DKP, SANCAKTEPE’Yİ HOC-FED ESENYURT'U SARSTI..

DKP, Sancaktepe’de düzenlediği gece ile binleri birbiriyle buluşturdu. Siyasi, sosyal anlamda Sancaktepenin en büyük STK gücü olduğunu ortaya koydu..
Bu haber 2024-01-07 09:39:50 eklenmiş ve 389 kez görüntülenmiştir.

DKP, SANCAKTEPE’Yİ SARSTI..

 

DKP, Sancaktepe’de düzenlediği gece ile binleri birbiriyle buluşturdu. Siyasi, sosyal anlamda Sancaktepenin en büyük STK gücü olduğunu ortaya koydu..

 

Dün akşam İstanbulun iki büyük Mega İlçesi Sancaktepe ve Esenyurt’ta dayanışma geceleri vardı. Bu gecelerden birinin ev sahibi DKP’ydi, diğerinin Hoc-Fed üyesi Kellik Derneği.  Ve her iki gecede de binler birbiriyle buluştu..  STK-Dernek etkinlikleri şu gerçeği ortaya koymaya başladı. Artık halk ve STK alanı yaşadığı yerden ülke geneline ülkesini kendisini yönetecek yeti ve yeteneğe hızla kayıyor..

 

2012 Yılında Orhan Özyakışır ve Digor Köy Dernekleri tarafından kurulan Digor Kültür Platformu 2023 yaz aylarında futbol turnuvası, geçen ay ise İstanbul ve Gebze’de, Darıca’da dengbejler, hozanlar, yazarlar, şairler-şiirler, Klamlarla, Çirokên Kürdi’lerle .. Birbiriyle buluştuğu harikulade bir kültür sanat şölenine imza atmıştı..

 

2024 yılının ilk haftasına girildiğinde ise Sancaktepe Recep Tayip Erdoğan Kongre Merkezi davet balo salonunda düzenledikleri gece ile binleri birbiriyle buluşturdular.

 

Digor Kültür Platformunun öğrencilere burs için organize ettiği geleneksel Kaz gecesinde de izdiham yaşandı. 1000 kişilik salon doldu taştı. Salon insan sayısı iki katına çıktı..

 

2023-24 yılları Sancaktepe’de DKP yaptığı eylem ve etkinliklerle artık Serhad bölgesinin en önemli lobi bileşenlerinden biri olduğunu, İstanbul geneleninden Sancaktepe özeline geldiğimizde bu ilçenin ana lobi gücü olduğunu ortaya koydu.

 

DKP, SANCAKTEPE’Yİ SARSTI..

FOTO GALERİ TIKLAYINIZ..

 

DKP, SANCAKTEPE’Yİ SARSTI..

VİDEO TIKLAYINIZ..


Digor Kültür Platformu Kaz Gecesine; Serhat STK lobi Koordinatörü Doğu Medya genel Yayın Yönetmeni, Ardahanlılar dernek başkanı Yusuf Yasin Sit, 70-80 il-ilçe köy derneğin üye olduğu Ardahan Dernekler Federasyonu (Arda-Fed) Başkanı CHP Çekmeköy Belediye Başkanı aday adayı Orhan Çerkez, (Arda-Fed) Başkan Bşk Yrd. CHP Sancaktepe Belediye Başkanı aday adayı Dr.Gazi Karakurt, yüzlerce STK başkan ve yönetimlerinin yanı sıra, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü, AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Turgay Akpınar, AK Parti Sancaktepe Belediye Başkanı aday adayı Mehmet Genç, CHP İstanbul İl Başkanı yardımcısı Ayhan Özoğlu, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, ,  , CHP Sancaktepe Belediye Başkanı aday adayı Alper Yeğin, DEM Parti gurup Başkan vekili ve Kars Milletvekili Gülistan Kılıç ve çok sayıda STK yönetecisi katıldı..

 

DİGOR KÜLTÜR PLATFORMU FUBOL TURNUVASI

Digor Kültür Platformunun 22 futbol takımı ile Mayıs Ayında başlattığı futbol turnuvası bütün detay ve ayrıntılar için tıklayınız..

 

DKP'DEN MÜKEMMEL BİR KÜLTÜR SANAT ŞÖLEENİ..

Dengbejler, hozanlar, yazarlar, şairler-şiirler, Klamlarla, Çirokên Kürdi’lerle .. Birbiriyle buluştuğu harikulade bir kültür sanat şöleni.. DKP DARICA KLAMLAR DENGBEJLER ÇİROKAN KURDİ GECESİ BÜTÜN DETAY VE AYRINTILAR İÇİN TIKLAYINIZ..

 

 

STK ETKİNLİKLERİNDEN KISA BİR İZLENİM..

 

Doğu Medya olarak bölgemizin aydınları, AKTİVİSTLERİ İLE 2000’li yıllarda temellerini attığımız Serhat STK lobi alanı, bileşenleri günümüzde DKP, Sipki-Der, Hoc-Fed, Arda-Fed, Celaliler-Der, Iğdır, Ağrı Federasyonları, Damal-Fed Serhad İş Dünyası örgütleri gibi..  Bölgemizin bütün lobi bileşenlerinin giderek sağlam temeller üzerinde ortaya çıkmasını sağladılar..

 

2023-24 yılları itibarı ile de Sancaktepe’de DKP yaptığı eylem ve etkinliklerle artık Serhad bölgesinin en önemli lobi bileşenlerinden biri olduğunu, İstanbul geneleninden Sancaktepe özeline geldiğimizde bu ilçenin ana lobi gücü olduğunu ortaya koydu.

 

Serhat STK alanı İstanbulun, giderek ülkemizin kaderini belirleyecek bir noktaya doğru gidiyor.. Özetle Serhad bölgesi lobi ve STK alanına baktığımızda:

 

Artık gençlerimiz uyuşturucu baronlarının,  devlet yada özel çetelerin tetikçi ve torbacı olarak kullanıldığı birer piyon ve av olma, yem olma durumdan çıkıp bulundukları semtleri yöneten.. Onları birer piyon olarak kullanmaya çalışan devlet-firma parti ne kadar çete varsa hepsini markaja almaya çözmeye ve yargılamaya başladılar..

 

Serhat özelinden ülkemiz geneline gençlik, STK alanı başta olmak üzere, İş dünyası alanında, firma alanlarında, bulundukları alanlarda siyasi-sosyal kültürel anlamda birer aktör olma, yaşadıkları şehirleri kendilerinin yönettiği birer aktör olma yolunda hızla yol katetmeye başladılar..

 

Devlet-firma tc rejim iltisaklı siyonist çete soykırım saldırıları başta olmak üzere, tüm saldırı biçimlerini, savaş biçimlerini hızla kavramaya, kendilerini yüzyıllardır saran soykırımcı İngiliz sömürgesi faşist siyonist-soykırımcı ulus devleti hızla çözmeye, bu faşist ulus devlet aygıtı ile bütün Ortadoğu halklarının kurbanlık koyun sürülerine dönüştürüldüğünü görmeye ve anlamaya başladılar..

 

Kutsal devlet, kutsal kurtarıcı, kutsal adamlar, kutsal anır –ahır kabirler.. Kutsal tırk, kutsal kurt, kutsal ırk, kutsal mezhep.. Ülkemiz gençliği rejimin yüzyıllardır kendilerine yedirdiği tüm kutsalların mınına koyarak çöpe atmaya bulunduğu ülkenin sahibi olduğunu kavramaya başladı.  Sadece içinde bulunduğumuz türkü-ye sömürgesinde değil Mısırdan Afganistan’a halklar hızla büyük bir uyanış ve direniş içine girdiler.. Yüzyıllardır kendilerini saran soykırımcı gaspçı köleci yapılanmaları hızla çözmeye başladılar. Ve artık bulundukları alanlarda kendileri aktör olmaya başladılar, yüzyıllardır kendilerini soykırıma gaspa çeken siyonist-terörist çete ve sermayeyi çözmeye başladılar..

 

Önümüzdeki 5-10 yıl içinde ülkemizin büyük metropolleri artık DKP gibi, Hoc-Fed gibi, Damal-Fed, Sipki-Der, Celeliler-Der ve bölge genelini kapsayan iş adamları örgütleri gibi diğer büyük federasyon STK ve yapılar kaplayacaktır..

 

Artık TC siyasal alanı uyduruk siyasi partileriyle, Kürtçülükle, Türkçülükle, Atatürkçülük cılık culuklarıyla din –mezhep oyunlarıyla, din bezirganlıklarıyla, sahte kurtarıcı put ve totemleriyle..  Kısacası sömürge siyonist tc oyunları ile artık toplumu dizayn edemeyecek..

 

Anadolu Mezopotamya halklarını yüzyıldır siyasi partiler aş ile, vekillikleri, bld başkanlıklarını siyaseti, siyasal alanı alınıp satılan siyon çete demokrasi oyunları artık halkın cebi, sağlığı, geleceği ile oynamayacaktır..

 

DKP gibi halkın gerçek gücü, STK ları bir araya gelecek Ahmet bld başkanımızdır, memet bşk yrd, adem itfaiye eri, hasan temizlik işçisi.. Özetle gelişmiş toplumlarda, ileri toplumlarda olduğu gibi halk ve STK alanı temel belirleyici unsura dönüşüyor.  Vekili de belediye başkanını da kim kendisini yönetecekse halk kendisi belirleyecek.  Artık ülkemizi çeteler, tarikatlar, üçkağıtçı siyonist soytarı firmalar değil.. Gelişmiş tüm toplumlarda olduğu gibi halk ve halkın ortaya çıkardığı STK’lar yönetecektir..  Ülkemizin yeni yönetiminin iki kutsalı olacak. Kutsal olan insandır, kutsal olan vatandaşın cebidir. Güçlü vatandaş güçlü ülke. 1 krş dahi hırsızlık yolsuzluk namussuzluk yoksulluk politikaları olmayacaktır..

 

Özetle yüzyıl önce Serhad bölgesinde kurduğumuz Kars-Kafkas İslam Cumhuriyeti ile kurd-tırk-rum-rus-ermeni, gurci-malakan.. Tüm ırki-dini etnik grupların içinde yer aldığı çağın en ileri demokrasi hareketini biz Serhadlılar kurmuştuk. Katil kraliçe ve osmanlıyı yıkan siyonist yahudiler saldırarak burayı yıktı, yerine sahte kurtarıcılarla sahte soykırımcı tc rejimini kurdu. Ve biz Serhatlılar, Anadolu Mezopotamyalı halklar  boş durmadık, ezilen soykırıma tabi tutulan milyonlarla birlikte faşist TC diktatörlüğünü tarihe gömerek ırk dil din mezhep üstü bütün halkları kapsayan Anadolu Birleşik Devletleri projesini yine bizler hayata geçirmeye başladık..

 

Kanun ve zor gücü ile ayakta tutulan ingiliz sömürge rejimi tc, önümüzdeki yıllarda da çürük  sömürge tüm kutusalları ile yıkılıp, tarihin çöp sepetindeki yerini alırken.. Biz vatandaşın yapması gereken her alanda ülkesini en iyi şekilde yöneten kişisel, kurumsal yeti yetenek bilgi ve donanıma sahip olma yönünde kendimizi geliştirme.. Tabiat boşluk kaldırmaz vatandaş olarak boş bıraktığınız her deliğe fare ve yılanlar dolar. Sizi zehirler, 7 sülanizle yok etmek için7/24/365 esasına göre çalışırlar.. TC yi kuran çeteler yerli yabancı işbirlikçileri ile gökdelenlerinin altlarını üstlerini altınlarla dolarlarla doldurup kanlarımızdan canlarımızdan  toprak maden ve ülkenizden çalıp gasp ettikleriyle şatolarını inşa ederlerken.. Biz Anadolu Mezopotamyalılar, halklar, halkın çocukları ise bunların rejimlerinin partilerinin örgütlerinin; kutsal devletlerinin, kutsal bayraklarının  bekçisi, tetikçisi, piyonu ve harcanını olduk.  İşte STK alanın yetkinleşmesi yüzyıllardır, devlet, ırk,di,n-mezhep oyunları ile oyun yapanların halkın hesap sorma ve mınına koyma gelişmesidir. Bu anlamda geri kalmış hiçbir rejim ve ülke halkın STK alanında lobi alanında gelişmesini asla istemez..  Ama halk yürüyünce, önünde duracak hiçbir güç olmaz.. Artık günümüzde siyon-satan-kapital şatolara karşı sadece tc de değil dünya geneli kıtalar bazında artık dünya halkları ayakta.. Hepsinin sonu yaklaşıyor.. Doğa kanunudur, her dikilen şato birgün mutlaka geri yıkılıyor..

 

 

 

ETİKETLER : DKP Sancaktepe’de düzenlediği gece ile binleri birbiriyle buluşturdu. Siyasi sosyal anlamda Sancaktepenin en büyük STK gücü olduğunu ortaya koydu..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA