SARIMSAK SOĞAN HESABIYLA İŞ ADAMI OLUNMAZ..

Bölgemiz başta olmak üzere İş-STK-Siyaset-Sanat dünyasının günümüz koşullarını göz önünde bulundurarak her alanda dayanışmayı üst boyuta çıkarmaları gerekmektedir..
Bu haber 2020-11-02 12:59:27 eklenmiş ve 5166 kez görüntülenmiştir.

 

SARIMSAK SOĞAN HESABIYLA İŞ ADAMI OLUNMAZ..

 

Doğu Medya’dan iş dünyası başta olmak üzere iş-stk-siyset dünyasına katkı enüst düzeyde sunulurken.. Bölgemiz başta olmak üzere İş-STK-Siyaset-Sanat dünyasının günümüz koşullarını göz önünde bulundurarak her alanda dayanışmayı üst boyuta çıkarmaları gerekmektedir..

Vahşi kapitalizm Covid-19 Virüs saldırısıyla bütün dünya nüfusunu ablukaya alırken.. Cep telefonu-bilgisayar ve baz istasyonları ile bütün dünya, bütün insanlık 24 saat gözetim altına alınmış bulunmaktadır.

 

Dün insanoğlunu köle olarak damgalyanlar (ayrıntılar için tıklayınız).. Günümüzde ise virüsle cinsiyeti olmayan, çip takılan, takılan çiplerle, uzaktan kumanda ile idare edilen, işi bittiğinde yada iş görmediğinde çipi kapatılan (öldürülen) insan değil iki ayaklı bir mahluk bütün gezegen boyutunda hedeflenmektedir..

Böylesi olağanüstü bir dönemde dayanışmayı, yardımlaşmayı, birbirimizi güçlendirmeyi daha üstbir boyuta çıkarmasak, kimsenin tek başına varolmaycağı bir sürece de girmiş bulunmaktayız..

 

İş dünyasının vahşi kapitalizmin verdiği cebinde paran olsa birşey olmaz gafletinden acilen çıkarak, güçlü stk-firma-basın, akraba, dünyadaki gelişmeleri anında çözecek arge kurumları, firmaları, birbirine yakın akrab guruplarının kendi okullarından, hastahanelerine kurumsallaşmalrı gerektiği gibi.. Eğitime, gençliğe sahip çıkarak gençlerin everensel düzeyde düşünen, eğitim alan bireyler olmalarını sağlama yönünde ne yapılması gerekiyorsa yapmalıdırlar..

 

İçine girdiğimiz çağda devlet, siyaset, din, mezhep, ırk.. olguları bitirildiği gibi değerlerini kayb etmeden birbirine sahip çıkan toplumlar ancak varolabilecektir.. Dünyanın içinde geçtiği bu olağanüstü dönemde dayanışmayı, birbirimizi güçlendirmeyi üst boyuta çıkarmasak herkes 7 sülalesi ile düşürülecektir..

 

İş-STK dünyası çağımızın gerçekleri doğrultusunda toplumsal alana plan proje sunan bir yapılanmaya kaymak zorundadır.. İş –stk dünyası içinde yer aldığı toplumun güçlü olmasıyla var olacağını kavrayarak kültür, bilim, toplum bütçesini planlayarak toplumsal alana yol göstermelidir..

 

Sarımsak-soğan hesabıyla işamı olunmaz, sarımsak-soğan hesabıyla da var olunmaz.. Her alanda güçlü olomanın yolu içinde bulunduğumuz toplumun her alanda güçlü olmasıyla mümkün olduğunu herkes görmeli ve anlamalıdır.. Bilim ve kültür bütçeniz yoksa, içinde bulunduğunuz toplum ve toplusal alan geriyse Holding vb. olmanızda kar etmez, başkalrı tarafından yutulmaya hazır bir kurbansınız.. Bu anlamda toplumsal alanın güçlendirilmesi için herkes üstüne düşeni yapmalıdır..

 

HABERİN FOTO GALERİSİ

 

İŞ YERİNİZ-FİRMANIZ 2020 RAPORU..

 

Doğu Medya’da yer alan firmalar, işyerleri, mekanlar yıllık bazda 100 binlerden milyonlara varan rakamlarla yayılmaktadırlar.. Doğu Medya Firmaların Yıllık Cirolarına firmanın hacmine göre yıllık bazda 500 binden 1-2-3-4-5.. milyonlara varan katkı sunmaktadır..

 

Google-Yandex vb. arama motorlarından gelen raporlar Doğu Medyanın tanıtımda dünya çapında önde gelen bir firma olduğunu, özellikle fotoğrafli tanıtımda tanıtım firmaları arasında ilk 100 arasında olan bir firma..

 

Firma ve İşyeriniz  Türkiye değil Dünya genelinde Tanıtımda Ön Sıralarda yer alan Doğu Medya aracılığı ile hayal edilmeyecek bir büyüme ile sizi rakiplerinizin önüne geçirerek en ön sıralara çıkarmaktadır..

 

Özel kodlama yöntemleriyle, sahadaki onlarca temsilcisi ile, teknik kadrosu ile, sahadaki yerel rehberleri ile  Arama Motorlarında 100 binlerden 10 milyonlara varan yıllık toplam gösterimlerle dünya genelinde 10 milyon rakamını aşan rakamlarla arama motorlarında firma, iş yeri, kişi, kurum, stk.. katkı sunarak yayılamalarını ve büyümelerini sağlamaktadır..

 

Kodlama ve yayılma için onlarca sitede haber ve link desteği

İş dünyası firmalar sitesi,  http://www.isdunyasi-firmalar.com/

 iş dünyası mesajlar sitesi, http://www.stkismesaj.com/

Doğu Medya Ana yayın sitesi, https://www.dogukultur.com/

İş Dünyası-dernekler sitesi - https://www.dogukultur.com//haberler/stk-dernekler/

İş Dünyası Firma Rehberi..  http://www.isdunyasi-firmalar.com/firma-rehberi.html

Doğu Medya –Sosyal Medya- https://www.dogukultur.com//haber/17202/dkm-sosyal-medya.html

İŞ-STK-SİYASET DÜNYASI KİM –KİM KİMDİR, NE İŞ YAPAR.. https://www.dogukultur.com//haberler/is-dunyasi/

 

Gibi onlarca sitede yıl boyu yayınlarrken.. gerek görüldüğünde diğer il-ilçe-bölgelerde yer temsilci sitelerimizde de yılda birkaçkez işlenerek yayınlanmaktadır..

Sistemimizde yer alan her firma,  iş dünyası firmalar firma rehberi bölümünde her yıl onlarca fotoğraf kodlanarak eklenmektedir..

Onlarca site ile haber desteğinden, işlemlerden amaçlanan firma ad adres foto ve firma  ürünlerinin, firma bilgilerinin arama motorlarında kodlanarak yerel, ulusal, küresel ön sıralara çıkarılması için her bir firma yıllık onlarca işlemden geçmektedir..

 

Firmalar ve işyerleri 50-100 binlik doğu medya sosyal medya da platformlarında da her yıl düzenli işlenerek yayınlanmaktadırlar..

 

Dogumedia 2 adet facebook, dogumedia instegram, dogumedia twetter, whatsapp uygulamamaları yanı sıra gerek görüldüğünde temsilciliklerle sayı artırılarak sosyal medyada firmalar yıllık bazda 50-100 görüntülemelerle işlenmekte yayılmaktadırlar. Sosyal Medyadaki işlemlerden amaçlanan firma ad adres foto ve firma  ürünlerinin arama motorlarında kodlanarak öne çıkarılması..

Doğu Kültür Medya Sosyal Platformlar - https://www.dogukultur.com//haber/17202/dkm-sosyal-medya.html

 

HABERİN FOTO GALERİSİ..

 

 

 

ETİKETLER : SARIMSAK SOĞAN HESABIYLA İŞ ADAMI OLUNMAZ..
Diğer İs Dünyası haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
Arşiv Arama
- -
Doğu Haber-Doğu Medya-Doğu Kültür Gazetesi
© Copyright 2013 Dogu Medya -Dogukultur. Tüm hakları saklıdır. Dkm Medya
DKM MEDYA GROUP -1
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
DKM MEDYA GROUP-2
TÜRKİYE-BÖLGE, FİRMALAR- İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA
SERHAT HABERLER
BAĞLANTILARIMIZ
STK-İŞ DÜNYASI MESAJLAR
STK-DERNEKLER
FİRMALAR-İŞ DÜNYASI
DOĞU KÜLTÜR MEDYA