HEMŞERİLERİMİZ HER YERDE EN ÖN SAFTALAR

Yerel seçimlerde İstanbul geneli, İstanbulun her ilçesinde hemşerilerimiz, bld başkan adaylıklarından meclis üyeliklerine, muhtar adaylıklarına her yerdeler.
Bu haber 2024-03-05 10:45:37 eklenmiş ve 402 kez görüntülenmiştir.

HEMŞERİLERİMİZ HER YERDE EN ÖN SAFTALAR

 

Yerel seçimlerde İstanbul geneli, İstanbulun her ilçesinde hemşerilerimiz, bld başkan adaylıklarından meclis üyeliklerine, muhtar adaylıklarına her yerdeler.

 

İstanbul geneli en aktif kitlelerin başında bizim hemşerilerimiz gelmektedir.. Doğu Medya olarak bu önemli gücü medya sosyal medya alanlarında 24 saat sizlere taşıyoruz.. Bu haberimizde de Beykoz’da ve diğer semtlerde önde gelen hemşerilerimizden bazı örnekler vererek sizlere taşıyoruz..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ..

 

BEYKOZ’DA ARDAHANLILAR OLARAK BİRÇOK İLKİ BİR ARADA BAŞARDIK..

 

İstanbul geneli en aktif kitlelerin başında bizim hemşeri Camiamız ön saflarda yer alırken.. 

Dernek Merkezimizin olduğu Beykoz’da önemli ilkleri

başardık..

 

Beykoz CHP Meclis Üyeliklerinde ilk 10’da Ardahanlı 3 hemşerimiz yer aldı..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/c9a4ef2507jpeg

Kontenjanda İş dünyamızın önde gelen temsilcilerinden, turizm –hizmet sektöründe Villa Bosphorusdan, kandilli Balıkçısına onlarca turizm-hizmet mekânını işleten Mevlut Yıldız,

 

 

Meclis üyeleri 2. Sıra adayı Ardahanlılar Derneği  YK üyemiz Burak Korkmaz

 

10. sıra’da Kars Dernek Başkanımız Esengül Yılmaz

 

Genç-girişimci iş adamımız Mevlüt Yıldız, CHP de Meclis üyelikleri de yapan iş dünyamızın mümtaz, yeri doldurulmaz bireylerinden rahmetli iş adamımız Cemal (Kemal) Yıldız’ın Oğlu). Cemal Yıldız, hemşeri camiamızın İstanbul Boğazından İstanbulun turistik tüm alanlarına var eden bölgemizin en büyük girişimci iş adamlarından biriydi. Hemşerilerimizin iş kurma, iş sahibi olma ve yürümelerinde en önemli rehberdi. Toplumsal anlamda yeri doldurulamaz bir aktördü.

 

İşte CHP kontenjandan Meclis üyeliğine giren Mevlüt Yıldız böylesine değerli bir babanın oğlu. Bölgemizin en önemli ailelerinden Yıldız ailesinden.. Bir artısı daha var, STK-Siyaset, toplumsal alana duyarlılık dendiğinde en duyarlı-en mümtaz, turizm-hizmet sektörünün en değerli temsilcilerinden iş adamlarımızdan İrfan Koç’un da yeğenleri..

 

BEYKOZ AK PARTİ’NİN BİZİM TOLUMLA İLGİ-İLİŞKİSİ YOK..

 

Bilindiği gibi Ak Parti artık giderek Toplumsal kesimleri, STK alanlarını, halkı karşısına alarak biat kültürü ve atmalarla halk belediyeciliği değil, rant belediyeciliğine odaklanan bir yapıya kaydığı gibi..

 

Erzincan, Fırat Dicle havzalarında da ortaya çıktığı gibi küresel soykırımcı firmalarla yerli işbirlikçilerine minyonlarca yıl içinde oluşmuş doğal yapıyı tahrip ederek artık ülke insanımız ve coğrafyamızı yok etmek için her operasyonu yapan bir yapıya kaydı..  Ayrıntılar İçin Tıklayınız..

 

Beykoz’da ise Ardahanlılar ve doğu toplumunu asla kaale almayan STK yapılanmasının çökmesi için oyun kuran bir yapı . Bu anlamda Doğu-Güney doğu nüfusu STK alanı olarak Sadece Beykoz özelinde ak partinin bizim toplumla doğu-güneydoğu toplum ve nüfusu ile ilgisi yok. O bölge yada illerden yer verdiği bireyler varsa o da kendi biat kültürü ve parti –üye çerçevesinde yer vermiştir.  Beykoz Ak Partinin Ardahan ve Doğu Toplumuna yaklaşımı  (Ayrıntılar için tıklayınız..)

 

BEYKOZ GENELİ MUHTAR ADAYLARIYLA TARİHİ BİR ÇIKIŞ YAPTIK..

Dernek üyelerimiz Beykoz’da Muhtarlıkta en ön saflarda yer aldılar, tarih yazıyorlar..

 

Dernek YK üyelerimiz, Toplumsal anlamda belirleyici birer aktördürler. Örneğin Beykoz Çavuşbaşı’nda Muhtar adaylarının belirlenmesinde en önemli aktör dernek YK üyemiz Kasım Avşar. Muhtar adaylığını koysa rahatlıkla alacak bir kişilik. Hemşerilerimizden de adaylık açıklamsı olmadığından bulunduğu semti en iyi yönetecek Resul Kalyonun listesinde baş aza olarak yer aldı. Avşar, biz Muhtar adayımız Kalyonla listeyi oluşturduğumuzda herhangi bir hemşerimiz muhtarlığa aday değildi. Daha sonra çıkan hemşerilerimiz oldu diyerek önceliğin kendi hemşerisinde olduğu yönünde ahlaklı kişilikli bir duruş sergilerken.. Maalesef hemşerilerimizin önünü tıkmak için egoist tiplerde her zaman çıkabilmektedir..

 

İşte Beykoz’da Muhtar ve Aza adaylarımız.

 Beykoz Merkez Mah. Alaattin Kılıç,

Beykoz Kavacıkta Mah. Murat Yılmaz,

Beykoz Çavuşbaşı’nda Mürsel Yılmaz

Beykoz Çavuşbaşı baş aza, Kasım Avşar

Beykoz Yeni Mahalle baş aza , Ahmet Bağcı..

 

SARIYER MADEN MAHALLESİNDEN GÜLTEN SÜT..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/540ffc4e97jpeg

Komşu İlçemiz Sarıyer’de de Muhtar adayı birçok hemşerimiz var. Bunları ara –ara işledik. En son bize ulaşan Muhtar Adayımız ise Gülten Süt.

 

Sarıyer Maden Mahallesinden Muhtar Adayı olan Gülten Süt, aynı zamanda Nebioğlu Derneği YK üyesi, toplumsal alana duyarlılığı, her zaman koşması ile öne çıkan örnek bir hemşerimiz..

Bu meyanda Muhtarlığı-seçilmiş insan olmayı en çok hak ede n hemşerilerimizden biri..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ..

 

BEYKOZ YENİ MAHALLEDE BAŞ AZA BİZİM AHMET..

 https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/e8f769c4e3.png

BEYKOZ YENİ MAHALLELİLER ÖRNEK ESNAFLARI ŞEVKET KAYANI MUHTAR OLARAK GÖRMEK İSTİYORLAR..

 

Yeni Mahalle Halkının sevip saydığı, 30-40 yıldır Yeni Mahallede esnaflık yapan güzel ahlakı kişiliği ile halkın gönlünde taht kuran ŞE3VKET KAYAN’I adayı olarak görmek istediklerinden dolayı kayan 2024 seçimlerinde  Beykoz Yeni Mahalleden muhtar adayı oldu.

 

Halkın muhtarımız ol dediği için Muhtar adayı olan, ve Yeni mahalle halkının ezici çoğunluğunun desteğini alan Şevket Kayan, Yeni Mahallede herkesi ve kesimi kapsayan bir aza listesiyle de bütün dikkatleri üstüne çekmeye  başladı.

 

 Beykoz’da  liyakat ehliyet sahibi Yeni Mahalleli hemşerilerimizi kendi listesinde birbiriyle buluşturan Şevket Kayan’ın baş azası ise Ardahanlı Hemşerimiz Ahmet bağcı..

 

Kayan’ın listesinde yer alan hemşerimiz Ahmet Bağcı üniversite mezunu, aynı zamanda turizm-hizmet sektöründe önemli bir iş adamı. Galata Fish Port, Beyaz Nokta ve İstanbul Boğazı gibi dünyanı incisi bir coğrafyada işlettiği mekânlarla öne çıkan bir isim.  Aynı zamanda mali Müşavir..

 

Kayan’ın listesindeki diğer azalarda bağcı gibi kendi dallarında liyakat ve ehliyet sahibi insanlar.

 

Hemşerilerimizi bulundukları semtleri yönetmede ne kadar mahir olduklarını Kavacık Mahallesi Muhtar Adayı Murat Yılmaz, Beykoz Merkez Mahallesi Muhtar adayı Alaattin Kılıç, Çavuşbaşı Mürsel Yılmaz.

 

Bulundukları, yaşadıkları semtlerde temel belirleyici bir unsur olduklarını olan Kasım Avşar gibi birbirinden değerli güzel hemşerilerimiz herkesim ve herkesten takdir toparlarlarken..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ..

 

Hemşerimiz Sertif Gökçe Kocaeli Derinice CHP bld. Bşk adayı..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/7638a7048djpeg

Hayırlı uğurlu olsun. Bu ayın 10 da toplantıları var..

 

Av. SERTİF GÖKÇE Ardahan merkez Hoçvan Çalabaş köylü, Kocaeli Derince ilçesi CHP belediye başkân adayıdır, Av. SERTİF GÖKÇE'ye tüm basın hemşehri ve STK temsilcilerinin desteklerini bekliyoruz...!

 

2000’li yıllardan beri hem basın olarak hem de STK alanların en önemli aktörü olarak İstanbulun her yerindeyiz ve hemşerilerimiz en iyi şekilde temsil etmek onure etmek için her yerdeyiz. Doğu Medya –Serhat Sivil Toplum çalışmalarımız hemşerilerimizi giderek en politik en duyarlı en donanımlı insanlar düzeyine çekmeye başladı. Serhat özelinden ülke- dünya geneline sivil topluma öncülük etmekteyiz..

 

HABERİ YAYINA HAZIRLAYAN..

Doğu Medya- Serhat Sivil Toplum Genel Koordinatörü, Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni, İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Yusuf Yasin Sit. Doğu Medya Teknik Servisi.

 

ETİKETLER : Yerel seçimlerde İstanbul geneli İstanbulun her ilçesinde hemşerilerimiz bld başkan adaylıklarından meclis üyeliklerine muhtar adaylıklarına her yerdeler.
Diğer İş-STK-Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA