TC REJMİNDE VATANDAŞ KAZ-KUŞ GİBİ AVLANIYOR..

Ankara’da Sinan Ateş, Antalya Kepez’de Doğukan Karana faili meçhul yapılırken.. Aydın’da ..
Bu haber 2022-12-31 09:27:48 eklenmiş ve 566 kez görüntülenmiştir.

TC REJMİNDE VATANDAŞ KAZ-KUŞ GİBİ AVLANIYOR..

 

Ankara’da Sinan Ateş, Antalya Kepez’de Doğukan Karana faili meçhul yapılırken.. Aydın’da restoranda meydana gelen patlama’da ise 7 vatandaşımız hayatını kayb etdi.

 

Geçen Aylarda Mardin, Ağrı, Gaziantep’te trafik süsü verilen terör saldırılarıyla birçok vatandaşımız katledilirken..

 

Yolda seyir halinde yerden ve uydulardan müdahale ile kaza süsü verilerek yüzlerce vatandaşımızda heryıl trafik kazası süsü ile katl edilmektedirler.. Covid-19 operasyonu ile Biyolojik, kimyasal saldırılar sonucu birçok genç vatandaşımız ise aniden kalp krizi, beyin kanaması vb. yöntemlerle öldürülmektedirler..

 

Covid-19 puslu ve sisli havasında kaç bin vatandaşımızın operasyona maruz kaldığı bilinmezliğini korurken.. Ülkemizde kullanılan aşılar ve getirilen ilaçlar.. Genç yaşta sayısı bilinmeyen vatandaşlarımızın kalp krizi, beyin kanaması gibi ani ölümlerle aramızdan ayrılmasına neden oldular..

 

TC rejmi sadece sıradan vatandaşı değil 1948 de terörist İsrail kurulur kurulmaz, 49 da Haliçte bulunan Osmanlı silah fabrikasını Nuri Paşa ve Çalışanları ile birlikte havaya uçurdu..

 

80’larda bilim adamlarını bir uçağa doldurarak Isparta’da dağa çarptırıp imha etdiler. Ve tek bir fail yakalanamadı..

 

90’lardan günümüze 19 bin faili meçhul cinayet, kutsal tc yalan dolanı, ato-put-totem oyunları ile dinli-dinsiz terör lejyonları oyunları ile 150 bin vatandaşımızı, dağda ovada şehirlerde yok ettiler..

 

Özal ve ekibini, bilim adamı olacak onlarca öğrenciyi, Muhsin Yazıcıoğlu’nu Eşref Bitlisi, Necip Hablemitoğlunu, birçok akademisyen ve gazeteciyi, Aselsan mühendislerini tere yağından kıl çeker gibi yok ettiler.. Derin işgal çeteleri ile vatandaşı imha eden bir makine olan TC rejmi insanlığa karşı işlediği suçlar nedeniyle yargılanması ve yıkılması gerekirken.. TC siyaseti basını stksı hala bu kirli soykırımcı derin siyonist sebatayist çetelerin rejmini binbir güzellemeler yaparak bizlere yedirmeye çalışmaktadır.. Bunları kamuoyuna taşıması gereken, siyaset, stk, basın.. ise ortada yok. Vatandaş bütün araçlar kullanılarak soykırıma çekilen koyuna dönüştürülmektedir..

 

20. Yüzyılın başında TC kurulurken, Kurdlere ve Müslümanlara soykırım dayatıp vatandaşı kırıp güçten düşürdü. Bu düşürme neticesinde ülkemiz 3-5 siyonist sebataist firma ailenin çiftliği yapılırken dışardan getirilen çakma nüfus ile de ülkemizi ele geçirdiler.. Şu anda ülkemizin stratejik tüm madenleri bizleri kıran  rio trinto, şeker pancarı gibi doğal gıdalar yok edilerek Cargill gibi.. vb siyonist küresel firmaların ve yerli işbirlikçilerinin işgalinde..

 

Nasıl Afrika’da bir köyü yok edip köylüyü gömüp üstüne tesisini kuran siyonist kapitalist teröristler Kurtuluş yalan dolanları, ato put-totemleri ile ülkemizi işgal edip vatandaşı soykırıma uğrattıktan sonra şu anda ülkemizin yeraltı-üstü.. madenleri sularımıza, ovalarımızı, tarımımıza her şeyimize kondular..

 

Ülkemizde cia-mosad-m-16.. sürüsüne bereket ajan sürüleri cirit atarken.. Vatandaşımız faili meçhul yapılırken, faili meçhul yapılan on binlerin faili bulunmazken.. siyonist bir iş adamı yada aile .. TC de en üstten en alta derin işgalş rejmi tc de en üst seviyede korunur.. Bu (( İsrailli işadamına suikastı MİT engelledi İsrail İstihbarat Servisi Mossad, Kasım 2020'de İran'ın nükleer programının mimarı Muhsin Fahrizade'yi aracında öldürdü İran bu suikasta misilleme için aynı zamanda Türk vatandaşı da olan İsrailli işadamı Yair Geller'i hedefine koydu. Planın bir amacı da son dönemde olumlu adımlar atılan Türkiye-İsrail ilişkilerini rayından çıkarmaktı İran İstihbarat Servisi'nin 9 kişilik suikast hücresi, Geller'i evinde ve işyerinde adım adım izlerken MİT de onları takibe aldı. İşadamı güvenli eve alındı ve suikast hücresi çökertildi SABAH, İran'ın gizli suikast planını bozan müthiş MİT operasyonuyla ilgili detayları ilk kez açıklıyor)) haberde geçtiği gibi burnu kanamaz.. Yani TC de siyonist Yahudi olunca tam teşekküllü korunur, kimse kılınıza zarar vermez. ama türk-kurd vb. gerçek vatandaş olunca isterse Özal gibi Cumhurbaşkanı olsun, ister Eşref Bitlis gibi üstdüzey komutan olsun anında faili meçhul yapılıyor..

 

Yani Kurd-Türk, Laz, Çerkez, Ermeni, Rum, Rus.. yani vatandaş leblebi gibi harcanırken.. TC rejiminde siyonist Yahudi gruhlara kimse operasyon yapamaz.. Bunun haricinde diğer tüm vatandaşlar operasyona açık bir sürüdür.

 

İster Eşref Bitlis gibi üst düzey komutan olsun, İster Özal gibi Cumhurbaşkanı olsun, bilim adamı asker polis güvenlikçi kısaca vatandaşa.. TC rejiminde vatandaşa operasyon üstüne operasyon yapılırken..

 

Birde bu devlet sizin diye vatandaşı kandırmaktadırlar. Çürümüş TC siyaseti, STK ve basını da şu soruyu sormuyor? Madem bu devlet bizim neden 20 bin faili meçhul cinayet çözülemiyor, madem bu devlet bizim neden Marshall planları ile yapılan biyolojik saldırının failleri ortaya çıkarılamıyor.. Madem bu devlet bizim bize operasyon üstüne operasyon yapan terörist İsrail abd İngiltere bu topraklardan def edilmiyor, neden terörist natodan çıkılmıyor, im ülkeleri diye yutturulmaya çalışılan bu ırkçı rejimler Kürtçe dilini yasaklarken, Kurdleri yok sayarken bunlar hangi Allaha inanıyorlar..

 

İngiliz, ABD, Terörist İsrail sömürgesi TC rejiminde iktidar kanadı-devlet tam teşekküllü nato teröristlerine bekçilik ve tetikçilik yaparken.. Uyduruk TC muhalefeti ise akp’nin TC rejmini değiştireceğiz gibi karşılıksız kalan prüz ve çıkışlarının olmayacağı.. Tam sömürge bir tc rejiminin siyonist soykırımcı kapitalist teröristlerin elinde olacağını gidip ta onların başkentlerinde deklere etmektedirler.. 

 

Afrikadan Ortadoğuya Ön Asyaya siyonist terörizim firmaları lkelrimizi coğrafyalrımızı işbirlikçileri ile işgal etmiştir.. Rusyadan Ortadoğuya halklar birlişkte harekete geçmedikçe de siynist küresel soykırımcı soytarılar yaşamlarımız dahil herşeyimize el koymaktadırlar.. Faşist ulus devletlerle dinli-dinsiz terör lejyonlarıda tüm araçları ile beyin yıkayarak insanları soykırıma açık fare sürülerine çevirmiş bulunmaktadırlar..

 

Gerçek bir Türk Milliyetçisi bir bilim adamı, bir öğretim üyesi Anakaranın ortasında siyonist teröristlerin silahlı saldırısıyla yaşamını yitirirken.. Aynı siyonist teröristler bu sefer başka bir ilde benzer bir şekilde bir solcu yurtseveri aynı metotlarla katl ederken.. TC rejiminin beyinlerimize zerk ettiği ırkçılık zehiri ve kuruluşundan günümüze yiyecek-içecek, aşı, ilaç, gıda.. yaptığı  biyolojik saldırılarla bizleri geri zekâlılara çevirdikleri için vatandaş olarak birbirimizin ölümüne sevinen düşürülmüş düşkün insan profilleri de yarattılar.. Ve onların dişi-erkek etki ajanları siyasi parti projeleri ile şu anda TC siyasetinde algı operasyonları ile ülkemizi yönetecek yegane güç diye 24 saat türk basını diye yutturulan terörist nato basını ile beyinlerimize saldırmaktadırlar..

 

TC’de Kaç Ünv. Öğrencisi acaba mosad-cia ajanları içerdeki yerli işbirlikçilerle ülkemizde kaç öğrenciyi terör, biyolojik, kimyasal, trafik, aşk.. vd yöntemlerle yok ettiler, ediyorlar.. Sorusunu sorabiliyormu.. TC derin işgali konusunda birtek tez 300 yıllık n işgal tc tarihi boyunca hazırlanmışmı.. TC işgal rejiminde en büyük darbe öğrenci ve gençliği özgür irade ve düşünceden uzaklaştıran, düşüncesini ifade önüne kutsal devlet yalan dolanı ile set çeken  tc eğitim sistemiyle yüzyıldır yapılmaktadır.. Zavallı öğrenci gençlik ırk, sağ-sol,din-mezhep gazları ile düşünemeyen demoralizasyonla yok edilen sürüye çevrilmektedir.. (Demoralizasyon Nedir)

 

Bizler milleti ali Osman olarak 300 yıllık sömürge TC rejmini yıkacak, terörist natodan ülkemizi çıkaracak, terörist İsrail gibi siyonist cellatları bu ülkeden kovacak.. Irk dil, din-Mezhep üstü Anadolu Birleşik Devletleri gibi siyasal bir yapılanmaya kaymadıkça, Russian Halklarla birlikte siyonist terörizmin terörist israilden afganistana halklar arasına döşediği sahte suni sınırları ve bu devasa coğrafyada kurdurulan sahte suni faşist terörist diktatör ulus devletleri yok etmedikçe..

 

Siyonist-Kapitalist terörizm ırk-dil-din-mezhep oyunları ile 300 yıldır bizi kırdığı gibi kırmaya devam edecektir..  Sizin devletiniz diye Terörist israilden Hindistan Pakistan sınırlarına bizleri kırmaya soykırıma uğratmaya ulu tırk-kurd-ermeni-rum-rus-fars.. ırk oyunları ile devam edecekler..

 

Siyonistler derinden ele geçirdikleri TC rejiminde iktidar kanadında Erdoğan güzellemeleri ile Muhalefet kanadını ise ip gibi projeler başta olmak üzere sayısına bereket atları ile ülkemizi de vatandaşı da diledikleri gibi dans ettirip imha etmektedirler.. Yine Ankara’da Mosad-Cia ajanları yurtsever milliyetçi bir öğretim üyesini, bir vatandaşımızı,  hemde milli-milliyetçi denen bir iktidarın iktidarında  Ankara ortasında faili meçhul yapmaktadırlar..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ

 

Basından Son Dakika Haberleri:

 

 Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, silahlı saldırıda hayatını kaybetti

 

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş ile arkadaşı Selman Bozkurt silahlı saldırıya uğradı. Başından vurulan Sinan Ateş, olay yerinde hayatını kaybetti, arkadaşı Selman Bozkurt da omzundan yaralandı. Polis kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

 

AJANSLAR

Son dakika: Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, silahlı saldırıda hayatını kaybetti

Son dakika haberleri: Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, motosikletli bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Başından vurulan Ateş, olay yerinde hayatını kaybetti.

 

 

 

KURŞUN BAŞINA İSABET ETTİ

 

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı akademisyen Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi 1456 Sokak'taki İnci Apartmanı'ndan çıktıkları sırada, motosikletli kişinin silahlı saldırısına uğradı.

 

 

 

SON DAKİKA: SİNAN ATEŞ HAYATINI KAYBETTİ

 

Başından vurulan Ateş, olay yerinde hayatını kaybetti, arkadaşı Bozkurt ise omzundan vurularak yaralandı.

 

Son Dakika: Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş, silahlı saldırıda hayatını kaybetti

İhbarla olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olayın ardından kaçan motosikletli saldırganın yakalanması için çalışma başlatıldı.

 

2 SAAT ÖNCE FIRAT ÇAKIROĞLU'NU ANMIŞ

 

Silahlı saldırıda hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sinan Ateş'in, olaydan 2 saat önce, Twitter'da yaptığı paylaşımla İzmir'de 2015 yılında karşıt görüşlü öğrencilerin kavgasında yaşamını yitiren Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi sorumlusu Tarih bölümü öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu andığı görüldü.

 

Aydın'da restoranda patlama: 7 ölü

 

Aydın'ın Nazilli ilçesindeki bir restoranda patlama meydana geldi. O sırada restoranda bulunan 3'ü çocuk 7 kişi hayatını kaybetti. Yaralanan 5 kişi hastaneye kaldırıldı. Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, patlamanın tüp değişimi sırasında yaşandığını açıkladı. Olayla ilgili üç cumhuriyet savcısı görevlendirdi. Tüp firmasının sahibi ve çalışanlarının da aralarında olduğu 10 kişi gözaltına alındı.

 

Sır ölüm! İki gündür ulaşılamayan Doğukan'ın cansız bedeni evinde bulundu

 

Olay, saat 15.30 sıralarında Kepez ilçesi Kuzeyyaka Mahallesi’nde meydana geldi. 3 katlı apartmanın giriş katında oturan Doğukan Karana’nın yakınları, gence iki gün boyunca ulaşamadı. Telefon çağrılarına da dönüş yapmayan gencin evine gelen yakınları, çilingir yardımıyla içeri girdi. Eve girenler, Karana’yı kapı arkasında hareketsiz şekilde yatarken gördü. Durumun 112 Acil Servis Merkezi’ne bildirilmesiyle olay yerine gelen sağlık ekipleri, gencin hayatını kaybettiğini belirledi.

 

Sır ölüm! İki gündür ulaşılamayan Doğukan'ın cansız bedeni evinde bulundu

Evde yapılan incelemede, içeride çıkış nedeni belli olmayan ufak çaplı bir yangın çıktığı belirlendi. Karana’nın cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemeleri sürüyor.

ETİKETLER : Ankara’da Sinan Ateş Antalya Kepez’de Doğukan Karana faili meçhul yapılırken.. Aydın’da ..
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA