BUGÜN MEZOPOTAMYANIN HAARP SİLAHIYLA VURULDUĞU GÜN'ÜN 1. YILDÖNÜMÜ..

BUGÜN MEZOPOTAMYANIN HAARP SİLAHIYLA VURULDUĞU GÜN'ÜN 1. YILDÖNÜMÜ..
Bu haber 2024-02-05 21:55:16 eklenmiş ve 310 kez görüntülenmiştir.

BUGÜN MEZOPOTAMYANIN HAARP SİLAHIYLA VURULDUĞU GÜN'ÜN 1. YILDÖNÜMÜ..

 

1999’da ülkemizin batısında, Gölcük-İzmit merkezli  depremin ardından (X1 Gölcük Depremi..)   Siyon kapitalin bu sefer Haarp silahıyla 2023 -6 Şubat tarihinde Mezopotamya’da 11 ilimizi ve Rojava’da Syriada hakeza aynı şekilde onlarca ilimizi yerlebir  yaptırdığı 22-25 milyon insanın etkilendiği çağımızın en büyük saldırılarından biri..

 

Soykırımcı faşist ulus devlet TC rejimi 100 yıl boyunca halkı koruyacak kollayacak imar politikalarını hayata geçirmemesi, vatandaşı hırsız, namussuz, kripto -etki ajanları ile, rant çeteleri ile sarması, yerel yönetimlerden kamu yönetimine, yapılan her işin rüşvet hırsızlık, yolsuzluk ve yoksulluk üzerinden, vatandaşın kaz-kuş gibi soyulması, vatandaşın soykırıma uğratılması üzerinden dönmesi sonucu çürük şehirler, çürük binalar; büyük metropoller başta olmak üzere şehirlerin Anadolu ve Mezopotamyalı halklar için birer mezarlığa rant ve soygun cehennemine dönüştürülmesi sonucu..

 

Osmanlının yıkılma sürecinden günümüze ülkemizi yüzyıllardır derinden işgal eden, İngiliz sömürgesi tc rejimini kuran bu ajan-kripto siyon kapital çetenin küresel ayaklarının da bu çürük altyapıya Haarp silahıyla saldırması sonucu ülkemizi iki kez yerle bir ettiler..

 

Siyon soykırımcı kapitalin Mezopotamya’dan çaldığı bir silah olan, enerji dalgalarının Haarp yöntemleriyle harekete geçirilmesi, sahipsiz ülkemizde deprem fay hatlarına önceden boca edilen değişik bomba ve düzeneklerle yapılan bu saldırı biçimiyle istediğiniz coğrafyayı deprem, afet, iklim silahlarıyla dilediğiniz gibi vurabiliyorsunuz.. Bu saldırılar  bitmedi değişik şekillerde sürerken Ortadoğulu rejimlerle siyon soykırımcı kapital halkları Aferikadan Asya’ya yok etmek için 7/24/365 esasına göre çalışmaktadır..

 

Maalesef halen Afrika’dan Asya’ya halklar hala kış uykusunda.. 

 https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/04e1e9d43f.png

Filistinde açık -açık soykırım yapan bu gürüh 24 saat insanlığa soykırım saldırılarını yaparken.. Maalesef insanlık büyük oranda halen Afrika’dan Asya’ya halklar hala kış uykusunda.. Bu saldırı neden yapıldı. Detaylar altta yer alan linkteki anlaiz haberimizde..

 

Ayrıntılar kutsal topraklar yalan dolanı  analiz haberimizde tıklayınız..

 

MARAŞ DEPREMİ..

6 Şubat 2023 pazar gününü pazartesiye bağlayan gece saat 04,17 sularında meydana geldi. İkinci deprem ise yine Kahramanmaraş’ta saat 13.24 sularında meydana geldi. 7.8 ve 7.5 büyüklüğündeki deprem 11 kentte ağır yıkıma sebep oldu.

 

Kahramanmaraş –Hatay merkezli meydana gelen depremler aynen ülkemizde iş-it terör örgütünün meydana getirdiği trafik kazalar gibi yapıldı. Önce kontrolden çıkan petrol yüklü tanker yada arcın kontrolden çıkarak halkı araçları biçmesi, ardından toplanan kalabalığa, 2. Benzer bir tırla –araçla saldırıp tahribatı daha da yüksek tutma.. Haarp yöntemiyle yapılan bu deprem saldırısında  benzer iki aşamalı yöntem kullanıldı.. 22-25 milyon insanın yok edilmesi hedeflendi.. 

 

Benzer 1. Saldırıda 1999’da Gölcük depremi ile yapıldı. Ozaman daha da sahipsiz olan ülkemizde benzeri olmayan bir dram bir felaket yaşandı. Kız çocukları başta olmak üzere, sahipsiz kalan bir sürü çocuk Amerika’ya kaçırılarak seks kölesi olarak kullanıldılar, 2024 Amerika  Newyork’ta sinagogların altında çıkan tünellerde görüldüğü organları alınıp, kanları içilip  öldürüldüler.. Ve ülkemizde 99 depreminde ülkemize gelen Bill Clinton’la gelenler çocukları mı kaçırdılar diye basına da yansıdı..

 

(X1 Gölcük Depremi..)   

 

1999 Gölcük Depremi, İzmit Depremi, Marmara Depremi veya 17 Ağustos 1999 depremi, 17 Ağustos 1999 sabahı, yerel saatle 03.02'de meydana gelen Kocaeli/Gölcük merkezli deprem. Aletsel büyüklüğü Mw=7,4 (Kandilli Rasathanesi) veya Mw=7,8 (USGS)[5] ölçülen deprem, bazı kaynaklara göre ise 9 şiddetinde olan büyük çapta can ve mal kaybına neden olmuştur.

 

17 Ağustos depremi tüm Marmara Bölgesi'nde, Ankara'dan İzmir'e kadar geniş bir alanda hissedildi. Resmî raporlara göre 17.480 ölüm, 23.781 yaralanma oldu. 505 kişi sakat kaldı. 285.211 ev, 42.902 iş yeri hasar gördü. 2010 yılında yayımlanan Meclis araştırması raporuna göre 18.373 kişi öldü. 48 bin 901 kişi ise yaralandı.[6]

 

Yaklaşık 16.000.000 insan, depremden değişik düzeylerde etkilenmiştir. Bu nedenle Türkiye'nin yakın tarihini derinden etkileyen en önemli olaylardan biridir. Deprem gerek büyüklük, gerek etkilediği alanın genişliği, gerek de sebep olduğu maddi kayıplar açısından son yüzyılın en büyük depremlerinden biridir. Depremin Türkiye'nin önemli bir sanayi bölgesi olan Marmara Bölgesi'nde meydana gelmiş ve çok geniş bir coğrafyayı etkilemiş olması, ülkede büyük sıkıntılara neden olmuştur..

 

 

CHP KARİKATÜR EKREMİ BAŞAK DEMİRTAŞ LEHİNE GERİ ÇEKMELİDİR..

 https://www.dogukultur.com//files/firm/photo/628840f1ed.png

TaMgeldili CHP İstanbul’u İstiyorsa Başak Demirtaş lehine Ekrami adaylıktan geri çekmeli İstanbulun en az 15 ilçesine ise nüfusu ve nüfuzu büyük olan Kurd aile aşiretleri bireylerinden bld başkanı adayı göstermeliler. En azından 100 yıldır Kurdlere dayattıkları soykırmdan ufakta olsa bir pişmanlık duyduklarına işaret olur. İstanbul %70-80’la alınır.   Aksi bu vatandaş ve Kurd düşmanı chpyi gömmek kurdlerin boynun borcudur..

ETİKETLER : BİR HAARP SALDIRI BİÇİMİ OLAN 2023 6 ŞUBAT MARAŞ DEPREMİ..ÜZERİNDEN 1 YIL GEÇTİ..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA