İSTANBUL ARDAHANLILARIN YENİ KAPTANI DENİZ AYDEMİR OLDU..

İstanbul Ardahan İl Derneği 10 Nisan 2022 Pazar günü Maltepe Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezinde yaptığı kongrede Deniz Aydemir ve yönetimi seçildi.
Bu haber 2022-04-11 14:51:17 eklenmiş ve 3303 kez görüntülenmiştir.

 

İSTANBUL ARDAHANLILARIN YENİ KAPTANI DENİZ AYDEMİR OLDU..

 

İstanbul Ardahan İl Derneği 10 Nisan 2022 Pazar günü Maltepe Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezinde yaptığı kongrede Deniz Aydemir ve yönetimi seçildi.

 

Merkezi İstanbul Kartal’a bulunan ve 4 dönemdir Ahmet Demirbaş’ın Başkanlığını yaptığı Ardahan İl Derneği 10 Nisan Pazar günü Maltepe Türkan Saylan Kültür Merkezinde genel kurula iki başkan adayı ile seçime girdi. 

 

İkiside meslektaş ve mali müşavir olan Deniz Aydemir ve Şenol Polat birbirlerine başarılar dileyerek seçime gittiler.  Genel kurulda 141 üyenin 103’ü oy kulandı. Deniz Aydemir 54 oy,  Şenol Polat ise 48 oy aldı. Deniz Aydemir, İstanbul Ardahan İl Derneği yeni Başkanı seçilirken derneğin ismi  oy çokluğu ile İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Turizm Derneği olarak değiştirdi.

 

Kongreye Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve ARDAFED Başkanı Orhan Çerkez, Yıldız EN Tv Sahibi Üzeyir Engin, İstanbul Halk Ekmek Genel Müdürü Özgen Nama, Esenyurt eski Kent Konseyi Başkanı Tuncer Dağ, İstanbul Azarbaycan Dernek Başkanı Sefer Karakoyunlu, Kocaeli Ardahanlılar Dernek Başkanı Alpay Aydemir, Bölge STK’larımızda yüklendiği misyonla öne Çıkan Doğu Medya Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Yasin Sit, Türkiye Film Sanayi Sektörünün önde gelen temsilcisi Yıldız Film Platoları Sahibi Ercan Yıldız, Parti Kartal Belediye meclis üyesi Arzu Öğüt Şimşek, Ümraniye KAI Dernek Başkanı Tuncay Uzunkaya, Çekmeköy KAI Dernek Başkanı Rıfat Karakaya, Eski Damal Belediye Başkanı Gülcemal Fidan, Yenilik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Asuman Çelik, Maltepe Ardahanlılar Dernek Başkanı Yaşar Geler, Emekli Sen Paşabahçe ŞB uz kaya-İbrahim Karadağ ve çok sayıda STK ile iş insanı katıldı.

 

DENİZ AYDEMİR,  DERNEKLERİ FACEBOOK DERNEĞİ OLMAKTAN ÇIKARACAĞIZ..

 

Kongrede bir konuşma yapan Deniz Aydemir Aynen Beykoz Ardahanlıların 2021 de yaptıkları kongrede aldıkları bir kararın aynısını hayata geçirerek başkanlıktan ziyade dernek yönetimlerinin yetkinleştirilmesine her yöneticinin başkan kadar bir ağırlığa sahip olacaklarını belirtirken..

 

Aydemir genç yaşına rağmen, yaptığı konuşmada, Serhad’da Yeni İşgal dalgası Şeklinde yaptığımız analiz haberde değindiğimiz ülkemiz ve bölgemiz açısından içinde girdiğimiz kıyamet döneminin de çok iyi farkında olduklarının bütün ipuçlarını konuşmasında vererek ne kadar donanımlı bir hemşerimiz olduğunu  ortaya koyarken.. Ülkemizin en politik kitlesine dönüşen Serhadlılar, Ardahanlılar, beklide adını ilkkez duydukları Aydemiri seçtiler. ((Serhad’da Yeni İşgal Dalgası Tıklayınız..))

 

Aydemirin seçilmesinde ortaya çıkan en önemli sonuçlardan biri artık halkın, bölgesi-ülkesi ve içinde yaşadığı dünyanın sorunlarına vakıf, halktan ve ülkesinden başka ardiyesiolmayan,  STK yapılanmasını, STK ruhunu iyi bilen, yaşadığı ülke ve dünyamızın sorunlarına vakıf insanların önünün sonuna kadar açıldığını da görmüş olduk..

 

Aydemir “Ardahan İl Derneği şeffaf olacak yönetim kurulunun hepsi Başkan kadar yetkisi olacak. Ardahan İl Derneği facebook Derneği olmayacak, etkisi ve gücü olan bir Dernek olacak. Yapacağımız ilk iş Dernek merkezini ulaşımı kolay ve görünür bir yere taşımak olacak” dedi.

 

KÜPELİ RAHMETLİ CEVDET ŞENTÜRK’Ü ABDELE GULİZARE’YE BENZETTİ..

 

Kongrede başkan adayları dahil tüm katılımcılar geçen Mart ayında kaybettiğimiz Derneğin Onursal başkanı Cevdet Şentürk’ü rahmetle andılar.. ((Ardahan Yılmaz Doğa Savaşçısını Kaybetdi Tıklayınız..))

 

Divan başkanlığına seçilen Mustafa Küpeli onursal başkanlık vefatla birlikte kalkmayacak bir durum olmadığını bilmiyormuşcasına  yeni onursal başkanlığa Ahmet Demirbaşı, kendisini de onursal kurucu üyeler vs . arasına koyarken..

 

STK alanında bu yönlü dümenlerin anlaşılmaması içinde Şentürkü Avdelaye Gulizareye benzetti.. (x-1 dinot bakınız..)

 

Derneğin yeni yönetimi Rahmetli başkanımız Cevdet Şentürkün Onursal başkanlığının dernek var oldukça dokunulmayacağına inancımızı yenilerken.. Şentürklerin adını da yaşatmak en büyük görevlerimiz arasında olmalıdır..  Günümüzde dağlarımıza, ovarlımıza, madenlerimize, sularımıza.. kısacası ülkemize sahip çı en büyük vatandaşlık görevidir. Bu anlamda Şentürkün onursal başkanlığına asla dokunulmaması ve gerekirse adını brçok yere taşıyarak onure etmeliyiz. STK alanında bilerek bilmeyerek içine düşülen bu hatalara geçit verilmemeli.. STK alanında bu tür ayak oyunlarının da son bulmasını temmeni ediyoruz..

 

KONGREDE CHP ABLUKASI DA KIRILDI..

 

Gerek başkanlığa yeni seçilen Aydemir, gerekse diğer konuşmacılar STK alanında adı, sanı ne olursa olsun derneğin tüm siyasi partilere eşit olacağı, asla bir siyasi partinin arka bahçesi olmayacağını da net ortaya koydular..

Genel kurulda yeni başkan seçilen Aydemir başta olmak üzere kim ne dedi, konuşmaları Doğu Medya TV farkıyla sizlere aktarıyoruz..

 

Yeni adı, İstanbul Ardahanlılar Kültür ve Turizm Derneği olarak değişen

DERNEĞİN kongrenin videosu izlemek için tıklayınız..

 


HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ.. 

 

 

Dipnotlar –x1

(Avdale Gulizare Kimdir, küresel soykırımcı sermayenin günümüzdeki iş-it-pkk vs türevleri gibi 20 yüzyılın başında Serhad bölgesine İngiliz siyon emperyalizmini katil kraliçenin Ermenileri-Kurdleri-Turkleri .. birbirine yok etmek, birbirine kırdırmak, halkları sahte suni sınırlara haps ederek siyasi-kültürel ekonomik soykırım uygulamak  için alana döşediği terör çetelerini yerle bir eden Serhad bölgesinin kurtuluşunda ki en büyük halk Kahramanlarından biridir..  Kars-Selim Susuzludur.

 

TC rejmi sahte kurtarıcılar, ve siyon İngiliz sömürge projesi olduğundan gerçek kurtuluş savaşını veren doğu-batı fark etmez vatandaşları gizlerken algılarla sahte kurtarıcılarını ve ajanlarını öne çıkaran bir rejim..

 

Küresel siyon emperyalizim ülkemizi ve coğrafyamızı mezoptamya ve anadoluyu nasıl parça-parça yapıp yutuyorsa günümüzde aynı oyun ve operasyonlarına hız vermeden devam etmektedir. Bunu ukraynada siyonist-soykırımcı  zlenskleri kurtarıcı moduna sokup rusları kırıp devasa rus coğrafyasına konmaya çalışırken.. Serhadda ise yüzyıldır bölgeyi boşaltma günümüzde borçlandırma işi kanunan uydurup binbir yöntemle vatandaşın her şeyini elinden alarak bitirme, ülkemize konma 200 yıdır kesintisiz devam ediyor.. Özetle günümüzde doğaya ovaya suya madene sahip çıkmak, vatandaşa oyun yapılmasını engellemek  en büyük vatanseverlik olduğu gibi, STK arlın da bu yönlü ımlı insanlarla donatılması kaçınılmaz bir gerçek olarak önümüze çıkmış bulunmaktadır..

Ukrayna örneğinde açıkça görüyoruz.. Kurtarıcı oyun ve edebiyatları ile  Zelensky gibi siyonist sergerdelerle Rus halkı birbirine kırdırılıyor..

Zelensky Kimdir, Ne Yapmak İstiyor  Tıklayınız..  )

 

 

 

 

ETİKETLER : İSTANBUL ARDAHANLILARIN YENİ KAPTANI DENİZ AYDEMİR OLDU..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA