HOC-FED DELAGASYONU KONGREDEN ÖNCE SON TOPLANTISINI YAPTI..

HOC-FED DELAGASYONU KONGREDEN ÖNCE SON TOPLANTISINI YAPTI..
Bu haber 2023-03-06 09:11:47 eklenmiş ve 766 kez görüntülenmiştir.

 

HOC-FED DELAGASYONU KONGREDEN ÖNCE SON TOPLANTISINI YAPTI..

 

Hocvan Dernekler Federasyonu geçen ay delegasyonla yaklaşan kongre için toplantı yapmıştı. Bu toplantıda içine girdiğimiz Mart Ayında bir toplantı daha yapılma kararı alınmıştı. (önceki toplantının detayları için tıklayınız)

Bu karar doğrultusunda Pazar Günü (05.03.2023) delegelerle başkan adayları kongreden önce son bir kez delegelerle bir araya geldiler..

 

Bu toplantıda başarılı dernek başkanlarımızdan Murka dernek başkanı Fikret Aktürk’te başkan adaylığını açıkladı.

Mevcut durumda 19 Martta yapılacak genel kurulda 3 başkan adayı yarışacak. Bu genel kurul eski yönetim anlayışı ile yeni yönetim anlayışının yarışı olacak..

 

 HABERİN FOTOĞRAFLARI..  

 

 

KONGRE, ESKİ YÖNETİM ANALYIŞI İLE YENİ YÖNETİM ANALYIŞININ YARIŞI OLACAK

 

Başkan Adayı Ayhan Öztürk, her alanda kıyametlerin yükseldiği, yaşandığı dünyamızda toplumumuzu daha emin bir şekilde geleceğe nasıl taşıyabiliriz, içinde bulunduğumuz yüzyılla önümüzdeki yüzyıl bildiğimiz devlet, örgüt, parti.. vb kavramların hepsi tarih oluyor. İnsanlık yeni bir boyuta ve çağa geçiyor.

 

Bilim-teknoloji alanlarında ileri gidenlerin geri kalanları yok ettiği bir dünyaya girmiş bulunmaktayız. İnsan toplulukları yaşadıkları şehirlerle yok ediliyor. Son yaşadığımız ve Mezopotamya’yı-Kurdistanı baştanbaşa vuran deprem olayı bile dünya genelinde tetiklenmiş bir deprem olarak görülmektedir..

 

Bizi toplum olarak var edecek firma, eğitim, güvenlik, sağlık, bilim-teknoloji alt yapılarımızı giderecek projelere odaklanmalıyız, ben yok biz olarak neler yapabiliriz ana hedefimiz olacak..  

 

Deniz Ömeroğlu’da hayali projeler değil geçmişte yaptığı başkanlık ve yöneticiliklerle başarılı projelere imza attıklarını daha da başarılı projelere imza atacaklarını söylediler..

 

Özetle Hoc-Fed’de bu ayın 19’da yapılacak olan genel kurulda eski yönetim anlayışını temsil eden Ömeroğlu ile toplumumuzu geleceğe daha emin adımlarla nasıl taşıyabiliriz, geleceği hep birlikte nasıl inşa edebiliriz, yaşanan, yaşanacak kıyametlerden toplum olarak nasıl çıkış yapabiliriz anlayışını temsil eden yeni yönetim anlayışının temsilcisi Öztürk arasında olacaktır..

ETİKETLER : HOC-FED DELAGASYONU KONGREDEN ÖNCE SON TOPLANTISINI YAPTI..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA