KALP KRİZİ, BEYİN KANAMASI, UZAKTAN KUMANDA ÖLÜM İLE VATANDAŞ TELEF EDİLİYOR..

KALP KRİZİ, BEYİN KANAMASI, UZAKTAN KUMANDA TRAFİK KAZALARI İLE VATANDAŞ TELEF EDİLİYOR..
Bu haber 2022-02-01 09:07:17 eklenmiş ve 402 kez görüntülenmiştir.

 

 

KALP KRİZİ, BEYİN KANAMASI, UZAKTAN KUMANDA ÖLÜM İLE VATANDAŞ TELEF EDİLİYOR..  

 

 

Bölgemiz başta olmak üzere ülkemizde vatandaşlar ani kalp krizi, beyin kanamasından, aniden kontrolden çıkan araba-trafik kazları, genç nüfusta kanser vakaların patlamsı  ile  giderek yoğunlaşan, giderek büyüyen  bir ölüm şekliyle  aramızdan ayrılmaktadırlar..

 

Sağlık alanında, gelişmiş toplumlarda, ülkelerde böylesi ölümleri görmenin asla ve kata bir benzeri yoktur.. Ülkemizde üstdüzey siyasi gruplar, kaymak tabakada da butür ölümleri istisnalar dışında görmek olası değil..

 

RUSYA FEDERASYONU SUPUTNİK-V AŞISI NEDEN ÜLKEMİZE SOKULMADI..

 

Yaşanan ölümler küresel ve yerel ayakları küresel soykırımcı firmaların yerel-küresel ayakları ile, faşist ulus devletin biyolojik-pisokoljik saldırısı sonucu covid-19 puslu havasında ülkemiz vatandaşlarına dayattıkları  yeni bir ölüm şeklidir.. Bu saldırı yeni değil 50-60 yıllarda Marshall planları ile yapmışlardı..  Burada ülkemize getirilen aşıların da büyük bir payı var.. Çünkü küresel siyonist-vahşi kapital terörist israil gibi Ortadoğu-Anadolu-Mezopotamya, Rusya  nüfusunu yok etmek için alana döşediği ülkelere, ülke nüfuslarına  değişik, TC gibi derin işgal ülkelerine ise değişik verisyonlarını vermektedirler.. Vatandaşın bu derin oyunları bilmesinin ise imkanı yok.. Dikkat edin sabah akşam ey abd-israil, batı diye vs nara atan tc siyasal yapılanması batının ürettiği aşıları ülkemize koyarken.. Batı ile siyonist kapitalle savaş halinde olan Rusların Spunik V aşısını ise sokmayarak gizlediler, gündemden düşürdüler..  Ne bir siyasi parti nede bir stk bu gerçeğe dokunmadığı gibi.. TC de siyasal alan iktidar ve muhalefeti ile 24  saat bizi kandırma ve düşürme üzerine operasyon üstüne operasyon yapmaya devam ediyor..  TC rejminin derin çetelerinin ülkemizi bize mezerlığa çevirdiğini ustaca gizliyorlar..

 

Bu gerçekten Dolayı:

 

Köy-İl-İlçe dernekleri,  Bölge Federasyonları, birbirine yakın aile ve akraba grupları..  iktidarı muhalefeti ile çürümüş, vatandaşı düşürme-bitirme üzerine kurgulanan TC rejmi siyaseti, kurumları vs. yalan-dolan ve oyunlarına kanmadan  acilen kendi güvenlik-sağlık, eğitim kurumlarını oluşturmalıdırlar.. Bu çürümüş-çürük düzenden medet umdukça aniden ölümler genç nüfus içinde giderek tavan yaparken.. Halk STK alanında  acilen yukarda değindiğimiz açıkları giderecek yönetimleri önüne koyarak, bulunduğu mahalden kendi sağlık, güvenlik, bilim, eğitim kurumlarını oluşturmalı.. Ve bu oluşum hızla ülke sathına yayılmalıdır..

 

Bir başka  ifade ile bu toprakların çocuğu olan herkes, her vatandaş, yurtsever istihbaratan askere polise .. Bütün vatandaşlar il-ilçe-köy dernekleri başta olmak üzere kendi federasyonlarına akmalılar. TC rejminin 200 yıldır beyinlerimize zerk ettiği ırk-dil-din-mezhep zehirlerini acilen atmalıdırlar.. Ülkemizi bir taraftan ırk-dil-din-mezhep üstü Anadolu Birleşik Devletleri gibi yeni bir rejime taşıyacak bir syasal-stk yapuılanması ile ülke geneline yayılmalı, diğer yandan.. 200 yıllık tc oluşum tarihinden günümüze ülkemizi derinden ele geçiren siyonist çeteyi deşifre ediop hesaba çekmeli; ülkemizi acilen bu derin işgalden kurtarmalıyız.. İmkanı olan din kardeslerimiz bu yönlü bilgilerin halka ulaşması, birbirimizi gelistirme babından Doğu Medya gibi halka dünyaya ölümcül bilgi taşıyan yaınları deteklemesi lazım.. Aksi sitem basını ile siyasi -kültürel, ekonomik silahları ile hepimizi çokertiyor.. İnsanlarımızın, vatandaşın bir an önce uyanıp ülkesine sahip çıkması için herkes üzerine düşeni yapmalıdır..

 

Ülkemizde bölgemiz başta olmak üzere vatandaş büyük bir ölüm çemberi ile kuşatılmıştır.. TC rejmi vatandaşların ekseriyasını borç batağına çekerek, iç anadolu başta olmak üzere vatandaşı fuhuş içki aleme sevk ederek  vatandaşın elinden evi-arazisi-işi.. ne varsa alınmaktadır..

 

Vatndaş rejimin ajan hukuk büroları, bankaları, mafya-çetelerin, tefecilerin girdabında intihara sürüklenirken.. Ülkemizde TC rejmi milyonlara intihar koşulları dayatmış bulunmaktadır..  Covid-19 puslu havasında ise kalp krizi, beyin kanaması vb. yöntemlerle vatandaşı imha giderek tavan yapmaktadır..  Büyük ihtimalle yiyecek –içecek ve alandaki kripto ajanların müdahalesi ile insanlarımız, vatandaşlarımız, genç nüfus ani kalp krizi, beyin kanamsı başta olmak üzere, uydulardan ve yerlerden arabalara müdahale ile trafik kazları ile vtandaş  adeta telef edilmektedir..

 

Bir gazeteci olarak  24 saat halkın içindeyiz, alandayız.. Halka doğru tarafsız bilgi taşıdığımızdan 90’lı yıllarda yüzyıllara varan cezalarla bizi kuşatan Siyonist çetelerin güdümündeki TC rejmi, şimdi de bütün ülkeyi bize hapishanye çevirmiştir. Özellikle hemşerilerimiz adına alana çıkan çoğu büyük STK, partilerdeki vekil vs, siyasi partilerin kilit noktaları bizden gözüken kripto ajanlarla doldurulmaktadır, bizden gözüküp bizi daha rahat bir şekilde imha etme ve  düşürme için siyonist çete-tc rejmi dünyanın en profesyonel rejimlerinden biri olmuştur..

 

Halka  doğru-tarafsız biligi taşıdığımız için, iktidarı da, muhalefeti de, bizim adımıza ortaya çıkan STK’larda istisnalar dışında bize gram ilan vermezler.. Biran önce yayınımızı bitirmek için ne gerekiyorsa yapmaktadırlar.. Buda TC rejminin perde önünde gözüken heyt-huyt naraları atan Cumhurbaşkanından iktidar bloğuna, buradan çürük-çürümüş muhalefet partilerine ülkemizi bunların yönetmediğini.. Başka güçlerin ülkemizi yönettiğini açık net ortaya koymaktadır..

 

STK ALANI TC’DEKİ SİYONİST ÇETEYİ ve DERİN İŞGALİ ACİLEN ÇÖZMELİDİR..

 

STK alanı TC’de vatandaşı yüzyıldır saran, bu derin siyonist çeteyi; bu çeteye hizmet eden kendileri gibi gözüken kripto –ajan halk  ve hak  düşmanı yapıyı giderek çözmeye başladı..

 

Ciddi STK etkinlklerinde çürümüş TC rejminin Derin işgaline, iktidar-muhalefeti ile bu çürümüş sistemin siyasi partilerinin halkı bitirdiklerine vurgu yapan  STK, İş, Halk önderleri, halkın gerçek temsilcileri bu konulara vurgu yaptıklarında salonlarda toplantılarda yer  yerinde oynamaktadır..

 

Halk vatandaş şu gerçeği giderek net anlnmaya başladı.. Her taraftan ölümcül çemberlerle kuşatılıyoruz.. Rejim, rejmin siyasi partileri, ilegal dinli, dinsiz örgütler.. Hepsinin tek hedefi:  Biran önce  vatandaşı bitirme, ülkemizi siyon-kapitalin açık işgaline teslim etme..

 

Ülkemizde Genç Nüfus hedefe konmuş, ülkemizde her tarafta ölüm kol geziyor..  Alttaki Analiz Haberlerimizi İnceleyiniz.. 

 

https://www.dogukultur.com//haber/19624/ulus-devlet-fasizminin-yeni-faili-mechul-silahi-covid-19.html

 

https://www.dogukultur.com//haber/19642/tc-rejmi-ciftciyi-vatandasi-intihara-zorluyor-milyonlar-intihar-kosullarina-cekiliyor.html

 

https://www.dogukultur.com//haber/19640/dogu-medyaya-olumcul-abluka.html

 

https://www.dogukultur.com//haber/18758/kara-olum-brina-res.html

 

https://www.dogukultur.com//haber/19407/ortadoguda-devlet-orgut-ikilemi-ile-soykirim.html

 

 

 

 

 

ETİKETLER : KALP KRİZİ BEYİN KANAMASI UZAKTAN KUMANDA TRAFİK KAZALARI İLE VATANDAŞ TELEF EDİLİYOR..
Diğer SAĞLIK haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA