NEBİOĞLULAR BİRTEK TOPLANTIDA 1,5 MİLYONLUK BİR BÜTÇE OLUŞTURDULAR..

Hoc-Fed üyesi Nebioğlu Derneği İst. And. Yakasında Sultanbeyli İlçesinde deklerine yer alma kararı aldılar..
Bu haber 2022-05-09 06:46:46 eklenmiş ve 3779 kez görüntülenmiştir.

 

NEBİOĞLULAR BİRTEK TOPLANTIDA 1,5 MİLYONLUK BİR BÜTÇE OLUŞTURDULAR..

 

Hoc-Fed üyesi Nebioğlu Derneği İst. And. Yakasında Sultanbeyli İlçesinde deklerine yer alma kararı aldılar..

 

2001 Yılında kurulan, Hocvan Dernekler Federasyonunun (Hoc-Fed) kurulmasında öncülük eden hocalarımızdan Abdurrahman Mavzerin’de bir-iki dönem başkanlığını yaptığı Nebioğlu Derneği İstanbul Anadolu Yakasında da derneklerine yer alma kararı aldı.

 

Nebioğlu’nda Refik Süt’ün başkanlığa gelmesiyle birlikte İstanbul Anadolu Yakasında da yer almaya karar veren Nebioğlular Pazar günü Ataşehir Küçükbakkalköy’de yer alan Nebioğlu Dönerde bir araya geldiler..

 

Nebioğlu Derneğinin Esenyurtta bir dernek yeri olduğu gibi  Hoc-Fed üyesi dernekler gibi birçok etkinliğini de federasyonun ana binasında icra ediyordu. Dernek her yıl dayanışma gecesi, piknik, iftar yemekleri vb. etkinliklerle, üyelerinin düğün-mevlit-cenaze, iftar  vb. etkinliklerinde de üzerine düşeni fazlasıyla yapan bir STK olarak öne çıkmaktadır.. 

 

İki dönemdir başkanlık yapan Refik Süt başkanlığındaki yeni yönetim birbirinden başarılı etkinliklere, faaliyetlere imza atarken.. İstanbul Anadolu Yakasında da yer alam konusunu Nebioğlu İş Dünyasının seçkin üyeleri ile tekbir toplantıda bitirdiler..

 

Toplantının Moderatörlüğünü Haciali Dernek Başkanı Yaşar Gökdemir Hoca yaparken, Açılış konuşmasını Başkan Refik Süt Yaptılar..

 

SÜT MİSAFİRLERİMİZİ KARŞILAYACAK BİR YERİMİZ YOK..

 

Toplantının açılış konuşmasını derneğin kuruluşundan bugüne emeği geçen herkese teşekkür ederek başlayan Süt, İstanbul geneli nüfus yoğunluğumuzun en fazla olduğu bölge İstanbul And. Yakası ve ilçe olarak ta en çok Sultanbeyli’de bulunuyoruz.. Bir siyasi parti, STK bizleri bu bölgede ziyarete gelmek istediğinde nerede karşılayacağız, Bugün federasyonuuza üye birçok derneğimizin plaza gibi merkezleri, bölgede ise çok amaçlı kültür merkezleri var. Bizim neden olmasın diyerek tüm katılımcıları selamladı..

 

Başkan Refik Süt, Şu anda toplantımızı idare eden Yaşar Hocanın başkanı olduğu Hacıalililer  4-5 yıl içinde hem derneklerine mülk aldılar, hemde memlekette çok amaçlı kültür merkezlerini yapıp bitirdiler.. Bu başarılarından dolayı kendilerini kutluyorum.. Aynı başarının Nebioğullarının da göstereceğine inancım tamdır. Bu eksikliklerimizi gidermek için buradayız..

 

Toplantıda Nebioğlu İş Dünyası Dernek  Yönetimi ile birlikte komisyon kurdu.. Komisyon toplantıya katılmayan iş dünyasına da ulaşarak mülkiyet için 1,5 milyonluk bir bütçe oluşturma kararı aldı..

 

Geçen haftalarda Qımıli Derneğide iş adamı Volkan Kaya öncülüğünde toplanmış benzer bir karara imza atarak mülkiyet sorununu çözmüşlerdi.. ((İstanbul’da Qımıli Masası Tıklayınız..))

 

HABERİN FOTO GALERİSİ TIKLAYINIZ..

 

Nebioğlu Genç İş Dünyası gurur duyulacak bir duyarlılıkla kendi aralarında dernek yönetimini de içine alarak bir komisyon kurarak derneğin mülkiyet sorununu birtek toplantıyla çözdüler. Burada Refik Süt başkanlığındaki Nebioğlu Derneğini ve toplantıya başkanlık eden, bir aylığını da bağışlayan  Haciali Derneği Başkanı Yaşar Hocayı, mekanlarını açan ve üzerlerine düşeni yapan Bülent Mavzer ve Şenol mavzeri de tebrik ediyoruz ..

 

Toplantının bitiminde iş dünyası ve yönetim Nebioğlu Döner işletmecilerine teşekkür ederek toplu hatıra fotoğrafı çektirdiler..

ETİKETLER : Hoc-Fed üyesi Nebioğlu Derneği İst. And. Yakasında Sultanbeyli İlçesinde deklerine yer alma kararı aldılar..
Diğer STK-Dernekler haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA