SİİRT'TE BİR AİLEYİ LPG TANKINI PATLATARAK YOK ETTİLER..

Siirt’te bir arabaya doldurdukları aileyi LPG tankını patlatarak, trafik kazası süsü vererek yok ettiler..
Bu haber 2023-11-06 10:03:59 eklenmiş ve 309 kez görüntülenmiştir.

SİİRT'TE BİR AİLEYİ LPG TANKINI PATLATARAK YOK ETTİLER..

 

Siirt’te bir arabaya doldurdukları aileyi LPG  tankını patlatarak, trafik kazası süsü vererek  yok ettiler..

 

Sahipsiz ülkemizde bütün vatandaşların tüm dataları-biligileri  300 yıldır ülkemizi işgal eden siyonist çetelerin kasalarında. Bu çete yerli-yabancı ayakları ile ele geçirdiği tc devlet aygıtını da kullanarak vatandaşlarımızı dilediği yok ediyor, faili meçhule uğratıyor, soykırıma uğratıyor..

 

300 yıllık  geçmişi olan Türkü-ye sömürgesinde ülkemizi  son bir yüzyıldır tc rejimi ile ülkemizi her alanda işgal eden siyonist çete-çeteler  vatandaşlarımızı dilediği gibi imha ediyor, imhada sınır tanımıyor.. Bilim adamlarını, güvenlik eleman- uzamnalarını, asker, polis, aydın, gazeteci siyasetciyi ve tehdit olarak gördükleri bütün vatandaşları tereyağından kıl çeker gibi imha ediyorlar. Ve her ne hikmetse son yüzyıllık TC tarihi dahil hiçbirinin faili bulunamıyor, yakalanamıyor..

 

TC tarihinde yapılan soykırımları, vatandaşa yönelik yapılan binlerce faili meçhulu cinayetleri bir kenara bırakalım,  2007’de bilim adamlarının bir uçağa doldurup dağa çarptırarak imha edilmesi, Özal, Bitilis, Yazıcıoğlu, Kahveci, Aselsan Mühendisleri .. Üstdüzey vatandaşlarımıza yönelik yapılan siyonist saldırı ve cinayetlerin hiçbiri de yerli ve yabancı ayakları ile çözülmedi.. Ülkemizin kontrolu tc kurulduğundan beri siyonist firma ve aileler elinde, devlet aygıtını hücrelerine kadar ele geçirmişler. Ülkemizi açık ve derinden işgal eden bu çete yerli yabancı ayakları ile yüzyıldır vatandaşı imha ederken.. Aynı zamnda ülkemizin tüm madenleri, ovaları, bilişim sektörü, suları, tarımı, gıdası, kısacası ülke ekonomisi de.. Stratejik alnadaki tüm alanlar bunlar ve yabancı ortaklarının işgali altında..

 

Ülkemizi ele geçiren siyonist çete-çeteler ve işbirlikçileri için halk ve vatandaş artık birer kimlik numarası. Hangi aile ve kimlik  imha edilecek, hangisinden ne tür faydalanacaklar tüm data ellerinin altında ve bu datayı-bilgiyi vatandaşlara karşı vatandaşı imhada da çok ustaca hemde yüzyıldan fazladır kullanmaktadırlar..

 

Siyonist çetenin cinayetleri bazen bir bilim adamı, bazen bir iş adamı, bazen bir asker-polis, bazen bir siyasetci-gazeteci-aydın, ekseriya sivil vatandaşlar olurken.. Son yıllarda ise cinayet  biçimleri ekseriya yolda seyrederken.. Araba kontrolden çıktı devrildi şeklinde olurken.. Araçlar yolda seyrederken yerden ve uydulardan müdahale ile, yada o arcalara oturtulan intihar müritleri  iş-it'ciyle  trafik kazası süsü verilerek yok edilirken.. Amerika-İngiltere-Terörist İsrail labratuarlarında ürettikleri bilinen, bilinmeyen biyolojik-kimyasal-psikolojik silahları ve harp yöntemleri ile de Afrikadan Asyaya tüm dünya halklarına karşı saldırıya geçmiş bulunmaktadırlar.

 

Bazende doğu güneydoğuda sıkça görüldüğü gibi kontrolden çıkan-çıkarılan tırlar arabalara patlatarak halkı-arabaları biçerek vatandaşları yok etmektedirler..

 

Rojava'da (Suriye'de) insanları şehirleriyle yok eden, son bir aydır Gazzede Filistinlileri bebekleri ile yok eden siyonist sergerdeler Turku-ye sömürgesinde de her halukarda boş durmamaktadırlar.. En son trafik kazası süsü ile Siirt’e aynı aileden 6 kişiyi bir arabaya doldurarak LPG tankını patlatarak yok ettiler..

 

ANNE VE COCUKLARI + BİR MEZAR DAHA

BU ACİYA YUREK DAYANMAZ..

 

Basından:

Son dakika: Siirt'in Kurtalan ilçesinde köy yolunda kontrolden çıkan LPG'li otomobil devrildi. LPG tankının patlaması sonucu otomobilde çıkan yangında anne ve 5 çocuğu yanarak hayatını kaybetti. Sürücü ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

 

Siirt'in Kurtalan ilçesinde devrilen otomobilde LPG tankının patlaması sonucu 6 kişi yaşamını yitirdi, sürücü yaralandı.

 

LPG TANKI PATLADI

İlçenin Gözpınar Köyü mevkisinde sürücüsünün kimliği henüz öğrenilemeyen 72 KA 229 plakalı LPG'li otomobil kontrolden çıkarak devrildi. Otomobildeki LPG tankı devrilmeyle birlikte patladı. Otomobil alev alırken, olay yerine itfaiye, AFAD, 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

 

OTOMOBİLDEKİ 6 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Olayda, araçta bulunan anne ve 5 çocuğu yanarak hayatını kaybetti. Kazadan yaralı olarak kurtulan sürücü ise, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

ETİKETLER : Siirt’te bir arabaya doldurdukları aileyi LPG tankını patlatarak trafik kazası süsü vererek yok ettiler..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA