ORTADOĞUDA, DEVLET-ÖRGÜT İKİLEMİ İLE SOYKIRIM..

Demoralizasyon (insanları sürekli devlet-terör, din-mezhep, ideoloji, mafya-çete.. vb. araçlarla stres-baskı altında tutatrak doğru düşünmelerini, muhakeme ve mantık güçlerini yok etme..) ise en büyük soykırımdır, insanlığa karşı işlenen en büyük suçlardan biridir..
Bu haber 2021-05-22 16:34:52 eklenmiş ve 969 kez görüntülenmiştir.

ORTADOĞUDA, DEVLET-ÖRGÜT İKİLEMİ İLE SOYKIRIM..

 

Ortadoğuda,  yüzyılllardır siyonist kapitalin soykırım aracı olan devletler ve terör örgütleri ortaklaşa bir şekilde bütün coğrafyayı  yakıp yıktıkları gibi, kökleri bu topraklarda olan çocukları, gençliği de devlet-örgüt ikilemi ile, mafya-çete, uyşturucu gibi araçlarla ortaklaşa yok etmektedirler,  haracamkata, soykırıma uığratmaktadırlar..

 

Demoralizasyon (insanları sürekli devlet-terör, din-mezhep, ideoloji, darbe, diktatörlük, mafya-çete.. vb. araçlarla stres-baskı  altında tutatrak doğru düşünmelerini, muhakeme ve mantık güçlerini yok etme, toprak-tohumla, genomla oynama, uydular dahil edilerek, biyolojik, teknolojik araçlarla saldırılar..)  insanlığa karşı en büyük ve en derin soykırım saldırısıdır., insanlığa karşı işlenen en büyük suçlardan biridir. Mevcut devlet aygıtı, mevcut eğitim sistemi nendeniyle dünya halkları bu ölümcül gerçeğin farkında değillerdir.

 

Afrikadan Asyaya gerikalmış tüm toplumlar ulus devlet ve terör lejyonları ile bitirilirken..Ortadoğuda Filistinden Asyaya halklar devlet-örgüt ikilemi ile yok edildiklerini görmediklerinden siyonist-terörist israil dışında bu devasa coğrafyadaki tüm halklar ve devletler yüzyıllardır büyük bir çöküş yaşamaktadırlar.. 

 

Hakeza dünya geneli basın yayın araçlarıda, eğitim sistemide büyük oranda dünyaya demoralizasyonu dayatan faşist ulus devlet aygıtı gibi soykırımcı siyonist emperyalizmin firma ve ailelerinin güdümündedir..

 

Ülkemizde bu soykırımın devam etmesi için akp ve siyasetteki yerli milli kesimler düşürülürken.. putçu soykırımcı kemalizm siyonizmin truva atı aturkculuk ısıtılarak yeniden iltidara taşınma.. yüzyıldır faşist ulus devlet, pençe-kartal-şimşek, kurşun, at-it, eşek.. binbir adla bütün Kurdistan coğrafyasında operasyon üstüne operasyon yaparken, iran-terörist israil, uyduruk arap diktatörlükleri  din olgusunu kullanarak halklarını köle ve sürülere çevirirken, terör lejyonlarıda ırk-dil-din-mezhep ideoloji yemleri ile özelde Kurdistan coğrafyasında, genelde ise dünya geneli gençliği ağlarına düşürüp imha etmektedirler.. Bir başka ifade ile ulus devlet faşizmi ile terörizm ortaklaşa insanlığa soykırım yapmaktadırlar. Kurdistanda ise pkk ve türevleri kurd gençliği başta olmak üzere Ortadoğu gençliğini leblebi gibi  harcamaktadırlar..

 

Dünya devletlerinin tüm güçleri ile çıkarma yaptıkları Kurdistan coğrafyasında bir taraftan faşist ulus devletler terörist israilden tc ermenistan azerbeycana katliam üstüne katliam yaparlarken, halkları birbirine karşı yüzyıllardır ötekileştirken, bu coğrafyanın halklarını sahte suni sınırlarla, ırk-dil-din-mezhep, izm  yemleri ile zehirleyip; halkları soykırıma açık koyun sürülerine çevirirlerken.. Siyonist emperyalizmin pkk-iş-it  verisyonları, terör lejyonları da faşist ulus devletlerin hertür operasyonu yapmaları için gereken hertür ortamı sağlamaktadırlar..

 

Mit’inden , mosadan ciasına m-16 sına.. devletlerin istihbarat ağları ile, pkk-iş-it gibi terör lejyonlarının ortak operasyonları ile  kurt gençliği başta olmak üzere ortadoğulu çocuklar leblebi gibi harcanmaktadırlar..

 

Terör lejyonu başındaki mosad-cia-m16.. ajanları gençliği ağına düşürüyor.. sahada cirit atan istihbarat örgütleri koordianat vb. her bilgilerini operasyon yapan faşist ulus devletlere vererek hepsini kaz-kuş gibi bombalarla, siha-iha-uçaklarla imha etmektedirler.. Şayet siyonist ve kripto olmayan ajan olmayan, terör ve faşist devletin kullanamadığı kullanılmayan bir genç-gençlik ortaya çıktığında holdingleşme firmalaşmada ulusal-uluslararası bir boyut kazandığında, iş-bilim-siyast.. bu yönlü bir beyin çıktığında ise yine uluısal küresel ayakları ilşe saldırya geçererk imha etmektedirler.. Örneğin kripto para piyassında ülkemizi derinden işgal eden siyonist çeteler ve türevleri ortaya çıkan çıkabilecek bu toprakların çocuklarına anında çökerek devlet-kanun, hacklama isithbarat basın yayın tüm kanalları kullanarak bu gençliği anında çökertmektedirler.. THodex vb. operasyonlar bu yönlü siyonist kapitalin saldırılarıdırlar.. Stratejik hiçbir işte siyonistler vatandaşın öne çıkmasını 24 saat çalışarak, devlet aygıtını da kullanarak engellemektedirler..

 

Ve mosad-cia iltisaklı korunan üçbeş baş ajan terörist dışındaki tüm kurd gerilllar tere yağından kıl çeker gibi imha edilmektedirler..

 

PKK, İş-İt  vb. çizgilere sempati duyan onların ağına düşen teröre kayan her çocuk, her gencin gidişi var ama dönüşü asla yok..

 

DEMORALİZASYON SOYKIRIMDIR, HALKLAR BU GERÇEĞİ ACİLEN KAVRAMALIDIRLAR..

 

Ortadoğuda ortadoğulu halklar, Kurdistanda Kurdistani tüm parti örgüt, basın-yayın araçları, stk’lar artık kurd çocukları başta olmak üzere gençliğin faşist ulus devlet, terör ordu-örgüt ve lejyonları tarafından kullanılmaması için seferberlik içine girmelidirler..

 

Çünkü covid-19'la dünya gençliğine, insanlığa soykırım ve sıfırlanma dayatılmıştır. Gençleri bilimden, özgür irade ve düşünceden bilim-teknoloji ve eğitimdem koparan faşist ulus devletle, dinli-dinsiz terör lejyonları ortaklaşa filistinden afganistana bütün halklara demoralizasyonu dayatarak soykırıma uğratmaktadırlar. Bu soykırım ve Demoralizasyon insan ırkını yok etme, düşürme-kölelştirme için siyon-vahşi kapitalin covid-19 operasyonu ile tüm gezegene yayıldı.. 

 

Bu gerçekten dolayı insanların bir an önce ırk-dil-din-mezhep modlarından çıkıp soykırımcı-siyonist vahşi kapital aile ve firmalara karşı harekete geçmelerini kaçınılmaz kılmaktadır.. İnsan topluluklarının en büyük düşmanları kendi cehaletleridir. Siyonizmin yüzyıllardır geznimize dayttığı soykırımı çözememe toplumların kendilerine ve dünya halklarına en büyük ihanetleridir.. Bu uyku durumu aşılamasa tüm insanlık soykırım ve kölelikle düşürülecektir.. Yani şu anda yaşadıklarımız dah iyi günlerimiz.. Siyonizmin gıda-genom silahları yavaş yavaş insan soyunu maymun ve fareye çevirirken.., covid-20-21, aa nihaye bir nükleer savaş ve saldırıyla tüm ulusları düşürceklerdir..

 

Bu büyük saldırıyı önelmenin ana yolu dünya geneli dengeli nüfus planlaması, Afrika -Amerika, Rusya, Ortadoğu.. Dünya haklarının ırk-dil-din-mezhep üstü federasyonlara geçmesi vahşi soykırımcı kapitalizmi tarihe gömmeleri gezgendeki tüm faşist ulus devlet aygıtını yok etmeleri gererkmektedir..

 

Demoralizasyon (insanları sürekli devlet-terör, din-mezhep, ideoloji, darbe, diktatörlük, mafya-çete.. vb. araçlarla stres-baskı  altında tutatrak doğru düşünmelerini, muhakeme ve mantık güçlerini yok etme, toprak-tohumla, genomla oynama, uydular dahil edilerek, biyolojik, teknolojik araçlarla saldırılar..)  insanlığa karşı en büyük ve en derin soykırım saldırısıdır., insanlığa karşı işlenen en büyük suçlardan biridir. Mevcut devlet aygıtı, mevcut eğitim sistemi nendeniyle dünya halkları bu ölümcül gerçeğin farkında değillerdir. Soykırımcı siyonist kapitalizim demoralizasyonu tüm insanlığa yüxzyıllardır dayatarak insan soyunu yok etmektedir. Dikkat edilirse siyonist-aile ve firmalar dışında kalan dünyanın zeki tüm çocukları kripto-sanal ve diğer para kazanma yemleri beyinleri doldurulurken.. Bu anlamda iyi para kazanadım, kaybettim ikilemi ile insanblığa yararı olabilecek binlerce genç intihar, cinayet vb. araçlarla yok edilmektedir..  


Hakeza dünya geneli basın yayın araçlarıda, eğitim sistemide büyük oranda dünyaya demoralizasyonu dayatan faşist ulus devlet aygıtı gibi soykırımcı siyonist emperyalizmin firma ve ailelerinin güdümündedir..

 Basit bir örnekle açıklayalım. Doğru-dürüst eğitim almayan, faşist devletle, dinli-dinsiz terör lejyonları, mafya ve çetelerle kuşatılan, baskı altına alınan, bilim teknolojide, üretimde  geri kalan her toplum hiçbirşey yapılmasa dahi birbirlerini yok eden hayvanlara dönüşmektedirler. Örneğin şu anda bilim ve teknolojide geri kalan, yüzyıllardır beyinleri ırk-dil-din-mezhep ve izimlerle dumura uğratılan milyarlarca insan; siyonist-emperyal firmaların bir dünya savaşı aracı olan virüs yada covit-19 operasyonu karşısında savunmasız soykırıma açık koyun sürülerine dönüşmüş bulunmaktadırlar..

 

Yani demoralizasyonla kuşatılşan toplumlar kısa-uzun vadede soykırıma açık hayvan sürülerine dönüşmektedirler.. Buda  1-2 yüzyıl içinde hedef halklar faşist ulus devleti ve terör lejyonlarını durduramazlarsa.. Hepsi covit-20, 21 vb. operasyonlarla, siyonist kapitalizmin bilinen bilinmeyen silahları ile  yok edilecek, tarihten silinmeleri anlamına gelmektedir. Milyarlarca insanın zekası ile donatılan bir yapay zeka silahı-bir robot silah istediği anda hedef kitleyi isterse maymun ve fareye çevirir; isterse toptan yok eder.. 

 

Bakın faşist tc devleti siyonist israil karşıtı görünüyor, ama onların birer biyolojik silahı olan ürnüleri, ticareti ülkemizi baştan başa sarmış bulunmaktadır. Ülkemizin bütün kaynaklarına çökmüş bulunmaktadırlar..  Ticari-siyasi, ekonomik vb. tüm ilişkiler en üst seviyelerden sürmektedir. Doğal şekerimiz yok edildi.. yerine küresel siyonist cargil firmasının nşb leri gdo ları doldu.  TC ne natodan, nede israilden, nede abd den  kopmuyor..

 

Tarım-toprak-su ve havamızı bile siyonist firmalarla onların tc içindeki ayakaçıları ele geçirmeye başladılar..

 

Filistinden afganistana halklar faşist ulus devletle terör lejyonlarını hal etmese bu devasa coğrafya ırk-dil-din-mezhep-izim üstü bir siyasal birliğe kayılmasa..

 

Bu yüzyılla önümüzdeki yüzyıl içinde ne filistinli, ne kurd, ne turk, ne fars, ne ermeni-azeri, rum-rus hiçbir halk kalmayacaktır..

 

Siyonist isrsaili bir ur gibi ortadoğuya çakan küresel gıda-genom-tohum, toprak, silah, ilaç, bilişim firmaları .. Filistinden rusyaya tüm halkları devlet ve terör lejyonlarını da kullanarak yok etmektedirler..

 

VE SİYONİZİM BİZİ LEBLEBİ GİBİ HARCIYOR..

 

İt-at-eşek,fişek.. Operasyonunda subayımız şehit düştü, astsubay ve cocukları yolda araba takla atdı kurtulan olmadı, asker, özel tim helikopter dustu kurtulan olmadı, kalp krizinden beyin kanamsından gitdi, covite yakalandı kurtulmadı.. ve siyonist israil uzaya uydu göderdikten sonra iran içinde ki siyonist ayakları ile, yapay zekayı da kullanarak  (cihazı yakın bölgeye koy taliamtı ver hedef kişi kitle istediğin gibi yok ediyorsun.. yani teröriste de ihtiyacın yok) iranli bilim adamı muhsin fahrizade, Kasım süleymani gibi insanları leblebi gibi harcadılar.. Filistini işgal etme yetmedi, Filistinli cocukları artık bombalarla parçalıyıp birde dans ediyorlar, ve yahudi halkının beyni okadar yıkanmışki insanın düşebileceği en alt sweviyey düşmelerine rağmen bunu üstünlük zan ediyorlar..

 

 

 

Ve artık hergün her saat kırmızı, gri, siyah, mavi katagorideki terörist öldürüldü.. Yani pkk içinde kurt kökenli kim varsa terör örgütü ve faşist ulus devletler birlikte çok ustaca yok ediyorlar..

 

İstisnalar dışında siyonist-emperyalizmin ajanlarına dönüşen siyaset-stk-basın-yayın.. bu hayati bilgileri halklara taşımayarak bütün halkların 1-2 yüzyıl içnde toptan yok olmalarını sağlamaktadırlar..

 

Bu devasa coğrafyada Filistinden Rusyaya soykırım çemberine alınan halklar, uyanıp faşist-siyonist ulus devletlerle onların alana döşedikleri terör lejyonlarını gömmmeseler  siyonist olmayan yahudiden, ruma rusa kurde turke farsa..  bütün halklar yok  edilmektedirler. Filistinden Rusyaya halklar uyanmasa siyonist terörizm tümünü gezegenden silecektir..

 

İşaret ettiğimiz şifreleri halklar almada geç kalırlarsa, iklim silahları ile -kuraklık-sıcaklık, covit gibi virüs oyunları ile, deprem, tufan-tsunami vb. haarp tekniği saldırılarla milyarlar kırılacak.. uyandıklarında iş işten geçecektir.. Son bir yüzyıldır siyonist israil örneğinde de görüldüğü gibi siyonizim canınza, malınıza ülkenize torağınıza herşeyinize konduğunda gıkınız çıkmayacak. dayatılan soykırım gasp teröre teslim olacak köleleşşeksiniz, dilediğini filistin syria, ırak,irsan tc, kurdistan-afganistan-uygur, ermenistan.. görüldüğü gibi  kırmaktalar, dilediklerini de köle olarak kullanmaktadırlar. Şimdi devletlerin ezici çoğunluğunda sermaye-siyaset, milli güvenlik.. çokaz istisna dışında hepsi bunların kravtlı yularlı köleleri..

 

ETİKETLER : ORTADOĞUDA DEVLET-ÖRGÜT İKİLEMİ İLE SOYKIRIM..
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA