HOC-FED DELEGASYONU BAŞKAN ADAYLARI İLE BULUŞTU..

Hoc-Fed'de Başkan adayları ile delegeler nasıl bir yönetim, nasıl bir genel kurul, üzerine görüş alışverişinde bulundular..
Bu haber 2023-02-21 18:17:39 eklenmiş ve 973 kez görüntülenmiştir.

 

HOC-FED DELEGASYONU BAŞKAN ADAYLARI İLE BULUŞTU..

 

Depremden 1-2 gün önce kurulumundan günümüze, kurucu başkandan, kurucu yönetim ve yöneticilerden günümüze kadar yönetim kademelerinde yer alan bütün yönetim kadrolarını birbiriyle buluşturan Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed Tarihi bir Toplantıya ev sahipliği yaptı haberimiz için TIKLAYINIZ.. )

 

Hoc-Fed geçen hafta sonun da  (19-02-2023 Pazar) Mart ayında yapılacak olan genel kuruldan dolayı delegelerle başkan adaylarını birbiriyle buluşturdu..

Başkan adayları ile delegeler nasıl bir yönetim, nasıl bir genel kurul, hangi projeler, Hoc-Fed, Hoc-Fed’in misyonu üzerine görüş alışverişinde bulundular..Benzer bir toplantı da yine Mart ayıonda yapılacak.. 

Toplantıda kendileri hakkında, STK alanında yaptıkları hakkında bilgiler veren başkan adayları Deniz Ömeroğlu ve Ayhan Öztürk birbirlerine hafif dozajlı bir eleştirilerde bulundular..

 

Ömeroğlu Öztürk için agresif vb kelimeler kullanırken.. Xeskar derneği başkanlığı, Hoc-Fed yönetiminde dernekçilikte ortaya koyduğu proje ve başarılarından söz etdi. Öztürk ise ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz diyerek arkadaşımız mevcut yönetimde halen bşk yrd. İstanbul Anadolu Yakasında federasyona şube açma başta olmak üzere, bir sürü vaatlerle bulundular.. Nerede o vaatler. Öztürk ben değil biz dönemi başlıyor. Danışmanlar kurulu başta olmak üzere, bütün delegasyon ve derneklerimizle birlikte çalışacağız.. Dernekçilik ben olayı yada kişi üzerinden yürümez, birbiri ile uyumlu yönetim denetim katılım mekanizmalarının işlemesi ile yürür..

 

Delegasyon, Hoc-Fed Kurdi bir STK’dır. Aidiyetimiz, kültürümüz bellidir. Buna özen gösterilmeli.. Ve ne olursa olsun mazeret kabul etmiyoruz. Bölgede bu yıl Hocvan Yayla şenliği yapılmalıdır, kadın ve gençlik komisyonları işlemelidir..

 

USUL HATALARI TEPKİYE NEDEN OLDU..

 

Deprem olduğundan beri bölgeye yardımdan tutun kendi yönetimi ile bölgede olan Hoc-Fed yaptığı her toplantıda depremzedeleri anarken, yaptığı her etkinlikle örnek olurken..  Bu toplantıda toplantı başlar başlamaz yine deprem zadeleri anarak toplantıya geçti. Usulde yapılan ufak tefek hatalar ise tepkilere neden oldu.

 

Bölgenin ilk kurulan federasyonu, birçok alanda bölge ve ülke STK yapılanmasına örnek yapısıyla öne çıkan Hoc-Fed, bu toplantıda uyduruk TC STK’larına benzer bir saygı duruşunun toplantının hemde orta yerinde yapılması ile tepkilere neden oldu.. Toplantının ortasında saygı duruşuna büyük tepki gösteren birçok delege.. En azından usul ve adetlerimize uygun bir Fatiha okunsa  kimse itiraz etmezdi.. Allah razı olsun derdik diye görüş belirttiler..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ 

 

 

DERNEK YÖNETİMLERİ YAKLAŞAN KONGRELER NEDENİYLE TOPLANTI YAPTILAR..

 

Federasyon üyesi Sıxırpet-Bebereg derneği, kendi derneklerinde Çalabaş Derneği ise Federasyon merkezinde yaklaşan kongreleri nedeniyle toplantı yaptılar..

 

Önümüzdeki Pazar günü ayın 26’sında Esenyurt’ta Sıxırpet-Bebereg Derneği ile Mucuc Derneğinin Kongreleri var..

 

 

ETİKETLER : Hoc-Fed'de Başkan adayları ile delegeler nasıl bir yönetim nasıl bir genel kurul üzerine görüş alışverişinde bulundular..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA