İNSANLIĞIN ÇIKIŞ ŞİFRELERİ MEZOPOTAMYADA..

Elon Musk, bir tweet atmış. Tweet Piramitleri uzaylılar yaptı. Dünya bu tweetle sallanırken.. Piramitleri eş zamanlı olarak bütün dünyaya kimlerin yaptığını günümüzde çoğu bilim çevreleri net bilmektedir.
Bu haber 2020-09-18 08:24:43 eklenmiş ve 645 kez görüntülenmiştir.

İNSANLIĞIN ÇIKIŞ ŞİFRELERİ  MEZOPOTAMYADA..

 

Elon Musk, bir tweet atmış. Tweet Piramitleri uzaylılar yaptı. Dünya bu tweetle sallanırken.. Piramitleri eş zamanlı olarak bütün dünyaya kimlerin yaptığını günümüzde çoğu bilim çevreleri net bilmektedir. Ama dünyamız Deccalın işgali altında olduğundan insanlık her alanda yalan-yanlış bilgi bombardumanı ile düşürülmektedir. Siyonist kapitalin tüm sembolleri şeytanı simgelemektedir..   ( X-1)

 

 

İlk insanlar başka bir gezegenden dünyaya geldiler. Kutsal kitaplar bunu Ademin cenneten kovulması ile açıklarken, işin gerçeği sümer tabletlerinde Niburiden yada Nairobe (Na-iro-Be= Kurdi Bugün-Birgün geri gelecekler..) geldikleri.. İnsanlığın en az yarım milyar yıldır var olduğu. Niburu yada Nasanın planet x dediği gezegende çıkan nükleer savaş sonucu dünyaya gelenler Karargahlarını mezopotamya kurdistana kurduklarından doğal olarak İnsanlığın atası bugün bu coğrafyada yaşayanalar dolayısıyla kurtlerdir.. Ve piratmiler mısır abd dünyanın her yerinde bunlar tarafındn eş zamanlı inşa edildiler.. Bütün bu primitlerin ana merkezi ise Türkiye Kurdistanındaki Batman dır.. Ve tabletlerde en ilginç gerçek Kürtler yada kurdi nüfus dışındaki diğer insanların gen teknolojisi ile insanlaştırılan pigmentlerden oluşturulduğu.. Yani tabletlere göre ilk gerçek insanlar Mezopotamyalılar yani  yani günümüzdeki  Kurdi nüfus.. ( X-2)

 

Ve dünya siyonizmi yada kapitalist siyonizm dünyayı işgal etmek, insan ırkını düşürmek için 500 yıldan fazladır Ortadoğu-Mezopotamya dünyanın bu medeniyet nüfusuna saldıdıyor.. parçaladıkça parçalıyor, kırdıkça kırıyor.. Kurdurduğu devletler yada örgütlerle 19-20-21. Yüzyılda siyonist kapitalizm Mezopotamyada kurdurduğu faşist ulus devletlerin hepsine verdiği tek bir görev vardır. Kürdistanı yok etme parçalama yakıp yıkma. Kürtler diye bir halk, dil-kültür yok.. Soykırımı ve asimilasyonu.. Kürdistan üzerindeki faşist ulus devlet ve terör lejyonlarının ortak ana politikasıdır.. Dünya ve insanlık yüzyıllardır Kurdistanda dönen bu oyunları anlamdığından.. Çözmek için günümüzde hepsi Kurdistana-Mezopotamyaya inmek zorunda kaldılar..

 

Yakın bir gelecekte bütün dünya siyonist-kapitalizmi ve bunların inşa ettiği tc vb. şeytani diktatörlükleri yıkma aşamasına geçecektir.. Örneğin  TC tarihine bakın sahte zafer ve kurtarıcıların altına inin en iyi yaptıkları tek şey kürtlere 4 koldan saldırma ve tarihten silmeye çalışmadır.. Hakeza iran-ırak-suriye politikaları da aynıdır.. Şu anda bu faşist ulus devletlerin komuta kademesi decalın kargahı siyonist –terörist israilde..

 

Dini yada bilimsel olarak bakıldığında şeytana çalışan siyonist-kapitalizm ki deccal günümüzde terörist israilde ve insan soyunu düşürmenin yolunun Filistinden –Doğu Avrupa Sınırlarından Afganistana-Kafkaslar Rusya içlerine  Kurdi Nüfusu, Dünyanın Medeniyet Nüfusunu düşürmeden geçtiğini bildiği için karagahını 1000 yıl ingilterede, yüzyıl Amerikada günümzde ise terörist siyonist israile taşımış bulunmaktadır.. (Bu gerçekler Sahih Hadislerde de mevcut ve açıkça zikr edilmektedirler..) (x3)

 

Tarihi bilgi ve belgelere göre insanlık çıkış yapacaksa ana karagah Mezopotamyadır.  Şeytanın uşaklığına soyunan siyonist –kapitalizm ise Mezopotamyayı işgal etmek için faşist ulus devleti, genomu, nükleer, tohum, toprak, biyolojik, bilinen bilinmeyen tüm silahları kullanarak özelde Mezopotamyaya genelde tüm insanlığa karşı son 2 yüzyıldır büyük bir saldırıya geçmiş bulunmaktadır..

 

Dünya insanlığı bu gerçeği yavaş-yavaş ve tam olmasa da kavramaya başladığı için 21. Yüzyılda içinde bulunduğumuz yüzyılda  Mezopotamyaya-Kurdistana inmek ve Kurdlerle iletişime geçmek zorunda kaldılar..

 

Yani insanlık dünya ile birlikte yok olmamak için çıkış şifrelerinin Kürtlerde ve Mezopotamyada olduğunu giderek anlamaya ve kavramaya başladı..

Bu anlamda Kürtlerin sürekli vurguladığı para ve datanın bütün insanlık tarafından kontrol edildiği dünya kıtalarının birer federasyon, bu federasyonların bir araya gelmesiyle dünya konfederasyonu kurulmasa insanlık deccal eliyle dünya ile birlikte gümleyecek.

 

İnsanlığın çıkışı için deccalın ikamet ettiği terörist israil yıkılacak, faşist tüm ulus devletler yıkılacak.. Er-rahman suresinde insanlığın uzaya bir sultan önderliğinde açılacağı beyan edilirken..

 

Kurt Alimler bu Sultanın bütün dünyayı kapsayan bir siyasal sitem olduğunu, hz Musanın Asasının ise küresel katil-soykırımcı aile ve firmaların çaldıkları meteryallerle-bilgiler, cia-mosand, nasa vb. kurumların ardiyesindeki bilgiler olduğunu.. Bunların İnsanlık (İsa-Mesih) tarafından ele geçirilmesiyle deccal öldürülecektir  gibi  bilgileri yüzyıllardır nesilden nesile hep aktardılar.. Kürtlerin yüzyıllardır bildiği gerçekleri insanlık yeni-yeni kavramaya başladı ve Mezopotamyaya indi. Bu anlamda decalın ve soylarının sonu yakındır.. Aksi insanlık dünyadan çıkış yapmadan dünya gümleyecek..

 

Bu anlamda insanlık insanlığın çıkış şifrelerinin Mezopotamya ve Kurdistanda olduğunu görmeye ve anlamaya başladı. Kurdlerle, kurdi nüfusla iletişime geçmeye başladılar..

 

DİP NOTLAR

( X-1) SİYONİST KAPİTALİZMİN TÜM SEMBOLLERİ ŞEYTANI SİMGELİYOR..

 

(X-3) - DECCAL ŞU ANDAKİ KARARGAHI SİYONİST İSRAİL, İŞTE HADİSLERLE DECCAL GERÇEĞİ..


 

 

 

(X-2) – SUMER TABLETLERİNDE İNSAN..

 

İLK İNSANLAR UZAYDAN GELDİLER. MEZOPOTAMYA İNSANLIĞIN ÇIKIŞ NOKTASI..

Dünyaya gelenler Güneş sisteminin başka yerlerinde de uygarlıklar kurdular.. Dünyada insanın ortaya çıkışı..

 

https://www.youtube.com/watch?v=xSd4NIxRTHg

 

 

 

SUMER TANRILARI VİDEO

https://www.youtube.com/watch?v=j6rYosU3u8w

 

 

SUMER TABLETLLERİ İSLAMI ÇÜRÜTÜYORMU..

https://www.youtube.com/watch?v=UDm3FZ-vHcg

 

BÜTÜN DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ..

 

 

ETİKETLER : İNSANLIĞIN ÇIKIŞ ŞİFRELERİ MEZOPOTAMYADA..
Diğer Bilim-Teknik haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA