HAKKARİLİ MİNİK YUSUF DÜNYA MATEMATİK 1. OLURKEN..

HAKKARİLİ MİNİK YUSUF DÜNYA MATEMATİK 1. OLURKEN..
Bu haber 2021-01-17 08:23:47 eklenmiş ve 354 kez görüntülenmiştir.

 

HAKKARİLİ MİNİK YUSUF DÜNYA MATEMATİK 1. OLURKEN..

 

Hakkarili Minik Yusuf Matematikte Dünya Şampiyonu olurken.. Aklımızda beliren ilk soru çocuklarımızı bu soykrımcı rejimin oyunlarından koruyabilecekmiyiz sorusu oluyor..

 

Ve Hakkarili Minik Yusuf Matematikte Dünya Şampiyonu olurken Dikkatler bir kez daha İnsanlık Tarihinin Medeniyet beşiği olan Anadolu-Mezopotamyaya çevrildi.. Son bir yüzyıldır diktatör tc rejmi bu topraklarda bilim adamı-beyin, düşünen insan  bırakmadı..

 

Geçen yılda Teog 1. Dersimden çıkmıştı ama siyonist-soykırımcı TC onu İzmirde çürük bir binaya koyarak yaşanan izmir depreminde Teog 1. Arda bnaran Demir’i ve diğer çocukları katl etmişti..  Geçmiş yıllarda ise bilim adamlarını uçağa doldurark  Ispartada dağa çarptırmıştı..

Haberin detayları için tıklayınız..

Türkiye halkları yüzyıldır uyduruk TC rejmi nedeniyle soykırım yaşamaktadırlar.. Bu rejim kurulduğundan beri vatandaşı binbir yöntemle soykırıma uğratıyor. Bunlara kısaca değinirsek:

 

--Mrshall planları ile biyolojik saldırı.. ile düşünemeyen, muhakeme edemeyen toplumu harcanmaya hazır hasta-gerzek  sürülere çevirdiler..

 

--Devlet –Terör sarmalıyla kutsal devletle beyni yıkanan vatandaşı ovada, havada, yerde binbir kumpasla yok eden tc rejmi.. Yüzyıldır dürüst siyasetçiden iş adamına bürokrata bilim adamına cineyet üstüne cinayetler işledi.. Rejmin eksik kaldığı yerde ise terör ordu-örgüt lejyonları devreye girerek gençliği rejimden kaynaklı açıkları kullanarak yok etmektedirler..

 

--Rejim kurulurken, kürtlerin-müslüman halkın soykırımı üzerine kurulurken ermeni, rum malakan gibi ülkemizin Hiristiyan medeniyetinide biçerek kurulan siyonist çetelerin yönettiği  siyonist bir sömürgeye dönüştü..  Ve halk Ak Parti iktidarı döneminde bunca desteğe rağmen tcyi değiştirmeyi başaramayan akp ile bu gerçeği daha da net görmeye başladı..

 

Bunlara neden vurgu yapıyoruz.. İnsanlık tarihinin medeniyet coğrafyası Anadolu-Mezopotamya yüzyıldır TC rejmi ile birlikte beyni kitlenmiş vatandaşın harcandığı soykırıma uğratıldığı bir cehenneme dönüşmüş..

 

Halk-vatandaş bilençlenip ırk-dil-din-mezhep üstü bu coğrafyanın çocuklarını korumayı başaramasa.. HZ. Musayı arayan firavun misali ülkemizi derinden işgal eden  siyonist çeteler yerel-küresel ayakları ile çocuklarımızı av yapmaktadırlar..

 

Fiziki  olarak öldürmeseler de fetö teröründe görüldüğü gibi çay-çorba içirerek hepsini gerzekleştirerek siyonist kapitale, siyonist terörizme kurbanlık kölelere ve koyunlara çevirmektedirler..

 

TC rejmi hala da dünyanın en riskli rejimlerinden çünkü rejmin istihbaratından kilit noktalarına bu ülkedeki büyük aile sülale ve aşiretler olmadığı gibi.. Rejmin stratejik tüm naoktaları ise hala siyonist –kripto nüfusta..

 

Vatandaş bu derin kuşatmayı çözmedikçe belkide insanlığı uzaya taşıma başta olmak üzere bu coğrafyanın tüm beyinleri, tüm çocukları siyonist sergerdelerin 1. Dereceden hep hedefi olacaklardır..

 

Ülkemiz insdanlık tarihinin medeniyet coğrafyası ve beyin deposu bu depoyu siyonizm, faşist ulus devletle terör ordu örgüt ve lejyonlarıyla, biyolojik kimyasal saldırıyla, günümüzde buna gıda-genom gibi alanların da eklenmesiyle  yüzyıldır bu ülkenin çocuklarını bozuk para gibi harcıyorlar..

 

Son yıllarda biraz bu konulara devlet erki eğildiysede hala Yazıcıoğlundan Özala.. Aselasan mühendislerine.. Uçaklarla dağlara çarptırlan bilim adamından 90 lardaki faili meçhul cinayetlere binlerce faili meçhul hala faili meçhul..

 

Ve vatandaş demokrasi oyunları ile iktidar muhalefet farketmez kandırılıp kullanılmaktadır.. En basiti halk bld bşaknından vekile kendisi seçmiyor parti başkanları, tc siyasal partileri  kurbanlık koyun seçer gibi sen şuranın , sen buıranın vekilisin diye kurbanlık koyun seçer gibi vekil seçiyor ve halk bu komediyi demokrasi zan ediyor.. O vekili kendisinin seçtiğini zan ediyor.. Bu yanılsamanın nedeni yukarda da belirttiğimiz gibi fetö-marshall planları ile toplumun gerzekleştirilmesinde yatıyor.. Ve demokrasi diye bu diktatörlüğü yüzyıldır bize yutturuyorlar.. Bir başka ifadeyle vatandaş o kadar düşürülmüşki kendisini temsil edecek yöneticiyi bile seçemiyor.. Bu diktayı demokrasi ile karıştırıyor..

 

Vatandaş uyanıp yaşadığı heryerde vatandaşın özne olduğu ırk-dil-din-mezhep üstü gerçek bir demokrasiyi inşa etmedikçe, sokakta partilerin değil vatandaşın seçtiği vekiller bizi temsil etmedikçe..  rejim içimizden çıkan beyinler başta olmak üzere bütün vatandaşı bozuk para gibi harcamaya devam edecektir..

 

Ülkemizde yaşayan vatandaşın en büyük sorunu siyonist çetlerin yüzyıllık derin işgalidir. Bu işgal çözülüp bu ülkenin yönetimine vatandaş kendisi geçmedikçe gelecek asla olmayacaktır..

 

Kendimizi ve çocuklarımızı koruyacak şefaf-demokratik bir rejime geçmeyi başaramasak bü ülke asal bizim olmayacaktır.. Derin işgalciler ırk-dil-din-mezhep ideoloji yenmlerini kullanarak hepimizi bozuk para gibi harcamaya devam edecekler..

 

Hakkarili Minik Yusuf Dünya Matematik Şampiyonu oldu..

 Görüntünün olası içeriği: şunu diyen bir yazı 'CONTESTS CARIBOU CONTESTS CERTIFICATE OF ACHIEVEMENT IS AWARDED Το YUSUF ΕΥΜΕΝ VELİECEOĞLU FOR ACHIEVING THE RANK OF 1st of 2,554 AT THE GRADE LEVEL IN THE CARIBOU MATHEMATICS CONTEST Tuxuas DIRECTOR bop January 13th, 2021 DATE'

Haber Merkezi - Hakkarili 8 yaşındaki Yusuf Eymen Velieceoğlu, 2 bin 557 öğrenci arasında öğretmen gözetiminde yapılan Kanada Merkezli Caribou Matematik Organizasyonunda tüm soruları yanıtlayarak dünya şampiyonu oldu.

 

Hakkari’deki Şehit Selahattin İlköğretim Okulu 2/D sınıfı öğrencilerinden Yusuf Eymen Velieceoğlu, 2 bin 557 öğrenci arasında öğretmen gözetiminde yapılan Matematik Organizasyonunda tüm soruları yanıtlayarak dünya şampiyonu oldu.

 

Yusuf Eymen Velieceoğlu, öğretmeninin kendisine bir sınav olduğunu belirterek, “Babama sordum ve katıldım. Bütün soruları doğru cevapladım ve dünya birincisi oldum” dedi.

 

Baba Orhan Velieceoğlu ise öğretmen ve okul yönetiminin desteğini hep yanlarında gördüklerini belirterek, “Bizde veli olarak elimizde gelen gayreti sarf etmeye çalıştık. Matematik konusunda çok iyi, biz de kendisine destek sağlayınca bu başarıyı elde etti. Öğretmeni bir yarışma olduğunu bize söyledi.

 

Biz de memnuniyetle katıldık. Bu başarıyı okulumuza ve Hakkari’ye yaşattığı için çok mutluyuz. Kendisi ile gurur duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Yusuf’un öğretmeni Recep Sevmiş de, sınavı öğrenince Yusuf’un katılmasını istediğini söyleyerek, “Yusuf matematik derslerinde çok başarılı. Özel bir çocuk. Sınava katıldığında gerekli başarıyı göstereceğinden çok emindik. Çok güzel bir başarı yakaladı. İnşallah tüm çocuklar bu başarıyı yakalar” diye konuştu.

 

Okul Müdür Yardımcıları Orhan Korkmaz ve Rahmi Orhan da, dünya şampiyonu olan öğrencileri Yusuf’u kutlayarak başarıların devamını diledi.

 

Yusuf’a çiçek takdim eden ve bugünde doğum günü olduğunu söyleyen Korkmaz, “Dünya çapında 2 bin 557 öğrenci arasında öğretmen gözetiminde yapılan Kanada Merkezli Caribou Matematik Organizasyonunda tüm soruları yanıtlayarak şampiyon olmuştur” şeklinde konuştu.

ETİKETLER : HAKKARİLİ MİNİK YUSUF DÜNYA MATEMATİK 1. OLURKEN..
Diğer Bilim-Teknik haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA