5G-6G-7G..DÜNYANIN ZİRVELERİ, ÖLÜM ZİRVELERİNE DÖNÜŞÜYOR..

5G-6G-7G.. DÜNYANIN BÜTÜN YÜKSEK ZİRVELERİNİ-DAĞLARINI ÖLÜM ZİRVELERİNE ÇEVİRİYORLAR..
Bu haber 2020-06-03 18:19:19 eklenmiş ve 1651 kez görüntülenmiştir.

5G-6G-7G.. DÜNYANIN ZİRVELERİNİ,  ÖLÜM ZİRVELERİNE ÇEVİRİYORLAR..

 

5G-6G-7G.. DÜNYANIN BÜTÜN YÜKSEK  ZİRVBELERİNİ-DAĞLARINI   ÖLÜM ZİRVELERİNE ÇEVİRİYORLAR..

 

Bilindiği gibi Koronavirüs çıktığından beri Dünyanın birçok büyük şehrinde Çin’inin Wuhan Eyaleti gibi eyaletlerde insanlar sokalara çıkarak 5g  teknolojisini protesto ettiler.. Koronavirüs, virüs sandığımız bu salgının  aslında 1. Nedeni  5G'nin yaydığı yaygın radyasyon'nun akcigerlerde meydana getirdiği tahribat sonucu meydana gelen ölümler olduğu yönünde dünya genelinde protestolar giderek hem yayılmaya hem de büyümeye başladılar..

 

Günümüzde, devletlerden kıtalara, buradan dünyanın bütün halklarına  siyonist –soykırımcı gaspçı vahşi kapitalizim bütün insanlığı düşürdüğü gibi dünyanın zirevelrini de ele geçirmeye başaldılar. Şimdi Teknoloji devleri 50’den fazla dağı satın almaya başladılar..

 

Bir taraftan  5g-6g-7g ile insan soyu milyon-milyon soykırıma uğratılacak sürüler konumuna  çekilirken, diğer yandan datanın sahipleri zorunlu aşı, giderek zorunlu çip vb. projelerine de açık –açık girişmeye başladılar..

 

Dünya siyonist soykırım gasp-işgal ilhak ve kuşatma nedeni ile patlama  noktasında.. En fazla yarım yüzyıl içinde dünyanın bütün büyük şehirleri  ve başkentleri nüklleer biyolojik genom silahlarla vurulma tehlikesi altında ve bu tehlike hergeçen gün büyüyor.. Ve dünya halkları siyonist kapitalin oyunları sonucu gün giderek psikolojisi bozulmakta.. Bir kıvılcımla gezegendeki tüm devletler ve gaspçı sermaye tarihte görülmemiş bir şekilde yok edilme riski de hergeçen gün büyüyor.. Kısacası gezegenimizde vahşi kapitalizm insan soyunun  varlığı her alanda tehdit etmekte, insan soyu sos durumuna çekmiş bulunmaktadır..

 

Şimdi ise datayı tekeline alan firmalar dünyayı babalarının çiftliğine dönüştürerek içinden Ağrı Dağı’nın da yer aldığı 50 den fazla dağı satın aldıkları bilgileri dünya medyasında boy göstermeye başladı..

 

5g giderek 6g ve 7g ye yükseltilecek. Dünyanın zirveleri vahşi kapitalizmin insan soyunu kırdığı yüksek zirevelere dönüşeceklerdir..

 

Ülkemiz başta olmak üzere Dünya genelinde kurulan pandemi hastaheneleri boşuna kurulmuyor. Şu anda insanlar bin-bin nalları dikerken..  İlerdie bu teknoloji sayesinde iki ayaklı hayvan milyon-milyon nalları dikecek..

 

DÜNYA KONFEDERASYONU KURULMADAN, İNSANLIK DATA (BİLGİ) ve PARAYI ORTAK KONTROL EDECEK  SİSTEME GEÇMEDEN VAHŞİ KAPİTALİZM ve ULUS DEVLET FAŞİZMİNİN ATTIĞI HER ADIM İNSAN SOYUNU KAÇINILMAZ SONA DOĞRU HIZLA GÖTÜRMEKTEDİR..

 

Peki çıkış ve çözüm ne..

---Bütün dünya insanlığı el ele verip faşist ulus devlet erkeinin ve vahşi kapitalist soykırımcı-gaspçı firmaların mınana koyup ekarte etmeli..  Bugün filistinlinin evini barkını toprağını ülkesini binbir oyunla gasp eden terörrist israil açıkki benzer poltikalarla Kürdistan (Suriye-Irak-Türkiye-İran) coğrafyasını açık –açık hedefe koyarken, günümüzde lübanan syriya vb. ülkeleri gizleme ihtiyacı bile duymadan gaspa talalan soykırım çemberine aldığı gibi mevcut coğrafyayı 24 saat gözetim altına almış bulunmaktadır..

 

GEZEGENİMİZ ALLAHIN MÜLKÜDÜR, HERYER ALLAHIN MESCİDİDİR..

 

Siyonizm sadece Ortadoğuya değil bütün dünyaya göz dikmiştir.. Ve bu siyonist yapının tüm insanlığı düşürmesi içinde TC –İran başta olmak üzere ortadoğudaki tüm rejimler halkın algılama durumuna göre bazen çok derin oyunlarla, bazende açık açık vahşi siyonist kapital oyunlarla insanları düşürmekte, yüzyıllardır siyonizme çalışmaktadırlar.. TC kurulduğundan beri put-totem, siyasi, iktisadi, askeri darbelerle vatandaşı soykırıma  soykırıma uğratan bir rejim. Bu zülüm rejmini değişitireceğim iddiasıyla gelen AKP dahada korkunç bir gericiliğe ülkeyi ve vatandaşı dahada derin oyunlarla düşürmeye başladı.. TR’de korkunç iddialar var, madenlerimiz, sularımız, dağlarımız ovalarımız.. siyonist yahudilere yada bunların kullandığı maşalara satılıyor, satılmış durumda.. Diktatör ve soykırımcı devlet erkinin yanı sıra siyonist vahşet birde terör lejyonları ile halkları sarmış bulunmaktadır. Bunun varacağı tek sonuç halkların birbirlerine soykırım kılıcı çekmesidir.. Vatandaşa, halka, onaları temsil eden gerçek stklara sormadan kimin malını kime veriyorsunuz.. Kimse buradan sağ çıkamaz, bu oyunlar satanın da satın alanın da ayırımsız bütün halkların hedefi olması demektir..

 

Siyonist derin oyunlarla vahşi kapitalizm görüntüde Yahudi halkı, Ermeni vb. Halklar kazançlı göstererek faşizm zirve  yaparken.. Gerçekte ise bu halklar aklın alamyacağı büyük bir soykırım çemberine haps edilmiş bulunmaktadırlar.. Bunlar uzun ve ağır sorunlar.. Çıkış Rusyadan Filistine ırk-dil-din-mezhep üstü yeniden bir siyasal yapılanma faşist ulus devletlerin yıkılması.. kontrolsuz tek bir devlet firmanın kalmaması, bilimsel bilgi ve özgür iradenin demokrasinin bütün ayakları ile işlemesi, insanın insana canlı-cansız yaşama oyuna son vermesi.. Başarılamasa zaten dünya gümlemi,ş durumda.. Ve herkes ölümlerden ölüm beğensin..

 

 DÜNYA KONFEDERASYONU HAYATA GEÇMELİDİR..

 

---İnsanlık Dünya Konfederasyonu benzeri bir sisteme geçerek Data (bilgi) ve parayı ortak kontrol edecek bir siyasal sisteme  kaymalıdır.. Bu trumpla putini ilgilendiren bir konu.. Bunların bu konuya eğilmeleri için afrikalı, asyalı, amerikalılar baskı yapmalıdır. Avrupalılar garibanlar sıkışıp kalmışlar.. Zaten imdat imdat diye bağırıyorlar.. Yüzyıllar boyunca soyguna sömürüye kafayı verdiler.. Sınırlı kaynaklara sahip gezegenimizin tez zamanda gümleyeceğini kestiremeyen katil kraliçe bizi ajanları ile öyle bir kurtarmışki yüzyıldır nefes alamıyoruz..

 

Vahşi kapitalizm cebine kağıt (dolar) doldurduğu milyonlarca iki ayaklı davar  hala bana bişey olmaz modunda..  Dünyanın bu iki ayaklı davarı fazla taşıyacak gücü kalmadı.. 

 

Kontrolun olmadığı soykırımcı, vahşi kapitalist firmalarla, kontrolsuz ulus devlet faşizmi  5g-6g-7g ile insanlığı milyon milyon götürür.  Bir çanta dolar verdiğinizde günümüzde düşürülmeyecek bir memur bile kalmamıştır.. Sözüm meclisten dışarı anasınıda yedi sülalesini de satar..

 

Ve Kanuninin dediği gibi dünya 2 kişiye az, 1 kişiye çok. Kendini tanrı zan eden kavat kapitalistin oğlu da tanrılığını ilan edecek ya rakip firmaya karşı tanrılığını yada babasına dalacak.. Anlatabildim mi bilmiyorum.. Ama gezegenimiz mevcut siyonist-kapitalist zihniyet nedeniyle uçurumun kenarında.. Ya durduracağız. Yada toptan uçuruma yuvarlanacağız..

 

 

 

ETİKETLER : 5G-6G-7G.. DÜNYANIN BÜTÜN YÜKSEK ZİRVBELERİNİ-DAĞLARINI ÖLÜM ZİRVELERİNE ÇEVİRİYORLAR..
Diğer DÜNYA haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA