TRABZONLU 19 YAŞINDAKİ GENCİ FRANSADA KATL ETTİLER..

Paris'te güzel sanatlar fakültesinde mimarlık eğitimi gören 19 yaşındaki Trabzon’lu Akın Genç, okul çıkışı evine giderken kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin açtığı ateş sonucu başından vurularak katl edildi..  
Bu haber 2022-12-20 06:17:20 eklenmiş ve 742 kez görüntülenmiştir.

TRABZONLU 19 YAŞINDAKİ GENCİ FRANSADA KATL ETTİLER..

 

Paris'te güzel sanatlar fakültesinde mimarlık eğitimi gören 19 yaşındaki Trabzon’lu Akın Genç, okul çıkışı evine giderken kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin açtığı ateş sonucu başından vurularak katl edildi..

 

 

TC adıyla ülkemizi yüzyıllardır işgal eden siyonist soykırımcı teröristler, kapitalistler tc kurulduğundan beri sağ-sol, kurd-turk, din –mezhep oyunları ile vatandaşlarımızı katl etmeye, faili meçhule uğratmaya devam ederlerken, yurt dışında da vatandaşlarımızı katl etmeye devam ediyorlar..

 

Geçen 10 yıllarda Ahmet Kaya, Yılmaz Güney gibi halkın sayısız çocuklarını Fransalara, Avrupalara kaçırtıp oralarda kanser bulaştırarak, dinli-dinsiz terör örgütlerine yem yaparak  katl eden siyonist teröristler.. Anadolu-Mezopotamyalı bir çocuğu imha edilmesi gereken bir düşman olarak gördüklerinden.. Tek-tekte değil Rojava (Syria), Irak iran da gördüğümüz gibi Halep gibi şehirleri nüfusları ile yok ediyorlar.. Siyonist-terörist molla rejmi açık açık bir av hayvanı gibi vatandaşlarını avlamaktadır.. Nato teröristlerinin başını çektiği 30-35 devlet Ortadoğulu Suni Müslümanları, Kurd-Turk-Arabı kırarken.. Alana döşediği dinli-dinsiz terör lejyonları ile de Ortadoğulu halkların çocuklarını birbirine kırdırmaktadır..

 

Paris'te güzel sanatlar fakültesinde mimarlık eğitimi gören 19 yaşındaki Trabzon’lu Akın Genç’i başından vurarak katl ettiler.. Ülkemizde ve Dünyada bu yönlü katliamların en büyük hedeflerinden biri demoralizasyondur..  Demoralizasyon Nedir Tıklayınız..

 

Sosyal medyadan birçok dernek ve hemşerimiz katl edilen vndaşımızı için taziye mesajı yayınladılar, sosyal medyadan..

Paris'te güzel sanatlar fakültesinde mimarlık eğitimi gören 19 yaşındaki Trabzon’lu Akın Genç, okul çıkışı evine giderken kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin açtığı ateş sonucu başından vuruldu.

Genç kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine sabr- ı cemil ve metanet diliyorum.

 

Faşist ulus devletlerle, dinli –dinsiz terör lejyonları ile dünyamızı saran nato vb. siyonist-terörist örgütlerle, bunları besleyen küresel soykırımcı aile ve firmalar olduğu müddetçe ne dünyamızın, nede insanlığın bir geleceği olmayacaktır..    Masum her vatandaşımız yada dünyadaki insan katl edildiğinde bilinki ülkemizi ve dünyayı yüzyıllardır işgal etmiş bulunan siyonist soykırımcı kapitalist teröristler ve tetikçileridir.. Bütün insanlık bu soykırımcı teröristlerin avına çıkmadıkça da soykırım, gasp, cinayetleri insan soyunu tümüyle sıfırlayana kadar giderek artacaktır..

 

 

BOP NEDİR MÜSLÜMANLARI NEDEN KIRIYORLAR..

 

Mezopotamya-Kurdistan-Ortadoğu Siyonist Terörizim, Terörist İsrail, Siyonist Terörist Molla rejmi Müslüman halkları nasıl kırıyorlar..  Siyonist Terörizimin Ortadoğu Projesi Nedir.. Bu projede Terörist Molla Rejminin misyonu nedir..

Hepsi Alttaki Videolarda..

ORTADOĞU PROJESİ NEDİR..

https://www.youtube.com/watch?v=tjjtA-maZfY

 

Saadet Partisi ve İran'da Kutsal Seks

(28) Saadet Partisi ve İran'da Kutsal Seks - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=FcHXfHLLtcw

 

Rusya Müftüsünün, Şia'nın Gizli Dünyası Hakkındaki Hatıratı

 

(28) Rusya Müftüsünün, Şia'nın Gizli Dünyası Hakkındaki Hatıratı - YouTube

 

 

 

 

ETİKETLER : Paris'te güzel sanatlar fakültesinde mimarlık eğitimi gören 19 yaşındaki Trabzon’lu Akın Genç okul çıkışı evine giderken kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin açtığı ateş sonucu başından vurularak katl edildi..  
Diğer Genel-Güncel haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA