VAN’LI HEMŞERİMİZ KEMAL TAŞDEMİR BEYKOZ’DA MECLİS ÜYESİ ADAYI

Vanlı Hemşerimiz Kemal Taşdemir Beykoz Ak Partiden Meclis üyesi aday adayı olduğunu açıkladı.
Bu haber 2024-02-12 07:53:05 eklenmiş ve 385 kez görüntülenmiştir.

VAN’LI HEMŞERİMİZ KEMAL TAŞDEMİR BEYKOZ’DA MECLİS ÜYESİ ADAYI

 

Vanlı Hemşerimiz Kemal Taşdemir Beykoz Ak Partiden Meclis üyesi aday adayı olduğunu açıkladı.

 

Kemal Taşdemir Kimdir..

https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/41f98382f1.jpg

Beykoz Kavacıkta bulunan Tarihi Van Kahvaltısı ile İstanbul Kebap Lahmacun Salonlarının işletmecisi Vatansever Gençler Derneği İstanbul İl Başkanı.

 

Meclis üyesi adayı olmadan önce Beykoz Ak Parti İlçesinde Sürekli Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yapan, aynı zamanda Van, doğu-güney doğunun en önemli kanaat önderlerinden biri.  

 

Beykoz Ak Parti ilçe teşkilatında görev yaparken, çalışması, icraatlarıyla, adeta 24 saat halkın içinde aktif bir yönetici olarak öne çıktığı gibi partinin eylem ve etkinliklerinde de her zaman ön sırlarda yer alamsı ile öne çıkan bir insan. Öyle lafla filan değil icraatlarıyla önde olan, toplumsal çıkarı, ülke çıkarlarını yaşam felsefesi yapmış bir insan.

 https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/81db2cdd52.jpg

Beykoz Ak Partiden meclis üyesi aday adayı olduğundan yönetim kurulu görevinden istifa ettiğini geçen ay beyan ettikten sonra, meclis üyesi aday adayı olduğu dilekçesini parti ilçe başkanı Özkan Aydoğan’a teslim etmişti.

 https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/f41e1fb0c6.jpg

 Beykozlu Hemşerimiz Vanlı Kemal Taşdemir 1981 Van Merkezde Doğdu. 2004 yılında İstanbul geldi. Beykoz’da Kavacıkta bulunan Tarihi Van Kahvaltısı ile İstanbul Kebap Lahmacun salonlarının işletmeciliğini yapmaktadır.

 

Van ve İstanbul başta olmak üzere birçok derneğe üye YK üyesi olan Taşdemir aynı zamanda Vatansever Gençler Derneği İstanbul İl Başkanlığını da yapmaktadır.

 

Sadece İŞ-STK alanında değil siyasal anlamda da önemli bir aktör Taşdemir, Beykoz Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyeliği, İstanbul geneli Teşkilat başkan yardımcılığı görevlerini de ifa eden Taşdemir, geçen dönem yerel yönetim seçimlerinde 22. Sırada yine meclis üyesi adayıydı.

Taşdemir evli ve 3 çocuk babası..

 

BEYKOZ İKTİDAR CENAHINDAN BİR İLK.. 

 

Beykoz’da İktidar ya da Cumhur ittifakı cenahından Kars-Ardahan-Iğdır-Ağrı vb illerden kısacası doğudan kimlerin geçmişte ve günümüzde ne yaptığını, nereye aday olduğunu, koltuk ve görevini halk bilmediği gibi.. Olanların çoğununda toplum ne gördü ne tanıdı. Çünkü bölge STK yapılanması ile halkla bir irtibatları ilişkileri olmadı..

 

Örneğin Beykoz’da CHP den Ardahanlı CHP ilçe başkanı Mahir Taştan’ı, meclis üyesi Recai Çelik’i Ardahanlılar, doğulular, doğu delegasyonu olarak bölge insanı tanırken, çünkü bu bireyler sürekli STK alanı ile iç içeler, ihtiyaç duyulduğu her yerde öncelikleri kendi il-ilçe-köy dernekleridir. Örneğin Recai Çelik Ardahanlılar Derneği tadilatından toplantılara üzerine düşeni yaparken.. Taştan her kongrede divanda yer alarak STK alanı içinde emrinde olduğunu ortaya koyarken..

 

 İktidar cenahı partilerinden halk kim kimdir ezici çoğunluk adlarını bile bilmemektedir. Dernek olarak Ardahanlıları kaale bile almamaktadırlar, STK alanına gram katkı ve yararları yoktur. Sadece kişisel çıkarları için siyaset yapmaktadırlar. Dolayısıyla toplumsal alanda STK alanında toplumla bir bağları yoktur. Bu alanda toplumumuzun ezici çoğunluğu adlarını bilmediği gibi bu türlere karşı da büyük bir tepkileri vardır. Geçen ay dernek toplantımızda iktidar cenahındaki hemşerilerimizi gündeme getirirken.. Bunların STK alanlarımızla toplumumuzla bir ilgi alakalarının olmadığı gerçeği öne çıkmıştı.

 

İLK DEFA İKTİDAR CENAHINDAN BİRİLERİ BİZİ ARAYARAK ADAY ADAYI OLDUĞUNU SÖYLEDİ..

 

İktidar cenahı Doğu delegasyonundan o kadar çekiniyor ki Bundan 1-2 ay önce Ardahanlılar olarak Beykoz Bld başkan yrd. larından birini ziyaret etmiştik. Ziyaret ettiğimizi bile gizlemişlerdi..

 

İşte Beykoz’da iktidar cenahından ilk defa bir Van’lı hemşerimiz Kemal Taşdemir STK ve medya alanlarımızı dikkate alarak dernek ve medya olarak bizlerle iletişime geçerek İktidar partisinde meclis üyesi aday adayı olduğunu, Ardahanlılar başta olmak üzere Beykoz’daki doğu nüfusu baş tacımızdır dedi. Eğer seçilirsek bölge nüfusumuz 1. Önceliğimiz olacak, pozitif ayırımcılık yapacağız. Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyoruz dediler..

 

İşte İktidar cenahından Ardahan, bölge STK alanını önemseyen, Beykoz’da yerel ya da genel seçimlerde Ardahanlıların ve Doğu Delegasyonunun farkında bir hemşerimiz çıktı. Ardahanlılar Derneği ile irtibata geçerek aday adayı olduğunu beyan etdi.

 

ARDAHANLILAR, DOĞU DELAGASYONU NÜFUS ve GÜÇ OLARAK BEYKOZ YEREL ve GENEL SEÇİMLERDE  ANAHTARDIR, TEMEL BELİRLEYİCİ NÜFUSTUR..

 

Beykoz’da Ardahanlılar Doğu-Güneydoğu, Kurdi nüfusu, serhat nüfusunun en büyük temsilcileri ve en büyük kitlesidirler.  Beykoz’da Ardahanlılar dendiğinde akla gelen bir diğer olgu ise Doğu Delegasyonudur.

 

Beykoz’da STK alanında en örgütlü güç Ardahanlılar olduğundan (Örneğin Ardahan’ın bir köy derneği olan Panig yaptığı her etkinlikte binleri birbiriyle buluştururken,  (Ayrıntılar için Tıklayınız..) Beykoz Ardahanlılar Derneği ise ortaya koyduğu strateji ile İstanbul –bölge geneli Serhat sivil toplum örgütlerinin stratejik anlamda yol ve yön haritalarını, plan-programlarını belirlemektedir.

 

Beykoz’daki bu devasa güç ve yapılanmayı, Ardahan il-ilçe-köy dernekleri, federasyonlar birlikte hayata geçirirken, STK alanın strateji yayını Doğu Medya Ardahan Özelinden Serhat bölgesi geneline ana stratejiyi, lobi olgusunu bölge ve ülke geneline taşıyan bir yayın olarak 2000’li yıllardan beri Serhat STK alanı ve lobisi hizmetinde bir yayın olarak bu alana stratejik en önemli katkıları 20-30 yıldır sunmaktadır..

 

Beykoz’da ki Doğu Delegasyonu bu gücü bildiğinden Ardahanlılar Kültür ve Dayanışma Derneğini takip ettiği gibi, Ardahanlıların siyasal yönelimlerine göre de, siyasal tercihlerini yapmaktadırlar..  

 

Beykoz’da CHP, DEM, DEVA .. gibi muhalefet partilerinden bld. Bşk., meclis üyesi, muhtar aday adayları çıktığında anında Ardahan Derneği ile Doğu Medya ile iletişime geçerek devasa medya ve sosyal medyamızda da kamuoyu ile anında iletişim sağlarlarken..

 

Örneğin Beykoz Deva Partisinden Bld. Başkan adaylığı açıklanan Ardahanlı hemşerimiz Şenol Korkmaz adaylığı açıklanır açıklanmaz ilk irtibata geçtiği STK Beykoz Ardahanlılar Derneği olurken..

 

Beykoz İktidar Partisi Ak Parti’de ve Ak parti ile birlikte Cumhur ittifakında yer alan hemşerilerimizden ise ne STK alanıyla, ne biz bölge basınıyla bir ilgi alakaları olmadığı gibi, bazen işte filan hemşeriniz meclis üyesi vb. çıkışları da Ardahanlılar ve Doğu Delegasyonu için adeta hakaret gibi algılanmaktadır.

 

Beykoz Cumhur ittifakında  yer alan bu zatların ne STK alanımızla, nede halkla bir bağları olmadığı gibi  bizde Ardahanlıyız, Karslıyız, Bitlis-Bingöllüyüz .. vb çıkışları ise halkta çağrıştırdığı tek şey halkla bölgemiz STK alanıyla dalga geçme, kişisel çıkarları için hemşeri oyunlarına girme olarak algılanmaktadır..

 

Bu anlamda Vanlı hemşerimiz Kemal Taşdemir’in Meclis üyesi olduğunu ve Ardahanlılardan Destek talaebi Beykoz iktidar cenahı açısından STK alanımız için bir ilki ifade etmektedir..

 

İktidar cenahında bölgemizden birileri aday adayı olduğunda Kemal Taşdemir’i örnek almalarını öneriyoruz.. 

 

Özetle Beykoz’da iktidar cenahı sivil toplum, STK alanını kaale almazken, bu konudaki kısır döngülerini ifade ettiğimiz gibi Kemal Taşdemir kırarken.. Muhalefet kanadı bölge-il  ayırımı olmadan halkı ve STK alanını kaale alarak Beykoz’da farkını ortaya koymaktadır..

ETİKETLER : Vanlı Hemşerimiz Kemal Taşdemir Beykoz Ak Partiden Meclis üyesi aday adayı olduğunu açıkladı.
Diğer SİYASET haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA