SIXIRPET-BEBEREG DERNEĞİ EYÜP'TE İFTAR PROGRAMI VERDİ..

Sıxırpet-Bebereg Derneği Ramazan Ayı Boyunca Verdiği İftar Programları ile farkını ortaya koyan bir dernek oldu..
Bu haber 2022-04-20 07:48:29 eklenmiş ve 7683 kez görüntülenmiştir.

 

SIXIRPET-BEBEREG DERNEĞİ EYÜP’TE İFTAR PROGRAMI VERDİ..

 

Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) üyesi olan Sıxırpet-Bebereg  Derneği  Gerek pandemi döneminde üyelerine yaptığı ayni-nakti gıda alanında  ihtiyac  sahibi üye ve üye olmayan insanlara  yaptığı yardımlar,  öğrencilere sağladığı burs ve yaptığı etkinliklerle, düzenlediği dayanışma geceleri ile yılda imza attığı onlarca etkinlikleri  bölgemizin en başarılı, örnek STK’larından,  derneklerinden biri..

 

SIXIRPET-BEBEREG DERNEĞİ EYÜP’TE İFTAR FOTO GALERİ..

 

Mübarek Ramazan ayında da iftar programları başta olmak üzere birçok etkinliğe imza atan Sıxırpet-Beberegliler İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu yakasında  3 iftar programı ile Mübarek Ramazan ayında da  farkını ortaya koymaya başladılar..

 

Dernek geçen hafta Hoc-Fed merkezinde düzenlediği  iftar programının ardından bu haftada Eyüp Yeşilpınar’da bir iftar programına imza atarak üyelerini birbiriyle buluşturdu..

 

Hoc-Fed’de yapılan iftar Programı STK iftarları İçin Tıklayınız..

 

Önümüzdeki günlerde ise İstanbul Anadolu Yakasında Sancaktepe –Sultanbeyli’de üyelerini iftar yemeğinde bir araya getirip, Sıxırpet –Bebereglileri iftarda birbiri ile buluşturacak.. Aynı duyarlılığı ve başarıyı gösteren bir diğer derneğimiz ise Panig Derneği.. Panig Derneğide 3-4 iftar programı ile farkını ortaya koyan bir derneğimiz oldu..

 

Sıxırpet-Bebereg Derneği iki dönemdir başkanlık yapan Fuat Yıldız ve yönetimi STK alanında ortaya koydukları etkinlikleri ile, icraatları ile başarılı bir yönetimin nasıl olması gerektiği yönünde önemli bir STK örneğini ortaya koyarlarken.. Denetim, yönetim-katılım ayağının en iyi çalıştığı derneklerden biri.. Sıxırpet-Bebereg Derneğinde ben yok biz varız. Kısaca STK-STÖ  (Sivil Toplum Kurumu-Örgütü) ruhuna sahip örnek derneklerden biri.

 

İFTARDA KİM NE DEDİ..

 

Başkan Fuat Yıldız ve yönetimi gelenleri en iyi şekilde karşılarken, derneğin faaliyetlerine, düzenlenen iftara katılım gösteren herkese teşekkür ederken .. İnşaat sektörünün devlerinden olan, sitelere, toplu konut projelerine imza atan Şit Gayrimenkul A.Ş’nin Patronu Erhan-Ayhan-Mustafa Şit kardeşler önemli mesajlar verdiler..

Şit gayrimenkul A.Ş. Patronu Erhan Şit, Derneğin Mülkiyet vb. sorunları tek başımıza da çözeriz ama maksat çorbada herkesin tuzu olsun, bu konuda üstümüze ne düşüyorsa yaparız  dediler..

Erhan Şit, bölge STK yapılanmamızın önemli aktörlerinden biri olan Yusuf Yapı İnşaatın patronu Burhan Şit’i de kastederek biz aile olarak derneğimize yer-mülkiyet dahil her sorunu çözeriz. Derneğimize köyümüze, akrabaya  hizmet bizim için ibadettir..

HOCALRIN HOCASI, İMAM SIRRI ŞİT, “SİZLER BAŞI SECDEDEN KALKMAYAN EHLİ İMAN BİR NESLİN ÇOCUKLARISINIZ”..

İftar programında okuduğu Kuran-i kerim-mevlit, yaptığı dualarla ve verdiği vaizle insanları mest eden Hocaların hocası Sırrı Şit ise “Sizler başları secdeden kalkmayan ehli iman bir ecdadın çocuklarısınız. Birlik-beraberlik , akraba –akrana-yakına, birbirine sahip çıkmak dinimizin en önemli düsturlarındandır.. Ortaya koyduğunuz dayanışma ruhu nedeniyle Allah hepinizden razı olsun. Aba-Ecdadımız gibi hepiniz güzellikte ve hayırda yarışıyorsunuz. Bu üstün meziyetler her toplumda olmaz..” dediler..

İftar programına katılan Başkan Fuat Yıldız ve Yönetimi başta olmak üzere iş dünyamızın önemli temsilcileri yaklaşan Mübarek Ramazan Bayramını da kutlayarak, bayramın tüm dünya insanlığına barış-huzur ve dünya insanlığının afetlerle, savaşlarla boğuşmadığı hayırlara vesile olmasını dilediler..

 

 

 

ETİKETLER : Sıxırpet-Bebereg Derneği Ramazan Ayı Boyunca Verdiği İftar Programları ile farkını ortaya koyan bir dernek oldu..
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA