SİYONİST TC REJMİ BARAN’I DA KATLETTİ..

Arda Baran demir gibi ilk baharda bir kardelen gibi karların altında çıkan çiçekleri baharlarını yaşamadan.. anında koparıp yemede de çok-çok uzmanlaşmış bir rejim siyonist tc rejmi..
Bu haber 2020-11-02 08:25:56 eklenmiş ve 900 kez görüntülenmiştir.

 

SİYONİST  TC  REJMİ  BARAN’I DA  KATLETTİ..

 

Birçok analiz yazı ve haberimizde Osmanlı ve Çarlığın yıkımının akabinde 20. yüzyılın başında siyonist kaspitalizmin Ortadoğudan Rusyaya kurdurduğu tc gibi sürüsüne bereket sahte suni sınırlarla kurdurulan uyduruk siyonist devlet ve diktatörlüklerin vatandaşlarını harcama üzerine kurulduklarını ve kurgulandıklarını sürekli işliyoruz..

 

Siyonist TC  rejmi kuruluş aşamasında 100 binleri aşan ülkemiz içine boca edilen 1 milyona yakın  siyonist kripto ajan nüfusla işgal edilirken.. İçerdeki bu kripto ajan nüfus ülkemizi bütün kaleleri ile ele geçirirken.. (ayrıntılar için tıklayınız..)

 

ABD-AB- İngiltere..  bunların uydusu Terörist İsrail gibi siyonist gökdelenlerde ise siyonist firma ve ailelerde Anadolu-Mezopotamya, Ön Asya, Kafkas..  halklarının hiristiyanından müslümanına, ateistine..  herkesin 7 sülalesinin yüzyıllar geriye giden tüm bilgileri kasalarında olduğu için.. Bu siyonist katil sergerdeler Demir, Yıldız.. mihailov, davarciyan.. yada başka bir soyaddan birinin tc gibi herhangi bir derin işgal rejminde bakan, bilim adamı, iş adamı, üst düzey yönetici, siyasetçi, holding.. olmasıyla.. Kendilerinin ne kadar zarara uğrayacağını çok iyi hesapladıklarından..

 

Arda Baran demir gibi ilk baharda bir kardelen gibi karların altında çıkan çiçekleri baharlarını yaşamadan.. anında koparıp yemede de çok-çok uzmanlaşmış bir rejimdir  siyonist tc rejmi..Dün Baranların ata dedelerini doğmamış bebeklerle soykırıma uğratan siyonist soykırmcı katil rejimler.. Günümüzde baranları çürük çarık binalara doldurarak, yoksulluk ve sefalet bataklıklarına çekerek, şeytanın aklına gelmeyen oyunlarla kumpas kurarak yok etmektedir..

 

İzmida yada başka bir metropolde bu yönlü ölümler bu derin siyonist rejmin, ülkemizi derinden ilşgal eden kripto ajan nüfusun.. kimleri, kimlere ne tür mezarlıklar  yapma ile ilgili uzmanlıkları sonucu yapılan planlı bir katliam ve soykırım saldırısıdır..

 

Marshal planında da içerdeki kripto ajanlarla dışardaki siyonist ağababaları yardım adı altında gönderdikleri yiyecek ve içeceklerle yani biyolojik saldırı ile binlerce çocuğu resmen maymuna çevirerek yok etmişlerdi..

 

1958-59 Yıllarında ülkemizde Haliçteki silah fabrikasını uyduruk tc rejmi ile birlikte..  Nuri paşa ve çalışanlarla birlikte  havaya uçuran siyonstler.. Rojavada ise siyonist planlarını çözebilecek yüzlerce kurd ilkokul çocuğunu bir sinemaya (amude) doldurup diri diri yakmışlardı..

 

Deprem, kaza, biyolojik saldırı.. diri diri yakma, havaya uçurma, gıda-genom, yiyecek-içeceği silaha dönüştürme .. Siyonist katillerin, siyonist katil rejimlerin Baranlar çıkımasın diye.. vatandaşı binbir oyunla yok ettiği rejimlerin kullandığı silahlardır.. bir yerde bir bilgisayar oyunu geliştiren bir çocuk, bir yazılım geliştiren bir mühendis, bir icat yapan vatandaş, bu ülkeye ve insanına katkı sağlayacak bir buluş, halkına ihanmet etmeyen iş adamı, siyasetçi, asker, polis .. bir vatandaş ortaya çıktığı andan itibaren siyonist-soykırımcı tc rejmi tarafından binbir oyunla yok edilmektedir..

 

Ülkemizde  80 milyon kendilerini soykırma çeken derin işgal rejmini ve bu rejmi derinden işgal eden ajan kripto ajanları ve onlara uşaklık eden sergerdeleri çözemedikçe kırılmaya, imha edilmeye, düşürülme ve her alanda yok edilme hep kaderimiz olmaya devam edecektir..

Siyonist tc rejmi hangi binanın, hangi arabanın.. hangi helikopterin.. Vatandaşa mezarlığa çevrileceğini bilmede dünyaynın en uzman ve profesyonel rejmidir.. Ülkemizde halk coğrafyalarında yabancı maden-tarım vb. hiçbir şirkete yer vermemeli.. Bu siyonist rejmi acilen yıkılıp demokratik bir cumhuriyete geçilmelidir.. Vahşi arap diktatörlükleri vatandaşını lime lime doğrarken.. TC rejimi, kemalist diktatörlük ülkemizi  vatandaşa boydan boya mezarlığa çevirmede dünyanın en profesyonel rejmi olmuştur, yüzyıldır vatandaşı sürü gibi harcamktadır..

 

 

 

ARDAHANLI 2 ÇOCUK ‘TA  İZMİR DEPREMİNDE CAN VERDİLER..

Görüntünün olası içeriği: 2 kişi

Dersimli Teog 1. si Baranın yanı sıra,  Siyonist TC rejminin ölüm gettolarına çevirdiği metropollerde yoksulluk ve sefaletle çembere aldığı çürük binalara doldurup katl ettiği iki güzel çocuk ta Ardahanlı çıktı.. Ardahan Göle ilçesine bağlı Koyunlu (Gündik) köylü Alpgündüz ailesinin iki ferdinin de hayatlarını kaybettikleri öğrenildi. Sayra ve Çınar Alpgündüz isimli kardeşleri el ele tutuşmuş olarak ölmüş halde bulundukları öğrenilen olayda Alpgündüz ailesinin anne ve babanın iş dolayısıyla dışarıda oldukları için deprem ardından evde olmadıkları iki kardeşin de Bayraklı da olan evlerinde yaşanan deprem esnasında ders çalıştıkları sırada yaşanan sarsıntı ardından el ele tutuşup, kaçmak isterlerken beton yığını altında kalarak hayata göz yumdukları alınan bilgiler arasında oldu..

 

BİR KARDELEN GİBİ HAYATININ BAHARINI YAŞAMDAN GİTDİ..

 

TEOG'da birinci olarak İzmir'de özel bir okulda burs kazanan 17 yaşındaki Arda Baran Demir, İzmir'de meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybetti.

 

İzmir'de meydana gelen depremde, Dersim'in  Çemişgezek ilçesinde Payamdüzü köyünde yaşayan ve TEOG'da derece yaparak İzmir'de özel bir okuldan burs kazanarak okumaya giden Arda Baran Demir de hayatını kaybetti.

 

Enkaz altında kalan Arda Baran Demir'in cesedine ulaşıldı.

 

    Memleketi Payamdüzü köyünde toprağa verilen Arda'nın cenaze töreninde, annesi Feray ve babası Aydın Demir ayakta durmakta güçlük çekti..

 

CHP Dersim  İl Başkanı Ali Mustafa Çelik sosyal medya hesabından Arda Baran için yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

 

    "Teog sınavında 120 sorudan 119 soruyu doğru cevaplayarak Türkiye birincisi olan ve bize büyük bir gurur yaşatan Tunceli Çemişgezek Payamdüzü köyünden 17 yaşındaki Arda Baran Demir, İzmir depreminde ne yazık ki hayatını kaybetti. Hepimizi derin acıya boğan Arda canımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum"

 

    TEOG Sınavında, Türkiye birincisi olan Tunceli-Çemişgezek Payamdüzü Köyünden 17 yaşındaki Arda Baran Demir, İzmir depreminde ne yazık ki hayatını kaybetti.

    Hepimizi derin acıya boğan Arda canımıza Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyorum.

    — Ali Mustafa Çelik (@alimustafacelik) October 31, 2020

 

TEOG NEDİR:

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi, Türkiye Cumhuriyeti Milli Eğitim Bakanlığının 2013-2014 Eğitim Öğretim yılından itibaren uygulamaya başladığı ve 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında uygulamadan kaldırdığı ortaöğretime geçiş sistemine verilen addır.

 

 

ETİKETLER : SİYONİST TC REJMİ BARAN’I DA KATLETTİ..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA