönemi bitmiş olduğundan düşürülmüş ve Yahudi düşmanlığı ile hitlerleştirilmiş milyonlar yada milyalar dört koldan yahudileri sararak yok edecektir..

 

Özetle siyonist kapital  bin yıl ingilterede, yüz yıl abdede günümüzde ise terörist israilde komuta kademesinde olan deccal yüzünden dünya şu anda iki ucu boklu bir değenekle sarılmıştır.. İnsanlık bir an önce terörist israili yıkarak, ırk-dil-din-mezhep modundan çıkmalı.. Bir taraftan nüfusu planlamasını, diğer yandan dünyanın tüm artı değerinin insan soyunun uzaya açılmasına harcanmalıdır..

 

Bunun gerçekleşmesi içinde sürekli vurguladığımız Para ve Bilginin bütün insanlık tarafından kontrol edildiği Dünya Konfederasyonu sistemi hayta geçirilmelidir..  Bu kör düğüm aşılamazsa zaten dünyamız 1 yüzyıl bilemedin 200 yıl içinde yok olacaktır..

 

Ermeni-Azeri komedisinin çıkacağı  ana kapı marksist leninist sol jargonlarla beyni yıkanan solcu kölelerle, yine bu köleler gibi siyonist kapitale hizmete hazır hale getirilen selefi  vahabi –siyonist cihatçı barbar çetelerin arasında ki bol kanlı vahşi katliamlar olacaktır.. Bu katliamların ana hedefi ise yukarda da vurguladığımız gibi bütün halkları siyonist büyük israil projesi için düşürme, hazır hale getirme..

 

Bu savaşta kimsenin yönü ve kıblesi yoktur. Son 200 yıldır çıkan savaşlarda siyonist kapital dışında karlı çıkan kimse yoktur.  Son iki yüzyıldır siyonizmin alana döşediği ulus devletle, terör lejyonlarının bir kıbleleri yoktur.  Kimin  eli kimin cebindedir birbirine karışmıştır.. Ve şu anda ulus devlet de terör lejyonlarıda büyük sirail projesi için at gibi koşmaktadırlar.. Yani vurguladığımız söz konusu coğrafyada Kürtlerin sürekli dillendirdiği ırk-dil-din-mezhep üstü bir siyasal yapılanmaya kayış olmazsa.. Bütün halklar zamanla nefessiz kalacak ve hepsi Ape Usonun deyimi ile el feraşi minel kuski olcaktır..

 

Yani çarlık ve Osmanlı Halkları 20 yüzyılın başında sabah kahvaltısı yapıldılar.. Uyanmaslar 21. Yüzyılda siyonizm tarafından akşam yemeği yapılıp tarihten silineceklerdir..  Özellikle  dünya ticaretinde öne çıkan Ermemni halkı amasız sınırların kaldırılması gibi demokratik insani hareketin ana mimarı Rusyadan filistine halklar arasına döşenen suni sahte ırk-dil-din-mezhep oyunlarını bozmaya soyunmalılar, gezegen çapında ticaret gezegen çapında sistem gerktirmektedir..  Ki halklar Kürt halkının parçalanma ve düşürülmesini iyi çözdüklerinde bölge halklarını bekleyen son kendiliğinden ortaya çıkmaktadır..  Sonuç olarak insanlık kürtleri örnek alırsa deccalın tüm oyunları boşa çıkacak terörist israil yahudi halkını soykırıma uğratmadan yıkılıp gidecektir..

 

Tarihci ilber ortaylınında belirttiği gibi azeri diye bir millet yok stalin siyonistinin itinin uydurduğu bir yalan.. Halklar artık siyonist kapitalin yemleri ile zehirlenmemeli. Aksi hepsi yok olacak.. AZERİ MİLLETİ DE TC DEKİ GİBİ SAHTE ÇIKTI.. TIKLAYINIZ..

ETİKETLER : Dağlık Karbağ Sorunu Yada Kahraman Ulu Ermeni Kahraman Ulu Azeriye Karşı Sorununun Perde Arkası Nedir..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA