BU KAFAYLA RUSYA’DA, TC’DE, İRAN’DA KISA ZAMANDA YIKILACAKLARDIR..

Yüzyıldan fazladır Filistin’den Afganistan’a Ortadoğu halkları sahte-suni sınırlarla, dil, din, ırk, mezhep üzerinden atomlarına kadar parçalandılar..Bu parçalanma ırak-syria gibi uyduruk devletlerle boyut atlarken.. Ön asyada azeriyan-ermeniyan
Bu haber 2020-10-23 08:02:04 eklenmiş ve 672 kez görüntülenmiştir.

BU KAFAYLA RUSYA’DA, TC’DE, İRAN’DA KISA ZAMANDA  YIKILACAKLARDIR..

 

Yüzyıldan fazladır Filistin’den Afganistan’a Ortadoğu halkları sahte-suni sınırlarla, dil, din, ırk, mezhep üzerinden atomlarına kadar parçalandılar..Bu parçalanma ırak-syria gibi uyduruk devletlerle boyut atlarken.. Ön asyada azeriyan-ermeniyan komedileri ile giderek içinden çıkılmaz bir noktaya kaymaktadır..

 

Bu bölgede bin yılların devlet geleneğinden gelen Rusya, Ortadoğudaki uyduruk devlet ve rejimlerle gelişen siyonist-kapital işgalin eninde sonunda kendilerini yıkacağını bu düşürmenin nihai hedefinin tüm asya kıtası olduğunu bilmemelerinin imkanı yok..

 

Ortadoğuda son bir yüzyılda kurulan tüm rejimler bölgeyi parçalayan siyonist kapitalizm tarafından kurulan rejimler, bu rejimler her alanda derinden işgal edildiklerinden sürekli kendi vatandaş ve nüfuslarını düşürerek, yokederek, soykırıma uğratarak, siyonist-kapitalist derin işgali.. bu büyük tehdit ve tehlikeyi sürekli gizleyerek halklara yok oluş ve köleliği dayatmaktadırlar..

Bu uyduruk dikataörlükler ve rejimler ırk,  dil, din, mezhep argümanlarını sürekli besleyerek, dışarıdan kripto nüfusu içeri alma gibi örneğin uyduruk tc kurulurken 1 milyona yakın kripto nüfus boca edilerek halk sarılmıştır.. Bu kripto nüfus ile soykırıma uğratılan rum-rus-ermeni-kurd, malakan.. halkların arazileri ve hazineleri, malları, mülkleri coğrafyaları işgal ve talan edilmiştir. Marshall planları gibi sürekli biyolojik silahla da vurularak halklar gerzek hasta sürülere çevrilmişlerdir.. Kısaca bu rejimler bünyelerindeki halkı düşürmek için yüzyıldan fazladır  ne gerekiyorsa yapmaktadırlar..


Rusya ve Rus halkları farkında değil ama Rusya coğrafyası siyonist-kapital ajanları tarafından boydan boya büyük bir kimyasal biyolojik kuşatma ile sarılmış, eko sistem yok ediliyor.. Rusya bilim ve teknolojide bütün insanlık için inanılmaz büyük bir gelişme kaydederken.. Dünya halkları Rus halklarının öncülüğünü beklerken.. Rusya devlet olarak bilimsel, teknolojik, savunma alanlarında ortaya koyduğu başarıyı siyasal-sosyal alana taşımada zorlanmaktadır. Rusya’nın iç-dış içerdeki kripto ajan yapılanma ile sarılması Rusya eko sisteminin biyolojik-kimyasal derin ablukası, sarılması dünyanın yok oluşu demek.. Kısa bir örnek verirsek Rusya coğrafyasındaki ormanlar doğal dünyanın en önemli can damarı ve ciğerleridirler, değeri asla parayla ölçülmez hazinelerdirler..  Rusya yada başka kıtaların eko sisteminin yok olması dünyanın yok olmasıdır..


Rusya, diktatör tc, iran, syria, Ermenistan, azeriyan vb. yüzyıldır Ortadoğu’da devam eden atomizasyona (halkları sahte suni sınırlarla ırk-dil-din-mezhep üzerinden bölme..) yönelmese.. Filistinden Kafkaslara, Afganistana.. ırk-dil-din, mezherp üstü bir siyasal yapılanma hayata geçirilmese..


Irak-Syria, tc, iran, ermenian, azerian.. sürüsüne bereket  kurdistan üzerinde yer alan uyduruk ırk rejimleri-diktatörlükler yüzyıldan fazladır.. atomizasyonun-parçalamanın, halkları düşürmenin temel argümanları olan bu rejimlerle yayılan hastalıklar tüm asya kıtasını düşürecektir.. Bu atomizasyon sonucu ortaya çıkanköleci molla rejmi, kemalist diktatörlük tc rejmi, vediğer uyduruk rejimler.. Siyonist kapitalizmin bütün insanlığı yok edecek truva atına dönüşmüş bulunmaktadırlar.. Bu sarmalama giderek artan bir şidette rusyayida biyolojik-kimyasal-bilinmeyen silahlarla sarmalamaya başladı..Eko sistemde yangınlar, büyük sularda canlı ölümleri.. hergeçen gün asyada büyümekte..

 

Ortadoğu ve Asya halklarının önünde dünyanın en ağır sorunu hergeçen gün giderek büyümektedir.. Siyonist-terörist İsrailden Afganistana.. ırk-dil-din-mezhep sınırlarının bu uyduruk rejimlerin yıkılıp ırk-dil-din-mezhep üstü bir siyasal yapılanma gelişmezse.. Rusya ve Ruslar gibi ayakları üzerinde duran halklarda düşürülerek Afrikadan asyaya siyonist-kapital tüm halkları uyduruk ortadoğu rejimlerine çevirerek yok edecektir..

 

Bu anlamda kurt-türk-ermeni-azeri, rum-rus komedilerini acilen gömerek, halklar arasına döşenen sahte –suni sınırların mınına koyarak  tüm halkların birlikte var olacağı ırk-dil-din-mezhep üstü yeniden bir siyasal yapılanmaya geçiş tek çıkıştır..Ve tüm halklar buna göre örgütlenerek harekete geçmelidirler..

 

Çarlık ve Osmanlı yıkan siyonistler yüzyıldır bu iki imparatorluğun nüfusunu yok etmekte düşütrmektedirler.. Siyonist kapitale karşı harekete geçilmezse.. yarım yada bir yüzyıl içinde yıkılan impartorluklar gibi nüfusları da gezegenden silineceklerdir.. Bu yıkım yüzyıldır ortadoğuda kıurdurulan uyduruk rejimlerle sürerken giderek bütün dünyayıda patalatılacak bir bombaya çevirmiş bulunmaktadır..

 

Çıkış tüm halkları saran ırk-dil-din-mezhep sınırlarının yanı sıra ulus devlet faşizminin yıkılması, bütün halkları kapsayan yenibir siyasal yapılanmayla ve insanlığın dünya konfederasyonu gibi fikirlerle çıkış yapmasını gerektirmektedir..

 

Kürtlerin yüzyıldır işlediği bu ağır konular aklı selimle düşünen herkesin gündeminde.. Prof Özdağ ırak-syria uyduruk rejimlerindeki atomizasyonun kısa zamanda uyduruk TC rejmine sıçrayacağını ve  iç savaş tehlikesinin hergeçen gün büyüdüğünü.. işlemiş..

 

PROF. ÖZDAĞ’DAN TÜRKİYE’DE İÇ SAVAŞ UYARISI..

 

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Türkiye'de iç savaş şartlarının olgunlaştığını iddia etti.

 

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Twitter hesabından çarpıcı paylaşımlarda bulundu.Ankara'nın Suriye'nin kuzeyinde kurulan PKK'ya yönelik bölgeyi kabul ettiğini öne süren Özdağ, sırada İran'ın olduğunu ve Türkiye'de de iç savaşşartlarının olgunlaştığını iddia etti.Özdağ, şu ifadeleri kullandı:"Suriye'nin kuzeyinde kurulan PKK'istan'a Türkiye'nin müdahale etmeyeceğini ABD açıkladı, Ankara açıklamayı kabul etti. Suriye bölünüyor. Sırada İran var. Iran'ı sınır bölgesinde demografik yapısı bozulmuş, iç savaş için olgunlaşan Türkiye izleyecek."

 

 

ETİKETLER : BU KAFAYLA RUSYA’DA TC’DE İRAN’DA KISA ZAMANDA YIKILACAKLARDIR..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA