HEMŞERİMİZ ŞENOL KORKMAZ DEVA BEYKOZ BLD BAŞKAN ADAYI..

Beykoz’da ekonomi-iş-siyaset-STK dünyası alanında ki uzmanlığı ile öne çıkan pırıl-pırıl bir genç hemşerimiz olan Şenol Korkmaz Beykoz Belediye başkan adayı
Bu haber 2024-03-11 09:18:55 eklenmiş ve 247 kez görüntülenmiştir.

HEMŞERİMİZ ŞENOL KORKMAZ DEVA BEYKOZ BLD BAŞKAN ADAYI..

 

2024 -31 –Mart yerel seçimlerine son viraja doğru yaklaşılırken.. Beykoz’da ekonomi-iş-siyaset-STK dünyası alanında ki uzmanlığı ile öne çıkan pırıl-pırıl bir genç hemşerimiz olan Şenol Korkmaz Beykoz Belediye başkan adayı.. Korkmaz’ın başkanlığı İstanbul geneli ve Beykoz’da büyük bir memnuniyetle karşılandığı gibi, Beykoz’da ise büyük bir heyecan yarattı..

 

İktidar Partisi hariç Ana muhalefet ve muhalefet partileri bölge ırk-dil-din ayırımı yapmadan belediye başkan adaylarına meclis üyeliklerine mümkün olduğu kadar hakkaniyet ölçülerinde yer verdiler. Listelerinde herkesime yer vermeye demokratik teamüllere mümkün olduğu kadar uymaya özen gösterdiler.  İktidar kanadı ise bize, ülkemize ve dünyaya kıyamet senaryolarını dayattı.. ((Haberi dağılaması için akp nin kıyamet senaryolarını ((X-1 Dipnot)) dipnotta haberin altında veriyoruz.. ))

 

İktidar kanadının ülkemizi bizleri tarihten silme gibi tehdit ve tehlikelere maruz bırakan maden faaliyetleriyle ülkemize yok edilmeyi dayatan halkın artık büyük ifrit demeye başladığı Murat Kurum ise ibb başkanı olarak ödüllendirilmek istenirken, nihai hedefinin ise  İstanbul’u tarihten silme olduğunu halk kitleleri görmeye anlamaya başladılar..

 

Bu büyük ifritin alt kolları olan akp ilçe bld başkan adayları ise seçildiklerinde bulundukları ilçeleri yok edecekler. Buradan Beykoz’a geldiğimizde; Beykoz’da Murat Aydın seçildiğinde artık Beykoz ve Beykozlunun olamayacağı zamanla yok olan biten bitirilen küresel büyük sermayenin 3-5 dolar babasının at oynatacağı bir çiftliğe dönüşecek..  Zaten 80’lardan beri bu proje devam ediyor..

 

İşte hem İstanbul’un, hem ülkemizin kaderini değiştirecek bu yerel seçimlerde ana muhalefet başta olmak üzere halk muhalefet partilerine odaklanmaya başlandı.

 

Muhalefet partilerinde ise Beykozdan pırıl-pırıl, her alanda kendini en iyi şekilde yetiştirmiş, üst düzeyde eğitimli, kişiliği, ahlakı, duruşu, yaşayışı ile örnek bir hemşerimiz olan Şenol Korkmaz Deva Partisinden bld başkan adayı. 

 

 

HABERİN FOTO GALERİSİ-VİDEOSU TIKLAYINIZ.. 

 

 

Geçen ay Deva Partisinin başkan adaylarının belirlendiği Ankara Bilkent Otel’de yapılan aday tanıtım toplantısında bld. Bşk. adaylarını tanıtan Genel Başkan Ali Babacan partilerinin Beykoz Belediye Başkan Adayının Şenol Korkmaz olduğunu kamuoyuna ilan etmişti. Bu ilanla birlikte hemşeri camiamızda önemli bir heyecan oluştu.

 

Adının anons edilmesiyle sahneye çıkan Şenol Korkmaz, Genel Başkan Ali Babacan ile el sıkışarak partilileri selamlamıştı.

 

 

Şenol Korkmaz kimdir?

https://www.dogukultur.com/files/firm/photo/6257e9b477jpeg

1997 Yılında Beykoz’da doğdu. Aslen Ardahanlı olan Korkmaz, ilkokulu Almanya’nın Bielefeld şehrinde, Orta ve lise eğitimini Beykoz’da tamamladı.

 

Lisans öğrenimini Eskişehir Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret ve İşletme Fakültesinde gören Şenol Korkmaz, üniversite öğrenimimden sonra iş hayatına atıldı.

 

18 Yıl özel bir denetim şirketinde vergi denetçisi ve çeşitli firmalarda muhasebe müdürü olarak çalıştıktan sonra bir taraftan uzman bir mali müşavir olarak hizmetini serbest olarak sürdürürken.. Diğer yandan uluslararası, yerli şirketlerde muhasebe müdürlüğü, finans koordinatörlüğü ve finansal konularda danışmanlık hizmetleri vermektedir. Yani tek kelime ile iktisat-ekonomi alanlarında tam bir beyin.

 

İş hayatındaki bu başarısını STK alanına, sivil topluma da taşıyabilen Korkmaz, Ardahan il derneği başta olmak üzere bölgemizin birçok STK’ sına üye ve STK alanlarına yardımlarıyla öne çıkarken, değişik STK ve derneklerde yönetim kurulu ve denetim kurulu üyelikleri görevlerini de yürütmektedir. Bir başka ifade ile iş dünyasındaki, iktisat dünyasındaki başarılarını benzer şekilde sivil topluma, toplumsal alana taşıyabilen önemli bir isim.  

Siyasi hayatına ise DEVA Partisi Beykoz İlçe Teşkilatında kurucu yönetim kurulu üyesi olarak başladı, Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı görevini yürüttü. 14 Mayıs Milletvekili Genel Seçimlerinde de İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı olarak öne çıkan Şenol Korkmaz, 2024 yerel seçimlerinde Deva Beykoz Bld.  Başkan Adayı olarak belirlendi. Şenol Korkmaz, evli ve 2 çocuk babasıdır.

 

DİPNOTLAR..

((X-1 Dipnot))

AKP GİDERKEN BİZE KIYAMET SENARYOLARI DAYATTI..

 

Rejimi değiştirme dönüştürme iddiasıyla çeyrek yüzyıla yakındır ülkemizde iktidarı ele geçiren ak parti, İktidar kanadı içine girdiğimiz 2024 yılı itibarı ile tek kelime ile ülkemizi yok edecek ne kadar kıyamet senaryosu varsa hepsini bize dayattı, hayata geçirdi.. Bu kıyamet senaryolarını maalesef tc muhalefet-basını-stk alanı da tam farkında değil olanlar da npartileri, ülkeyi üstten ele geçirmiş olan  kripto etki ajanları onlarda mümkün olduğu kadar gizlemektedirler..

 

 İktidar kanadı ise Ak Parti ise kuruluşundan beri halk yada halkın yada STK alanlarının isteklerini dikkate almadan biat ve atma kültürü ile bld. Başkan adayları ve meclis üyelerini oluşturdu. Ülkemize ve dünyaya kıyamet senaryolarını dayattı..

 

Ülkemizde STK alanının ve halkın devre dışı bırakılmasının nasıl büyük felaketlere yol açtığını ise Fırat-Dicle Havzasında (Erzincan-İliç) maden faciasında siyanür dağlarının patlaması ile gördük.

İktidarın halkı, STK-Dernek alanlarını devre dışı bırakmasıyla, bir başka ifade ile demokrasiyi devre dışı bırakmasıyla ülkemizi küresel soykırımcı firmalrla yerli işbirlikçöilerine teslim etmesi ile birlikte ülkemiz felaket üstüne felaket yaşamaya başladı..

 

Fırat Dicle havzasındaki maden faaliyetleri sebebiyle Artık Karadeniz sınırlarından Anadolu ve Mezopotamya’ya doğru canlı cansız yaşama yok edilme dayatıldı. Bitki hayvanlardan toprağa canlı yaşam yavaş –yavaş yok edilirken..

Milyon –milyarlarca yıl içinde oluşan, dünyada 2. Bir benzeri olamayan beyaz mücevher olan, para pulla asla değeri ölçülemeyecek olan Fırat-Dicle kaynak suyu havzası kaynağında yok edilirken..

 

AKP sadece Anadolu ve Mezopotamya halklarına ölüm ve soykırımı dayatmadı.. Bu felaketin etkilerli giderek tüm dünyayı saracak beklide dünyayı kıyamete kadar götürecek, insan soyunu yok edecek büyük bir tehlikenin de fitilini ateşlediler..

 

Karadenizin patlamasına yol açacak bir girişimidir bu maden faaliyetleri.. Çünkü Milyon- milyarlarca yıl içinde oluşan bu maden damarları Karadenizin patlamasını durduran ana damarlardır. Bu madenler -damarlar alındığında Karadeniz patlayacak ve Karadenizin altında yer alan dünyamızı gibi 100 lerce dünyayı yok edecek olan gaz kütlesi açığa çıkarak dünyayı yok edecek.. Bu konuda bilim dünyası ve dini kaynaklar çok önemli deliler sunmaktadır. (Ayrıntılar için tıklayınız.. )

 

İşte bu ahval ve şerait içinde, kıyamet şartlarının dayatıldığı bir Türkü-ye gerçeği altında 2024 yerel seçimlerine giriyoruz. Bu yerel seçimde halk ne kadar kısa zamanda uyanıp ülkemize kıyamet senaryolarını dayatan AKP’yi yerle bir etse; Karadeniz koridoru boyunca batıdan Doğuya maden faaliyetlerini durdurursa ülkemizi kurtarabileceğiz aksi kıyametlerden kıyamet beğenle bizi toptan yok etmek için akp küresel soykırımcı firmalarla ve yerli işbirlikçileri ile çoktan bizi-ülkemizi-dünyayı yok etmek düğmeye basmış bulunmaktadır.. Ve ne olursa olsun akp nin durdurulması gerekmektedir..

 

HABERİ YAYINA HAZIRLAYAN..

 

Doğu Medya- Serhat Sivil Toplum Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni, İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Yusuf Yasin Sit. Doğu Medya Teknik Servisi.

 

ETİKETLER : Beykoz’da ekonomi-iş-siyaset-STK dünyası alanında ki uzmanlığı ile öne çıkan pırıl-pırıl bir genç hemşerimiz olan Şenol Korkmaz Beykoz Belediye başkan adayı
Diğer Yerel Yönetimler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA