İSTANBUL’DA QIMILİ MASASI..

Qımıli (Otbicen) Derneği mülkiyet sorununu gidermek için, İstanbul Avrupa Yakasının en önemli et mekanı olan Habiplerde bulunan Kasap Gökhan’da bir araya geldiler..
Bu haber 2022-04-27 07:28:37 eklenmiş ve 5562 kez görüntülenmiştir.

 

İSTANBUL’DA QIMILİ MASASI..

 

Hocvan Dernekler Federasyonu (Hoc-Fed) üyesi, federasyonun kurucu derneklerinden olan Qımıli (Otbicen) Derneği mülkiyet sorununu gidermek için, İstanbul Avrupa Yakasının en önemli et mekanı olan Habiplerde bulunan Kasap Gökhan’da bir araya geldiler..

 

Bölgemizin önde gelen iş adamlarından Volkan Kaya (X1) sponsorluğunda bir araya gelen,  birlikte iftarlarını açan Qımıli  iş dünyası kendi derneklerine yer alma gündemi ile toplandılar.

 

AÇILIŞ KONUŞMASINI KAYA YAPTI..

 

 Toplantıda açılış konuşmasını yapan iş adamı Volkan Kaya, İstanbul’da bizler herkesin masasındayız, ama kendi masamız yok. Kaya, bizler varlıklı olabiliriz, birçok alanda önde olabiliriz ama akrabamız, köylümüz, hemşerimiz, bölgemiz geri kalmışlık çemberinde ise bizim ileride olmamızın fazla bir önemi yok.  Ben değil biz olarak daha nasıl güçlü olabiliriz yönünde kurumsal eksikliklerimizi gidermek için bir araya geldik dediler.  Yaşadığımız şehirde kendi masamızı oluşturmak için bir araya geldik ortaya koyduğunuz duyarlılıktan dolayı hepinize teşekkür ediyoruz dediler. Kayanın konuşmasının ardından Qımıli iş dünyası sohbet ortamında görüş alış verişinde bulundular..

 

 

DAKİKALAR İÇERİSİNDE 1 MİLYONLUK BÜTÇE OLUŞTURDULAR..

 

STK alanında aktif misyonu ile öne çıkan derneğin 3-4 dönemdir derneğin  başkanlığını yapan  dernek başkanı Aşkın Şit ,  göreve geldiklerinden beri  en büyük projelerinin derneği mülkiyete kavuşturma olduğunu, bundan dolayı Volkan Kaya başta olmak üzere bir araya gelen, bizi bir araya getiren  köyümüzün iş dünyasını kutluyorum,  bu ayın sonunda yapılacak olan kongrede tekrardan başkan adayı da  olduğunu açıklayan  Şit, yer alma  komisyonu kurulması önerisi de kabul edildi..

İftarın ardından katılımcılar yer alma komisyonu kurdular.. Dakikalar içerisinde 500 bin ile 1 milyon arasında bir bütçe oluşturuldu..

 

ŞAİR TELE KONFERANSLA TOPLANTIYA KATILDI..

 

Qımıli iş dünyasının toplantısına çeşitli nedenlerden katılamayan yöneticiler, iş adamları, mesajla alınan karara mutabık kalacaklarını belirtirlerken.. Qımıli’li olan Ak Parti Dil Ovası Belediye başkanı Hamza Şair’de tele konferansla toplantıya katılarak derneğe yer alınmasında üzerlerine ne düşüyorsa yapacaklarını ifade ettiler..

Toplantıya katılan Qımıli iş-stk dünyası temsilcileri yaklaşmakta olan Ramazan Bayramını da kutlayarak, bölgemiz başta olmak üzere tüm İslam Dünyasının Bayramını kutluyoruz dediler..

 

 

HABER FOTO FGALERİ TIKLAYINIZ.. 

 

 

DİPNOT X1

Volkan Kaya, Bölgemizin iş-stk dünyasının toparlanmasında en önemli aktörlerden biri olan Volkan Kaya 80’lı yıllardan beri iş dünyası içinde.

Gıda-İnşaat –Turizm –Hizmet sektörleri başta olmak üzere birçok sektörde önlerde olan Kaya STK alanına yaptığı katkıları ile de öne çıkan bir isim.. Yüzlerce hemşerimizin iş-istihdam sahibi olmasında da önemli bir aktör.

Ülkemizin 90’lı yılların karanlık atmosferinden çıktığı 2000’li yıllardan günümüze  bölge STK yapılanmamızın toparlanması, rayına oturması  yönünde bizleri harekete geçiren, sadece bölgemize değil; ülke ekonomisine de önemi katkı ve katma değer katan iş dünyamızın  en önemli, önde gelen aktörlerden biri..

 

Kaya, içinde olduğumuz yüzyılla önümüzdeki yüzyıl bölgemizi, ülkemizi ve dünyamızı buzul çağına girme başta olmak üzere, dünya savaşı gibi büyük savşalara gebe bir dünyanın beklediğini.. Bizi aklın almayacağı önemli sorunların beklediğini, bu anlamda bilim, güvenlik, eğitim, yazılım, ekonomi, sağlık alanlarında toplum olarak kurumsal alt yapı eksikliklerimizi hızla gidermek; çocuklarımızı geleceğe hazırlamak zorundayız diyerek bizi bekleyen yerel, ulusal, küresel sorunlara da işaret ederek birçok alanda kıyametlerin yaşandığı dünyamızda biran önce her alanda açıklarımızı kapatmalıyız dediler.. 

 

 

 

ETİKETLER : Qımıli (Otbicen) Derneği mülkiyet sorununu gidermek için İstanbul Avrupa Yakasının en önemli et mekanı olan Habiplerde bulunan Kasap Gökhan’da bir araya geldiler..
Diğer İş-STK-Siyaset haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA