STKLARIMIZDAN İFTAR PROGRAMLARI..

Esenyurt Kent Konseyi, Xeskar-Qurdoğlu ve Panig Dernekleri İftar verdiler.. Verilen İftarlarlarda yüzler-binler birbirleriyel buluştular..
Bu haber 2022-04-11 11:09:02 eklenmiş ve 2175 kez görüntülenmiştir.

 

STKLARIMIZDAN İFTAR PROGRAMLARI..

 

Esenyurt Kent Konseyi, Xeskar-Qurdoğlu ve Panig Dernekleri İftar verdiler.. Verilen İftarlarlarda yüzler-binler birbirleriyle buluştular..

 

Hemşerilerimizden İrfan Koç'un İşlettiği Kandilli Balıkçısında ise her yıl olduğu gibi bu yılda Ramazan Ay'ı boyunca geleneksel hale gelen  iftar yemeği her akşam verimektedir..  

 

Mübarek Ramazan Ayının Başlamasıyla birlikte derneklerimiz iftar programları düzenlemeye başladılar.

 

Bu hafta sonu Esenyurt Kent Konseyi, Esenyurt Kültür Merkezinde verdiği iftarda binden fazla insanı birbiri ile buluşturdu.

 

Hoc-Fed Üyesi Paneg Derneği Beykoz Merkezde yer alan dernek lokallerinde 1000’e yakın insana iftar verdiler.

 

Hoc-Fed üyesi Sıxırpet-Bebereg ve Qurdoğlu Derneği de Eaenyurt Hoc-Fed’de iftar yemeği verdiler..

 

İftar yemekleri katılımcılar ayrıntıları Doğu Medya farkı ile sizler için Doğu Medya TV de bir araya getirdik..

 

 

STK’larımız İftarlar  

Videolar için tıklayınız..

 

 

İFTAR PROGRAMLARINA KATILAN KURDİ STK’LAR ÖNEMLİ BELİRLEMELERDE BULUNDULAR..

 

İstanbul geneli İftar programlarına katılım gösteren Kurdi STK’lar, insanlığın siyasi-ekonomik-kültürel anlamda kıyameti yaşadığı, insanlığn büyük buhranlarla karşı karşıya olduğunu, siyonist-soykırımcı vahşi kapitalizmin terörist NATO gibi örgütleriyle nasıl kurdistanı ve mezopotamyayı parçaladıysa şimdide devasa Rusya Coğrafyası başta olmak üzere dünyayı sardığı, nasıl kurdistan ve Mezopotamyayı parçaldıysalar şu anda aynı şekilde Rusyayı sardıkları, yemeye-yutmaya çalıştıkları.. insanlığı birbütün olarak yutmaya çalıştığı bir zaman diliminde dini, kültürel vesile ile bir araya gelmeleri bu yönlü gerçekleri halklara taşımayı önemli buluyoruz. Bu anlamda  dini-kültürel etkinliklere avdet ederken..İnsanlık vahşi kapital sonrası döneme hazırlanıyor.. Kürtler özelinde insanlığın tersyüz gidişatına, vahşi kapitalizmin covid-19 la başlayan insan soyunu sıfırlamaya yönelik yıkıcı projelerini dünya insanlığına nasıl taşırız,  nasıl çözüm çareler üretiriz  sorunu sadece biz Kurdlerin değil tüm dünya insanlığının sorunudur dediler.. 

 

Kurdi STK’lar Kurdler açısından en önemli sorunun Ortadoğu-Mezopotamya başta olmak üzere  dünya geneli Kurdler arası birlik sorunu olduğunu.. Kurdler adına ortaya çıkan legal-ilegal dinli-dinsiz terör lejyonlarının , parti ve örgütlerin Kurd kılığına bürünmüş kripto ajanlar tarafından işgali dünya geneli Kurdlerin birlik oluşturmalarına büyük bir darbe vurmaktadırlar..  Bu anlamda biz Kurdlerin dünya geneli en önemli sorunu Kurdlerin kripto ajanlarla derin işgali sorunudur..

 

Kurdi STK’lar,  dünya insanlığı da Kurdlere yönelik yüzyıllardır süren derin siyonist-kapitalist soykırım işgal imha oyunları durdurulamazsa dünyanın da bir geleceğinin olmadığını Rusya’nın sarılmasıyla net bir şekilde görmeye ve anlamaya başladıklarını da ifade ettiler.. Ruslar ve Kurdler birlikte hareket etmelerinin hayati önemde olduğunu,  dünya geneli oynanan derin siyonist-kapitalist oyunların durdurulması içinde bütün dünya halklarını ortak iradesinin şart olduğunu ..  Gezegenimizin hergeçen gün kötüye gittiğini..

 

 

Günümüzde ABD-Terörist İsrail-TC gibi uydu uyduruk devletlerle, Kurdler adına ortaya çıkan dinli-dinsiz terör lejyonları kimi dost, kimi düşman postu ile Kurdleri, Kurd gençlerini tereyağından çeker gibi imha etmeye devam etmektedirler. Bu imhayı durdurmanın yolu Dünya geneli Kurdleri temsil eden bir üst birlik oluşturup Kurdlere-Kurdistana yönelik soykırım oyunlarını hem dünya kamuoyuna taşımalı,  hemde durdurmalıyız dediler..  

 

 

ETİKETLER : Esenyurt Kent Konseyi Xeskar-Qurdoğlu ve Panig Dernekleri İftar verdiler.. Verilen İftarlarlarda yüzler-binler birbirleriyel buluştular..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA