DERİN TC ÇETESİ BU SEFER BURSA’DA SALDIRDI..

Bu hafta Siirtte lpg tankının patlatılması ile bir aile yok edilirken, bu derin çete Bursada ortaya çıktı. Doğal Yerli şeker pancarı üretimini yapan Tır’a saldırdılar. Freni patlatılan tır, otomobili kağıt gibi ezdi gecti, 1 ölü, 2 ağır yaralı..
Bu haber 2023-11-07 07:21:23 eklenmiş ve 362 kez görüntülenmiştir.

DERİN  TC ÇETESİ BU SEFER BURSA’DA SALDIRDI..

 

Bu hafta Siirtte lpg tankının patlatılması ile bir aile yok edilirken, bu derin çete Bursada ortaya çıktı. Doğal Yerli şeker pancarı üretimini yapan Tır’a  saldırdılar. Freni patlatılan tır, otomobili kağıt gibi ezdi gecti, 1 ölü, 2 ağır yaralı..

 

Bir kac gün önce Siirt’te LPG tankının patlatılması sonucu aynı aileden 6 vatandaşımız yanarak can vermisti.. 6 mezarın yanına organlarının def n edildiği 7 . bir mezar daha kazınmıştı.. Haber Detayları Tıklayınız..

 

Ülkemizi işgal eden derin nazi-nato-siyonist terör çetesi boş durumuyor.. Siirtteki vahşi saldırının ardından bu sefer de  doğal-organik, milli-yerli şekeri üreten Bursa’da ortaya çıktılar.Şeker yüklü tıra operasyon yaptılar..

 

Bilindiği gibi sömürge tc rejiminde yerli-milli tarımın yok edilmesi sinisi ve derin planlarla sürmektedir. Terörist israilden getirilen tohumlardan tutun, yerli-milli şeker pancarı üretimninin durdurularak amerika cargil den alınan nişasta-şekere kadar.. Ülkemiz silaha dönüştürlen yiyecek içeceklerle de kuşatılmış bulunmaktadır..

 

Yerli-Milli şeker pancarı demek siyonist amerika Cargil firmasının insan vucudunu ve beynini yok eden nişasta ve şekerlerine rağbetin bitmesi demek. Ve tc yin kuruluşundan günümüze derinden işgal eden çete bu sefer Bursada ortaya çıktı yerden ve uydulardan kurduğu düzenekle yerli-milli üretim yapan Bursalılara saldırıya geçti..

 

TC nin yüzyıllık tarihinde koyun ve fare sürüleri gibi yok ediliyoruz. Gelişmiş hiçbir ülke ve toplumda asla ve asla bir benzerinin yaşanmadığı kaza süsü başta olmak üzere binbir siyonist-terörist  saldırı biçimleri ile yok ediliyoruz..  Derin işgal rejmi tc siyasal alanı, nazi-nato basını, geri-yoz  STK alanı ülkemizde türkü-ye sömürgesi ile vatandaşın nasıl biçilidiğini yok edildiğini sürekli gizlerken..

 

Son 20-30 yıldır ülkemiz geneli bir uyanış ve direniş hareketi de gelişti. Ama hala yeterli değil, hala ülkemizi derinden işgal eden siyonist-terörist çete-çeteler vatandaşa yerli-yabancı ayakları ile diledikleri operasyonları yapmaktadırlar.. Ülkemizi  tc rejimiyle  yüzyıllık bir bir sömürge ve soykırım rejimine çeviren siyonist-terörist çeteler, etraf coğrafyamızda da Filistin-Syria-Irak-Libya.. Örneklerinde de görüldüğü gibi insanlrı şehirleri ile yok etmektedirler..

 

Ve sömürge tc rejimi siyonist-terörist israil başta olmak üzere siyasi-ekonomik-ticari her alnda geliştirdiği ilişkilerle, nazi-nato terör örgütüne üyelikleri, uşaklıkları  ile biz 80-90 milyon vatandaşı bu terör organizasyonlarının direkt soykırım hedefi yapmaya devam etmektedir. 

 

Ülkemizde acil olarak siyonist-terörist israili tanımama tüm ilşikileri bitirme, tüm siyonist yahudi mallarının ülkemize girşinin yasaklanması, nazi-nato terör organizsyonlarından ülkemizi kurtaracak bir siyasal yapılanmanın acil ortya çıkması, ülkemizi derinden işgal eden siyonist terörist çetlerin iş-siyaset-basın ve bütün ayakları ile deşifre edilerek açığa çıkaracak Anadolu Birleşik Devletleri gibi bir siyasal yapılanmaya ve rejime kayılması, ülkemizi derinden işgal eden bu çeteleri açığa çıkarıp yargılamasak.. Siyonist-terörist çete tüm vatandaşları 7 sülaleleriyle yok etmeye düşürmeye devam edecek..  Vatandaşlar kurtarıcı modundan çıkmadıkça kendi ülkerinide istihbarat, emniyet, devlet, bledeiye.. her alanda ipleri ele almadıkça imha ve yok edilmeye devam edilecekler. Derin tc saldırıları da sık-sık işlediğimiz gibi ülkemizdeki bilim adamı, siyasetci, vatandaş.. imhaları gibi faili mechul kalmaya devam edecekler..

 

Derin çeteler ülkemizde fail mechul cinayetler, trafik kazsı binbir  cesit oyunlarla vatandaşı imha ederken.. Ardahan ve serhat bölgesi özel kadrajlarında.. Halkın toprakları meraları hsalktan alınırken..

 

ARDAHAN KOY –KOY ELDEN GİDİYOR..

https://www.facebook.com/groups/1561245717278132/permalink/6677038472365472

 

Serhtta yeni işgal dalgalrı ile yok ediliyoruz..

 

https://www.dogukultur.com//haber/20180/serhatta-isgal-ve-soykirim-dalgasi-son-hiz-suruyor.html

 

Kentsel Dönüşümde ise il-ilçe belediyeleri o il-ilçedeki STK alanı ile birlikte, halkla birlikte kentsel dönüşümü yapamları gerekirken.. Derin işgal çetleri Çin'ni derinden ele geçiren siyonist sermeyayi ülkemize çekerek ülkemizde derin işgalini daha da ileri boyutlara taşımak icin hareket halinde. Basından kentsel dönüşüm için Çin'le anlatşama haberleri giderek çoğalmaya başladı.. Bir başka ifade ile ülkemiz her alanda siyonist terörist çete ve sermayaenin yerli-küresel ayakları tarafından  4 koldan sarılmaktadır..  İçinde yaşadığımız evden yaşadığımız yere hayatımıza Ankardan-Çinden müdahale edilmektedir..


Doğu Medya-Bursa..

9 Kasım 2023 01:15 - Güncelleme:01:17 – derin işgal haberleri..

Bursa'da şeker pancarı yüklü tır yokuş aşağı freni patlayınca sürücüsünün kontrolünden çıkıp 2 kişinin bulunduğu otomobile çarptı. 400 metre savrulan tırda sürücü hayatını kaybederken, kağıt gibi ezilen otomobilde bulunan 2 kişi ağır yaralandı.

 

Bursa'da seyir halindeki tırın freninin patlaması faciaya neden oldu. Tır bir otomobile çarparak 400 metre savrulurken ezdiği araç ise paramparça oldu. Kazada tır şoförü can verirken, araçtaki 2 kişi ise hastaneye kaldırıldı.

 

 

METRELERCE SAVRULDU

İnegöl- Bursa Yolu Akiniş rampasında Ali Aydınsoy'un idaresindeki şeker pancarı yüklü tır, Bursa istikametine seyir halindeyken freni patlaması sonucu sürücüsünün kontrolünden çıkarak Hüseyin H. idaresindeki otomobile çarpıp yaklaşık 400 metre savruldu.

 

Freni patlayan tır, otomobili kağıt gibi ezdi: 1 ölü, 2 yaralı

 

OTOMOBİL KAĞIT GİBİ EZİLDİ

Çarpmanın etkisiyle tır sürücüsü araçtan fırlarken, 2 kişinin bulunduğu otomobil kağıda döndü. Çevredekiler yaralıların yardımına koşarken, durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, pestile dönen otomobilde sıkışan sürücü Hüseyin H. ve Eray G.'yi araçtan çıkarak sağlık ekiplerine teslim etti.

 

Freni patlayan tır, otomobili kağıt gibi ezdi: 1 ölü, 2 yaralı

 

TIR ŞOFÖRÜ ORACIKTA CAN VERDİ

2 yaralı bölgedeki en yakın hastanelere sevk edildi. Sağlık ekipleri, araçtan fırlayan tır sürücüsü Ali Aydınsoy'un olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Tırın dorsesinde bulunan şeker pancarlarının yola savrulmasıyla trafik, Bursa istikametine kapatılırken ekipler vatandaşları alternatif yollara yönlendirdi. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

ETİKETLER : DERİN TC ÇETESİ BU SEFER BURSA’DA SALDIRDI..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA