HOC-FED TARİHİ BİR TOPLANTIYA EV SAHİPLİĞİ YAPTI..

Hocvan Dernekler Federasyonu Kuruluşundan Günümüze Kurucu kadrodan yönetimlerde yer almış tüm delgelere federasyonun kurulum aşamsından günümüze yönetim ve çalışmalarda yer almış tüm Hocvanlıları
Bu haber 2023-02-07 06:32:19 eklenmiş ve 909 kez görüntülenmiştir.

 

HOC-FED TARİHİ BİR TOPLANTIYA EV SAHİPLİĞİ YAPTI..

 

Hocvan Dernekler Federasyonu Kuruluşundan Günümüze Kurucu kadrodan yönetimlerde yer almış tüm delgelere federasyonun kurulum aşamsından günümüze yönetim ve çalışmalarda yer almış tüm Hocvanlıları federasyon Merkezinde Pazar Günü (05-02-2023) sabah saatlerinde kahvaltılı bir toplantıyla bir araya getirdi..

 

Toplantıda Hoc-Fedin anatomisi ve kuruluş felsefesinden STK yapılanmasına adeta federasyonun manifestosu ortaya kondu..

 

Hoc-Fed’in kuruluşunda yer alan vefat edenler başta olmak üzere emeği geçenler anıldı. Vefat eden yöneticilere Allahtan rahmet dilendi.

 

Kurucu Başkan Osman Avşardan günümüze yönetimlerde yer almış birebir emek sarf eden Güven Yılmaz, Akif Özer, Gazeteci Yusuf Yasin Sit, Seref Caferoğlu.. Kuruluştan bugüne faal olarak çalışan çoğu STK aktivisti toplantıda hazır bulunurken.. Yılmaz Sit, Rodi Baz, Adil Özer, Ayvaz Yıldırım.. gibi rahatsızlığı bulunan kurucu kadrolardan birçokHocvanlı ise katılmadılar. Mevcut hazirun hepsinin ismini tek tek anarak emeklerinden dolayı teşekkür ettiler..

 

Federeasyonun kuruluş felsefesi çerçevesinde hedeflerinin büyük bir bölümüne planladığı gibi başarı ile yerine getirdiği, STK olarakta şu anda bölgemizde STK ruhuna en uygun davranan STK’nın Damal Dernekler Federasyonu olduğuna vurgu yapılarak Güner Kökat ve yönetimini kutladılar..

 

Hoc-Fed tarihi toplantıda kim ne dedi, neler konuşuldu.. Kimler katıldı.. hepsi alttaki videomuzda…

 

HOC FED TARİHİ BİR TOPLANTIYA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

ETİKETLER : Hocvan Dernekler Federasyonu Kuruluşundan Günümüze Kurucu kadrodan yönetimlerde yer almış tüm delgelere federasyonun kurulum aşamsından günümüze yönetim ve çalışmalarda yer almış tüm Hocvanlıları
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA