PANİG YENİ YÖNETİMİ KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ.

Geçen hafta kongresini yapan Hoçvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) üyesi Panig Derneği ilk toplantısını Kavacık Balık Sofrasında yaptı.
Bu haber 2021-07-11 03:58:05 eklenmiş ve 677 kez görüntülenmiştir.

 

PANİG YENİ YÖNETİMİ KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ.

 

Geçen hafta kongresini yapan Hoçvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) üyesi Panig Derneği  ilk toplantısını  Kavacık Balık Sofrasında yaptı.

Toplantıda görev dağılımı, kurban derilerinin toplanması ve Ağustos ayında yapılacak olan Geleneksel Panig Piknik i konuşuldu.

Başkan Cengiz Demir ve YK üyelerinin katıldığı kahvaltılı toplantıda görev dağılımı, yapılacak işlerde kimlerin ne görev alacağı karara bağlanırken..

Başkan Demir başta olmak üzere yöneticiler Hoc-Fed dernekçiliği ruhuna uygun hareket etmenin, halkın emrinde olmanın derneğin denetim, yönetim, katılım ayaklarının sağlam çalışması esasının unutulmaması, siyaset üstü duruşun derneğe hakim kılınması açısından STK olayının halka kavratılması, düzgün düzeyli, denetim, yönetim, katılım ayağı çalışan STK’larla da işbirliğinin geliştirilmesine vurgu yaptılar..

YK üyeleri gelişmiş ülke ve toplumların gelişmesinin ana nedeni STK olgusunun sağlam oturmasından kaynlaklandığını belirterek, hiçbir zaman hiçbir yönetici kendini halkın üstünde görmemeli, halkın hizmetinde birer nefer olduğumuzu unutmamalıyız.

Toplantıda derneğin Beykoz bölgesinde aldığı arsa üzerine çok amaçlı kültür merkezinin inşa edilmesi, düzgün düzeyli tabela ve teneke olmayan STK’ların Panig Derneği çatısı altında toparlanması en büyük hedefleri arasında olduğunu da açıkladılar..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..


PANİG DERNEĞİ KONGRE HABERİ TIKLAYINIZ..


 

 

 

ETİKETLER : Geçen hafta kongresini yapan Hoçvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) üyesi Panig Derneği ilk toplantısını Kavacık Balık Sofrasında yaptı.
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA