HEMŞERİLERİMİZİ BİNLERİN KATILIMI İLE HAKKA UĞURLADIK..

İçine girdiğimiz Haziran Ayında da birçok hemşerimizi genç yaşta kal krizi, beyin kanamsı gibi nedenlerden hakka uğurladık.
Bu haber 2022-06-24 10:52:59 eklenmiş ve 2824 kez görüntülenmiştir.

 

HEMŞERİLERİMİZİ BİNLERİN KATILIMI İLE HAKKA UĞURLADIK.. 

 

İçine girdiğimiz Haziran Ayında da birçok hemşerimizi genç yaşta kalp krizi, beyin kanaması gibi nedenlerden hakka uğurladık. 

 

40’lı 50 li yaşlarda haytalarını yaşmadan birçok hemşerimiz aramızdan ayrılıyor. Bu hafta yine kalp krizi sonucu Remzi Yıldız (40), Cafer Yıldız hakkın rahmetine kavuşarak aramızdan ayrılan hemşerilerimiz oldular.

 

Yine geçen haftalarda Beykoz Soğuksuda İkamet eden Cemal Yıldız, Sarıyer’de İkamet eden hemşerimiz Turgut Yılmaz ve İş Adamlarımızdan Cahit Kılıç’ı da benzer nedenlerden genç yaşta kaybettik.. Ve Son Yolculuklarında Onbinler hemşerilerimizi birlikte hakka uüurladılar.. Milyonlar dualarını esirgemediler..  

 

Doğu Medya ve STK’larımız adına , yakın zamanda kayb ettiğimiz hemşerilerimiz başta olmak üzere vefat eden tüm hemşerilerimize Allahtan Rahmet aile ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz..

 

 

HABERİN FOTOĞRAFLARI TIKLAYINIZ..

 

 

STK’LAR ANİ ÖLÜMLERİN EN BÜYÜK NEDENİ DEMORALİZASYON ve STRES OLDUĞUNU BELİRTTİLER..

 

Ülkemizde rejmin uyguladığı demoralizasyon politikaları sonucu birçok hemşerimiz haytalarını yaşamadan hayata veda ediyorlar. Ağır yaşam koşulları ve sürekli olarak rejim ve rejmin politikaları sonucu demoralizasyonun pompalanması sonucu birçok hemşerimiz genç yaşlarda kalp krizi, beyin kanamsı, stresin getirdiği binbir hastalığa yakalanarak genç yaşta aramızdan ayrılmaktadırlar. Genle anlamda TC vatandaşlarının ekseriyası sinsi bir soykırım operasyonu kıskacında demoralizasyon politikaları soykırıma uğramakta, imha edilmektedirler.. (Demoralizasyon nedir nasıl işliyor tıklayınız..)

 

ETİKETLER : İçine girdiğimiz Haziran Ayında da birçok hemşerimizi genç yaşta kal krizi beyin kanaması gibi nedenlerden hakka uğurladık.
Diğer Kultur-Sanat-Yasam haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA