ARDAHAN’A OPERASYON YAPILMASINI DURDURDUK AMA..

Ardahan’a maden faaliyetleri ile yapılmak istenen operasyon durduruldu ama, Erzincan’da devam eden maden faaliyetleri tüm ülkemizi yok edecek boyutlatırda
Bu haber 2024-05-06 07:20:13 eklenmiş ve 340 kez görüntülenmiştir.

ARDAHAN’A OPERASYON YAPILMASINI DURDURDUK AMA..

 

Ardahan’a maden faaliyetleri ile yapılmak istenen operasyon durduruldu ama, Erzincan’da devam eden maden faaliyetleri tüm ülkemizi yok edecek boyutlatırda.. Ardahan hala Erzurum fetö damarı ile değişik çürütücü lobi ve gurupların kadrajında.. Tehdit ve tehlikeler devam ediyor..

 

Bilindiği gibi Doğu Kültür Medya (www.dogukultur.com) ülkemizin yerel, ulusal, küresel bağlamda Sivil Toplum Örgütlerinin (STK-STÖ) en önemli strateji yayını.

 

Yayınımızda ülkemizin nasıl büyük tehdit ve tehlikler altında olduğunu, Anadolu –Mezopotamia halklarının nsaıl tarihten silinme çalışıldığını sürekli işlerken..

 

Yaptığımız haberlerin maalesef bir benzeri bile ne yerel, nede ulusal basında yapılmamakla birlikte bizler asla pes etmeyerek gerçekleri hem ülkemiz vatandaşına, hemde dünya insanlığına taşımaya başladık.. Bu anlamda Ardahan başta olmak üzere yerel basın ve sivil toplum örgütlerinde bir kıpırdanma ve harekete geçme başladı. Bu gelişmeler bölgemiz ve ülkemiz açısından birer ilk ve devrim niteliğinde oldu. Rahmetli başkanlarımızdan Cevdet Şentürk’ün başlattığı Kura Nehrine, Doğamıza dokunmayın feryadını yerel, ulusal küresel dünyaya taşıdık. Ardından bir çok dernek –yerel basın deyim yerindeyse ayaklanmaya başladı..

 

Bir ama koyduk çünkü hala Orta ve Doğu Anadolu’da küresel soykırımcı firmalar yerli ihanetçi ortaklarıyla halen Erzincan başta olmak üzere faaliyetlerine devam ediyorlar.. Ülkemizin efemine siyaseti, siyasi partileri, Erzincan STK alanı kaplayan çıkarcı, yada kriptoların STK’ları manipüle etmeleri, ele geçirmeleri, harekete geçmemeleri gibi nedenlerle ülkemizde mevcut tehdit ve tehlikeler son hız sürmektedir.

 

Küresel katillerin firmaları halen Erzincan’da Karadenizin altına doğru ilerleyerek Karadenizi patlatmak için gece gündüz çalışmaktadırlar. Ülkemiz halen bu bitik siyasi partiler-stk ve nato basını yüzünden bu derin işgal güçlerinin manipilasyonları nedeniyle işgal altında. Hala hicbirinin gıkı çıkmamaktadır. Sularımız, ovalarımız, dağlarımız, madenlerimiz, gıda-tarım, topraklarımız halen yerli ve küresel ihanetçi güç odaklarının firmalarının işgali altında..

 

Karadenizi Patlatacaklar, serhatta –doğuda işgal ve soykırım dalgası son hız sürüyor.. Haberlerimizde belirttiğimiz tehdit ve tehlikeler halen son hız sürüyor.. (BU TEHDİT ve TEHLİKLER İÇİN TIKLAYINIZ..)  Ülkemiz halen her alanda vatandaşın görmeyeceği anlamda çok büyük bir derin işgal altında. Halen bütün kıyamet senaryoları tüm hızıyla başımızda dönmektedir..

 

Burada dikkat edilmesi gereken en önemli husus artık ülkemizde gelişmiş toplum kriterlerine uygun STK alanlarının inşası, ülkemiz bu derin işgalden kurtaracak yeni siyasal hareketlerin ortaya çıkması.. Halkın uyanması nedeniyle etki ajanları ve kriptoların önümüze bizleri kurtaran kahramanlar olarak sürülmesi gibi yemleri yemeden ülkemizin halen her alanda büyük bir işgal altında olduğunu bilmemiz ve bu gerçeği ivedilikle 80-90 milyon vatandaşa taşıyıp örgütlememiz gerekmektedir.. Bilindiği gibisu uyur düşman uyumaz. Yukarda linkte verdiğimiz gibi küresel katiller ve yerli işbirlikçileri maden faaliyetleriyle Anadolu-Mezopotamia halklarına kıyameti dayatmış bulunmaktadırlar, bizleri tarihten silmek için halen hertür operasyonu son hız devam ettirmektedirler..

 

Erzincan’daki yerli-yabancı ihanetçi firmaları devlet-siyaset-basın-stk ayakları ile çözüp hesaba çekmedikçe ne Ardahan nede Ülkemiz kurtulmuş olmayacaktır.. 

 

Analiz Haber..

Serhat Sivil Toplum, Serhat STK Lobi Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni, Gazeteci Yusuf Yasin Sit.

ETİKETLER : Ardahan’a maden faaliyetleri ile yapılmak istenen operasyon durduruldu ama Erzincan’da devam eden maden faaliyetleri tüm ülkemizi yok edecek boyutlatırda
Diğer Bilim-Teknik haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA