MİNİK ÇINAR’IN BEDENİ YOLLARA DAYANAMADI..

MİNİK ÇINAR’IN BEDENİ YOLLARA DAYANAMADI, ÖLÜMÜ YÜREKLERİ DAĞLADI..
Bu haber 2024-02-22 09:08:59 eklenmiş ve 281 kez görüntülenmiştir.

MİNİK ÇINAR’IN BEDENİ YOLLARA DAYANAMADI..  

 

Serhat’ta Hastahane var doktor yok haberimizin ardından yürek yakan bir ölüm haberi daha geldi. Digor Kültür Platformu Başkanı Orhan Özyakışırın minik yeğeni Çınar Özyakışır Yüksek ateş rahatsızlanma nedeniyle Karsa hastaneye doktor yok oradan Erzurum’a, doktor yok Oradan  Elazığ’a ve minik bedeni yollara dayanamayarak aramızdan koparıp aldılar..

 

 

MİNİK ÇINAR’IN  BEDENİ YOLLARA DAYANAMADI, ÖLÜMÜ YÜREKLERİ DAĞLADI..

 

10 yaşındaki Çınar Özyakışır, Yüksek ateş nedeniyle Kars Hasan Harakani Devlet Hastahanesine, Hastahanede çocuk nöroloji doktoru bulunmadığı için durumu ağırlaşan küçük Çınar ambulans ile Elazığ Medical Park Hastanesi yoğun bakım ünitesine gönderiliyor. Elazığ Medical Park hastanesi yoğun bakım ünitesinde yaşam savaşı veren küçük Çınar bu yolculuğa dayanamayarak aramızdan ayrıldı..

 

KÜÇÜK ÇINAR'IN BEDENİ HASTAHANE YOLARINDA ACIYA DAHA FAZLA DAYANAMADI... MELEK OLUP UÇTU..

Yüksek ateş nedeniyle Âlem Köyünden Digor devlet Hastanesi'ne götürülen Çınar ÖZYAKIŞIR Kars Hasan Harakani Devlet Hastahanesine, Kars'ta Çocuk nöroloji bölümü olmadığı için Elazığ Özel Medikal Park hastanesine sevk ediliyor. Yolda fenalaşan küçük Çınar Erzurum Çat ilçesi Hastahanesine götürülüyor. Çat hastanesinde de doktor olmadığı için ne yazık ki müdahale yapılamıyor .

 

Elazığ'da bulunan Özel Medikal Park Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde tedavi altına alınıyor.  10 yaşında ki Çınar Özyakışır, ne yazık ki, bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

 

Digor kültür platformu Başkanı Orhan ÖZYAKIŞIR'ın yeğeni, Kars Digor Alemköy sakinlerinde Yavuz ÖZYAKIŞIR'ın 4 çocuğunun en küçük oğlu olan Çınar'ın hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen bedeni daha fazla acıya dayanamayarak hayatının baharında armamızdan çekip aldılar.

 

Acı haber hem ailesini, hem sevenleri hem de şehir dışındaki akrabalarını yasa boğdu.

 

Anne ve babası Küçük Çınar'ın vefatının ardından "Sen küçüksün ölemezsin kefen bile giyemezsin" "Koca Çınar'ımız Devrildi" gibi acı dolu ağıtlarının medya -sosyal medya paylaşımları yürekleri dağladı.

 

Hastanede hayatını kaybeden Küçük Çınar'ın cenazesi ailesini tarafından Digor'a getirilmek üzere yola çıktığı ve ikamet ettiği Alemköy' de defin edildiği belirtildi.

 

Serhat Sivil Toplum Örgütleri olarak Digor Kültür Platform’u (DKP)  başkanımız Orhan Özyakışır’a, Özyakışır Ailesine, Digor –Kars halkına başsağlığı dileklerimizi ve Allahtan sabrı cemil diliyoruz.

 

 

BÖLGE ve ülkemizin genel durumu hakkında küçük bir analiz..

 

Hastahane var doktor yok. Madenlerimiz var ama bizim değil, ülkemiz var, ama küresel soykırımcı firmalarla yerli işbirlikçileri tarafından işgal edilmiş ve onların partileri ajanları tarafından yönetiliyoruz..

 

TC rejimi onaylanmamış aşılarla binlerce gencimizi telef ederken, maalesef bu rejimin yönetememe politikası sayesinde 10 yaşındaki Çınar Özyakışır gibi yüzlerce minik bedenleri de  hayatlarının baharında aramızdan çekip almaktadırlar..

 

 

Katil rejim siyonist küresel Kanada Amerika maden firmalarına ülkemizi peşkeş çekip halkımızı , ülkemizi ve coğrafyamızı yok ederken, özelde Anadolu-Mezopotamya halklarına, genelde dünya  insanlığına sadece soykırım oyunları değil kıyamet senaryolarını da dayatırken (Ayrıntılar Tıklayınız) .. Yönetememe nedeniylede doğuda insanlarımız yollarda can veriyor, küresel soykırımcı firmalar yerli işbirlikçileri ile rejimden aldığı güçle ülkemizi baştanbaşa işgal etmektedirler, hayatlarımıza çökmüş bulunmaktadırlar. ((Serhat’ta işgal –soykırım Detaylar İçin Tıklayınız..))

 

Rejimin soykırım oyunları sadece bunlarla sınırlı değil, batıda ise çarık-çürük siyaseti ile nüfusumuzu yok ediyorlar.  Siyasal anlamda da ülke yönetiminde de halkı, vatandaşı, siyasi ayak oyunları ile kriptolarıyla, kendi ajanlarını koltuklara oturturken halk, halkın, STK’ların gerçek temsilcilerini de biçerek devre dışı bırakarak ülkenin her tarafında halk ve halkın temsilcilerine oyun ve kumpas kuruyorlar..

 

 

Rejimin kullandığı, kullanımlık atlarından Anadolu-Mezopotamya halklarına, dünya insanlığına Fırat havzasını madene şirketlerine açarak kıyamet senaryolarını dayatan Murat Kurum katiline ibb bld başkanlığı tevdi edilirken, kurum gibi siyon firmaların karikatürü Ekrem tamgeldi ise diğer alternatif. Rejim ince oyunlarla kendi ajanlarını seçim numaraları ile vatandaşa onaylatırken, demokrasi oyunları oynarken..  Ve maalesef aynı patronun atları olan, yerli-küresel soykırımcı firmaların hizmetkârı tc nin diğer irili ufaklı siyasal partilerinin de gündeminde ülkemizin insanıyla yok edilişi gündemlerin de değil. Hepsi suni gündemlerle vatandaşla dalga geçmektedirler..

 

Artık ülke geneli vatandaşın, STK alanımızın kendi güvenlik, eğitim, sağlık altyapı projelerine kafa yorup ülke geneli nüfusumuzun çarık-çürük tc rejiminin soykırımcı girdabından çıkarmak için harekete geçmesinin zamanının çoktan gelip geçtiğini de belirtiyoruz. Kendi okullarımızı, hastahanelerimizi, güvenlik şirketlerimizi, şehirlerimizi ve ülkemizi kendimizin yöneteceği kurumsal altyapıları hayatımızın her alanında harekete geçmeliyiz.. Bu çarık çürük soykırımcı halk düşmanı rejimi yıkıp, yüzyıllar geriye giderek hesaba çekme dahil,  halkın kendi rejimini inşa etmesi için ülkemizde 80-90 milyon vatandaşın harekete geçmesi gerekmektedir..

 

Aksi rejim yerel, ulusal, küresel ayakları ile 200-300 yıldır biz Anadolu Mezopotamya halklarını yok etmektedir, soykırıma uğratmaktadır. Yetmiyor, bizim geriliğimizden, gerikalmışlığımzdan güç ala, faydalanan katil soykırmcı rejim insanlığa da kıyamet senaryoları dayatmış bulunmaktadır.. 

 

 

ETİKETLER : MİNİK ÇINAR’IN BEDENİ YOLLARA DAYANAMADI ÖLÜMÜ YÜREKLERİ DAĞLADI..
Diğer Serhat News haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA