YAPAY ZEKA HZ. İSANIN KURD OLDUĞUNU TESİCİLLEDİ..
Yapay zeka ve bilimsel veriler kullanılarak ortaya çıkarılan Hz. İsa Figürleri Mezoptamya insan figürü ile aynı çıkarken.. halk yada millet olarak en çok Kürtlere benzediğinden.. 2018 yılında bir anliz haberimizde de Hz. İsa'da Kurd çıktı diye haber yapmıştık..
Hz. İbrahim başta olmak üzere Kürdistan peygamberler diyarıdır.. Bu İslami gelenek Firavunlar döneminde Mezopotamya’dan Mısır’a taşınmıştır. Zalimlikleri ile ön plana çıkarılan Firavunlar söylenenlerin aksine adalet, mimari, ilim ve bilimde önde gelen Mezopotamya kökenli insanlardı.. Firavunlar döneminde Hititlerle yapılan savaşlarda belgelerde buı akrabalık sıklıkla işlenmiştir. Hititlerrinde Aryen.. Kurd kökenli bir halk olduğunu 2000 li yıllarda insanlık görmeye anlamaya başladı..
Mısırda bir arap kabile olan Yahudilerin Hz . Musa Tarafından kurtarılmaları Hz. Musa’nın da Mezopotamya kökenli bir aileden olabileceği gerçeğini güçlendirirken.. Dinler tarihi bütün gerçekliği ile ortaya çıkması dünyamızın siyonist kapitalizmin ekarte edilmesiyle ve gerçek bilimsel araştırmalarla mümkün olabilecektir..
Siyonist kapital bin yılların şeytani-deccal oyunları ile dünyayı işgal ve ilhak ederken.. Sadece bilimi değil ilahiyatla da sonuna kadar oynamıştır. Bunun en çarpıcı örneği ise Hz. Davut, Hz. Süleyman gibi Yahudi halkı içinden çıkan peygamberlerin şeytanları-cinleri köle olarak kullanmaları gerçeğinde görüyoruz..
Gerçek Peygamberlerin semavi dinlerin köle olarak kullandığı figürleri günümüzdeki siyonist-kapital bu figürleri insanlığa tanrı diye dayatmış bulunmaktadır..
Doğu Medya olarak 2018 yılında Hz. İsa’da Kurd Çıktı haberi ile siyonist kapitalin dinlerle ilahiyatla oynamasına dikkat çekmiştik.. Haberin Detayları Tıklayınız..
Basından.. Yapay Zeka ile İsa'nın yeni tasvirini çizdiler
Bas Uterwijk isimli Hollandalı fotoğrafçı ve görsel tasarımcı, yapay zeka ile tarihi figürlerin portelerini oluşturdu. Portreler arasında, İsa'nın farklı tasvir edilmesi dikkat çekti
Bas Uterwijk isimli Hollandalı fotoğrafçı ve görsel tasarımcı, yapay zeka ile tarihi figürlerin portelerini oluşturdu. İsa, Jül Sezar, Kraliçe I. Elizabeth ve Vincent van Gogh’un aralarında yer aldığı portre koleksiyonu için sanatçı Uterwijk, eski resim ve heykellerin yanı sıra tarihi belgelerden de yararlandığını söyledi.
Artbreeder isimli programı kullanan Uterwijk, portreleri hazırlarken saç stili, göz rengi ve kıyafet gibi silik olan bazı özellikleri kendisinin tamamladığını, ‘boşlukları doldurduğunu’ dile getirdi.
‘TARİHSEL BİR GERÇEĞİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURDUM’
Tarihi belgelere ve mevcut kaynaklara bağlı kalarak bir portre çalışmasını bitirmek için birkaç gün ila bir yıla kadar zaman harcadığını söyleyen Uterwijk, İsa’nın canlandırmasında ‘tarihsel bir gerçeği’ göz önünde bulundurduğunu ifade etti. Bazı tarihçilerin, İsa’nın saçının uzun olabileceğine inanmadığını dile getiren Uterwijk, bu yüzden alışılmışın dışında kısa saçlı bir İsa portresi ürettiğini söyledi.
“Hıristiyan ikonografisinde İsa uzun saçlı, açık tenli, uzun boylu ve zayıf olarak tasvir ediliyor” diyen Uterwijk, İsa’nın muhtemelen daha soluk bir teni, kısa ve koyu saçları olduğunu düşündüğünü söyledi. “Bazen olabildiğince gerçekçi olmaya ve tarihi bir figürü nasıl algıladığımızın bir temsilini vermeye çalışıyorum” dedi.
‘BUNLAR YALNIZCA GRAFİK DEĞİL’
Portre yapmaya ilk olarak Billy the Kid görseli ile başladığını söyleyen Uterwijk, şöyle konuştu: “Billy the Kid’e eski, çizik ve mevcut tek orjinal resim olan bir görselle başladım. Daha sonra düzenlemeler yaptım, neredeyse boşlukları doldurmak gibiydi. Bu yüzden çoğu yalnızca grafik değil, aynı zamanda sanatsal nitelik de barındırıyor.”