MOLLA REJİMİ HEDEF ŞAŞIRTMAK İÇİN YİNE KÜRTLERE ..

MOLLA REJİMİ ve FAŞİST REJİMLER HEDEF ŞAŞIRTMAK İÇİN YİNE KÜRTLERE SALDIRMAYA MI HAZIRLANIYORLAR..
Bu haber 2020-12-07 22:12:58 eklenmiş ve 1018 kez görüntülenmiştir.

 

MOLLA REJİMİ ve FAŞİST REJİMLER HEDEF ŞAŞIRTMAK İÇİN YİNE KÜRTLERE SALDIRMAYA MI HAZIRLANIYORLAR..

 

Dünya ve Bölge (Ortadoğu) basınında İran'ın 'Nükleer Babası' olarak bilinen Muhsin Fahrizade'nin terörist israil tarafından katl edilmesinin ardından peş-peşe son . dakika haberleri çıkmaya başladı..

 

Bu haberlere dikkat edildiğinde hepsi manipülatif, hepsi Kurd, Fars, Arap, Türk halklarına yani Anadolu-Mezopotamya halklarına, Kafkas Halklarına, Asya Halklarını.. birbirine akraba halklara karşı yapılan siyonist saldırı hedefini Siyonist-terörist israille karşı halkların öfkesini başka kanallara çekmeye yönelik profesyonel psikolojik savaş yöntemleri.. Haberleri olduğu dikkatlerden kaçmamaktadır..

 

Telavivde Mossad Ajanı öldürüldü haberinin ana hedefi kurulduğundan beri Aryen Halklarını (Yüzyıllardır iç-içe geçmiş, Kurd-Fars-Turk-Ermeni vd. halkların bileşkesi olan İran Halkları) yok etme soykırıma uğratma, köleleştirme üzerine kurulu olan Siyonist Molla Rejmini güçlü gösterme.. Molla rejmine yönelen halkın öfkesini başka kanallara kanalize etme..

 

Burada 2. Bir şık olarak Siyonist olmayan Yahudi halkının siyonistlere karşı savaşa girişmeleri şıkkı da yatıyor olabilir.. Çünkü Siyonist-Terörist İsrailin attığı her adım bir bütün olarak bütün Yahudi halkını dünya halklarının hedefi yapılmasını da beraberinde getiriyor..

 

Birbaşka zaman diliminde dünyada güç dengeleri bozulduğunda Yahudi halkı ciddi anlamda çok büyük bir soykırım cenderesi ve tehlikesi altına alınmış bulunmaktadır.. Ve aklı selim Yahudiler kendi adlarını kullanan eylem yapan siyonistlere artık dur deme zamanın geldiğine inanarak mosd ajanına karşı böyle misilleme bir infazı gerçekleştirmiş olabilirler.. Konuyu dağıtmamak için diğer şıklara dokunmayacağız..

 

Mossad ajanının öldürülmesinde hedef şaşırtma Molla Rejmini güçlü gösterme İran Halkının öfkesini emme yönündeki bir diğer haber ise  “İran, tarihindeki en geniş çaplı anti-terör operasyonunu başlattı”  Ve "Hedefte bölgede terör örgütü PKK'nın İran kolu PJAK, Komala ve IKDP gibi örgütlerin üslendiği biliniyor" diye devam ediyor..

 

Son iki yüzyıldır Ortadoğu-Kurdistan-Mezopotamya üzerinde kurulan, kurdurulan faşist ırk devletleri halklarını ve vatandaşlarını kırma ve kandırma için binbir yol ve yöntem geliştirerdir.. Şimdi TC-iran ırk-dil-din-mezhep üstü bir siyasal birlik için çalışsalar insan haklarına dayalı gerçek bir demokrasi için bir araya gelseler birtek terör örgütü 2 dk. Yaşayamaz, siyonist israil ise hakeza yıkılır gider.. Çünkü Yahudi halkıda bu terörist rejimden illalah etmiş durumda..

 

Ama bu rejimler terörün batağını kurutacaklarına ırkçı-mezhepçi-faşist politikalarıyla terörü herm beslemekte, hemde azdırmaktadırlar.. Bu rejimlerin, terör lejyonlarının derdi terörist israil -iran gibi soykırımcı köleci cinayet ve kandan beslenen rejim olmadığı ana dertlerinin Yine kurtlere saldırı olduğunu.. Kurdistandaki gösterilerde ortaya çıktığı gibi yine kurtler olduğu ortaya çıktı.. 

Burada Putin Amca uyuyormu.. “İran, tarihindeki en geniş çaplı anti-terör operasyonunu başlattı” burdaki oyuna dikkat edilirse Mola Rejmi siyonist katliamları sorgulayan İran halkının dikkatlerini başka bir yere çekiyor.. Ve bu siyonist oyunla kurbanı da son ikiyüzyıldır hep kurdler olmaktadır..

 

Katledilen bilim adamı, İranlı nükleer bilimci Muhsin Fahrizade Covit-19 u bitirecek projenin başındaydı..

Bu oyunlar başarıya giderse Ana hedef Rusya-Asya coğrafyası.. Katl edilmesine en çok Kurdlerin üzüldüğü bir bilim adamının ki gerçek katl edilme sebei Bizim gibi Kurd basını dışında pek az işlendi.. Covid-19 üzerine yaptığı bilimsel çalışmanın başındaydı. Molla rejimli İran bu noktayı bilerek gizledi.. Ve bu gerçek molla rejminin gizlemesiyle  basına, dünya basınına yansımadı.. Çünkü Cvovit-19 üzerine çalışmaları açığa çıksaydı hem molla rejmi, hemde terörist israile karşı dünya genelinde öfke on katına çıkacaktı.. Bu anlamda katl edilen bilim adamının insanlık için yaptığı bu çalışmasını gizlediler..

 

Gelişmeler siyonist israil-tc-iranın hala derin siyonist oyunlarla

a-kendi vatandaşlarını kandırma, kullanma, yanlış yönlendirme..

b-Kasten bitirmedikleri terör lejyonlarını bahane ederek Kürtlere, Kurdlerin legal kurumlarına saldırıya geçmeleri..

Ortadoğu-Anadolu-Mezopotamya-Kafkaslar.. sonları yaklaşan siyonist-faşist rejimler yıkılmamak için son kozlarını oynuyorlar..

Ortadoğudaki halklar yüzyıldır kafadan darbe alıyor.. Sağlıklı düşünemiyorlar.. Rusya Federasyonu Halkları bu zokkaları yememeliler..

TC-İran-Terörist İsrailin Ortak şeytani tüm operasyonları deşifre edip önlem almalıdırlar.. Ve Kurdlerin sürekli soykırım koşullarına bir an önce son verilip Rojava-Bakur birleştirilerek Bağımısız Bir Kurd devleti artık acil kurulmalıdır.. İpini koparan faşist devleten terör lejyonununa yüzyıldır kurd hep hedef, hep kırılıyor.. Kurdun özelinde kurd kırılırken.. Ama gerçekte ise Yahudi-Ermeni-Turk-Fars-Rum-Rus dünya halkları kırılmakta soykırıma uğramaktadırlar..

 

İnsanlık artık bu gerçeği görmeli dünya ırk-dil-din-mezhep üstü dünya konfederasyonu sürecine girmelidir.. Aksi siyonist oyunlar süsrese dünya gümleyecek, dünya yok olacak.. Bölge rejimleri halklar üzerindeki kumpas ve oyunlarını sürdürmek için yüzyıldır Kurdleri kırıyorlar.. Kırılan kurd değil kurdun kişiliğinde bütün insanlıktır.. Dünya halkları bu gerçeği acilen kavramlıdırlar..

Özetle Ortadoğudaki faşist rejimlerin siyonist oyunlarına artık ABD-Rusya ortak kafayı yormalı.. Ortak çözüm üretmelidirler.. Dünyamızı uzaydaki kara delikler gibi sürekli yok olmaya çeken faşist ırkçı siyonist ulus devlet oyunlarına bir an önce son vermelidirler.. Aksine hem kendileri hem insanlık hemde dünyamız yıkılmaktadır..

KURDİSTAN  TARİHİNDEN..

“ Seyit Rıza, sehpaları görünce durumu anladı. "Asacaksınız" dedi ve bana döndü: "Sen Ankara'dan beni asmak için mi geldin?" Bakıştık. İlk kez idam edilecek bir insanla yüz yüze geliyordum. Bana güldü. Savcı, namaz kılıp kılmayacağını sordu. İstemedi. Son sözünü sorduk. "Kırk liram ve saatim var. Oğluma verirsiniz" dedi... Seyit Rıza'yı meydana çıkardık. Hava soğuktu ve etrafta kimseler yoktu. Ama Seyit Rıza, meydan insan doluymuş gibi sessizliğe ve boşluğa hitap etti. "Evlâdı Kerbelayıh. Bi hatayıh. Ayıptır. Zulümdür. Cinayettir" dedi. Benim tüylerim diken diken oldu. Bu yaşlı adam rap rap yürüdü. Çingeneyi itti. İpi boynuna geçirdi. Sandalyeye ayağı ile tekme vurdu, infazını gerçekleştirdi.

Dün Seyyit Rızaları, Şeyh Saitleri katl eden Kurdistyanı parçalayan siyonistler günümüzde dünyadaki namuslu siyasetçiden bilim adamına .. Her millete istedikleri darbeyi vurmaktadırlar.. Ve insanlığa karşı işledikleri bu suçlarından yargılanmamktadırlar.. Dünya halkları artık faşist ulus devletin zokkalrını yememekte.. Dünya genlinde faşist -siyonist ulus devletle onların patronu küresel soykırımcı soytarı firma ve aileler insanlığın ortak kadrajı altına girmiş bulunmaktadırlar.. Siyonist faşizm dikkatleri dağıtmak için son kozlarını faşist ulus devlet üzerinden oynuyor.. Ama dünya insanlığı bir bütün olarak uyanışa ve harekete geçmeye başladı.. 

 

Basından İlgili Haberler..

 

Son dakika: MOSSAD yetkilisi öldürüldü! Tahran'ın suikast misillemesi iddiası

Gelen son dakika haberlerine göre İsrail'in başkenti Tel Aviv'de MOSSAD yetkilisi olan Fahmi Hinavi, silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Saldırının, Tahran yönetiminin İran'ın 'Nükleer Babası' olarak bilinen Muhsin Fahrizade'nin öldürülmesine yapılan bir misilleme olduğu iddia ediliyor.

İran medyasında yer alan habere göre, geçen perşembe akşamı Tel Aviv'de İsrail gizli servisi MOSSAD yetkilisi olduğu belirtilen Fahmi Hinavi, silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Hinavi'nin aracıyla kırmızı ışıkta beklerken saldırganlar tarafından 15 el ateş edildiği bildirildi.

 

Saldırının, İranlı nükleer bilimci Muhsin Fahrizade'nin öldürülmesine Tahran'ın bir misillemesi olabileceği iddia edilirken, yaşanan saldırıyla ilgili Tel Aviv yönetiminden resmi bir açıklama yapılmadı. Silahlı saldırıyı, İsrail medyası da görmezden geldi.

 

MUHSİN FAHRİZADE... İRAN’IN EN GÜÇLÜ FİGÜRLERİNDEN BİRİYDİ

 

Muhsin Fahrizade İran’ın nükleer bomba geliştirmek için 1989 yılında kurduğu iddia edilen gizli program ‘Amad’ (Ümit) projesinin başındaydı.

 

Bu program resmen 2003 yılında sonlandırılsa da Fahrizade, milli nükleer programın sürdürülmesindeki kilit isimlerden biriydi.

 

2015 yılında İran’ın Batı ve Rusya ile imzaladığı, ABD Başkanı Donald Trump’ın sonra geri çekildiği nükleer anlaşmanın imzalanmasında da etkin olmuştu.

 

Bu nedenle İran’ın nükleer programına şüpheyle yaklaşanların kara listesinin ilk sırasında yer alıyordu. ABD ve BM’nin de yaptırım listesindeydi.

 

İsrailli kaynaklar, 2018’de Fahrizade’ye suikast girişimi düzenlendiğini sızdırmıştı. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu da 2018 yılında Fahrizade’yi hedef göstermiş, ‘Bu ismi unutmayın’ demişti. Ve Fahrizade, ABD’de tam iktidar değişikliğinin beklendiği bir dönemde saldırıya hedef oldu.

 

HAMANEY'DEN SUİKAST SONRASI SERT TEPKİ GELMİŞTİ: ZALİMLER

 

27 Kasımda gerçekleşen Fahrizade suikastinin ardından İran yönetimi, faillerin cezalandırılacağını söylemişti. Hamaney, İranlı nükleer bilimci Fahrizade suikastına ilişkin yayımladığı yazılı mesajda, Fahrizade'yi öldürenleri "kiralık katiller ve zalimler" şeklinde nitelendirip "Yetkililer cinayetin takipçisi olmalıdır. Failler ve azmettiriciler kesin olarak cezalandırılmalıdır" demişti.

 

RUHANİ'DEN İNTİKAM AÇIKLAMASI GELMİŞTİ

 

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, suikastın ardında İsrail’in olduğunu söyleyerek “İran’ın düşmanları, İran ulusunun ve yetkililerinin bu cinayeti yanıtsız bırakmayacak kadar cesur ve azimli olduğunu iyi biliyor. İlgili yetkililer, bu suçun yanıtını uygun bir vakitte verecektir. Halkımız, siyonist rejimin tuzağına düşmeyecek kadar akıllı ve bilgedir” dedi.

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

İran, tarihindeki en geniş çaplı anti-terör operasyonunu başlattı: Hedefte PJAK var

 

İran basını, İran Devrim Muhafızları Ordusunun ülkenin kuzeybatısında geniş çaplı anti-terör operasyonu başlattığını duyurdu. İran güvenlik kaynakları operasyonun hedefini belirtmezken, bölgede terör örgütü PKK'nın İran kolu PJAK, Komala ve IKDP gibi örgütlerin üslendiği biliniyor. Operasyonun, 9 Eylül'de Türkiye ve İran arasında gerçekleşen Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi Toplantısının hemen ardından gelmesi dikkat çekiyor.

 

Tahran merkezli Tasnim haber ajansının 'İran tarihindeki en geniş çaplı terör operasyonu' şeklinde duyurduğu harekatın, 'düşman güçlere' karşı ülkenin kuzeybatısında icra edildiği belirtildi.

 

Ajans haberinde, "Devrim Muhafızları, İran'ın kuzeybatısında [Türkiye sınırına yakın bölgede] terörist gruplara ait çok sayıda karargahı yok etmek için bir dizi büyük çaplı operasyon gerçekleştirdi. Operasyonlarda büyük miktarlarda silah, mühimmat ve mayın ele geçirildi" ifadelerine yer verdi. Ajans ayrıca, harekatla birlikte, terörist grupların sınır boylarındaki üslenme çalışmalarına büyük darbe vurulduğu belirtildi.

 

Haberde ayrıca, insansız hava araçları, topçu ve füze birliklerinin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda terör örgütlerine mensup önde gelen yöneticilerin etkisiz hale getirildiği vurgulandı.

 

 

 

Operasyondan görüntüler - Fotoğraf: Press TV

 

KÜRT GRUPLAR HEDEFTE

İran basınında çıkan haberlerde, Devrim Muhafızları tarafından hedef alınan örgütlerin isimleri belirtilmedi, ancak bölgede faaliyet yürüten terör örgütlerinin arasında PKK'nın İran kolu PJAK, Komala ve Irak Kürdistan Demokratik Partisi'nin (KDP) İran kolu IKDP yer alıyor.

 

Devrim Muhafızları Ordusu Kara Kuvvetleri Komutanı Muhammed Pakpur, haziran ayında İran basınına verdiği demeçte, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKBY) liderliğine bölgedeki terör örgütlerine karşı harekete geçme çağrısında bulunmuş ve PJAK, Komala ve IKDP örgütlerini hedef aldıklarını duyurmuştu.

 

İSRAİL-BAE YAKINLAŞMASI TETİKLEDİ

Öte yandan, operasyonun 9 Eylül'de, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani’nin katılımıyla, video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen Türkiye-İran Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi 6. Toplantısı'nın hemen ardından gelmesi dikkat çekti.

 

Toplantıda, bölgedeki tüm terör örgütlerinin, Türkiye ve İran’ın güvenliğine karşı ortak tehdit oluşturduğuna dikkat çekilirken, bölgedeki terör yapılanmalarına karşı ortak inisiyatif geliştirme kararı alındığı duyuruldu.

 

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani toplantıdaki demecinde, İsrail ve Birleşik Arap Emirlikleri arasındaki işbirliğine karşı İran ve Türkiye’nin de birlikte hareket etmesi gerektiğine işaret ederek “İki bölgesel güç olan İran ve Türkiye, kurulan tuzak ve oyunları ancak ikili ilişkileri güçlendirerek aşabilir” ifadelerini kullanmıştı.

 

ETİKETLER : MOLLA REJİMİ ve FAŞİST REJİMLER HEDEF ŞAŞIRTMAK İÇİN YİNE KÜRTLERE SALDIRMAYA MI HAZIRLANIYORLAR..
Diğer Kurdistan haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA