TERÖRLE MÜCADELE AK PARTİLE MÜCADELEYE EVRİLDİ..

TERÖRLE MÜCADELE AK PARTİLE MÜCADELEYE EVRİLDİ..
Bu haber 2022-09-03 07:41:58 eklenmiş ve 2156 kez görüntülenmiştir.

 

TERÖRLE MÜCADELE AK PARTİLE MÜCADELEYE EVRİLDİ..

 

Bilindiği gibi TC rejmi bir soykırım ve diktatörlük rejimidir. TC kurulurken Müslümanların-Kurdlerin, VATANDAŞIN  soykırımı üzerine kurulan bir rejim.. Göbekten siyon kapitale bağlı olan ve halen gizlenen rütbeli teröristler normal askerin arkasına silahı dayayıp Dersim, Ağrı-Zilan-Kocgiri,Van.. Erzincan-Sivas.. 1-10 yaşındaki çocuktan yaşlı kadına milyonlarca kurdü ve müslümanı katl etmenin yanı sıra istiklal mahkemeleri denilen uydururk terör mahkemeleri ile de halkı biçip gittiler.. Rejimin bu büyük soykırım oyunu görülmesin diye sahte bir ermeni soykrımı oynunu ustaca sergilediler ve hala bu senaryoyu ısıtıp-ısıtıp yedirmeye çalışıyorlar..

 

 

HABERİN FOTO  GALERİSİ..

 

Ülkenin belkemiği olan Kurdi-Müslüman  nüfus kırılırken günümüze kadar bu soykırımcı rejim  ve sahte kurucuları hakkında tek bir dava açılmadığı gibi..  TC rejmi sayesinde artık nüfusun kırıldığı tüm bölgelerde nüfusumuzu kıran siyonist terörist firmalar madenlerimize, sularımıza, ovalarımza, topraklarımıza (rio trinto-cargill gibi..) dadandılar. Aynen Afrikada maden bulunan bir köy gibi.. Siyon kapitalist sergerdeler köylüyü kırıp gömüp üstüne tesislerini inşa ettikleri gibi :

 

100 yıldır Anadolu-Mezopotamya nüfusunu kırıp, soykırıma uğratıp firmalarıyla, tc rejmiyle, içerdeki ajan –kripto işbirlikçileri ile ülkemizi her alanda işgal etmiş bulunmaktadırlar. 100 yıllık mevcut devlet-siyaset tc rejimi eliyle ülkemizi her alanda işgal etmiş bulunmaktadırlar..

 

Ve iyi bakın özellikle Muhalefet partilerinin hiçbiri ülkemizin bu yönlü siyonist-terör tarafından işgal edildiğini bu derin işgal sonlanmadıkça, bu soykırımcılardan hesap sorulmadıkça, tc rejimi yıkılmadıkça.. 80-90 milyon vatandaşın soykırıma açık bir koyun sürüsü olduğunu tek bir kelime ile açıklarlar, nede dkunurlar.. Bunların tepesindekilerin ekseriyası ise siyonist terörizmin kullanımlık maşa ve köleleridirler..  

 

Osmanlı Padişahı Sultan Abduazizin haliyle, yapılan darbeyle  başlayan bu 300 yıllık süreçten günümüze en azından 15-20 milyon Anadolu-Mezopotamyalı nüfus soykrıma uğratılarak terörist israile giden yol açtılar.. Osmanlının hiristiyan nüfusunu sahte kurtuluş savaşı ile hal ettiler, yahudileri yahudi hitlerle soykırıma uğrattılar.. Terörist israili inşa edip Anadolu –Mezopotamyayı tc rejimi ile işgal ettiler..

 

Ülkemizi yüzyıllardır işgal eden bu siyonist teröristlerin sermaye-siyaset-askeriye-istihbarat, basın-ayayın.. Ayakları ile bırakın deşifre ve yakalanmalarını.. TC rejminde şu anda iktidar da muhalefet de hala bunlara çalışıyor..

 

Basından birkaç haber terörle mücadelenin nasıl ak parti ile mücadeleye dönüştürüldüğünün en iyi ispatı..

 

Şu anda ülkemizde siyonist-kapitalist derin işgalci TC rejmi ve bileşenleri.. Yüzyılların tecrübelerinden faydalanarak.. Azçok kendilerini deşifre eden AKP’ye yönelmiş bulunmaktadırlar..

 

90’lardan 2000’lere kadar rejim ve terör lejyonlarının ortaklaşa kırdığı asit kuyularına atarak eritilen, buharlaştırılan, soykırıma uğratılan Kurd şimdide kemikleri torbalara koyularak ailesine teslim edilmektedir..

 

Rejim kurulurken 1950-60 lara kadar fiziki kültürel soykırımın yanı sıra marshall planları ilede biyolojik saldırıya geçerken.. Bir diğer soykırım ise rejim 80 darbesi, 90 lardan günümüze milyonlarca vatandaşın hakkını, hukukunu gaspetmiş, günümüzde ise nüfusun büyük bir bölümünü ajan hukuk büroları ile çembere almış, vatandaşın evi, arazisi, hayvanı, ülkesi, tarımı.. akla gelebilecek herşeyi ablukaya alınmıştır.. Vatandaşın iş-siyaset-bilim-teknoloji.. Alanlarında gelişmemesi, düşünmemesi, içine alındığı soykırım çemberlerinin görülmemesi için..  için 80-90 milyona demoralizasyon politikası dayatarak soykırım her alanda daha da şiddetlenerek sürmektedir..  ((Demoralizasyon Nedir-Nasıl Bir Soykırımdır Tıklayınız.. ))

 

Bütün bunları yapan siyon kapital ajan yapılanma bu rejmi değiştirmek için yola çıkan AKP’yi felaket bir şekilde kullanmaya.. Yüzyıllardır süren soykrım oyunlarını akp iyle yapılmış, yapmış gibi algılarla akp yi yerle bir etmektedirler.. AKP’nin  etraf coğrafyada Rojevada kurd kültürünü dilini yasaklaması, batı illerinde ülke genelinde yaptığı tüm etkinliklerinde kurdi birtek müzik parçasına yer vermemesi.. TC rejminin sahte türk ırkı, sahte kurtarıcılarına sarılması, rejimi kutsaması, rejimin bekçisine –tetikçisine dönüştürülmesi.. Bu rejmin yıkılması, anadolu birleşik devletleri gibi bütün halkları kapsayan bir yapıya dönüşmesi iddiasından vazgeçmesi..  Siyasetle terör alanını birbirine karıştırması.. Kısacası akp siyonist-terörizim ve bileeri tarafından ele geçirilmesi.. Ülkemizi hızla iç savaşa ve kaosa sürüklerken..

 

AKP iktidarında Kurdlerle vatandaş tc rejminin vatandaşla nasıl oynadığına.. dair hergün çarpıcı örnekler ortaya konmaktadır.. AKP hdpli siyasetçileri, muhalifleri siyasi yoldan deşifre yerine tutuklaması, onları mağdur ve kahramanlar rolüne çekmesi.. Ali Boçnak gibi yaşlı, ehli iman  hasta kurdlerin mazlumiyetini görmemesi.. Faşist ulus devletle terör lejyonu pkk nin ortaklaşa kırdığı kurdün kemiklerini torbalarla ailelerine teslim etmesi.. Güzel soyadlı hdpli vekilin güzellemeler yapılarak yakalanması.. 

 

Bu operasyonların hepsinin çıktığı tek kapı.. Proje tc muhalefetini açık ara iktidara taşımanın cia-mosand-m16 operasyonlarlarıdırlar.. Ve bütün bu operasyonlar akp eliyle yapılmaktadır.. Bazen akp bir ilçesine gidip bu yanlışları aktarmaya çalışan akpliler ise partiyi ele geçiren kriptolarca sürekli engellenmekte gizlenmektedir.. Bu yönlü bilgilerin cimere ulaşılması engellenmektedir.

Gariban erdoğana tek adam gazı verilerek yanlızlaştırılarak bitirilirken.. Bahçeli de aynı şekilde kripto-ajan yani en iyi türk rolüne bürünelerce yiyeceği içeceği ile oynanarak.. Erdoğmanda bahçelide bitkisel hayta çekilmektedirler..

 

Kıacası yüzyıllardır ülkemizi işgal eden siyon-kapital yapılanma siyasi partileri üstten ele geçirmiş ülkemizin tüm kılcal damarlarına kadar yayılmıştır.. Milli-yerli aktörleri binbir oyunla çökertirken.. Kendi ajanlarınıda kurtarıcı rolleriyle süsleyip halkın önüne çıkarmaktadır..

 

Cinyatleri ve soykrımları işleyen siyon-kapital, derin işgalci tc rejminin ajan yapılarının kendi bütün soykırım suçlarını devlet olayını kullanarak ustaca akpnin sırtına nasıl yüklediklerini de ibretle canlı-canlı izilyoruz..

 

İşte basından birkaç cia-mosand-m16 operasyonu.. Ve bunların faturası tümüyle akpeye.. Şimdi 20 yıldır akpye ölümüne destek veren vatandaş bu derin işgali çözemese.. Önümüzdeki yıllarda tc geneli iç savaş kaçınılmaz olacaktır..

 

 

HABERİN FOTO  GALERİSİ..

 

İşte basından birkaç örnek..

 

 

Kürtçe mevlit okuduğu için tutuklanan 76 yaşındaki Ali Boçnak cezaevinde öldü

 

Kürtçe mevlit okuduğu gerekçesiyle Patnos L Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunan 76 yaşındaki Ali Boçnak vefat etti. Boçnak için 'Cezaevinde kalabilir' raporu verilmişti.

 

YURT DIŞINA KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALANDI

 

Terör örgütü PKK/KCK aracılığıyla yasa dışı şekilde yurt dışına çıkış arayışında olduğu öğrenilen Semra Güzel, MİT ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün ortak operasyonuyla yakalandı. Güzel, İstanbul'dan 59 DG 606 plakalı araç ile Edirne'ye giderken, "göçmen kaçakçılığı", "resmi belgede sahtecilik" ve "konut dokunulmazlığını ihlal" suçlarından kaydı olan sürücü Aladdin G. ile "terör örgütü propagandası yapmak"tan kaydı bulunan Fırat D. ile birlikte yakalandı.

 

O torbadaki kemikler ülkenin fotoğrafıdır

 

Siyasî iktidarlar değişir, ekonomik bunalım er geç bir gün hafifler, ama bir toplum insanî değerleri unutup vicdanını yitirmişse ülke o zaman gerçekten çöker

 

Bu örnekler terörle mücadele değildir. Bu örnekler terörle mücadlenin akpyi çökertme mücadelesine nasıl çevrildiğinin cia-mosad-m16 operasyonlarıdırlar.. Ve bu operasyonlar Roboski vb. operaslarla sayısız çoğaltılabilir..  Ve ne yazıkki ak partide bunları kitleye taşıyacak örgüt ve teşkilatlanma kalmadı.. Saftirik siyonistlerin kullandığı birsürü davar koltukları kapmış, rant peşnden koşarak günlerini tamamlarken.. Bu salaklık devam ederse.. Rejim akp eliyle ülkemiz  vatandaşını Milliyetçi-Müslüman kesimleri ve Kurdleri 2. bir soykırım dalgasına çekmektedir.. 

Ak Parti acilen içini temizleyip.. TC rejmini kökünden değiştirecek devrimci bir yapılanma ile sahaya çıkarak  terör –gasp-cinayet , tecavüz gibi ağır suçlular dışında genel afı.. Örneğin Selahattin Demirtaş gibi siyasi aktörlerin tutukluluğu bile akpartiyi yıkmaya yetmektedir.. Ve Irk-dil-din –mezhep üstü Anadolu Birleşik Devletleri gibi bir siyasal çıkışa kaymasa..

Marulla kemalin siyon patronlarının istedikleri gibi harcayacakları piyonlara dönüştürlmektedirler..

 

Korkunun ecele faydası yok. Akp ya devrimci özüne dönüşüp mücadeleyi bir üst boyuta taşıyacak, yada siyonist soykırımcıların eline düşüp soykırıma açık koyun sürülerine dönüşecek..

 

AKP Rusyayıda ikna ederek Büyük İskenderin haritasında siyonizme –soykırıma yönelmedikçe.. Afrikadan Asyaya asla hiçbir halkın çıkışı olmayacaktır.. Kölelik soykırım kaderimiz olacağı gibi, topraklarımzda 300 yıldır süren derin işgal ve soykırım yüzyıllar boyu dahada şiddetlenerek  sürecektir..

ETİKETLER : TERÖRLE MÜCADELE AK PARTİLE MÜCADELEYE EVRİLDİ..
Diğer DKM-Analiz haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA