COVİT-19 NASIL ÇIKTI, KİMLER ÇIKARDI, NİÇİN ÇIKARDILAR, NASIL SONLANACAK..

COVİT-19 NASIL ÇIKTI, KİMLER ÇIKARDI, NİÇİN ÇIKARDILAR, NASIL SONLANACAK..
Bu haber 2021-01-01 20:05:09 eklenmiş ve 877 kez görüntülenmiştir.

 

COVİT-19  NASIL ÇIKTI,  KİMLER ÇIKARDI, NİÇİN ÇIKARDILAR, NASIL SONLANACAK..

 

Covit-19 gerçek mahiyeti deşifre oldu.. İnsan soyunun mal gibi çoğalması, yaşadığı dünyayı yok etmeye doğru evrilmesini yüzyıl önceden ön gören bilim adamları, devletler –yada devletlerin içindeki belli gruplar.. yüzyıl boyunca  Covid-19’un alt yapısını hazırladılar..

 

20 Yıl boyunca araştırma yapan bir grup bilim adamı, suya florür, havaya aliminyum başta olmak üzere ağır nano partiküller-ağır metal parçacıklarının on yıllar boyunca serpiştirlmesi.. Bu karışımında şu andaki wifi, baz istasyonları ve frekanslarla birleştirilmesiyle.. Bu karışım beynin belli noktalarını etkileyerek hertür zehiri ve mikrobu kana karıştırarak vücuda veren yeni bir çağa girdik..

 

Burada eksik bırakılan bir nokta ise akıllı cihazların sim kartları yada frekansları ile de artık adrese teslim virüs gönderilebilmektedir.. Yani akıllı cihazlarınız varsa, baz istasyonları, 5g, ardından 6-7g gelecek.  size chip bile takmaya gerek yok.. Dünyamızın zirevelerini ölüm zirvelerine çevirdiler haberimize tıklayınız.. 

 

Bu planın baş mühnedisleri ise NASA ve ulus devletler olmak üzere plan içinde dünya devletlerinin ezici çoğunluğu yer almaktadır (Görünen devlet değil, kılışoğlu bahço.. böyle şeyleri ruhları duymaz..) .. Nasa da çalışan birçok insan bu ağır nano metal partiküllerini-parçaların nasanın aşırı derecede depoladığını-biriktirdiklerini zaten çeşitli videolarda da yayınlamışlardı..

 

Nasa işin proje kısmı ve ağır metalleri depolarken.. Devletler ise suya flörürle,  havada uçaklarla ağır nano metalleri-partikülleri bu yüzyıl boyunca dağıtarak, yayarak  cavitin altyapısını döşediler.. Bazı bilişim firmaları da ağları döşedeiler..

 

Bütün devletlerde dikkat edin rutin olarak uçaklar her yıl her ay havada birşeyler saçarak iz bırakıyorlardı. Çoğunlukla hava durumu, kutlama vb. açıklamalarla faşist ulus devletler halkları ve vatandaşları kandırırlarken.. Vatandaş öyle bir gaza geliyorduki çıkardığı gazla rokete dönüşüyordu..  Bazen de aynı günde onlarca şehirde hava açık ve durgunken.. sürekli bu partikülleri yayıyorlardı.. Biz düşünen  Allahın garibanları bu uçaklarla ne yapıyorlar.. diye sorarken.. Bırakın muhatap bulmayı takan bile yoktu..

 

DEVLET DAHİL KİMSENİN ÜZERİNDE OPERASYON YAPMASINA İZİN VERMEYİNİZ..

Kurallara kanunlara uyunuz ama sizin üzerinizde operasyon yapılmasına bir denek hayvanı gibi kullanılmanıza izin vermeyin.. Yani işin türkçesi.. gezegen bazında oluşturulan bu plan sayesinde hertür zehirli madde ve mikrop vücuda rahatlıkla girecek bir küresel ağ oluşturuldu.. İnsanların yeni yaşama adaptasyonu  sorunları ise en az 10  yıl sürecek.. Aşı bulduk-bulundu yalan-dolan..  Bu durum insan soyu adapte olana kadar sürecek.. Yada Milyarlar şu andaki bilim-teknolojiden vazgeçecekler, kullanmayacaklar.. Yani yeni insan nesli adaptasyona uğrayarak yeni döneme uyum sağlayarak var olacak.. Yarından itibaren kendi normalimizi kendimiz belirlemeliyiz..

 

Burada asıl tehlike covit puslu havası ve korkusunu kullnanan kriptolar, etki ajanları devlet vb. kavramların arakasına sığınarak biyolojik-kimyasal, gıda-genom saldırısı yapmaları..  Yani bu devlettir aşıdır ilaçtır yemlerini yerseniz, sizin üzerinizde tedavi vb. oyunlarla operasyon yapmaya izin verirseniz, bulunduğunuz alanlara sürekli baz istasyonları vb. inşa edilmesine göz yumarsanız

 köyünüz, il-lçenizde karantina vb. sebeplerle çocuklar gibi aç ağzını ilaç yut, aşı ol zokkalrını yerseniz.. Ölüm fermanınıza imza attığınız gibi sizin için el fatiha demekten başka seçenek kalmamaktadır.. 

 

PEKİ BU PLAN NEDEN ADIM-ADIM BİR YÜZYIL SÜRDÜ..

 

Şimdi biz zevzek insanlar birgün sonrayı hesaplayamazken.. Uçuk beyinler  yüzyıl, bin yıl, 1 milyon yıl sonrayı bile hesaplarlar.. Küresel soykırımcı kapaitalist soytarılar insan soyunu metropollere doldurmakla yetinmediler.. Bu kalabalıkları biyolojik saldırılar, resmi eğitim sistemleri ile düşünemeyen soyguna-soykırıma açık  zavallı koyunlara dönüştürdüler..

 

Örneğin 1-2 yıl öncesine kadar dünya nüfusunun ezici bir çoğunluğu dolarınız varsa size hiçbir.. olmayacağını zan ediyordu..

 

Bu zavallılara birde ırk-dil-din-mezhep, sağ-sol, kapitalizm-kominizm, yani  izim gazları ile dünya nüfusunun ezici çoğunluğunu kullanılmaya kırılmaya hazır  iki ayaklı sürülere çevirirlerken.. Bilimle-ilimle gelecekle ilgilenen kitleler yerine ırkı ile övünen milyarlarca gerzeği gezegene döşediler.. 

 

Örtneğin TC de hepiniz bir hiçsiniz ato diye biri gelmiş hepinizi kurtarmış.. Her yerde heykel ve totemler, anır-ahır kabirler.. Tabi bitmedi, yaratılan sahte türük ırkıyla da bir ermeni-rum-rus.. gebertmek cenneti alaya bilet almak oluyordu.. Bir sağcı solcuyu tarayıp öbür tarafa yolladığında, yada solcu faşoyu tarayıp öbür tarafa yolladığında.. Vatanı nasıl kurtardığının gazıyla kendini yıllarca avutabiliyordu.. Yani küresel soytarılar kasalrını ve ceplerini şişirmek için.. insanları ırk-din mezhep modunda kullanılan, düşünmeyen harcanan basit piyonlara çevirdiler.. Ama gerçek milyonların gördüğü yada gösterildiği gibi değildi.. Yazıcıoğlu gibi gerçeği kavrayanlar.. faili meçhul yapıldılar.. Yani tc dikdörgeninde Küresel siyonist çete başımıza kendilerinden bir siyonist çete geçirerek yüzyılımızı çaldılar. Şimdi bir yüzyılımızı çalmak içinde hala tüm güçleri ile saldıryorlar.. Kominizm-kapitalizmle dünya insanlığının yüzyılını çaldılar.. Ve istisnalar dışında ne devlet erkenı, ne siyaset erbabı bu ölümcül gerçekleri halka taşımamaktadır.. Aksine halkı kandırıp kullanmada çok ustalaşmışlardır..

 

Mahonun  cebinde doları varsa akrabadan, yakından  başlayarak tepden bakarak ula bu karınca böcek sürüleri.. kurtulamıyoruz moduna girerken geri bıraktığımız eğitmediğimiz herçocuk geleceğimizin yok olmasıydı.. Ve bu gerçeği kitlelerin ruhu duymadı.. ija mahonun saati ayakabı arabasi doları.. gösteriş yapmak için 25.000 takla atmalar.. Yani zavallı vatandaş özgür düşünce yoksa bilimsel bilgi yoksa, Allahın ilk emri oku yoksa hiçbirşeyin olamayacağını, sahip olduğu herşeyin bırakın  öte dünyalarda bu dünyada bir .. yaramadığını  bilme şansı sıfırdı.. Çünkü siyonist çete ulu tc ulu türk gazıyla, dolar iksiri ile..   gerekirse kanun ve zor gücü ile istisnalar dışında herkesi vatandaşları büyük küresel siyonist sergerdelerin ve çetelerin kullanacağı oyuncaklara dönüştürdüler..

 

Ulu Türk  gazını aynı şekilde dünyanın diğer devletlerine ve halklarına üç aşağı, beş yukarı benzer şekillerde uyguladılar.. Yani herkes ırkı-dili-dini-mezhebi.. ile övünürken büyük katillerin, gaspçıların, soykırımcı siyonistlerin..  oyuncaklarına dönüştüler, bu dönüşümü  ruhları duymadı.. Ve insanlık böylece yüzyıllarını kayb etdi, hergeçen gün insan soyunu düşürülmeye açık sürülere çevirdi..

 

Bu uygulama metrpopolleri tıka basa dolduruken, siyonistlerin oyuncağı terörist israil gibi kendini üstün sanan zavallılardan.., hindi u çini mal mal çoğalıp insan soyunu gezegeni kapsayan viroslara çevirirken.. Küresel katillerin bu pisliği ya büyük bir nükleer savaşla insanlık büyük oranda kırılacaktı ki bu planın uygulaması dünya ekonomisini bin yıllar geriye götürme gibi riski büyüktü,  bir devletin yada gurubun bilinmeyen bir silahla tüm gezegeni mort etme şansı yüksek.. Ve bulunan uyandırma formülü covit oldu..

 

Gerçek şu covid-19 ultra akıllı bilim adamlarının insanın bıraktığı her açığın insanı vurduğunu daha vahim sonuçlara ortaya çıkmadan insanın uyanması için zamanla ortaya çıkarılan bir bilimsel kurgu.. İnsanlık şu andaki nüfusa bakıldığında uzayda kolonileşmesi gerekmekteydi.. Ama siyonist soytarıların dünyayı vahşi kapitalizmle ablukaya alması, insan soyunu düşünemeyen, geleceği planlayamayan sürülere çevirmesi, cepte dolar varsa sana bir mok olmaz yanılsaması.. Maalesef insanoğlunu rahat harcanan sürülere  çevirdi..

 

Asıl önemlisi şimdi başlıyor.. Bu yüzyıl içinde birbirine akraba gruplar kendi araştırma labratuvarlarından okullarına hastahanelerine firmalarına alt yapılarını döşeyerek  nüfuslarını eğitmeseler, birbirine yakın gruplarda gelir babında uçurumlar devam ederse.. Devlete yada diğerlerine güvenerek eski-tas hamam devam ederlerse.. Hepsi toptan el feraşi minel kuski olacak..

 

Yani bu saatten sonra ulus devlet faşizminin yada terör lejyonlarının gazlarını yerseniz.. Sizi aşı ve ilaçlarla kandırıp denek hayavnlarına çevirme numatralarını yerseniz.. Çocuklarınızı ırk-dil-din-mezhep üstü gerçek bir demokraside bilimsel biligi ve özgür düşünce ile yetiştirmeseniz.. Çocuklarınız bilimsel bilgi ile eğitilmese.. Bir anöce uzayda kolonileşme gibi bilgileri almasalar.. Kaliberesi düşük siyaset erbebının siyasetin gazlarını yerseniz.. Emin olun bu yüzyılın sonuna yada bundan sonraki yüzyılda 7 sülalenizle nasıl yok edildiğinizi ruhlarınız bile duymayacak..

 

Yani covit siyonist kapitalizmin, siyonist sergerdelerin  düşürdüğü insan  soyu yamyam ve zombiye dönüşmeden insanın insanlaşması babında ciddi bir uyarı.. Bu uyarının bitiş tarihi bu yüzyılın sonu.. 

 

Şimdi öleceğiz korkusunda olanlar.. telefondan akıllı cihazlardan uzak doğal beslenin, devlet, hastahane, doktor.. ardiyesini bilmediğiniz birilerinin sizi ilaç, hastalık vb. şeylerle ktup sizi avuçlarınıza almasına izin vermeyin.. Bu puslu havada en büyük tehlike siyonist etki ajanlarının halkı aptal yerine koyup biyolojik saldırıya geçmeleri.. Binbir yöntemle değişik virüs ve mikropları size bulaştırarak covitten gitti numaralrı ki.. Unutmayın ki en büyük soykırımcı sergerdelerin başında küresel ileç firmaları gelmektedir.. Bu firmalar için hasta olmayan her insan kaybedilmiş bir müşteridir.. Her insan bunlar için avlancak bir hayvandır..

 

Geçen haftalarda Ardahanda bazı köylerin karantinaya alınmasının akabinde doğum arifesindeki hayvan ölümleri, gebe hayvan ölümlerinde patlama yaşandı.. Kimse sebebini çözemedi.. Yani covit puslu havasında siyonist sergerdeler biyolojik saldırı yaptılar.. Ve kanant önderi bilmem ne dernek başkanı birsürü zevzek bırakın halkla iletişime geçmeyi halkı uyandırmayı.. Bu korku havası ve atmosferini kullanan kriptolar, etki ajanları insanlarımızı birkaz kuş gibi avauçlarına alıp biyolojik saldırı yapmaya başladılar.. 

 

Onun için köylerinize evlerinize kim giriyor neden girdi, sizinle herhangi bir sebeten bağlantı kuranlar.. Ve perde arakasına dalmasanız hepinizi kurbanlık koyun yaparlar.. 

 

Özetle siyonist soykrımcı kapitalizmin sömürü-gasp üzerine kurguladığı kapitalist sistem insan soyunu mallaştırarak yamyam ve zombiye evirmeye başladı.. Covid-19,  ulus devlet faşizmi modundan çıkıp önce kendi yakın çevremizden akabinde dünya insanlığı ile buluşarak dünyadaki geleceğimizi programlamadır.. İlaç-tedavi medavi ulus devlet faşizminin gazına gelmeyiniz.. İçine düştüğümüz her eksik bizi düşürür, geleceğimizi götürür..

 

Sadece ülkemizde değil Rusya Federasyonu, Ortadoğu halkları dayanışmayı ve gelişebilecek hertür biyolojik, kimyasal, nükleer tehdit ve tehlikeyi hesaplayarak dünya halklarının da dayanışma içine girmesi gerekmektedir.. İnsan soyunun gerzekleşmesinden geçinen katil sürüleri halkları kontrollerine almak için ayakta duran insan kitlelerini yeni tip virüs ve biyolojik saldırılarla zombi vb. şeylere çevirmek için de değişik saldırı yönetemleri ile insanlığa karşı saldırıya geçeccekler.. Özellikle Doğu Avrupa sınırlarından Rusyanın derinliklerine halklar büyük bir hedef..  Bu anlamda bu devasa coğrafyada yaşayan bütün halklar ırk-dil-din-mezhep modlarından çıkarak ortak bilim kurulları oluşturarak harekete geçmelidirler.. 

 

Yani önünü gören dayanışma içinde olanlar için covit diye bir şey yok.. Zayıfları sahipsizleri örgütsüs birbirinden bihaber gafiller maalesef .. El fatiha.. diyeceğiz..! Devlete güvenme yerine kendiniz devlet olun..

 

Covit-19 Küresel soykırımcı gaspçı sergerdelerin döşediği insanı ve canlı yaşamı, dünyayı yok eden vahşi kapitalizimle bu vahşi kapitalizmi değiştirme-dönüştürme ve hesaba çekmede başarısız kalan insan soyunu yattığı ölüm uykusundan uyanması için ortaya çıkan .insanlık tarihinin en büyük devrimlerine gebe yeni bir çağa girdiğimiz bir zaman diliminin başlagıcıdır.. İnsanlık bu süreci doğru değerlendirmese geleceği olmayacaktır.. 


 

ETİKETLER : COVİT-19 NASIL ÇIKTI KİMLER ÇIKARDI NİÇİN ÇIKARDILAR NASIL SONLANACAK..
Diğer Bilim-Teknik haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA